Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 14 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 201
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 6 2010, 05:39 PM
    ליאו
    הם שוב מתעלמים ממך, לא אכפת להם בכלל מהחבר שלהם. הם רואים בשר, טרף קל, וזה מה שחשוב להם. הם מתנשמים קצת ולא תוקפים לכמה שניות, כנראה שהמחסור במזון משפיע עליהם. לאחר כמה שניות הם מתחילים להתקדם לכיוונך, אין לך הרבה זמן להגיב.

אני רץ במהירות רבה בהמשך השביל בתקווה שימשיכו לעקוב אחריי למקום הבטוח.
    'הם חלשים ולא ישיגו אותי' אחשוב ואמשיך לרוץ.

2. משתמש מנוסה
    ליאו
    הם עומדים בדרך שלך למקום הבטוח.
    במצבך לעבור דרכם זו משימת התאבדות.

דראק
    העולם העתיק זה בנוגע לחדר האוכל.
    וגם בנוגע לזה שציפית שיהיה יותר מפונדק אחד בעיר. יש פה פונדק אחד, בעבר לא היו יותר מדי אנשים שיכלו לפתוח פונדקים ולא היו חמישה פונדקים באותו מקום. כמעט בכל דרך ניתן למצוא פונדק-שניים, אבל בתוך כפר קטן, אין מקום לשני פונדקים. וכשאמרת לובי התכוונתי למה אמרת, חדר האוכל שדיברת עליו הייתה הבעיה. וזה כפר עתיק, יש שני מצבים אפשריים בו. הבית אחד על השני, או שיש מרחק עצום בין בית לבית. כמעט ואין פה סמטאות, אין פה באמת רחובות. זה הרבה אנשים שהתיישבו במקום אחד והפכו לשילטון אחד (שמוגבל מאוד ע"י שלטון אחר) שנמצא במקום ההוא. ככה שתיקח בחשבון שרוב האנשים מכירים את כל הסימטאות, המעטות מאוד שיש.
    והעובדה שאין ארגזים זה לא כדי לדפוק אותך וזה כבר לא קשור לעולם עתיק, אלה לעולם של המשחק ולדברים ששונים בו מהעולם העתיק.
    אתה נכנס לסמטא, ומופתע לגלות שאין שם אפילו ארגז אחד. אתה עובר סמטא סמטא בין כל הסמטאות, ולא מוצא ארגזים בשום מקום. אתה מטייל בכל העיר, ולא מוצא ארגז אחד. מסיבה לא ברורה, העיר ריקה מארגזים. בחוסר בררה אתה נכנס לסמטא ואוכל מכיכר לחם בשיעמום, ואז הולך לישון על הריצפה. שינה טובה זו לא הייתה, אבל כשאתה קם בבוקר השמש כבר באמצע השמיים, ואין לידך כיכר לחם. פרורים פזורים באיזור, ומאחורי קופסא שהופיע בקצה הסימטא משום מקום נשמעים רעשי קירסום וצחוק מוזרים.

סטיב
    אתה חוזר לריי ושניכם הולכים לבר של הפונדק, מתווכחים מי יזמין את השתיה. הבר הוא הדבר הכי חדיש בפונדק, קרש עץ גדול שעומד על כמה רגלי עץ גדולות בערך פי שלוש מהרגליים של השולחנות. הוא מאוד לא אסטטי וממש לא מזמין אנשים לשתות עליו, אבל כולם יודעים שזה המקום הטוב ביותר לשתות בו. אתה שותים קצת על חשבונו, בערך שתי כוסות בירה מהחבית, ואז הוא אומר לך להפסיק לשתות בגלל שאתם עומדים לעבוד.
    אתה עדיין לא רואה שינוי במצב ליד המלומד, עדיין אין שם מקום להידחף אליו ולדבר איתו

3. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 7 2010, 02:21 PM
    דראק
    העולם העתיק זה בנוגע לחדר האוכל.
    וגם בנוגע לזה שציפית שיהיה יותר מפונדק אחד בעיר. יש פה פונדק אחד, בעבר לא היו יותר מדי אנשים שיכלו לפתוח פונדקים ולא היו חמישה פונדקים באותו מקום. כמעט בכל דרך ניתן למצוא פונדק-שניים, אבל בתוך כפר קטן, אין מקום לשני פונדקים. וכשאמרת לובי התכוונתי למה אמרת, חדר האוכל שדיברת עליו הייתה הבעיה. וזה כפר עתיק, יש שני מצבים אפשריים בו. הבית אחד על השני, או שיש מרחק עצום בין בית לבית. כמעט ואין פה סמטאות, אין פה באמת רחובות. זה הרבה אנשים שהתיישבו במקום אחד והפכו לשילטון אחד (שמוגבל מאוד ע"י שלטון אחר) שנמצא במקום ההוא. ככה שתיקח בחשבון שרוב האנשים מכירים את כל הסימטאות, המעטות מאוד שיש.
    והעובדה שאין ארגזים זה לא כדי לדפוק אותך וזה כבר לא קשור לעולם עתיק, אלה לעולם של המשחק ולדברים ששונים בו מהעולם העתיק.
    אתה נכנס לסמטא, ומופתע לגלות שאין שם אפילו ארגז אחד. אתה עובר סמטא סמטא בין כל הסמטאות, ולא מוצא ארגזים בשום מקום. אתה מטייל בכל העיר, ולא מוצא ארגז אחד. מסיבה לא ברורה, העיר ריקה מארגזים. בחוסר בררה אתה נכנס לסמטא ואוכל מכיכר לחם בשיעמום, ואז הולך לישון על הריצפה. שינה טובה זו לא הייתה, אבל כשאתה קם בבוקר השמש כבר באמצע השמיים, ואין לידך כיכר לחם. פרורים פזורים באיזור, ומאחורי קופסא שהופיע בקצה הסימטא משום מקום נשמעים רעשי קירסום וצחוק מוזרים.
    אקום מהרצפה כאילו לא שמתי לב. ואז אעשה כאילו אני שם לב ואגיד "זה מוזר, הלחם שלי נעלם! הממ....כנראה אכלתי אותו עוד אתמול" בנימה של 'טוב נו, מה זה משנה' ואז אמשיך ללכת ו'במקרה' אעבור ליד הקופסא.
    אני יצא מהסמטה ואשתמש בהסתתרות. ואז, אני ינצל את המחבוא כדי להתקרב לאדם מאחורי הקופסה בלי שהוא ישים לב, תוך כדי שאני שולח את ידי בזהירות לעבר הפיגיון שלי למקרה של קרב.
    ובמידה שהוא לקח גם את הפיגיון (אל תהיה מניאק ורק בגלל שעכשיו הזכרתי את זה תעשה שלא) אני פשוט אתכונן לקרב אגרופים.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

4. Professional Design
    סטיב
    אתה חוזר לריי ושניכם הולכים לבר של הפונדק, מתווכחים מי יזמין את השתיה. הבר הוא הדבר הכי חדיש בפונדק, קרש עץ גדול שעומד על כמה רגלי עץ גדולות בערך פי שלוש מהרגליים של השולחנות. הוא מאוד לא אסטטי וממש לא מזמין אנשים לשתות עליו, אבל כולם יודעים שזה המקום הטוב ביותר לשתות בו. אתה שותים קצת על חשבונו, בערך שתי כוסות בירה מהחבית, ואז הוא אומר לך להפסיק לשתות בגלל שאתם עומדים לעבוד.
    אתה עדיין לא רואה שינוי במצב ליד המלומד, עדיין אין שם מקום להידחף אליו ולדבר איתו
    "תשמע ריי סליחה שאני לא החלטי אני פשוט מאוד רוצה ללכת , מצד שני אני לא רוצה שאתה תתבאס ושהחנות לא תעבוד , אני חושב מאוד כדאי שאני יילך היום , גם נימאס כל יום לעבוד בחנות למרות שהיא שלנו , אולי היום הכל הולך להשתנות , לא תתן צ'אנס ?" אגיד ואצביע על המלומד
    "האדם הזה , הוא זה שהיום אני ניפגש איתו ואנחנו הולכים למערה המסתורית ."

5. משתמש מנוסה
    ליאו
    הם עומדים בדרך שלך למקום הבטוח.
    במצבך לעבור דרכם זו משימת התאבדות.
    "אתם לא משאירים לי ברירה!" אקרא בזעם ואירה שלושה קליעים קסומים על שלושתם.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 4 2010, 10:40 PM
    שייד
    המלומד אומר "אתה כנראה לא מבין. זה לא שאני נואש לעזרה, זה שאני רוצה להגיע לקבר. אתה לא הבנת איזה כוח נמצא שם. עכשיו, בבקשה לך, יש לך עוד איזו רבע שעה." וחוזר לדבר עם שני האנשים. הלוחם גדול מאוד ומנופח, ובאותו זמן שלוו מאוד. הקוסם בערך בגודל שלך כשהיית בן 15, מחזיק מטה עץ פשוט ומביט בך בעיניו הכחולות הבוהקות. שיערו הגינגי קצר מאוד ומפוזר, אבל מבטו ממוקד ומעביר אימה.

"שיהיה.." אומר באפטיות ואלך לשבת בשולחן מבודד בפונדק עד שיעברו 15 דקות נוספות

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

7. מנהל החודש
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 6 2010, 05:39 PM
    ברנדון ומפייר
    איך אתה מגדיר מישהו חזק? וזה לא משנה, בשעה כזו אין אף אחד בחוץ. אלה ימים הרבה לפני חיי הלילה, ברגע שחשוך הולכים לישון. רק הרפתקאנים שמטיילים מחוץ לעיר וגנבים פעילים בחושך.

מישהו עם דרגה גבוה משלי,וגנבים הכוונה לעבודה?
    ~~
    ארוץ במהירות בעיר ואחפש עזרה,עם אראה שכל העיר ריקה אדפוק בדלת של אחד הבתים,ואבקש עזרה.ברגע שאבקש עזרה ארוץ עם מי שיוכל לעזור לי לאחוזה במהירות

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    <span style='color:red'><div align="Center">מצטער שלא הייתי פעיל השבוע בלי להודיע, זה מה שקורה כשצריך להכין עבודה שמזכירה מאוד סמינריון (מעיין מיני סמינריון, אני לא מתכוון לפרט מה זה ולמה עשיתי את זה) ואין לך הרבה זמן, אבל עכשיו אני חוזר לפעילות &#33;&#33;&#33; ובתור פיצוי, בקרוב מאוד יצא העידכון הבא, למרות שלא היה לי הרבה זמן להכין אותו אז הוא יחסית קטן. הרעיון- דרקון ענק ואיבוד חוש זמן&#33; חכו ותראו את ההפתעה</div></span>

ברנדון וומפייר
    גנבים=אנשים שגונבים על בסיס קבוע.
    אתה עובר בכל העיר, אין אף אחד בחוץ. אתה עובר בית בית, אנשים פשוט צורחים עליך שאתה מטורף וטורקים את הדלת מולך. אתה חוזר מבואס לאחוזה ורואה מרחוק שלוש דמויות די נמוכות, נראות קצת יותר בוגרות ממך, בוהות בבית. אתה רואה רק את הגב שלהם ובחושך אתה לא מסוגל לזהות מי האנשים שעומדים שם.

שייד וסטיב
    15 דקות עוברות. שקט עובר עליכם.
    סטיב- ריי לא עונה.
    המלומד קם ביחד אם שני האנשים שאיתו, הלוחם והקוסם, וניגש אליכם אחד אחרי השני. כל מה שהוא אומר זה "מתחיל להחשיך. בואו איתי כדי שאסביר לכם עוד על המשימה" ומתחיל ללכת אל מחוץ לפונדק, הלוחם והקוסם ממהרים אחריו.

דראק
    הקופסא מאחוריך, בחלק פנימי יותר של הסמטא, אז לא עברת לידה. והיסתתרות זה פשוט שאתה מסתתר, אם אין איפה לא תוכל להסתתר. זאת לא מתקפה עם 100% הצלחה או משהו כזה, זה תלוי בסביבה. ולא לקחו לך את הפיגיון, אם היו לוקחים אותו הייתי מציין את זה
    אתה יוצא אל מחוץ לסמטא ונכנס אליה מסתתר, שולף את הפיגיון שלך וניגש אל הקופסא. כשאתה מביט מה נמצא מאחוריה, אתה רואה יצור קטן וירוק עם שני פיגיונים קצרים לצידו, מכרסם בהנאה את חצי כיכר הלחם שלך. הוא מכרסם את כיכר הלחם בהנאה בלי לשם לב אליך ואתה לא מצליח להבין מהו היצור המוזר הזה. אתה בטוח שיש קשר בין יצורים ירוקים קטנים לקופסאות, אבל לא ברור לך מה. היצור דמוי אדם, שתי רגליים ושתי ידיים, ממש אדם ירוק קטן. הוא נעמד ומרים את סכיניו לאט לאט, נראה שבע במיוחד ושמח לאחר שאכל מהלחם שאתה גנבת, וזה הזמן המושלם לתקוף.

ליאו
    אתה יכול לירות רק קליע קסם אחד בכל פעם
    אתה יורה קליע קסם ופוגע לזאב בבטן, מעיף אותו לאחור ומנטרל גם אותו. השניים האחרים קופצים עליך ומנסים לדחוף אותך אחורה ולערער את שיווי המשקל שלך. השמאלי מגיע אליך קודם ופוגע לך בבטן פגיעה ישירה. הימיני פוגע בך ביד קלות ולא עושה נזק רב. אתה עף על הריצפה משתי המכות ומרגיש ממש חלש, לאט לאט מאבד את ההכרה. שני הזאבים עולים עליך כשלפתע אתה שומע כמה מילות קסם, וקרן אדירה של אור מציפה את האיזור, מבריחה את הזאבים. אתה מתעלף, כשהדבר האחרון שאתה חושב לעצמך זה &#39;תודה סם&#39;.
    כשאתה מתעורר אתה מוצא את עצמך על אחד העצים בצד הדרך, המטה בידך. השמש כבר זרחה, ולא ברור לך מה קרה, אבל מישהו הציל אותך וטיפל בפצעים שלך בצורה די טובה.

9. מִיסְטֵר פִיזַָה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 14 2010, 10:01 PM
    דראק
    הקופסא מאחוריך, בחלק פנימי יותר של הסמטא, אז לא עברת לידה. והיסתתרות זה פשוט שאתה מסתתר, אם אין איפה לא תוכל להסתתר. זאת לא מתקפה עם 100% הצלחה או משהו כזה, זה תלוי בסביבה. ולא לקחו לך את הפיגיון, אם היו לוקחים אותו הייתי מציין את זה
    אתה יוצא אל מחוץ לסמטא ונכנס אליה מסתתר, שולף את הפיגיון שלך וניגש אל הקופסא. כשאתה מביט מה נמצא מאחוריה, אתה רואה יצור קטן וירוק עם שני פיגיונים קצרים לצידו, מכרסם בהנאה את חצי כיכר הלחם שלך. הוא מכרסם את כיכר הלחם בהנאה בלי לשם לב אליך ואתה לא מצליח להבין מהו היצור המוזר הזה. אתה בטוח שיש קשר בין יצורים ירוקים קטנים לקופסאות, אבל לא ברור לך מה. היצור דמוי אדם, שתי רגליים ושתי ידיים, ממש אדם ירוק קטן. הוא נעמד ומרים את סכיניו לאט לאט, נראה שבע במיוחד ושמח לאחר שאכל מהלחם שאתה גנבת, וזה הזמן המושלם לתקוף.
    &#39;אני שמח שאתה שבע רצון&#39; אני חושב לעצמי &#39;כי זאת עומדת להיות הארוחה האחרונה שלך&#39;. ואז "אקפוץ מן הצללים" ואתקוף אותו בעודו מופתע(או שלא). ואז לפני שהוא יבין מה קורה אני אנסה לנצל את ההפתעה ואת הצללים של הסמטה כדי להתחבא שוב מאחורי הקופסא למשל.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

10. משתמש מנוסה

ליאו
    אתה יכול לירות רק קליע קסם אחד בכל פעם
    אתה יורה קליע קסם ופוגע לזאב בבטן, מעיף אותו לאחור ומנטרל גם אותו. השניים האחרים קופצים עליך ומנסים לדחוף אותך אחורה ולערער את שיווי המשקל שלך. השמאלי מגיע אליך קודם ופוגע לך בבטן פגיעה ישירה. הימיני פוגע בך ביד קלות ולא עושה נזק רב. אתה עף על הריצפה משתי המכות ומרגיש ממש חלש, לאט לאט מאבד את ההכרה. שני הזאבים עולים עליך כשלפתע אתה שומע כמה מילות קסם, וקרן אדירה של אור מציפה את האיזור, מבריחה את הזאבים. אתה מתעלף, כשהדבר האחרון שאתה חושב לעצמך זה &#39;תודה סם&#39;.
    כשאתה מתעורר אתה מוצא את עצמך על אחד העצים בצד הדרך, המטה בידך. השמש כבר זרחה, ולא ברור לך מה קרה, אבל מישהו הציל אותך וטיפל בפצעים שלך בצורה די טובה.
    "זה סם, אניי כמעט בטוח בזאת..." אמלמל לעצמי.
    "אבל...מצד שני זה לא הגיוני&#33;, סם מת, או שמא לא?" אדבר לעצמי כשכולי מבולבל.
    "לא משנה, אני לא יכול לחשוב יותר מדי, רק להגיע אל המקום הבטוח" אומר ואמשיך בדרך.

11. מנהל החודש
    <div align=&#092;"Center&#092;">מצטער שלא הייתי פעיל השבוע בלי להודיע, זה מה שקורה כשצריך להכין עבודה שמזכירה מאוד סמינריון (מעיין מיני סמינריון, אני לא מתכוון לפרט מה זה ולמה עשיתי את זה) ואין לך הרבה זמן, אבל עכשיו אני חוזר לפעילות &#33;&#33;&#33; ובתור פיצוי, בקרוב מאוד יצא העידכון הבא, למרות שלא היה לי הרבה זמן להכין אותו אז הוא יחסית קטן. הרעיון- דרקון ענק ואיבוד חוש זמן&#33; חכו ותראו את ההפתעה</div>

ברנדון וומפייר
    גנבים=אנשים שגונבים על בסיס קבוע.
    אתה עובר בכל העיר, אין אף אחד בחוץ. אתה עובר בית בית, אנשים פשוט צורחים עליך שאתה מטורף וטורקים את הדלת מולך. אתה חוזר מבואס לאחוזה ורואה מרחוק שלוש דמויות די נמוכות, נראות קצת יותר בוגרות ממך, בוהות בבית. אתה רואה רק את הגב שלהם ובחושך אתה לא מסוגל לזהות מי האנשים שעומדים שם.

ארוץ לשם ואראה מי אלה,בנוסף אבקש מהם עזרה.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

12. Professional Design
    שייד וסטיב
    15 דקות עוברות. שקט עובר עליכם.
    סטיב- ריי לא עונה.
    המלומד קם ביחד אם שני האנשים שאיתו, הלוחם והקוסם, וניגש אליכם אחד אחרי השני. כל מה שהוא אומר זה "מתחיל להחשיך. בואו איתי כדי שאסביר לכם עוד על המשימה" ומתחיל ללכת אל מחוץ לפונדק, הלוחם והקוסם ממהרים אחריו.
    "מצטער ריי , אבל אלך , אני מאמין שזה הולך להשתלם לי , אם לא אנסה - לא אדע "
    אגיד לו ואוסיף "להתראות" אם תפיחה קטנה עם השכם שלו .
    ואז אלך מהר אחרי האיש המלומד והמלווים אותו .

13. משתמש מנוסה
    כולם
    בעליית הגג של הפונדק בכפר ניקישי מסתתר דרקון, זה מה שהשמועות אומרות. פורסם על כך מידע ממזמן בתגובה הראשית. השמועות גם אומרות שהוא פצוע וחלש, ושבעל הפונדק יחלק הון רב למי שיביס אותו

שייד וסטיב
    אתם יוצאים החוצה אחרי המלומד, והוא מחכה לכם ביציאה מהעיר. הוא לוקח אתכם לדרך קטנה ומוזרה, כשבקושי רואים שם משהו, ושם אומר "זאת משימה מסוכנת. יש יריבים רבים בדרך, חלקם, יריבים שלא רואים ביום יום שנוצרו ע"י קסם אסור. שלדים שקמו לחיים ונשלטים ע"י אותו הקסם. זה שביל סודי שדרכו אפשר להגיע לקבר של המלך הראשון שלנו. זה הכל. אתם מוכנים לצאת למסע?"

ברנדון ומפייר
    אתה מתחיל לרוץ כשלפתע אחד מהם עושה צעד לאחור, ובמהירות מניף חרב.
    אתה מחליק ונופל על הריצפה כדי לא להיפגע, ורואה מלמטה את שלושה החברים שלך. הם מביטים בך מופתעים ולחוצים ופתאום נרגעים, לוקחים נשימה עמוקה ושואלים "ברנדון? אתה לא בפנים? מה אתה עושה כאן, רץ ברחובות ומפחיד אותנו ככה?"

דראק
    אתה קופץ מאחוריו ותוקע לו את הסכין בגב. הסכין חודר דרך הגוף שלו אל הבטן שלו ויוצא מהצד השני, כשתלוי עליו דבר כחול קטן ומקווץ שמזכיר קצת לב. היצור הירוק נופל על הריצפה כשאתה שולף ממנו את הסכין שלך והולך אחורה נגעל. מה שזה לא היה, גברת עליו מהר.
    * קיבלת 50 נק"נ דמות ו90 נק"נ מקצוע*

ליאו
    אתה על עץ. אף-פעם לא טיפסת על עצים או ירדת מהם. איך אתה יורד? בניסיון גרוע כמו שלך רוב הסיכויים שתיפול ושתבור עצם, אלה אם כן תנקוט בטקטיקה טובה.

14. מנהל החודש
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 16 2010, 05:22 PM
    ברנדון ומפייר
    אתה מתחיל לרוץ כשלפתע אחד מהם עושה צעד לאחור, ובמהירות מניף חרב.
    אתה מחליק ונופל על הריצפה כדי לא להיפגע, ורואה מלמטה את שלושה החברים שלך. הם מביטים בך מופתעים ולחוצים ופתאום נרגעים, לוקחים נשימה עמוקה ושואלים "ברנדון? אתה לא בפנים? מה אתה עושה כאן, רץ ברחובות ומפחיד אותנו ככה?"

"אין זמן להסברים&#33;,קדימה בואו אחריי אני אסביר לכם הכל בדרך" אומר ואוביל את כולם אל תוך הבית,אל הדרך שמובילה לקומה למעלה,שחסומה.
    בזמן שהם מסתכלים על כל הדם והגופות וכל שאר ההמולה כאן,לא אענה לשאלות עד שנגיע.
    " הדרך הזו חסומה,יש למישהו רעיון טוב איך לשבור אותה?וכדאי שזה יהיה מהר,שמעתי צעקות מלמעלה כנראה שקורה שם משהו,מהר&#33;"אומר ואחכה לרעיונות שלהם.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

15. מִיסְטֵר פִיזַָה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 16 2010, 05:22 PM
    דראק
    אתה קופץ מאחוריו ותוקע לו את הסכין בגב. הסכין חודר דרך הגוף שלו אל הבטן שלו ויוצא מהצד השני, כשתלוי עליו דבר כחול קטן ומקווץ שמזכיר קצת לב. היצור הירוק נופל על הריצפה כשאתה שולף ממנו את הסכין שלך והולך אחורה נגעל. מה שזה לא היה, גברת עליו מהר.
    * קיבלת 50 נק"נ דמות ו90 נק"נ מקצוע*
    אאחוז שוב בסכין ביד אחת וביד השנייה אני אעיף את הקופסא, דרוך להסתערות של אחד או שניים נוספים שיכולים להיות מוחבאים בקופסא.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

עמוד 10 מתוך 14 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •