Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16
  1. Kibō no chi
    אני רוצה לדבר על החוק של פורום משוב (חוק פורום משוב) שאוסר עלינו, משתמשים להגיב ללא רשות מההנהלה הגבוהה בעוד שהם יכולים להגיב בחופשיות.
    החוק הזה, אם תסלחו לי, הוא בולשיט.
    מה שעשיתם זה פשוט להחזיר אותנו לתקופת ימי הביניים, הפרדה בין המעמד הנמוך לגבוה.
    המעמד השלישי (הנמוך) עובד בשביל המעמד הגבוה בעודו מציית לחוקים אותם קובע המעמד הגבוה בלי לדבר. למה? כי אסור לו. ניקח דוגמא לחוק של פורום משוב:
    אדם הולך למשטרה להתלונן על מישהו מהמעמד הגבוה. הוא צריך עדי ראיה שיתמכו בו אבל המשטרה מוכנה להסכים לעדי ראיה ממעד גבוה בלבד. הם לא רוצים שאנשים מהמעמד השלישי יכנסו ויגידו את דברם כי הם לא אנשים מבחינתם, אין להם בכלל זכויות, רק חובות.
    עכשיו, איזה סיבה יש לאנשים מהמעמד הגבוה להסכים עם המתלונן? הרי הם לא סובלים מאותו אדם אשר עליו מתלוננים, להפך, הם זוכים לפרוטקציות ממנו. לעומת זאת, אנשי המעמד השלישי סובלים על חשבונם של המעמד הגבוה, סופגים את כל המכות שהאנשים מהמעמד הגבוה אמור לקבל.
    לקחתם את חופש הביטוי מאיתנו. את החירות.
    אתם משתיקים אותנו מתי שנוח לכם.
    למקרה שלא ידעתם, זה אחד מהדברים שגרם למרד בצרפת. מרד שגרם לבסוף למהפכה הצרפתית. אותה מהפכה משפיעה עד היום על עקרונות הדמוקרטיה.
    אתמול הגבתי בפורום משוב ללא ידיעה שקיים חוק כזה כי הוא חוקק כשלא הייתי פה ונענשתי על כך. לא אכפת לי מהעונש, כי אני מסכים שאני אמור לקבל אותו ולא אכפת לי מזה, אבל אחרי זה כשביקשתי אישור להגיב לא קיבלתי.
    ביקשתי לדעת את הסיבה. ההודעה שנשלחה לי אמרה שההחלטה שלהם והם לא רוצים לתת לי לדבר שם. שללו לי את הזכות לדבר.
    אני לא יודע איך ההנהלה תגיב ולא ממש אכפת לי.
    אני רק רוצה להגיד משהו:
    מחר פסח.
    את פסח חוגגים לזכר יציאת מצרים, מעבדות לחירות. החירות שאנו לא זוכים לה.

אני מבקש לא להעביר את הנושא למשוב, כי מה שאתם עושים פה זה פשוט לחזור על הכל מההתחלה, אנחנו שוב נצטרך אישור לדבר, חלקנו אפילו לא יזכו לאישור הזה, אני בטוח. אני לא רוצה שיקרה מצב כזה כי מה שאני מנסה להדגיש בנושא הזה הוא שאנחנו זכאים להגיב גם בלי אישור מפגר מהמעמד הגבוה.

יום טוב.

אשמח לדעת מה דעתם של המשתמשים הקטנים, לאו דווקא ההנהלה הגבוהה (שכמובן תתמוך בחוק הזה).

Spoiler ספוילר

2. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    מסכים לחלוטין. לא יכול להיות שישתיקו אותנו בצורה כזאת. בטח ובטח לא בפורום שמתיימר להיות ישראלי באג'נדה שלו. ישראל=דמוקרטיה. ואחד הדברים הכי חשובים (אם לא הכי חשוב) בדמוקרטיה זה חופש ביטוי. וזכות הציבור לדעת וכלב השמירה צריך לעבוד גם כן.

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

3. A little MONSTER
    שם: <=====
    למרות שאני לא ממש "גולש" בפורום משוב אני חייב להסכים.
    היו כמה מקרים שרציתי להגיב אבל אז ראיתי שצריך אישור אז ירדתי מהעניין של להגיב לנושא,ורק שתדעו לא רק ההנהלה יכולה לעזור למשתמשים בנושאים והם צריכים לתת לנו להביע את דעתינו בחלק מהמקרים..

4. with great power comes great responsibility
    אני יעלה את הנושא בפורום מנהלים,אני ישתדל שיקלו על החוק הזה..
    בנתיים אני מעביר למשוב,זה ברור שכל המשתמשים יגידו שהם נגד החוק אז אין מה לשמוע תגובות ><.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

5. Kibō no chi
    אבל ביקשתי לא להעביר. עכשיו מה עשית בזה?
    כולם יצטרכו לבקש אישור בשביל להגיב כאן, אישור שהמשתמשים כנראה לא יקבלו כי המנהלים בעד החוק הזה. אני מבקש שתחזיר אותו לדיבורים וחדשות.

Spoiler ספוילר

6. היכל התהילה
    כלב השמירה לפתע מאבד את ראייתו מרוב רצון לציית לבעלים.
    האנשים בהנהלה, שאותם אני מכבד מאוד ושאני אישית עברתי איתם הרבה, שכחו למדוד את דופק היד.
    יש תחושה שהיום עושים דברים בשם החוקים ושוכחים את הפורפורציה לכל דבר אחר שנוגד אותם.
    ואם נחזור רגע לדוגמת הכלב, הוא יהיה מוכן להרעיב את עצמו ולמות רק כדי לציית להוראות הבעלים שלו.
    אני מלא זמן מנסה להבין את ההתנהגות הזו, כי בתכלס זה אנשים שאני מכיר, אנשים שיצא לי לעבוד איתם.
    אני לא מצליח להגיע למסקנה של מה קרה שהפך את היוצרות, מה השתבש בדרך, אולי זה דרכו של הטבע.
    אני מצדיק את פותח ההודעה, ואני קורא להנהלה לעמוד איתנים וחזקים ולעשות טופיק משוב רציני שיבחן מה אנחנו מציעים לשפר.
    אני מציע בחום להנהלה ליישם את הדברים האלה, אני למשל כבר איבדתי את האמון שלי בחלק גדול ממנה.
    אפשר לדמות את זה בעקרון למוטיב החירות שהוא ציין, ואפשר לדמות את זה למוטיב המרקסיזם וכולם יהיו צודקים.
    במרקסיזם למשל, אמצעי הייצור נשארים אותו דבר והבעלי שליטה בהם דורשים תמיד יותר מהפועל.
    בשלב מסוים הפועל מבין שלא נותנים לו יותר, אלא רק מבקשים ממנו תפוקה גדולה יותר עבור אותו תגמול.
    במצב של מרקסיזם זה חוזה את המהפכה של המעמד הנשלט על המעמד השליט. דבר שקרה במציאות.
    אם אתם רוצים דוגמא, תסתכלו על פוקיבלוק, ואני בתור אחד שהיה גאה שאנחנו שונים מהם, והיום אנחנו הם, אנחנו פוקיבלוק.
    אני לא יודע מה זה יעשה, ברוב המקרים תמיד אלכס מגיע, אומר שהנושא מיצה את עצמו ונועל את זה.
    תקוותי האמיתית היא שיקרה משהו, אני מאוד סקפטי בקשר לזה, אבל אני מברך על היוזמה של פותח ההודעה.

7. with great power comes great responsibility
    כל מי שירצה להגיב ולהוסיף משהו,יראה לי את התגובה בה"פ יקבל אישור..
    אני פשוט לא רוצה לפעול נגד החוקים...

גם אני חושב כמוכם ואני אדבר עם רותם ויוסי שיורידו או לפחות יקלו על החוק.

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

8. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by SexStyle@Mar 28 2010, 07:01 PM
    כל מי שירצה להגיב ולהוסיף משהו,יראה לי את התגובה בה"פ יקבל אישור..
    אני פשוט לא רוצה לפעול נגד החוקים...

גם אני חושב כמוכם ואני אדבר עם רותם ויוסי שיורידו או לפחות יקלו על החוק.
    תכלס מה עשית בזה ?
    אתה מבקש שנציית לחוק בנושא שבו אנחנו מתנגדים אליו ?&#33;?
    מצידי תנו לי אזהרה אבל זה פשוט נראה לי דפוק שצריך

אני מסכים עם כל מילה ומילה שנדב אמר
    הפורום אמור להיות דמוקרטי
    לא יכול להיות שאתם תיקחו לנו תזכות להגיב כאן&#33;
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

9. משתמש מנוסה
    גם אני חושב שזה חוק אדיוטי.
    לא יאומן שמי שעומד מאחורי החוק הזה הוא רותם, שתמיד היה פסיבי בכל הענין הזה.

10. with great power comes great responsibility
    החוק ירד :]
    תהנו בפורום משוב...
    ננעל

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

11. YoRt3m
    Guest
    זו בדיוק הסיבה ששמתי את החוק הזה מלכתחילה.
    אם מישהו פה פותח הודעה למנהלים אני לא מבין למה כל כך צריך לבוא ולהוסיף אש עד שבסוף יש פה מריבה.
    עובדה : רטיקייט פראי הופיע , למרות שאמרו שאסור להגיב פה , והעירו לו , הוא קיבל אזהרה וממשיך לכתוב פה למרות זאת.
    עד היום , 3 שנים הייתה פה "דמוקרטיה" כפי שאתם קוראים לה , ובכל נושא שבמשוב שאמור להגיע למנהלים , באים לפה משתמשים סתם בשביל להתסיס פה את האווירה.

פורום משוב נועד כדי לכתוב הודעות להנהלה ואין שום צורך שמשתמשים אחרים יגיבו פה.

בכל מקרה , הגעתי למסקנה שפשוט וויתרנו פה יותר מדי , עד שמשתמשים פשוט מצפצפים על החוקים .... כל חוק שלא נראה להם כולם עושים "הפגנה" עד שהנהלה נכנעת. ועובדה שכבר כל ההנהלה הגבוהה באה אלי בטענות שהם לא יכולים "להתשלט" על ההמון הזועם ולוותר על החוק הזה.

אותו חוק שאתם פשוט לא יכולים לקבל הוכחתם לי הרגע שהוא מוצדק וזהו.

הערה :
    מהיום הראשון שבו הפורום נפתח , התיאור של הפורום היה "בפורום זה תוכלו לשאול שאלות להעיר הערות ולפנות -אל המנהלים-".

• היכל התהילה
    ואם לא רק אחד חש את זה? אם עוד קבוצה של אנשים מרגישה את אותם דברים?
    מה תעדיף? שיפתחו לך 12 טופיקים באותו יום על אותו נושא? או אחד מקובץ?

• Kibō no chi
    Originally posted by YoRt3m@Mar 28 2010, 07:32 PM
    הערה :
    מהיום הראשון שבו הפורום נפתח , התיאור של הפורום היה "בפורום זה תוכלו לשאול שאלות להעיר הערות ולפנות -אל המנהלים-".
    בנוגע להערה הזאת, לא כתוב בשם מקום "ולפנות רק אל המנהלים".
    ובנוגע לשאר הדברים: אף אחד לא אמר לא לתת אזהרות אם סוטים מהנושא ומגיעים למריבות, להפך, ברגע שזה מגיע למריבות אני מסכים - לתת אזהרות. אבל לא יכול להיות שאנחנו נצטרך לבקש אישור בשביל להגיב בפורום שסה"כ אנחנו מגיבים פה בד"כ בשביל לעזור ולהביע דעות שונות בנושאים שונים.
    יש לי שאלה: בשביל מה פתחת את הפורום? בשביל שנגיב, לא? אז מה הטעם בזה שאנחנו נצטרך לבקש להגיב?
    ולמה מישהו אחד יכול לקבל רשות להגיב בזמן שמישהו אחר לא יקבל את הרשות הזאת?
    זה לא פיר.
    אתם מפרידים בנינו ונותנים לנו תחושה של אי-שוויון, שמשתמש א&#39; יותר טוב ממשתמש ב&#39;.
    למה הוא טוב יותר ממשתמש ב&#39;?

Spoiler ספוילר

• with great power comes great responsibility
    פורום משוב לא נפתח בשביל שתגיבו בו..
    בשביל זה יש את דיבורים...

אני מסכים עם היטמן בקטע הזה,אבל אני חושב שיש נושאים שלמשתמשים אין מה לחפש בהם,בגלל זה יש את הקטע שמנהל ראשי צריך לאשר תגובה.

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

• Kibō no chi
    אז במקום לפתוח פורום משוב שיפנו אליכם בפרטי עם הבעיות התלונות, למה צריך פורום בשביל זה אם אסור לנו להגיב בו?

Spoiler ספוילר

• עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •