Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 14 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 201
  1. Professional Design
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 16 2010, 05:22 PM
    שייד וסטיב
    אתם יוצאים החוצה אחרי המלומד, והוא מחכה לכם ביציאה מהעיר. הוא לוקח אתכם לדרך קטנה ומוזרה, כשבקושי רואים שם משהו, ושם אומר "זאת משימה מסוכנת. יש יריבים רבים בדרך, חלקם, יריבים שלא רואים ביום יום שנוצרו ע"י קסם אסור. שלדים שקמו לחיים ונשלטים ע"י אותו הקסם. זה שביל סודי שדרכו אפשר להגיע לקבר של המלך הראשון שלנו. זה הכל. אתם מוכנים לצאת למסע?"
    אחייך ואגיד ברצינות יתר "אחרי כל המאמצים שעשיתי כדי להגיע לכאן.."
    ואוציא את הידיים מהכיסים שלי , אניח אותם על המותניים שלי ואמשיך "אני מוכן !"
    ואחכה להוראות של המלומד , אני יודע שזה הולך להיות קשה מפחיד ומסוכן .
    אבל אין דרך אחרת להתאמן אם לא ככה .
    אני אוהב אתגרים .

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 16 2010, 05:22 PM

ליאו
    אתה על עץ. אף-פעם לא טיפסת על עצים או ירדת מהם. איך אתה יורד? בניסיון גרוע כמו שלך רוב הסיכויים שתיפול ושתבור עצם, אלה אם כן תנקוט בטקטיקה טובה.
    הדרך שאני הולך בה מובילה אל הכפר ניקשי?
    ~~~
    'לא טוב, הסיכויים אינם לטובתי' אחשוב לעצמי ואנסה להעלות על פיתרון כלשהו.
    אחבק את העץ בחוזקה, 'אין לי ברירה' אחשוב לעצמי ואמשיך לרדת תוך כדי שאני מחבק את העץ.
    כשאראה שהיציבות שלי מדרדרת ואני עומד ליפול אירה קליע קסום על הרצפה כדי לצמצם את נזק המכה בכך שזה יאט את הנחיתה.

3. משתמש מנוסה
    הדמות שייד הופכת להיות דב"ש וכולוסאוס יוצא מהמ"ת בגלל פעילות נמוכה שתוקעת שחקן אחר.
    כולוסאוס- אתה יכול להירשם שוב, אתה פשוט תקעת לחלוטין שחקן ונתתי לך די והותר זמן

ליאו
    כן, כתוב במפה. וקליע קסם זה דבר קטן וחלש שלא יוצר הדף ולא באמת יכול לעצור נפילה
    ____
    אתה מחליק בזהירות ולפתע מאבד את האחיזה בערך באמצע הדרך. אתה נופל על הקרקע על הגב ומרגיש כאב קל, אבל לא נראה לך שנפגעת יותר מדי. אתה קם לאט ומנקה את עצמך ואז מביט לכל הכיוונים, ורואה שאין זאבים. השמש כבר זרחה וכמה נצים עפים בשמיים, כשניתן לראות קבוצה של שלושה לוחמים צעירים מתקדמת לכיוון העיר ריטשיו. הם נעצרים ומביטים עליך בחשש, ואחד מהם רץ אליך לוודא שאתה בסדר, ככל הנראה.

סטיב
    שייד הפך לדב"ש אז לך יותר קל
    ________
    אתה מתחיל לדבר כשהוקסם עוצר אותך באמצע ואומר "זו לא משימת ילדים. אתה לא נראה כמו הרפתקאן מנוסה, בעיקר לא לפני התגובה שלך. אם הייתי אתה הייתי מרים את הרגליים ובורח" והלוחם צוחק. הגנב פשוט מחייך בשקט והמלומד נראה די עצבני, אבל לא מגיב.

דראק
    אתה מעיף את הקופסאה, היא ריקה לחלוטין. לא ברור לך מה היצור המוזר עשה עם קופסאה ריקה ומה הוא רוצה ממנה, אבל אתה רואה את שני הסיכינים הקטנים שלו על הריצפה, והם חשופים לחלוטין, מחכים שתיקח אותם. אין בסביבה אף אחד, הרגת אותו בשקט ככה שאף אחד לא שם לב אליך.

ברנדון ומפייר
    זה לא מונולוג, זה עולם אמיתי (בערך). תיקח את זה בחשבון, רוב התגובה שלך נפסלת עכשיו בגלל זה
    אתה צועק עליהם וקם אבל שלושת פשוט זוקפים בך מבט כועס ואומרים ביחד "מה אתה חושב שאתה עושה? תסביר לנו מה קורה כאן עכשיו!" בקול עצבני ולחוץ. לא נראה שהם עומדים לוותר לך על הסבר. אתה שם לב פתאום שהרגל הימינית של סטיב מלאה בדם. כנראה הם היו בפנים וראו את מה שהלך שם.

4. Professional Design
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 17 2010, 08:17 PM
    סטיב
    שייד הפך לדב"ש אז לך יותר קל
    ________
    אתה מתחיל לדבר כשהוקסם עוצר אותך באמצע ואומר "זו לא משימת ילדים. אתה לא נראה כמו הרפתקאן מנוסה, בעיקר לא לפני התגובה שלך. אם הייתי אתה הייתי מרים את הרגליים ובורח" והלוחם צוחק. הגנב פשוט מחייך בשקט והמלומד נראה די עצבני, אבל לא מגיב.
    אחייך ואסובב את פניי אליו , ואז אגיד "שנצא מכאן
    אנחנו ניראה מי יצחק על מי , ומי יזלזל במי "
    ואחכה למהלך הבא .

5. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Konoha Shinobi צפה בהודעה
    דראק
    אתה מעיף את הקופסאה, היא ריקה לחלוטין. לא ברור לך מה היצור המוזר עשה עם קופסאה ריקה ומה הוא רוצה ממנה, אבל אתה רואה את שני הסיכינים הקטנים שלו על הריצפה, והם חשופים לחלוטין, מחכים שתיקח אותם. אין בסביבה אף אחד, הרגת אותו בשקט ככה שאף אחד לא שם לב אליך.
    נמחקה לי התגובה, מבאס. אני אשתדל לשחזר.
    -----------------------------
    אני מרים את הסכינים ומשווה את איכותם לאיכות הפיגיון שלי.
    אם איכותם יותר טובה, אני לוקח את האיכותי מביניהם ומשתמש בו מאתה והלאה כנשק שלי במקום הפיגיון ובשני אשתמש כרזרבי. אם איכותם יותר גרועה אני אקח אותם איתי, אולי יתנו לי קצת כסף עליהם.
    אחר כך אחפש על חיפוש מהיר ואחפש עוד חפצי ערך.
    נערך לאחרונה על ידי Mr.Pizza, 04-19-2010 בשעה 12:15 PM
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

6. משתמש מנוסה
    דראק
    אתה מביט בפגיונות ומהר מאוד מבין מי טוב ומי לא.
    אחד מהם, להבו לא חד ומעוקם והוא לא שמיש והשני, מחודד, די קצר, אבל יעיל מאוד ומיועד לגרום לדימום. היכולת שלו לפגוע ביריב היא נמוכה יותר, אבל הוא מיועד לגרום ליריב לדמם ולפגוע לו באיברים רגישים, בשונה מהפיגיון שלך שמטרתו העיקרית היא לגרום ליריב נזק קטן והוא פחות יעיל בכל הנושא של דימום. נדנו עשוי עץ ולהבו מתכת מוזרה שאתה לא מזהה, והוא פשוט במיוחד, בלי איתורים וקישוטים ובלי דם עליו.

סטיב
    המלומד עוצר אותך במילה יצחק ואומר "תפסיקו לריב. יש לכם שאלות לגבי המסע, או שאפשר לצאת?"
    כולם בשקט, הקוסם רק מביט על הלוחם במבט כועס ורציני במיוחד, מעביר פחד ואימה, ולוחש לו משהו בשקט

7. משתמש מנוסה
    הדמות שייד הופכת להיות דב"ש וכולוסאוס יוצא מהמ"ת בגלל פעילות נמוכה שתוקעת שחקן אחר.
    כולוסאוס- אתה יכול להירשם שוב, אתה פשוט תקעת לחלוטין שחקן ונתתי לך די והותר זמן

ליאו
    כן, כתוב במפה. וקליע קסם זה דבר קטן וחלש שלא יוצר הדף ולא באמת יכול לעצור נפילה
    ____
    אתה מחליק בזהירות ולפתע מאבד את האחיזה בערך באמצע הדרך. אתה נופל על הקרקע על הגב ומרגיש כאב קל, אבל לא נראה לך שנפגעת יותר מדי. אתה קם לאט ומנקה את עצמך ואז מביט לכל הכיוונים, ורואה שאין זאבים. השמש כבר זרחה וכמה נצים עפים בשמיים, כשניתן לראות קבוצה של שלושה לוחמים צעירים מתקדמת לכיוון העיר ריטשיו. הם נעצרים ומביטים עליך בחשש, ואחד מהם רץ אליך לוודא שאתה בסדר, ככל הנראה.
    אקום על רגליי בזהירות רבה ואתנקה מן הלכלוכים שנותרו עליי.
    "אני בסדר... אני חושב" אומר ללוחם שניגש אליי.
    "תגידו, יש לכם מושג כמה זמן בערך יקח לי להגיע מפה לכפר ניקישי?" אשאל את שלושת הלוחמים לפתע ואחייך חיוך קל וחיוור.

8. מִיסְטֵר פִיזַָה
    דראק
    אתה מביט בפגיונות ומהר מאוד מבין מי טוב ומי לא.
    אחד מהם, להבו לא חד ומעוקם והוא לא שמיש והשני, מחודד, די קצר, אבל יעיל מאוד ומיועד לגרום לדימום. היכולת שלו לפגוע ביריב היא נמוכה יותר, אבל הוא מיועד לגרום ליריב לדמם ולפגוע לו באיברים רגישים, בשונה מהפיגיון שלך שמטרתו העיקרית היא לגרום ליריב נזק קטן והוא פחות יעיל בכל הנושא של דימום. נדנו עשוי עץ ולהבו מתכת מוזרה שאתה לא מזהה, והוא פשוט במיוחד, בלי איתורים וקישוטים ובלי דם עליו.
    אני לוקח את הסכין הטוב ומחביא אותו במקום מסתור על גופי כל שאוכל לשלוף אותו בקלות אך בכל זאת יהיה קשה לאתר אותו. מאתה זה הסכין הרזרבי שלי. את הסכין השני בכל זאת אקח איתי, אולי אני אמצא איזה פראייר שישלם על זה או אולי אמכור את זה לאיזה נפח שישתמש במתכת ליצור סכין נורמלית.
    אחרי זה אני עורך עוד חיפוש מהיר על הגופה שלו, מחפש דברי ערך. ואחר כך אסתלק מהמקום.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

9. Professional Design
    סטיב
    המלומד עוצר אותך במילה יצחק ואומר "תפסיקו לריב. יש לכם שאלות לגבי המסע, או שאפשר לצאת?"
    כולם בשקט, הקוסם רק מביט על הלוחם במבט כועס ורציני במיוחד, מעביר פחד ואימה, ולוחש לו משהו בשקט
    "רק שאלה אחת , עם מה אני אמור להילחם ?"
    אגיד לו ואחכה לתשובה בעודי מוכן לקרב אך קצת מפחד .

10. משתמש מנוסה
    סטיב
    המלומד אומר "יש לך חרב לא? תשתמש בה." ומתחיל ללכת, הקוסם, הלוחם והגנב מתקדמים איתו בדרך החשוכה, לא מתעניינים בבעיה הקטנה שלך.

דראק
    הסכינים נוספו לציודך
    ________
    אתה עובר על הגופה במהירות, אין עליה כלום. כמו שזה נראה, אין לו שום דבר חוץ מהפגיונות והקופסא.

ליאו
    הלוחם שניגש אליך צוחק ואומר "לכפר ניקישי? אין לך סיכוי להגיע לשם. זה מרחק של כיום הליכה, אבל הדרך מסוכנת מאוד ומלאה באוייבים חזקים, וחוץ מזה, אתה צריך אישור מעבר מהמלך כדי לעבור, או שקוסם חזק מאוד שמגן על המעבר יתקוף אותך."

11. משתמש מנוסה
    ליאו
    הלוחם שניגש אליך צוחק ואומר "לכפר ניקישי? אין לך סיכוי להגיע לשם. זה מרחק של כיום הליכה, אבל הדרך מסוכנת מאוד ומלאה באוייבים חזקים, וחוץ מזה, אתה צריך אישור מעבר מהמלך כדי לעבור, או שקוסם חזק מאוד שמגן על המעבר יתקוף אותך."
    "יכול להיות שאתה צודק ושזה מוכן מאודף, אבל תתפלא, לפעמים-ניסים קורים" אומר לו.
    "חוץ מזה שהמצב שלי לא משהו בכפר ריטישו בטח, לא כשאריאל שם..." אמלמל הזעם ובכעס.

12. Professional Design
    סטיב
    המלומד אומר "יש לך חרב לא? תשתמש בה." ומתחיל ללכת, הקוסם, הלוחם והגנב מתקדמים איתו בדרך החשוכה, לא מתעניינים בבעיה הקטנה שלך.
    "
    רגע רגע , יש לי חרב או אין לי ?
    אם יש לי , אעקם את פרצופי ואתעלם .
    אם אין לי אגיד "אבל אין לי בכלל חרב ..
    תביא לי חרב או נשק אחר שאוכל להילחם איתו "

13. מִיסְטֵר פִיזַָה
    דראק
    הסכינים נוספו לציודך
    ________
    אתה עובר על הגופה במהירות, אין עליה כלום. כמו שזה נראה, אין לו שום דבר חוץ מהפגיונות והקופסא.
    'אז נותר לי רק דבר אחד לקחת' אחשוב לעצמי ואפשיט אותו מהבגדים שלו(אם יש לו). הוא לא יצטרך אותם בעתיד הקרוב. אח"כ אני פשוט אלך משם (כבר תגובה שלישית שאני הולך משם, זה דיי מוזר 00)
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

14. מנהל החודש
    ברנדון ומפייר
    זה לא מונולוג, זה עולם אמיתי (בערך). תיקח את זה בחשבון, רוב התגובה שלך נפסלת עכשיו בגלל זה
    אתה צועק עליהם וקם אבל שלושת פשוט זוקפים בך מבט כועס ואומרים ביחד "מה אתה חושב שאתה עושה? תסביר לנו מה קורה כאן עכשיו!" בקול עצבני ולחוץ. לא נראה שהם עומדים לוותר לך על הסבר. אתה שם לב פתאום שהרגל הימינית של סטיב מלאה בדם. כנראה הם היו בפנים וראו את מה שהלך שם.
    זה לא מונולוג,אבל אני מתחבר למשחק ומראה שאני ממש בלחץ ממה שקורה,כך שאין לי זמן אפילו להסביר.
    ~~~
    "מה יש לי להסביר לכם עם אתם כבר יודעים הכל?אתם מוכנים לספר לי מה אתם עשיתם שם?!?!" אומר בכעס.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    ברנדון ומפייר
    אתה מדבר עם עצמך ומתעלם מהסביבה? מונולוג. מבחינתי גם לכתוב דיבור של יותר משלושה משפטים בשיחה כזאת זה מונולוג, כי זה לא יקרה במציאות

דראק
    הוא קטן ממך פי שלוש וכל הבגדים שלו מלחאים בדם המוזר והמגעיל שלו. אף אחד לא ירצה את זה, זה לא שווה שום דבר, וכשאתה מנסה להוריד ממנו את הבגדים, אתה מגלה שהם נדבקו לגוף שלו בגלל הדם. אתה רואה כמה אנשים שעוברים ומעיפים מבט לסמטא מהרחוב בחוץ

סטיב
    בעמוד הראשון כתוב שיש לך חרב עץ, ותקרא את הה"פ
    אתה מעקם את פרצופך ומתחיל לעקוב אחריהם. מהר מאוד אין שום סימן לאור והמלומד מדליק לפיד, שאורו חושף שלדים מוזרים המזכירים אנשים, רק קטנים פי שלוש, של יצורים מוזרים. הם מחזיקים עצמות מוזרות. הם חוסמים לכם את הדרך ולא נראה שהם עומדים לתת לכם לעבור. הלוחם שולף חרב אדירה והקוסם מטה שאתה לא מצליח לזהות את סוגו, הגנב שולף שתי חרבות קצרות והמלומד זז לאחור בפחד, קצת לפני שהקרב מתחיל

ליאו
    העיר ריטשיו היא עיר, לא כפר
    ______
    "למה שהמצב שלך לא יהיה טוב בעיר ריטשיו, המצב של כולם טוב בעיר ריטשיו" הלוחם שקרוב אליך שואל בפליאה, ואז אומר "זה לא משנה, אנחנו עומדים להפוך לאבירים של המלך, אז לא משנה עד כמה הגרוע המצב שלך, נוכל לעזור לך" וצוחק

עמוד 11 מתוך 14 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •