כוח- 0
זרירות- 2
סיבולת- 1
חוכמה- 4
כריזמה- 1
כוח- 0
זרירות- 2
סיבולת- 1
חוכמה- 4
כריזמה- 1
שייד
אתה לא מכיר את סטיב.
אין לך מושג מי זה או איך קוראים לו.
בבקשה תגיב מחדש כדי לא ליצור אי נעימויות.
ליאו
"רגע אחד, סם? אהה, אתה מדבר על הטירון העלוב ההוא שלמד שלוש שנים רק כדי לירות קליע קסם, עד שאריאל הסכים ללמד אותו תמורת 1000 מטבעות זהב והפך אותו לקוסם? הא, הוא בקושי מסוגל לירות קרן קסומה, או לפי מה שאתה אומר יכל, אז באמת, אל תצחיק אותי. ואתה עוד בא לכאן עם חמישה מטבעות זהב. אנחנו אולי לא דורשים אלף מטבעות, אבל אתה צריך לפחות חמישים מטבעות. עד אז, להתראות"
המורה מסתובב צוחק ומתרחק שם, ואתה רותח מעצבים על זה שהוא קרא לסם טירון.
ברנדון וומפייר
עדיין לא כתבת שיטת לחימה.
עד שלא תבחר אחת אתה לא יכול להתחיל לשחק
אתעלם מהבחור השני שבחדר ואעלם משם במהירותOriginally posted by Konoha Shinobi@Mar 30 2010, 10:36 PM
שייד
אתה לא מכיר את סטיב.
אין לך מושג מי זה או איך קוראים לו.
בבקשה תגיב מחדש כדי לא ליצור אי נעימויות.
אלך לשונרר מהשוק מספר מטבעות ואולי כיכר לחם כדי לצאת למסע על בטן מלאה
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
"מה אמרת?!" אומר בזעם.Originally posted by Konoha Shinobi@Mar 30 2010, 10:36 PM
ליאו
"רגע אחד, סם? אהה, אתה מדבר על הטירון העלוב ההוא שלמד שלוש שנים רק כדי לירות קליע קסם, עד שאריאל הסכים ללמד אותו תמורת 1000 מטבעות זהב והפך אותו לקוסם? הא, הוא בקושי מסוגל לירות קרן קסומה, או לפי מה שאתה אומר יכל, אז באמת, אל תצחיק אותי. ואתה עוד בא לכאן עם חמישה מטבעות זהב. אנחנו אולי לא דורשים אלף מטבעות, אבל אתה צריך לפחות חמישים מטבעות. עד אז, להתראות"
המורה מסתובב צוחק ומתרחק שם, ואתה רותח מעצבים על זה שהוא קרא לסם טירון.
מרוב עצבים אני ארה לעברו קליע קסום.
"אף אחד!, אבל אף אחד! לא ידבר ככה על סם!, אתה שומע אותי?, אף אחד!" אומר לו בזעם ובהתנשפות.
"אם אתה רוצה!, תהרוג אותי!, אתה מוזמן אבל בחיים אל תדבר על סם!, באתי כדי להתחזק ולנקום באריאל!" אומר בזעם רב ובעצבים.
"להתראות" אגיד ואצא מהפונדק ..Originally posted by Konoha Shinobi@Mar 30 2010, 08:20 PM
שייד וסטיב
הוא אומר בזעם "תרגעו, זאת לא עומדת להיות משימה קלה. קחו לכם קצת זמן להתארגן לקראת היציאה. תחזרו הנה בעוד שעה ואז נצא למסע. עכשיו לכו." הוא נשמע כאילו נמאס לו מכם ונראה שהוא מנסה להיפטר מכם מסיבה לא ברורה, להרחיק אתכם לשעה אחת.
'אלך לחנות החיות, אקווה שריי חברי הטוב נמצא שם' אחשוב לעצמי
ואצעד לכיוון החנות .
שייד
כדי לגנות כסף וכו' אתה חייב להגיע לרמה 3. בגלל שלמדת מראש את היכולת ברגע שתגיע לרמה תוכל להשתמש בה
אתה יורד למטה והולך במהירות, חוטף ממגש כיכרות הלחם הגדול של הפונדק כיכר לחם ויוצא משם בלי להצליח לגנוב מטבעות. אתה אוכל לך ומתיישב על ספסל בקצה העיר, יש לך עוד למעלה מחצי שעה עד השעה שבא המלומד רוצה להיפגש איתכם.
סטיב
אתה יוצא מהחדר, שייד משיג אותך, וכשאתה יורד לקומה התחתונה אתה רואה את שייד יוצא מהפונדק עם כיכר לחם בידו, כשהאחראי על הפונדק נמצא בצד השני של הפונדק. אתה לא מייחס לזה חשיבות רבה והולך לחנות החיות, שריקה מכל אדם ונעולה. לא ברור לך איפה ריי נמצא, אבל הוא בהפסקה, זה בטוח. עברו כעשר דקות מאז שיצאת מהפונדק
ליאו
אתה צורח ומרים את ידיך קדימה, מדקלם במהירות את מילות הקסם ויורה קליע קטן לכיוון המורה. אפילו בלי להביט עליך, הוא מרים את ידו ואומר במהירות כמה מילים לא ברורות, ומגן מקיף אותו, בולם את הקליע שלך. הוא אומר "אתה עלוב, בדיוק כמו המורה שלך. אם אתה לא רוצה למות, לך, עכשיו. אני לא סובל חוסר משמעת. קוסם אמיתי צריך לשלוט ברגשות שלו ולהיות ממושמע. עכשיו לך מפה, ואל תחזור עד שתלמד לשלוט בעצמך ולהתמודד עם האמת שהמאסטר שלך הוא לא יותר ממכשף זוטר וחלש. חלק מהתלמידים שלי יותר חזקים ממנו." בקול מאיים ומפחיד, קר וחסר רגש. המגן נעלם ולאט לאט לאוויר, כשכל הקוסמים המתלמדים חוזרים לעבוד, והוא חוזר לעזור לילד הקטן שהוא עזר לו קודם לכן
'הלוואי, הלוואי שהוא באמת היה מכיר בסם, ויודע שהוא לא סתם חייל זוטר!' אחשוב לעצמי ואשתדל לשמור על איפוק.Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 1 2010, 10:09 PM
ליאו
אתה צורח ומרים את ידיך קדימה, מדקלם במהירות את מילות הקסם ויורה קליע קטן לכיוון המורה. אפילו בלי להביט עליך, הוא מרים את ידו ואומר במהירות כמה מילים לא ברורות, ומגן מקיף אותו, בולם את הקליע שלך. הוא אומר "אתה עלוב, בדיוק כמו המורה שלך. אם אתה לא רוצה למות, לך, עכשיו. אני לא סובל חוסר משמעת. קוסם אמיתי צריך לשלוט ברגשות שלו ולהיות ממושמע. עכשיו לך מפה, ואל תחזור עד שתלמד לשלוט בעצמך ולהתמודד עם האמת שהמאסטר שלך הוא לא יותר ממכשף זוטר וחלש. חלק מהתלמידים שלי יותר חזקים ממנו." בקול מאיים ומפחיד, קר וחסר רגש. המגן נעלם ולאט לאט לאוויר, כשכל הקוסמים המתלמדים חוזרים לעבוד, והוא חוזר לעזור לילד הקטן שהוא עזר לו קודם לכן
'סם אם אתה שם רואה אותי עכשיו, תתן לו סימן שאתה היית מכשף דגול ולא סתם חייל זוטר' אחשוב בזעם ואלך משם מבואס וחסר אונים.
'נעול ?' אחשוב לעצמי במוזריותOriginally posted by Konoha Shinobi@Apr 1 2010, 10:09 PM
סטיב
אתה יוצא מהחדר, שייד משיג אותך, וכשאתה יורד לקומה התחתונה אתה רואה את שייד יוצא מהפונדק עם כיכר לחם בידו, כשהאחראי על הפונדק נמצא בצד השני של הפונדק. אתה לא מייחס לזה חשיבות רבה והולך לחנות החיות, שריקה מכל אדם ונעולה. לא ברור לך איפה ריי נמצא, אבל הוא בהפסקה, זה בטוח. עברו כעשר דקות מאז שיצאת מהפונדק
'אוקיי.. אחזור לפונדק'
ואלך מיד אל הפונדק , שם אולי אמצא משהו מעניין .
אבדוק כמה כסף יש בכיסי .
*אז מה אני כן יכול לעשות ברמה 1? *Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 1 2010, 10:09 PM
שייד
כדי לגנות כסף וכו' אתה חייב להגיע לרמה 3. בגלל שלמדת מראש את היכולת ברגע שתגיע לרמה תוכל להשתמש בה
אתה יורד למטה והולך במהירות, חוטף ממגש כיכרות הלחם הגדול של הפונדק כיכר לחם ויוצא משם בלי להצליח לגנוב מטבעות. אתה אוכל לך ומתיישב על ספסל בקצה העיר, יש לך עוד למעלה מחצי שעה עד השעה שבא המלומד רוצה להיפגש איתכם.
אלך לחפש בכפר במהירות פושע קטן או נוכל שאוכל אולי להרוג ולגזול את רכושו
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
שייד
בדף הראשי יש פירוט של היכולות לפי רמות וגם בדף הדמות שלך.
אתה יכול להסתתר ולהכות מן הצללים מכת פתע יותר חזקה.
ואיפה אתה מחפש (בתוך העיר, מחוץ לעיר)? זה משפיע על התוצאות.
סטיב
את הכסף אתה יכול לראות בעמוד הראשי, אמרתי לך כמה כסף יש לך בתחילת המשחק.
אתה מסתובב ומתחיל ללכת, ולפתע נתקל במשהו ונופל על הריצפה. כשאתה מביט למעלה ומנסה להבין מה קורה, אתה רואה את ריי מביט בך מבולבל. הוא שואל אותך "סטיב, מה אתה עושה פה? אתה לא אמור להיות בפונדק עכשיו? עזבתי את החנות כדי לחפש אותך וכל מה שמצאתי זה בעלים שניסה לגרום לי לקנות משהו ואיזה מלומד מוזר."
ליאו
אתה מסתובב והולך כשזעם רב מציף את גופך, בקושי מצליח למנוע מעצמך לתקוף את המורה שוב. אתה יורד למטה ויוצא מהמבנה זועם בלי רצון לעשות שום דבר ומביט בשמיים, מתחיל לרדת הערב לאט לאט. אחרי כרבע שעה כל התלמידים, לוחמים וקוסמים, עוזבים את המבנה והולכים הביתה, ואתה מניח שרק המורים נשארו בפנים.
'עכשיו מה?' אחשוב לעצמי מבואס, "זה היה יום גרוע" אמלמל ואלך אל בקתתו של סם שהשאיר לי לפני שמת.Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 2 2010, 08:29 AM
ליאו
אתה מסתובב והולך כשזעם רב מציף את גופך, בקושי מצליח למנוע מעצמך לתקוף את המורה שוב. אתה יורד למטה ויוצא מהמבנה זועם בלי רצון לעשות שום דבר ומביט בשמיים, מתחיל לרדת הערב לאט לאט. אחרי כרבע שעה כל התלמידים, לוחמים וקוסמים, עוזבים את המבנה והולכים הביתה, ואתה מניח שרק המורים נשארו בפנים.
מטה אבן,אגב אין סיכוי שההכי מהיר תוקף פעמיים בזמן שההכי איטי תוקף פעם אחת נכון?Originally posted by Konoha Shinobi@Mar 30 2010, 10:36 PM
ברנדון וומפייר
עדיין לא כתבת שיטת לחימה.
עד שלא תבחר אחת אתה לא יכול להתחיל לשחק
"היי ריי , כל מה שחיפשתי שם היא רק שתייה קלה של הפסקת צהריים ..Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 2 2010, 08:29 AM
סטיב
את הכסף אתה יכול לראות בעמוד הראשי, אמרתי לך כמה כסף יש לך בתחילת המשחק.
אתה מסתובב ומתחיל ללכת, ולפתע נתקל במשהו ונופל על הריצפה. כשאתה מביט למעלה ומנסה להבין מה קורה, אתה רואה את ריי מביט בך מבולבל. הוא שואל אותך "סטיב, מה אתה עושה פה? אתה לא אמור להיות בפונדק עכשיו? עזבתי את החנות כדי לחפש אותך וכל מה שמצאתי זה בעלים שניסה לגרום לי לקנות משהו ואיזה מלומד מוזר."
אני מצטער שהיית צריך לעזוב את החנות כדי לחפש אותי חזרתי בשביל לעבוד..
תרצה שנחזור לחנות או שגם אתה צריך קצת מנוחה ?"
אשאל אותו בנימוס מבלי להיזכר שוב במלומד .
התכוונתי לבתוך העירOriginally posted by Konoha Shinobi@Apr 2 2010, 08:29 AM
שייד
בדף הראשי יש פירוט של היכולות לפי רמות וגם בדף הדמות שלך.
אתה יכול להסתתר ולהכות מן הצללים מכת פתע יותר חזקה.
ואיפה אתה מחפש (בתוך העיר, מחוץ לעיר)? זה משפיע על התוצאות.
וקראתי אני מעודכן בקשר ליכולות
סטיב
"סגרנו את החנות לחצי שעה. היא תיפתח בערך בעוד רבע שעה, ותישאר פתוחה לפחות שלוש שעות. אין לך בעיה לעבוד בשעות האלה, נכון? מה כבר יהיה לך לעשות?" כשהוא מגיע לחלק הזה הוא מתחיל לצחוק, ואז הוא נרגע ואומר "בוא נלך לפונדק עכשיו, נשתה על חשבוני." הוא מסתובב ומתחיל ללכת לכיוון הפונדק.
שייד
אתה מטייל בכל העיר ומחפש אנשים חלשים לשדוד, אבל אין שם אף אחד. אין שם אנשים מנוסים בלחימה שהם לא לוחמים או קוסמים שיודעים יותר ממוריהם. אין בעיר אפילו לא גנב אחד, ואין מלומד אחד שבאמת מבזבז את זמנו בעיר חוץ מהמלומד הזקן שפגשת בפונדק.
ברנדון ומפייר
תלוי באיזה מטות משתמשים, גם בתוך שיטת לחימה יש נשקים שונים בעלי כוחות שונים.
ותקרא את מה שקרה לליאו. אתה יודע על כל מה שקרה בתוך השיעור של הקוסמים
אחרי עוד שיעור מוצלח בקסם אתה נפגש עם חבריך מחוץ למבנה, ורואה את הקוסם המטורף בחוץ. אתה אפילו לא מתייחס אליו, מאמין שעד מחר הוא כבר ימות, כשאתה רואה אותו מתרחק לאט לאט. למרות שיש לך עליך רק את החליפה שלך והמטה שלך, אתה יודע שבעיה של השגת ציוד טוב אין לך, ושברגע שתגמור את הלימודים שהוריך מממנים תוכל להשיג נשק הרבה יותר טוב. מתחיל להיות יחסית מאוחר ואתה וחבריו חושבים מה לעשות בזמן המועט שנשאר לכם.
ליאו
אתה הולך לעצמך, כועס מאוד ומאוכזב מהיום הנוראי אל כיוון הביקטה. כשאתה מנסה לפתוח את הדלת אתה לא מצליח. עליו חרוט "רכוש המלך" ובחלק מהמקומות זה גם פרץ פנימה, ודרך החורים אתה רואה שהביקטה ריקה. לפני שאתה מספיק לומר משהו אתה שומע מאחוריך קול "כבר שנתיים שלא שולמו המיסים של בעלי הביקטה הזו. עכשיו שלמלך אין שום דאגות, הוא מחסל את מי שלא שילם מיסים. אם זה הבית שלך, כדי לך לברוח, ומהר.
אתה מביט לכל כיוון אבל לא מוצא את מי שדיבר איתך. הקול אומר "תגיד תודה שבאתי לומר לך את זה. אהה וכן, את הספר הקטן שהיה מונח על השולחן שם, אני לקחתי." ואתה שומע צעדים, אבל לא רואה את האדם שמדבר. אתה בטוח שהוא מדבר אליך, ורק אתה שומע אותו, ככה שהוא קרוב, אבל אין לך מושג מי מדבר או איפה הוא. אתה רק יודע שהיום הזה נעשה יותר ויותר נורא ככל שהזמן עובר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)