Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 14 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 201
  1. משתמש מנוסה
    סטיב
    אתה לא יודע מי זה, בחיים שלך לא ראית אותו.
    תגיב מחדש

2. Professional Design
    Originally posted by Konoha Shinobi@Mar 29 2010, 10:55 AM
    סטיב
    אתה לא יודע מי זה, בחיים שלך לא ראית אותו.
    תגיב מחדש
    "אוקיי" אגיד לאדם המלומד ואלך אחריו
    'אני מקווה שזה באמת ישתלם לי , הרי לא באתי לכאן לחינם , אפילו לא הספקתי להשתכר כמו בכל יום שאני בא לכאן' אחשוב לעצמי ובאמת אצפה למשהו מיוחד .

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Mar 29 2010, 06:51 AM

ליאו
    כשאתה מגיע לבית הספר לקוסמים ולוחמים אתה רואה בניין אפור גדול על שתי קומות. אתה נכנס עליו ורואה שלט שעליו כתוב 1 ולידו מצויירת חרב ומעליו 2 ולידו מצוייר שרביט.
    אתה עולה במהירות לקומה השניה ורואה שם עשרות ילדים בחליפות כחולות מרהיבות, יורים זה על זה קליע קסם ומגנים על עצמם בעזרת שיריונות קסומים. אתה רואה את המורה בצד עוזר ליד קטן שמנסה לבצע את קליע הקסם הראשון שלו, ומרגיש צביתה עזה. אתה נזכר בפעם הראשונה שעשית קליע קסם, קרה שם בדיוק אותו הדבר, ולשנייה אחת, יכולת לראות את סם. לאחר מכן הבטת שוב וקלטת מה קרה, הקוסם שם, נראה בדיוק כמו סם מאחורה, אבל ברגע שהוא הסתובב, צלקת ארוכה ומגעילה נחשפה לאורך פניו.
    אני מסתכל בו ופניו המצולקות מעלות לי בראש אדם מזכרונות לא נעימים במיוחד.
    "אה אריאל!" אקרא בפחד ואחוזז טירוף בעודי משיט את המטה שלי כדי להגן עליי.
    "א..אל תתקרב אליי אריאל!" אומר.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Mar 29 2010, 06:51 AM
    -

שייד וסטיב
    כל אחד מכם אומר את מה שיש לו לומר ומבחינת שייד, סטיב נראה כמו ליצן. המלומד צוחק לדברי שניכם ואומר "למה לדעתכם אני צריך עזרה של הרפתקאנים, אני חלש. הגוף שלי חלש מאוד, למרות שאני יודע הרבה. הטריק הזה זה טריק של מנזר אומני לחימה רחוק.." "מנזר אומני לחימה רחוק? כל מי ששמע שאל. "אין שום דבר מעבר לחורשה או לעיר ריטשיו." המלומד צחק ואמר "תפסתי אתכם" ואז קיפל את המפות והספרים שלו ואמר לשניכם "אם אתם באמת חושבים שאתם חזקים, בואו איתי" והסתובב לכיוון מדרגות הפונדק.
    -
    "סוף סוף משהו מעניין.." אמלמל לעצמי ואלך אחרי המלומד בראש מורם ויהירות

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

5. משתמש מנוסה
    שייד וסטיב
    שניכם עולים למעלה אחרי המלומד, כל אחד חושב משהו אחר.
    הוא מגיע לחדר מפסר 7 ופותח את הדלת בעזרת מפתח קטן, ואז נכנס פנימה וקורא לכם להיכנס אחריו. הוא מתיישב על כיסא קטן בחדר ושניכם מתייבשים על המיטה הקטנה והמעופשת. לכמה שניות יש שקט, עד שהוא אומר "אני כאן בגלל שגיליתי קבר עתיק. בקבר הזה חבוי אוצר, וגם ידע רב, אבל הוא מוגן ע"י אל-מתים רבים, יצורים שלא נראו בממלכה הקטנה שלו מאז מות המלך הראשון, ארטיפילוס. השם שלי הוא ארטיפיל, על שמו. אני רוצה לפרוץ לקבר כדי ללמוד על ארטיפילוס ועל האל-מתים, אבל אני לא מסוגל לעבור דרכו. בגלל זה אני כאן. אני לא מסוגל להילחם בהם, אבל הרפתקאנים, זה כבר סיפור אחר לגמרי. אני מלומד שלא יודע להילחם, רק לומד, וזאת הבעיה שלי. בבקשה, תעזרו לי. אתם תקבלו פרס גדול מאוד, אהה, בוא נראה, תוכלו לקחת חלק מהשלל הרב בחדר והקבורה ואני אשלם לכם חמשת אלפים מטבעות זהב לכל אחד." הכמות הזאת נשמעת על אנושית, מכיוון שעשרת אלפים מטבעות זהב זאת כמות הזהב שיש אולי בכל הכפר, והוא מוכן לשלם לכם כזאתי כמות. אם תעברו את המשימה הזאת אתם תוכלו להפוך לאצילים, בזה אתם בטוחים. משומה זה נראה כאילו מבחינת ארטיפול, מדובר על סכום קטן מאוד

ליאו
    כולם מפסיקים להתאמן ומכוונים את המטות שלהם אליך כשהמורה נעמד ואומר לך בכל כועס "למה הזכרת את השם של המכשף הנורא הזה?"
    אתה שם לב שהצלקת של המורה קצת שונה משל אריאל, בצורה של שני ברקים הנפגשים מעל אפו. זה לא אריאל, ונראה כאילו אף אחד מהאנשים שם לא אוהב את אריאל.
    מרוב הלם אתה לא מצליח להגיב והמורה אומר "תענה לי&#33; למה אמרת את השם של המכשף הנורא הזה? יש סיבה שהוא הוגלה מארצנו&#33; ואיך שמעת עליו בכלל?"

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Mar 29 2010, 01:49 PM

ליאו
    כולם מפסיקים להתאמן ומכוונים את המטות שלהם אליך כשהמורה נעמד ואומר לך בכל כועס "למה הזכרת את השם של המכשף הנורא הזה?"
    אתה שם לב שהצלקת של המורה קצת שונה משל אריאל, בצורה של שני ברקים הנפגשים מעל אפו. זה לא אריאל, ונראה כאילו אף אחד מהאנשים שם לא אוהב את אריאל.
    מרוב הלם אתה לא מצליח להגיב והמורה אומר "תענה לי&#33; למה אמרת את השם של המכשף הנורא הזה? יש סיבה שהוא הוגלה מארצנו&#33; ואיך שמעת עליו בכלל?"
    אבלא את רוקי בפחד ובדאגה.
    לאחר כמה שניות של שקט אחל להוציא מילים מפי באיטיות, "א..אתה היית נורא דומה לו... ו.. וגם לסם" אדבר בפחד כשכולי רועד, נזכר במה שקרה לפני שנתיים.
    "אם תרצה אספר לך מאיפה אני מכיר אותו, בפרטיות כמובן" אומר לו ואתעשת על עצמי.

7. משתמש מנוסה
    שייד וסטיב
    הוא מגיע לחדר מפסר 7 ופותח את הדלת בעזרת מפתח קטן, ואז נכנס פנימה וקורא לכם להיכנס אחריו. הוא מתיישב על כיסא קטן בחדר ושניכם מתייבשים על המיטה הקטנה והמעופשת. לכמה שניות יש שקט, עד שהוא אומר "אני כאן בגלל שגיליתי קבר עתיק. בקבר הזה חבוי אוצר, וגם ידע רב, אבל הוא מוגן ע"י אל-מתים רבים, יצורים שלא נראו בממלכה הקטנה שלו מאז מות המלך הראשון, ארטיפילוס. השם שלי הוא ארטיפיל, על שמו. אני רוצה לפרוץ לקבר כדי ללמוד על ארטיפילוס ועל האל-מתים, אבל אני לא מסוגל לעבור דרכו. בגלל זה אני כאן. אני לא מסוגל להילחם בהם, אבל הרפתקאנים, זה כבר סיפור אחר לגמרי. אני מלומד שלא יודע להילחם, רק לומד, וזאת הבעיה שלי. בבקשה, תעזרו לי. אתם תקבלו פרס גדול מאוד, אהה, בוא נראה, תוכלו לקחת חלק מהשלל הרב בחדר והקבורה ואני אשלם לכם חמשת אלפים מטבעות זהב לכל אחד." הכמות הזאת נשמעת על אנושית, מכיוון שעשרת אלפים מטבעות זהב זאת כמות הזהב שיש אולי בכל הכפר, והוא מוכן לשלם לכם כזאתי כמות. אם תעברו את המשימה הזאת אתם תוכלו להפוך לאצילים, בזה אתם בטוחים. משומה זה נראה כאילו מבחינת ארטיפול, מדובר על סכום קטן מאוד
    "זה נשמע כמו משימה קשה במיוחד....נוכל לדון במחיר אחרי שנבצע אותה " אומר בגאוותנות ואקום מהמיטה המעופשת.
    "אני לא חושב שיש זמן לבזבז, רק תכוון אותי לקבר העתיק ואני יחזור עם האוצר שלך במהירות " אוסיף בשחצנות

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

8. Professional Design
    שייד וסטיב
    אצחקק במעט כדי לא להיראות מפוחד
    "אז מה אמורה להיות המשימה שלנו ?"
    אשאל ואחשוב באמת &#39; האם אוכל להילחם ? האם אני יודע בכלל להילחם ? האם אני חזק&#39;

9. משתמש מנוסה
    שייד וסטיב
    "תירגעו. המשימה הזאת לא קלה. השלדים שם חזקים ואני מנסה ללמוד עליהם, אז תצטרכו לגברו על הרבה מאוד מהם. בנוסף לכך, אתם צריכים להגן עלי. כמו שהסברתי, אתם רק צריכים להגן עלי ולהביס את האויבים שם, עד שאני אורה לכם ללכת לחדר הקבורה. אז תפרצו לשם את החדר ותוכלו לקחת משם חלק מהאוצרות"

ליאו
    המורה אומר "כולם לחזור לעבודה" וניגש אליך. הוא שואל אותך במבט מופתע ובקול לא מבין "סם? מי זה לעזאזל? בכל מקרה, אסור לשאת את שמו של אריאל כאן. הוא גורש מהממלכה, ורוב הסיכויים שכבר מת. אל תישא את שמו שוב. עכשיו, למה אתה כאן?"

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Mar 30 2010, 08:25 AM
    ליאו
    המורה אומר "כולם לחזור לעבודה" וניגש אליך. הוא שואל אותך במבט מופתע ובקול לא מבין "סם? מי זה לעזאזל? בכל מקרה, אסור לשאת את שמו של אריאל כאן. הוא גורש מהממלכה, ורוב הסיכויים שכבר מת. אל תישא את שמו שוב. עכשיו, למה אתה כאן?"
    "באתי להתחזק ואז למצוא עבודה, חוץ מזה אני לא מאמין שלא שמעת על סם, הוא היה כשף דגול יכול להיות שיותר חזק מאתה יודע מי" אומר לו.

11. משתמש מנוסה
    שייד וסטיב
    "תירגעו. המשימה הזאת לא קלה. השלדים שם חזקים ואני מנסה ללמוד עליהם, אז תצטרכו לגברו על הרבה מאוד מהם. בנוסף לכך, אתם צריכים להגן עלי. כמו שהסברתי, אתם רק צריכים להגן עלי ולהביס את האויבים שם, עד שאני אורה לכם ללכת לחדר הקבורה. אז תפרצו לשם את החדר ותוכלו לקחת משם חלק מהאוצרות"
    "טוב הבנו אותך סבא, קדימה...תוביל את הדרך " אומר ביהירות ואצפה לתגובתו של המלומד, אנסה לגרום לו לאבד את שלוותו ולחשוף עוד פרטים

12. Professional Design
    שייד וסטיב
    "אין שום בעיה" אגיד לו עם אף מורם וחיוך ערמומי .
    "יאללה בואו נצא כבר , קר לי בבית השחי , הרבה זמן לא הזעתי .."

13. משתמש מנוסה
    שייד וסטיב
    הוא אומר בזעם "תרגעו, זאת לא עומדת להיות משימה קלה. קחו לכם קצת זמן להתארגן לקראת היציאה. תחזרו הנה בעוד שעה ואז נצא למסע. עכשיו לכו." הוא נשמע כאילו נמאס לו מכם ונראה שהוא מנסה להיפטר מכם מסיבה לא ברורה, להרחיק אתכם לשעה אחת.

ליאו
    "סם? לא שמעתי בחיים שלי על שום סם שהוא גם מכשף? וכל מכשף שגדול יותר מאריאל מוכר בממלכה הזאת ככשף עליון. הסם הזה הוא בטח סתם חלשלוש. בכל מקרה, אני מניח שאתה מכיר את הנהלים. סחר לימוד בבקשה"

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Mar 30 2010, 08:20 PM

ליאו
    "סם? לא שמעתי בחיים שלי על שום סם שהוא גם מכשף? וכל מכשף שגדול יותר מאריאל מוכר בממלכה הזאת ככשף עליון. הסם הזה הוא בטח סתם חלשלוש. בכל מקרה, אני מניח שאתה מכיר את הנהלים. סחר לימוד בבקשה"
    "מה אמרת עליו?&#33;" אשאל בזעם ואתעלם מדבריו האחרונים.
    "אתה בחיים לא תצליח להגיע לדרגה של סם גם אם תתאמן כל חייך&#33;, סם מת בגללו רק כי הוא לא רצה להילחם, זת לא הייתה הדרך שלו, אני בטוח שאם הוא היה נלחם הוא היה מנצח&#33;" אומר.
    "בכל מקרה, יש לי רק חמש מטבעות זהב אני בטוח שזה לא יספיק לשכר לימוד" אומר מבואס.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Mar 30 2010, 08:20 PM
    שייד וסטיב
    הוא אומר בזעם "תרגעו, זאת לא עומדת להיות משימה קלה. קחו לכם קצת זמן להתארגן לקראת היציאה. תחזרו הנה בעוד שעה ואז נצא למסע. עכשיו לכו." הוא נשמע כאילו נמאס לו מכם ונראה שהוא מנסה להיפטר מכם מסיבה לא ברורה, להרחיק אתכם לשעה אחת.
    "אני מניח שנתראה " אומר בפשטות לסטיב ואעלם משם במהירות
    אלך לשונרר מהשוק מספר מטבעות ואולי כיכר לחם כדי לצאת למסע על בטן מלאה

עמוד 5 מתוך 14 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •