Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 14 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 201
  1. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 5 2010, 03:49 PM
    דראק
    אתה מעמיד פני נסער ואף אחד לא באמת שם לב אליך, כולם חוזרים למקומותיהם ולעיסוקייהם. קצת אחריך נכנס עוד אדם, אבל אתה לא משקיע בו תשומת לב. כחמישים מטבעות מונחים על השולחן, ואף אחד לא משגיח עליהם. אתה מתקדם ושולח יד בלי לחשוב פעמיים, כשלפתע אתה שומע קול לוחש לך באוזן "תלך מפה עכשיו ואל תחזור לעולם, גנב מלוכלך!" אתה מסתובב ורואה את בעל הפונדק, עומד מאחוריך ומביט עליך כועס מאוד. בפאניקה רבה אתה דוחף אותו הצידה ובקושי מזיז אותו, אבל מצליח לדחוף את עצמך לצד שלו וככה לברוח במהירות, בלי שאף אחד שם לב אליך. אתה מתרחק בריצה של חמש דקות עד שאתה מגיע לסמטה בקצה השני של הכפר ורק אז אתה נרגע ומתיישב לנוח, לקחת נשימה עמוקה ולחשוב מה אתה עומד לעשות עכשיו.
    'טוב נו' אחשוב לעצמי 'לא כל מעשה שוד צריך להצליח, והייתי קצת פזיז כשישר ניסיתי לקחת את המטבעות. אצטרך ללמוד לשלוט בדחפים שלי'.
    ואז אני אקום ואלך לשדות של הכפר. שם אני אנסה להתגנב לשדות ללא השגחה ולגנוב קצת אוכל לצהריים.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 5 2010, 02:04 PM

ליאו
    אתה יורה קליע אנרגיה שפוגע לשואל ברגל ומפיל אותו על הריצפה. הוא נאנח ובקושי קם, הוא כנראה שואל צעיר וחלש. הוא מתחיל ליילל בקולי קולות כשעוד שלושה שועלים מגיעים, נראים קטנים וחלשים כמוהו. אתה שם לב שכל השואלים נראים רעבים מאוד וצנומים מאוד, כאילו הם בקושי אוכלים. כנראה בגלל זה הם כל-כך חלשים.

"אני מצטער" אומר ואשפיל מבטי.
    "אבל יש לי ידע נרחב, אני לא אתן לכם לאכול אותי אך אוכל לנסות להכין לכם משהו מן הדברים שיש פה, ובהמשך הדרך ישנו מקום בטוח, מה דעתכם להתלוות אליי לשם?" אשאל אותם ואתנהג כאילו שהם מבינים אותי.

3. Professional Design
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 5 2010, 03:49 PM
    סטיב
    אתה נכנס לפונדק ורואה את המלומד מתיישב ליד לוחם וקוסם שאתה לא מזהה. הלוחם גדול מאוד ומנופח, ובאותו זמן שלוו מאוד, כשהקוסם קטן מאוד, בכללי ובעיקר לעומת הלוחם. הוא מחזיק מטה עץ פשוט ומביט בגנב ממקודם בעיניו הכחולות הבוהקות. שיערו הגינגי קצר מאוד ומפוזר, ושייד נראה קצת לחוץ, כאילו משהו קרה שלא כמו שהוא היה אמור לקרות.
    אתקרב אליו בעדינות ואלחש
    "אם לא אקבל נשק חדש ועוצמתי לא אעשה את המשימה , אני לא מסכן את עצמי , אני בקושי יודע להילחם כמו שצריך" ומחכה לתגובה , אשתדל שהלוחם העצום לא ישמע אותי .

4. משתמש מנוסה
    סטיב
    אתה מתקדב בזהירות אל המלומד, אבל אין מקום לידו בגלל הגנב, הוא חוסם את הדרך, ונראה שהוא עומד להישאר שם עוד קצת.

ליאו
    הזאבים רק מביטים עליך במבט כועס ורעב במיוחד, מתעלמים ממה שאתה אומר.
    אחד מהם קופץ עליך ונושך אותך ביד, גורם לך לדמם קצת. השני קופץ עליך בניסיון לנשוך אותך אבל אתה מצליח להעיף עליו את הראשון ולעצור אותו. השלישי מזנק עליך ומנסה לדחוף אותך ולהעיף אותך אחורה, אבל אתה מצליח ליפול הצידה ברגע האחרון ולקום במהירות, לפני שהם מספיקים לתקוף אותך שוב.

דראק
    יש לך כיכר לחם ועכשיו כבר ערב.
    בנוסף לכך, רק לאיכרים מעטים יש שדות שנמצאים רחוק מהכפר, יותר בכיוון העיר ריטשיו, ולרוב גם האיכרים עצמם גרים שם. אי אפשר להקים שדה כאן בגלל שישדדו אותו בלי סוף, או שחיות יהרסו אותו.

ברנדון ומפייר
    אתה נכנס לאחוזה שוב, ורואה את הכל בכאוס מוחלט. הכל מפוזר, זרוק על הריצפה, שבור. הכל מלא בדם, וגופות של משרתים נמצאות בכל מקום. אי אפשר לעבור לחדרים אחרים, רהיטים גדולים והרוסים חוסמים את הדרך אליהם. אין אף אחד בחדר, רק ממשרתים מתים, אבל אתה עדיין שומע מלמעלה רעשים. אתה לא יכול להגיע למעלה אבל ברור לך שמשהו קורה שם, אולי יש שם מישהו שצריך עזרה.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 5 2010, 06:07 PM

ליאו
    הזאבים רק מביטים עליך במבט כועס ורעב במיוחד, מתעלמים ממה שאתה אומר.
    אחד מהם קופץ עליך ונושך אותך ביד, גורם לך לדמם קצת. השני קופץ עליך בניסיון לנשוך אותך אבל אתה מצליח להעיף עליו את הראשון ולעצור אותו. השלישי מזנק עליך ומנסה לדחוף אותך ולהעיף אותך אחורה, אבל אתה מצליח ליפול הצידה ברגע האחרון ולקום במהירות, לפני שהם מספיקים לתקוף אותך שוב.

"תקשיב, אין לי שום כוונה לפגוע בכם אז אל תפגעו בי!" אפציר בהם.
    לאחר מכן אלך בהמשך הדרך אקווה שהזאבים ילכו אחריי ויגיעו למקום הבטוח אליו פונות פניי.

6. מנהל החודש
    ברנדון ומפייר
    אתה נכנס לאחוזה שוב, ורואה את הכל בכאוס מוחלט. הכל מפוזר, זרוק על הריצפה, שבור. הכל מלא בדם, וגופות של משרתים נמצאות בכל מקום. אי אפשר לעבור לחדרים אחרים, רהיטים גדולים והרוסים חוסמים את הדרך אליהם. אין אף אחד בחדר, רק ממשרתים מתים, אבל אתה עדיין שומע מלמעלה רעשים. אתה לא יכול להגיע למעלה אבל ברור לך שמשהו קורה שם, אולי יש שם מישהו שצריך עזרה.
    אני יודע מה הולך לקרות /:
    ~~~
    "נו לאזעאל!!!יכול להיות שזה אחד מבני המשפחה שלי אני חייב למהרר"אומר בעצבים.ארוץ למעלה,עם יהיה משהו שרק יפריע לי בדרך אבעט בו בחוזקה ועם זה לא יעזור אשתמש בקליע קסום,ככה אמשיך עד שאגיע למעלה ואראה מה קורה.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

7. Professional Design
    סטיב
    אתה מתקדב בזהירות אל המלומד, אבל אין מקום לידו בגלל הגנב, הוא חוסם את הדרך, ונראה שהוא עומד להישאר שם עוד קצת.
    אתקרב לכיוון השולחן ואפנה אליו "היי אתה , אני רוצה לעשות את מה שביקשת , אעשה זאת בתנאי שאקבל נשק חדש וטוב , ולא משהו מעץ !"
    אגיד לו ולא אשתדל להיות מנומס כמו בפעם הקודמת .

8. משתמש מנוסה
    ברנדון ומפייר
    אתה תגלה שזה לא כל כך צפוי, ואתה לא יכול לעלות. רהיטים גדולים ושבורים שזרוקים אחד על השני חוסמים את כל המעברים. קליע קסם זה קסם ממש חלש, לפחות כנגד ערמות רהיטים כאלה

סטיב
    לא אמרת לו כלום, אתה לא יכול לומר לו כלום. עומדים לך בדרך ולא נותנים לך להתקרב.

ליאו
    הזאבים מתעלמים לחלוטין ממה שאתה אומר וממשיכים לתקוף. הראשון מנסה להתנגש בך חזיתית בקפיצה מהירה ופוגע לך ביד. השני קופץ אחריו ופוגע לך במהירות בבטן בעוצמה רבה, ואתה עף לאחור למרחק מספיק גדול כדי שהשלישי לא יוכל לתקוף אותך ופשוט יעבור מעל השני בקפיצה. הזאבים מביטים בך במבט תאב בצע, רעב במיוחד, כשהחבר שלהם גוסס למוות בגלל הרעב והמכה שלך, שככל הנראה ריסקה לו עצם חלשה.

9. Professional Design
    סטיב
    לא אמרת לו כלום, אתה לא יכול לומר לו כלום. עומדים לך בדרך ולא נותנים לך להתקרב.
    "סליחה , תוכלו לתת לי לעבור ? אני צריך להגיד משהו לאדם עם השרביט עץ" אומר , הפעם - בנימוס .

10. מִיסְטֵר פִיזַָה
    דראק
    יש לך כיכר לחם ועכשיו כבר ערב.
    בנוסף לכך, רק לאיכרים מעטים יש שדות שנמצאים רחוק מהכפר, יותר בכיוון העיר ריטשיו, ולרוב גם האיכרים עצמם גרים שם. אי אפשר להקים שדה כאן בגלל שישדדו אותו בלי סוף, או שחיות יהרסו אותו.
    טוב נו, אני הולך לחפש פונדק זול לישון בו את הלילה. וכשהגיע לחדר אוכל חצי מכיכר הלחם וארד ל"לובי" של הפונדק. אני אסתובב בלובי בלי שום מעש, אלא אם כן אני אראה הזדמנות של 95% לגנוב דבר מה, אז כמובן אקח אותו =] אחרי זה אלך לישון כמובן.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

11. מנהל החודש
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 5 2010, 07:51 PM
    ברנדון ומפייר
    אתה תגלה שזה לא כל כך צפוי, ואתה לא יכול לעלות. רהיטים גדולים ושבורים שזרוקים אחד על השני חוסמים את כל המעברים. קליע קסם זה קסם ממש חלש, לפחות כנגד ערמות רהיטים כאלה
    ארוץ החוצה ואחפש עזרה,בין עם זה אנשי חוק,או אנשים חזקים (לא משנה עם זה מכשף מלומד או לוחם,העיקר שיהיה בדרגה גבוהה) ואומר להם שחייבים להגיע במהירות למעלה.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 5 2010, 07:51 PM

ליאו
    הזאבים מתעלמים לחלוטין ממה שאתה אומר וממשיכים לתקוף. הראשון מנסה להתנגש בך חזיתית בקפיצה מהירה ופוגע לך ביד. השני קופץ אחריו ופוגע לך במהירות בבטן בעוצמה רבה, ואתה עף לאחור למרחק מספיק גדול כדי שהשלישי לא יוכל לתקוף אותך ופשוט יעבור מעל השני בקפיצה. הזאבים מביטים בך במבט תאב בצע, רעב במיוחד, כשהחבר שלהם גוסס למוות בגלל הרעב והמכה שלך, שככל הנראה ריסקה לו עצם חלשה.
    אתעלם מתקפיתם, "אני באמת מצטער" אומר להם.
    לאחר מכן אגש לזאב הפצוע ואתלוגש חתיכת בד מבגדיי, אלפף אותה סביב המקום הפגוע ואקווה לטוב.

13. משתמש מנוסה
    ליאו
    הם שוב מתעלמים ממך, לא אכפת להם בכלל מהחבר שלהם. הם רואים בשר, טרף קל, וזה מה שחשוב להם. הם מתנשמים קצת ולא תוקפים לכמה שניות, כנראה שהמחסור במזון משפיע עליהם. לאחר כמה שניות הם מתחילים להתקדם לכיוונך, אין לך הרבה זמן להגיב.

ברנדון ומפייר
    איך אתה מגדיר מישהו חזק? וזה לא משנה, בשעה כזו אין אף אחד בחוץ. אלה ימים הרבה לפני חיי הלילה, ברגע שחשוך הולכים לישון. רק הרפתקאנים שמטיילים מחוץ לעיר וגנבים פעילים בחושך.

דראק
    אנחנו בעולם עתיק, לא היום.
    יש פונדק אחד בכפר, הפונדק שבעל הפונדק גירש אותך ממנו. וחדר האוכל שלו זה הלובי שלו. בנוסף אליו יש קומה שניה ששם אנשים יכולים לישון וזהו פחות או יותר.

סטיב
    האדם עם שרביט העץ זה הקוסם, לא המלומד, והגנב שפגשת מקודם עומד לך בדרך. לא נראה שהוא עומד לזוז מהדרך בקרוב

14. Professional Design
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 6 2010, 05:39 PM
    סטיב
    האדם עם שרביט העץ זה הקוסם, לא המלומד, והגנב שפגשת מקודם עומד לך בדרך. לא נראה שהוא עומד לזוז מהדרך בקרוב
    אחזור לריי
    "תשמע " אגיד לו ואמשיך "אני לא יכול לעבור , אני לא יכול להגיע אליו עכשיו
    אז אני יישאר בחנות כי אני בכלל לא יודע איפה להיפגש איתו , מצטער שהטרדתי אותך , אעבוד היום רגיל"
    אגיד לו ואזמין אותו לדרינק .

15. מִיסְטֵר פִיזַָה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Apr 6 2010, 05:39 PM
    דראק
    אנחנו בעולם עתיק, לא היום.
    יש פונדק אחד בכפר, הפונדק שבעל הפונדק גירש אותך ממנו. וחדר האוכל שלו זה הלובי שלו. בנוסף אליו יש קומה שניה ששם אנשים יכולים לישון וזהו פחות או יותר.
    מה הקשר לעולם העתיק? בעולם העתיק היו אפילו יותר פונדקים מאשר היום 00
    כשאמרתי לובי התכוונתי חדר כניסה, בר כזה. איפה שכל השיכורים יושבים.
    בכל אופן, בחזרה למשחק-
    אני הולך בחוסר רצון מובהק לאיזה סמטה נטושה, אסדר לי "מיטה" מכמה ארגזים ריקים שאמצא או כריות משומשות או משהו כזה, אוכל חצי מכיכר הלחם בערך ואלך לישון.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

עמוד 9 מתוך 14 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •