<div align="center">
♦החנות♦
אז כמו שהבטחתי לכם בתחרות הכללית שלא תיפסק , תהיה חנות במקביל כאשר כל מי שזכה בנקודות באתגר יוכל לקנות כל מיני פרסים בחנות . לא יהיה כאן משא ומתן , יהיה רק סחר בנקודות
אני מציע פרסים תמורת נקודות ואתם קונים עם הנקודות שלכם את מה שאתם רוצים לקנות אם יש לכם מספיק כסף , אני לא מציע לקנות כבר עכשיו מכיוון שהיום בערב (28.3.10) יתרחש הלילה הלבן ויהיו בלילה הלבן המון המון תחרויות , כאשר בתחרויות אתם תצברו נקודות ותוכלו לקנות משהו יותר שווה ערך מאשר עכשיו .
<span style='font-size:13pt;line-height:100%'>למה פתחתי את החנות ?
יש משתמשים שלא תמיד מרוצים מהפרסים שהם מקבלים באופן אוטומתי בתחרויות והם היו מעדיפים לבחור את הפרס , לכן אני עושה את זה בשביל שכל משתמש יוכל לבחור איזה פרסים הוא רוצה .
התפריט
ווינר יום אחד - 3 נקודות
ווינר 4 ימים - 7 נקודות
ווינר 7 ימים - 10 נקודות
ווינר 10 ימים - 15 נקודות
שינוי צבע כותרת - 15 נקודות
חתימה כרצונכם - 15 נקודות
ציור של העבודה שלכם - 10 נקודות
הסבר :
ווינר -
ווינר זה בעצם משתמש כבוד , מנהל האתר (רותם) או המנכ"ל (יוסי)
במשתמש כבוד צבע השם שלך הוא כתום , תגית השם שלך הוא
"משתמש כבוד" בנוסף יש לך הרבה יותר מקום בתיבת ההודעות שלך
וזה גם הרבה יותר יפה , בעבר נפתח פורום VIP שהיה פורום רק למשתמשי ווינר .
שינוי צבע כותרת -
כל משתמש שהגיב יותר מ-2500 הודעות יכול לכתוב מתחת לאווטר שלו כותרת
שימו לב כותרת המשתמש שלי היא "רוצה למצוא צלי?"
מי שאין לו עדיין 2500 הודעות כותרת המשתמש שלו היא "משתמש..X"
X יכול להיות הרבה דברים זה תלוי בכמות ההשקעה שלך
יש "משתמש מתחיל " "משתמש מתקדם" "משתמש משקיע" ועוד ..
אם בחרתם לשנות את צבע הכותרת שלכם , אתם פשוט בוחרים צבע , והשורה הכתובה
שציינתי מקודם תהיה בצבע אחר , לתמיד .
חתימה-
אני לא חושב שצריך להסביר את זה , לרוב המשתמשים במקום החתימה שלהם יש תמונה
ממוסגרת יפה עם הניק שלהם , זאת חתימה , אם תרצו לדעת פרטים נוספים על חתימות כנסו לפורום חתימות אך בכל מקרה , מי שקנה חתימה ימלא טופס לחתימה ואני פשוט יכין לו את החתימה שהוא רוצה.
וציור של העבודה שלו -
אם הייתם רוצים שאצייר את העבודה שלכם בפוטושופ בתור הפרס שלכם , אוכל לעשות זאת בפוטושופ
והתמונה לא תיראה אותו הדבר , אם נגיד הכנתם שילוב או צביעה , אני פשוט אצייר אותו שוב בתנוחה שונה , זה עולה 10 נקודות כי זה הרבה עבודה בשבילי .
טופס קנייה:
קוד:טופס קנייה לווינר : מספר הימים (1\3\7\10) :קוד:טופס קנייה לשינוי צבע כותרת : צבע כותרת :קוד:טופס קנייה לחתימה : ניק (מה שיהיה כתוב): צבעים בולטים : ניק משני(לא חובה) : תמונות (רצוי רק 1 או 2): תוספות : הערות :אני חושב שעכשיו אתם מבינים למה כדאי להשתתף בתחרויות ..קוד:טופס קנייה לציור : העבודה שלכם : הערות :
גם אם יצאתם מקום שלישי עדיין תזכו בנקודות ..
אז בואו נחכה ללילה הלבן , שיהיה לכולם פסח שמח !
</div></span>