שם בפורום:FLUPY
שם במשחק: אנג'ל
גיל (במשחק): 14
רקע (לפחות חמש שורות מלאות, מושקע ויצירתי): *אזהרה חפירה *
יומן יקר
היום יום ראשון,היום היה קצת מוזר פגשתי כמה אנשים כמה נחמדים וכמה אהמ קצת פחות .
היום הגיע לביתי איש בחליפה שחורה אשר החזיק במזוודה הוא התחיל לדבר עם הוריי ולאחר שיחה קצרה הוא הגיש להורי את המזוודה אשר הוא החזיק.
לפתע הוריי קראו לי "אנג'ל עוד כמה דקות יבואו לכאן אנשים אם מדים מוזרים תיקח את המזוודה הזאת ותברח לתוך היער שם אתה תפגוש אדם אם מסכה לבנה הוא ייקח אותך לעיר הקרובה, מה שלא תעשה אל תסתכל אחורה "הם אמרו לי וזרקו אותי מהדלת האחורית .
התחלתי לרוץ ולפתע ראיתי עשן בשמיים למרות מה שהוריי אמרו לי הסתכלתי אחורה, לא האמנתי למה שראיתי בית הוריי עלה באש המשכתי לרוץ הכי מהר שאני יכול מנסה להסתיר את דמעותיי,
אחריי ריצה ממושכת נתקעתי בשורש בולט של אחד העצים נפלתי וקיבלתי מכה בראש שהתעוררתי מצאתי לידי פוקימון גדול בצבע כחול שמו הוא וולרין, אחרי שהתאוששתי גיליתי שהוא בעצם הפוכדור שלו היה בתוך המזוודה ותפקידו היה להגן עליי,אחריי חיפוש ממושך מצאתי את הפוכדור שלו בתוך עץ החזרתי אותו לפוכדור והמשכתי ללכת .
לאחר הליכה באורך של לפחות 4 שעות, ראיתי מכונית כסופה ובה יושב האיש אם המסכה הלבנה.
התחלתי לרוץ אם כוחות מחודשים ושהתקרבתי הוא דחף אותי בחוזקה לתוך המכונית והתחיל לנסוע בלפחות 140 קמ"ש, לאחר שהיינו באמצע שום מקום הוא האט קצת והתחיל לספר לי מה קרה ,
גיליתי שהוריי היו סוכנים מהמשלה שמטרתם הייתה לתפוס את תנועות הנהורים וצוות מגמה .
גם גיליתי שהוולרין "שלי" הוא פוקימון מיוחד אשר יכול להשתמש במתקפות אשר אף וולרין אחר לא יכול, הוא גם אמר לי שתפקידי לעזור לממשלה לתפוס את התנועותועל מנת להתאמן אני צריך להגיע לליגה !
באמצע הלילה הוא העיר אותי ואמר לי שתנועת הנהורים מקיפה אותנו הוא אמר לי להגיד לוולרין להשתמש בטלפורט על מנת לברוח מהמקום, אני עדיין לא יודע אם זה היה מתוך פחד או מתוך רצון לנקמה אמרתי לוולרין
להשתמש בקרן על כל אחד מתנועת הנהורים,
האיש בעל המסכה צעק עליי ואמר לי שאין סיכוי שנצליח לנצח אבל הוא עדיין הוציא צאריזארד ואמר שיעזור לי,
לפתע בלאסטויז קפץ משום מקום וירה תותח הידרו על וולרין ואחריי זה פוכדור מוזר נזרק על וולרין, בהתחלה לא הבנתי מה הם עושים הריי אי אפשר לתפוס פוקימון ששיך למאמן אחר אבל לאחר מספר שניות וולריןנתפס ולאחר מכן גם צאריזארד.
ואז צוות אקווה עזב, האיש בעל המסכה התחיל לצעוק עליי ועל כל מה שעשיתי הוא אמר לי שעכשיו הוא איבד את החבר הכי טוב שלו ואז הוא עזב השאיר אותי באמצע שום מקום בלי אף אחד רק עם הפוכדור של וולרין כמה פחיות שימורים וקצת שתייה.
שוב אני לבד מתחיל לרוץ לשום מקום, עכשיו יש לי 4 מטרות
1. לנצח בליגה הקרובה .
2. להביס את התנועות
3. להחזיר את וולרין אליי !
לאחר מספר שעות ראיתי מרחק עיר קטנה התחלתי לרוץ אליה ובפתח העיר ראיתי בית חולים ברגע שנכנסתי נרדמתי ושהתעוררתי הייתי בחדר קטן אשר לתוכי מחוברים כמה מכשירים .
נ.ב. אני עדיין מחפש אחריי אחותי.
בעצם אין לי 3 מטרות יש לי 4!
המטרה 4 היא למצוא את אחותי !
*סוף חפירה*
פוקימון התחלתי :ספיל 3:
תמונה/ ספרייט: http://www.pokemonelite2000.com/spri...tr/dptr158.png
תגים/סרטים: לא למלא
כסף: 1000
ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
הערות/הארות:לתפוס צארמנדר :@ ולאחר ובסוף המשחק אם אפשר למצוא את וולרין מהרקע 3:
נ.ב. אני אהרוג אותך :angry: