סטיב
השואל ששמעתם מקודם= הזאב ממקודם. היית בטוח שהוא זאב, מסתבר שהוא שואל. זה הכל.
ומישהו אמר שהספקת להרים אבנים? היה חושך, מיד ירדת למטה, הרימו אותך הדליקו את האור. לא תפסת אבנים והוא לא יכל להדליק את האור מהר יותר.
תגיב מחדש בבקשה, עכשיו כשהבנת את התגובה שלי
ברנדון ומפייר
כשאתה אומר כן אבא שלך צועק "ארקסד. מילנורד. לכו ותסלקו מכאן את זבי החותם ההם. ותבהירו להם שאם הם יתקרבו לבן שלי עוד פעם אחת, אני אשפד אותם אחד אחד!" בזעם, ואז מביט עליך ואומר "ואתה! למה אתה מסתובב עם ילדים כאלה? אתה בן למשפחת אצילים, אל תסתובב עם איכרים עלובים שבקושי יכולים להשיג לעצמם פרוסת לחם! אדוני המרפא, בבקשה תקרא לשני משרתים שיעלו את ברנדון למיטתו כשזה יהיה אפשרי." אבא שלך הולך משם זועם, והרופא מביט עליך ואומר "אל תנסה להתנגד עכשיו. הגוף שלך לא במצב לזה. אני אשתמש בכוחות שלי כדי להרדים אותך עכשיו ולתת לגוף שלך זמן לנוח." אור בוהק יוצא מהידיים שלו כשלאט לאט אתה נרדם.
כשאתה מתעורר אתה מוצא את עצמך במיטתך בחדרך הגדול, כל פלג גופך העליון חבוש בבדים לבנים מוזרים שבוהקים באור כחול. השמש זורחת ומאירה על חדריך מהחלון, ולא ברור לך כמה זמן עבר מאז אותו הלילה.
דראק
"אוקיי" הדובר שבניהם אומר ואז ממשיך "אני בוחר במספרים 12 ו94. נשחק רק שנינו. אתה מהמר על הפגיון ואני על 3 מטבעות. הערך שווה. עכשיו נטיל את הקוביות" הוא אומר וזורק שתי קוביות לאוויר. התוצאות הן 11 ו14. הוא אומר "אף אחד לא זכה בשלל, נטיל שוב, והפעם, פרס של שני מטבעות מהימורים קודמים ינתן למנצח בנוסף למה שהוא ישמור עליו" ומטיל שוב. התוצאות הן 7 ו52. "מה?" הוא צורח מופתע ומעביר לך חזרה את הפיגיון ביחד עם חמישה מטבעות זהב. הוא שואל "רוצה להמר שוב? והפעם, על יותר כסף, עם יותר מהמרים, ורווח יותר גדול?"
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
אני מצטער אבל אני נעלץ לנעול את המ"ת.
למה?
כי יש אולי שני שחקנים פעילים.
ציפיתי ליותר.
זה לא מ"ת שבו אני יכול להגיב לשחק אחד או שניים בלי סוף ולהטיס אותו קדימה. כולם קשורים זה לזה. כולם משפיעים זה על זה. זה עולם אחד, חי ואמיתי, וזה לא יכול לעבוד ככה.
ניסיתי, לא הלך, חבל מאוד.
נעול
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)