Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 14 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 201
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 2 2010, 09:39 PM

ליאו
    אתה הולך לעצמך, כועס מאוד ומאוכזב מהיום הנוראי אל כיוון הביקטה. כשאתה מנסה לפתוח את הדלת אתה לא מצליח. עליו חרוט "רכוש המלך" ובחלק מהמקומות זה גם פרץ פנימה, ודרך החורים אתה רואה שהביקטה ריקה. לפני שאתה מספיק לומר משהו אתה שומע מאחוריך קול "כבר שנתיים שלא שולמו המיסים של בעלי הביקטה הזו. עכשיו שלמלך אין שום דאגות, הוא מחסל את מי שלא שילם מיסים. אם זה הבית שלך, כדי לך לברוח, ומהר.
    אתה מביט לכל כיוון אבל לא מוצא את מי שדיבר איתך. הקול אומר "תגיד תודה שבאתי לומר לך את זה. אהה וכן, את הספר הקטן שהיה מונח על השולחן שם, אני לקחתי." ואתה שומע צעדים, אבל לא רואה את האדם שמדבר. אתה בטוח שהוא מדבר אליך, ורק אתה שומע אותו, ככה שהוא קרוב, אבל אין לך מושג מי מדבר או איפה הוא. אתה רק יודע שהיום הזה נעשה יותר ויותר נורא ככל שהזמן עובר
    "אבל הוא היה שייך לסם!" אומר.
    "עכשיו איך אלמד כשפים?!" אשאל את הקול ואתקדם מעט כדי שלא יחשבו שאני שייך לביקטה.

2. משתמש מנוסה
    שייד
    אתה מטייל בכל העיר ומחפש אנשים חלשים לשדוד, אבל אין שם אף אחד. אין שם אנשים מנוסים בלחימה שהם לא לוחמים או קוסמים שיודעים יותר ממוריהם. אין בעיר אפילו לא גנב אחד, ואין מלומד אחד שבאמת מבזבז את זמנו בעיר חוץ מהמלומד הזקן שפגשת בפונדק.
    "כנראה שהמזל לא עימי היום.." אמלמל בתחושה של תבוסה
    ואחזור לפונדק כדי לשבת שם ולהמתין עד למועד הפגישה עם המלומד

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

3. מנהל החודש
    ברנדון ומפייר
    תלוי באיזה מטות משתמשים, גם בתוך שיטת לחימה יש נשקים שונים בעלי כוחות שונים.
    ותקרא את מה שקרה לליאו. אתה יודע על כל מה שקרה בתוך השיעור של הקוסמים
    אחרי עוד שיעור מוצלח בקסם אתה נפגש עם חבריך מחוץ למבנה, ורואה את הקוסם המטורף בחוץ. אתה אפילו לא מתייחס אליו, מאמין שעד מחר הוא כבר ימות, כשאתה רואה אותו מתרחק לאט לאט. למרות שיש לך עליך רק את החליפה שלך והמטה שלך, אתה יודע שבעיה של השגת ציוד טוב אין לך, ושברגע שתגמור את הלימודים שהוריך מממנים תוכל להשיג נשק הרבה יותר טוב. מתחיל להיות יחסית מאוחר ואתה וחבריו חושבים מה לעשות בזמן המועט שנשאר לכם.

אני וארבעת החברים שציינתי ברקע?או החברים שלי משיעור הקוסמים?
    ~~~
    "אני ממליץ שנתאמן קצת,או שיש למישהו רעיון אחר?"אציע ואחכה לתשובות.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    כולם
    עידכון חדש של המשחק יוצא כעט עם איזור חדש שאפשר לבקר בו&#33; בעל הפונדק בכפר ניקישי יפתח את הפונדק אם רק תבקשו יפה&#33;

ברנדון וומפייר
    מהרקע. ואת כל המידע שלא נתת ברקע אני משלים עכשיו
    _____
    ברנדה אומרת "להתאמן זה לא הכל בחיים. מה קרה לך? צריך גם להנות קצת, לא רק להתאמן, להתאמן, להתאמן. אני יודעת שההורים שלך מפעילים עליך לחץ רב אבל תזכור, אתה היחיד שיש לו הורים שיפעילו עליו לחץ. במקום להתייחס אליהם תתחיל לחשוב על להנות קצת, אתה יודע, אנחנו בסה"כ בני 17." סינטיה וסטיב מהנהנים את ראשם בהסכמה, נראה שהם לא רוצים להתאמן עכשיו.

שייד
    אתה מתקדם חזרה לכיוון הפונדק ונכנס לשם, הכל חשוך. הנר במרכז הפונדק לא דולק ואין עוד נרות.
    בעל הפונדק צועק "הנר הדפוק הזה. מירה, תביאי לי אבן צור ועוד שמן&#33;" לאחר כמה רגעים נדלק אור, והמלומד עומד, מחזיק כד שמן קטן מזכוכית, בוער. הוא ניגש לכיוון הבר ומאיר על האיזור שם, עוזר בכך למירה למצוא שמן ואבן צור. היא מגישה אותם לבעל הפונדק שעומד על שולחן במרכז החדר, והמלומד עולה גם הוא. בעל הפונדק שופך את השמן לתוך המנורה והמלומד מדליק אותו בעזרת כד השמן, ואז שניהם יורדים והפונדק חוזר לפעילותו הרגילה. המלומד חוזר למקומו ומדבר עם קוסם ולוחם, והלוחם הוא לא מי שפגשת קודם לכן. נראה שהוא מנסה לגייס עוד עזרה.

ליאו
    אתה זז אחורה ואומר את זה, ולא שומע תגובה. כל האנשים מביטים עליך בפחד וחשש, ומהבעת פניהם נראה שהם חושבים שאתה מטורף. אחד מהם קורא לשומר, ואתה מתחיל לברוח לחוץ עד שאתה יוצא מהעיר. אין אף אחד מחוץ לעיר בגלל השעה המאוחרת, זאבים לרוב יוצאים עכשיו לציד. אין לך שום דבר לעשות, אתה לא יכול לחזור לעיר עכשיו, ואתה גם לא יכול לישון בגלל שאם תישן הזאבים ימצאו אותך ויאכלו אותך במהירות.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 4 2010, 01:49 PM

ליאו
    אתה זז אחורה ואומר את זה, ולא שומע תגובה. כל האנשים מביטים עליך בפחד וחשש, ומהבעת פניהם נראה שהם חושבים שאתה מטורף. אחד מהם קורא לשומר, ואתה מתחיל לברוח לחוץ עד שאתה יוצא מהעיר. אין אף אחד מחוץ לעיר בגלל השעה המאוחרת, זאבים לרוב יוצאים עכשיו לציד. אין לך שום דבר לעשות, אתה לא יכול לחזור לעיר עכשיו, ואתה גם לא יכול לישון בגלל שאם תישן הזאבים ימצאו אותך ויאכלו אותך במהירות.
    XD איזה מזל ביש רק אל תמשיך לי אותו D:
    ~~~~~~~~~
    "אוף איזה יום גרועף, נותר לי לקוות רק לניסים" אומר ואשתדל שלא להירדם.

6. מנהל החודש

ברנדון וומפייר
    מהרקע. ואת כל המידע שלא נתת ברקע אני משלים עכשיו
    _____
    ברנדה אומרת "להתאמן זה לא הכל בחיים. מה קרה לך? צריך גם להנות קצת, לא רק להתאמן, להתאמן, להתאמן. אני יודעת שההורים שלך מפעילים עליך לחץ רב אבל תזכור, אתה היחיד שיש לו הורים שיפעילו עליו לחץ. במקום להתייחס אליהם תתחיל לחשוב על להנות קצת, אתה יודע, אנחנו בסה"כ בני 17." סינטיה וסטיב מהנהנים את ראשם בהסכמה, נראה שהם לא רוצים להתאמן עכשיו.

שלושתם יתומים?תשלים לי מה שלא רשמתי ברקע כאן כי זה מוזר לשאול אותם אני הרי חבר שלהם XD
    ~~~
    "אז בואו נהנה&#33;" אומר ואחכה ליראות מהם יציעו.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

7. Professional Design
    סטיב
    "סגרנו את החנות לחצי שעה. היא תיפתח בערך בעוד רבע שעה, ותישאר פתוחה לפחות שלוש שעות. אין לך בעיה לעבוד בשעות האלה, נכון? מה כבר יהיה לך לעשות?" כשהוא מגיע לחלק הזה הוא מתחיל לצחוק, ואז הוא נרגע ואומר "בוא נלך לפונדק עכשיו, נשתה על חשבוני." הוא מסתובב ומתחיל ללכת לכיוון הפונדק.
    "ריי.. אני לא חושב שאעבוד שלוש שעות , קבעתי לצאת עם בחורה..
    אודיע לך בידיוק מתי אעדר" אני אומר לו והולך איתו לפונדק מבלי לסרב .
    &#39;אני מקווה שהאיש הזה עוד שם&#39;

8. משתמש מנוסה
    סטיב
    הוא עוצר לרגע בהפתעה ואומר "קבעת עם בחורה? כל הכל סטיב, סוף סוף. אתה חייב להכיר לי אותה" ומביט עליך במבט סקרן. הוא ממשיך "קדימה, ספר לי קצת על החברה שלך"

ברנדון ומפייר
    אני לא עורך רקע של אנשים. והם יתומים שאתה מכיר וההורים שלך לא, זה הכל.
    אחרי כמה שניות סינטיה אומרת בזעם "מה עבר לך בראש סטיב? אתה יודע שברנדון לא יכול לעזוב את הלימודים שלו ואת החיים הטובים שלו עם כסף ומשרתים לטובת הרפתקאות עלובות. הוא צריך להישאר כאן. אנחנו נלך בלעדיו מאוחר יותר. עכשיו צריך לעושת משהו אחר."

ליאו
    אתה לא עושה כלום בלילה? להישאר במקום זה גרוע כמעט כמו לישון. בבקשה תגיד מה אתה עושה, כי אם אתה לא עושה כלום אתה תירדם, מין הסתם.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 4 2010, 08:40 PM

ליאו
    אתה לא עושה כלום בלילה? להישאר במקום זה גרוע כמעט כמו לישון. בבקשה תגיד מה אתה עושה, כי אם אתה לא עושה כלום אתה תירדם, מין הסתם.
    אחפש ענפים ועלים, אנסה להקים לי סוג של מחנה, או אוהל שכזה.

10. Professional Design
    סטיב
    הוא עוצר לרגע בהפתעה ואומר "קבעת עם בחורה? כל הכל סטיב, סוף סוף. אתה חייב להכיר לי אותה" ומביט עליך במבט סקרן. הוא ממשיך "קדימה, ספר לי קצת על החברה שלך"
    "אני מצטער אחי , שיקרתי לך ." אגיד לו ואעצור אותו במקום .
    "אני לא נפגש עם בחורה , אני נפגש עם בחור מלומד שמתכוון שאני יילחם כדי להוציא אוצר ממערה מסתורית , אני רוצה לעזור לו כדי שיהיה לי ולך מספיק כסף כדי ללמוד לחימה , כמו שחלמנו על זה .."
    אגיד בחיוך , אך מושפל .

11. מנהל החודש
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 4 2010, 08:40 PM

ברנדון ומפייר
    אני לא עורך רקע של אנשים. והם יתומים שאתה מכיר וההורים שלך לא, זה הכל.
    אחרי כמה שניות סינטיה אומרת בזעם "מה עבר לך בראש סטיב? אתה יודע שברנדון לא יכול לעזוב את הלימודים שלו ואת החיים הטובים שלו עם כסף ומשרתים לטובת הרפתקאות עלובות. הוא צריך להישאר כאן. אנחנו נלך בלעדיו מאוחר יותר. עכשיו צריך לעושת משהו אחר."
    "את באמת חושבת שאני לא מסוגל לבוא איתכם לשם?&#33;" אומר בזעם וקצת בזלזול.
    "אז קדימה בואו נלך לשם&#33;"אומר.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה

שייד
    אתה מתקדם חזרה לכיוון הפונדק ונכנס לשם, הכל חשוך. הנר במרכז הפונדק לא דולק ואין עוד נרות.
    בעל הפונדק צועק "הנר הדפוק הזה. מירה, תביאי לי אבן צור ועוד שמן&#33;" לאחר כמה רגעים נדלק אור, והמלומד עומד, מחזיק כד שמן קטן מזכוכית, בוער. הוא ניגש לכיוון הבר ומאיר על האיזור שם, עוזר בכך למירה למצוא שמן ואבן צור. היא מגישה אותם לבעל הפונדק שעומד על שולחן במרכז החדר, והמלומד עולה גם הוא. בעל הפונדק שופך את השמן לתוך המנורה והמלומד מדליק אותו בעזרת כד השמן, ואז שניהם יורדים והפונדק חוזר לפעילותו הרגילה. המלומד חוזר למקומו ומדבר עם קוסם ולוחם, והלוחם הוא לא מי שפגשת קודם לכן. נראה שהוא מנסה לגייס עוד עזרה.

&#39;לא סומך עליי שאני מספיק...&#39; אחשוב לעצמי ואלך אל הבר ממש ליד המלומד והאנשים איתם הוא מדבר כעת
    "אני מבין שאתה צריך עזרה בצורה נואשת, אבל לפנות לכל אדם עם חרב שעובר מולך זה קצת עצוב" אומר למלומד, אנסה לעורר את זעמו של הלוחם

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

13. משתמש מנוסה
    שייד
    המלומד אומר "אתה כנראה לא מבין. זה לא שאני נואש לעזרה, זה שאני רוצה להגיע לקבר. אתה לא הבנת איזה כוח נמצא שם. עכשיו, בבקשה לך, יש לך עוד איזו רבע שעה." וחוזר לדבר עם שני האנשים. הלוחם גדול מאוד ומנופח, ובאותו זמן שלוו מאוד. הקוסם בערך בגודל שלך כשהיית בן 15, מחזיק מטה עץ פשוט ומביט בך בעיניו הכחולות הבוהקות. שיערו הגינגי קצר מאוד ומפוזר, אבל מבטו ממוקד ומעביר אימה.

ברנדון ומפייר
    "מה?" שלושתם אומרים בהפתעה. ברנדה אומרת "נראה לך שההורים שלך יתנו לך לפספס לימודים? אם תאחר בדקה הם בטח יענישו אותך ובגדול, אתה יודע כמה הם קפדנים איך תצא להרפתקאה בכפר ניקישי?"
    החושך מתחיל לרדת, ואתה מבין שאם לא תחזור בקרוב, ההורים שלך עלולים לכעוס.

סטיב
    "מה? שיקרת לי, ועוד על כזה דבר? אתה לא יכול לצאת לאיזו משימה דפוקה עכשיו. אתה יודע שבעוד חודש יגיעו הנה שומרים של המלך ויקנו הרבה חיות, מהמסוכנות והלוחמניות יותר שלנו, ואז יהיה לנו מספיק כסף כדי להתאמן. אני צריך עזרה בחנות. אם זה ממש חשוב לך תצא, אבל תזכור שזה מסוכן כי אתה לא מיומן ובקושי שולט במיומנויות הבסיסיות ביותר, וחרב עץ זה לא כזה נשק טוב."

ליאו
    בנוגע למזל הרע, הוא רק בשבילך. תאמין לי. ועכשיו בעיקר קורה מה שיקרה לכל מי שיתקע במצב שלך
    אתה מוצא רק מעט עלים וענפים שנשברים ברגע שאתה נוגע בהם, כל המקום מלא באבנים ואין שום שטח ישר. אתה תצטרך להגיע למקום שאפשר לישון בו בצורה יותר בטוחה, מקום שמוגן גם בלילה. אתה זוכר שסם דיבר על מקום בטוח באמצע הדרך הגדולה, משהו גדול, משהו הדרך, שאם תגיע לשם תוכל לנוח שם. אבל אתה גם יודע שזה יקח לך לפחות חצי שעה

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 4 2010, 10:40 PM

ליאו
    בנוגע למזל הרע, הוא רק בשבילך. תאמין לי. ועכשיו בעיקר קורה מה שיקרה לכל מי שיתקע במצב שלך
    אתה מוצא רק מעט עלים וענפים שנשברים ברגע שאתה נוגע בהם, כל המקום מלא באבנים ואין שום שטח ישר. אתה תצטרך להגיע למקום שאפשר לישון בו בצורה יותר בטוחה, מקום שמוגן גם בלילה. אתה זוכר שסם דיבר על מקום בטוח באמצע הדרך הגדולה, משהו גדול, משהו הדרך, שאם תגיע לשם תוכל לנוח שם. אבל אתה גם יודע שזה יקח לך לפחות חצי שעה
    ok
    ~~~
    "וואו איזה מזל שהיה לי אז את סם" אמלמל לעצמי.
    אנסה להיזכר בהדרכותיו איך להגיע למקום ואנהג לפיהן, למרות העובדה שזה ייקח לי זמן רב.

15. מנהל החודש
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 4 2010, 10:40 PM
    ברנדון ומפייר
    "מה?" שלושתם אומרים בהפתעה. ברנדה אומרת "נראה לך שההורים שלך יתנו לך לפספס לימודים? אם תאחר בדקה הם בטח יענישו אותך ובגדול, אתה יודע כמה הם קפדנים איך תצא להרפתקאה בכפר ניקישי?"
    החושך מתחיל לרדת, ואתה מבין שאם לא תחזור בקרוב, ההורים שלך עלולים לכעוס.

&#39;לאזעאל מה אני אעשה עכשיו?&#39; אחשוב לי בעצבים.
    "מה דעתכם שמחר אחרי הלימודים נצא להרפתקאה ההיא?"אומר להם.
    "ואל תדאגו לי אני כבר אסתדר,אבל עדיף שמחר בסוף הלימודים נצא לשם ישר"אוסיף.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

עמוד 7 מתוך 14 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •