Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 32 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 474
  1. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 6 2010, 11:18 AM
    ג'ו-
    מגבי עוד לפני שאתה מסיים את דברייך מתחיל לרוץ במהירות לעבר קוולפיש, עוד לפני שהוא מספיק לשלוח את קרן הבועות וניכנס בו בעוצמה מרובה עם חבטת ראש (Headbutt).
    קולפיש לא עף אחורה ולא מבין מה קורה לו ואז שולח קרן בועות לעבר מגבי שמתחמק מהן בקלות ומטעה אותו לכיוון הפגיעה ושולח עליו גחלת עצומה אשר פוגעת בו חזק.
    מדבי למד חבטת ראש~
    "מעולה מגבי!, למדת חבטת ראש!"אני קורא בשמחה,
    "בוא נשתמש בזה!תשתמש בערפיח כדי לכסות את הזירה, כך שקוולפיש לא יראה כלום, אבל אתה תצליח לראות את דרכך עם זה שתוציא גחלת מפיך, שאתה מזהה את קוולפיש רוץ לעברו והשתמש בחבטת ראש בכל הכוח!"אני מדריך אותו.

2. the bitch is back
    סם-
    "יש לך תיק על הגב.. ומפה אתה צריך ללכת לעיר ג'נטה. בעיר הזו יש את המכון הראשון ואת תחרות הסרט הראשונה של המחוז" הוא אומר ומרים גבה "עכשיו אם לא אכפת לך.." הוא אומר ומלווה אותך לדלת.
    "מסע מוצלח ומעניין. אם תצטרך משהו אתה מוזמן להתקשר אליי מכל מרכז פוקימונים"

ג'ו-
    אתה יודע שגז רעיל ואש לא שילוב הכי טוב? XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מגבי שולח מפיו ערפיח סגול-שחור וסמיך נורא המכסה את האיזור לגמרי.
    מהמבט האחרון שאתה רואה את קוולפיש, אתה רואה שהוא מבולבל לגמרי.
    לאחר שכל האיזור מכוסה בערפיח מגבי שולח גחלת קטנה מפיו, וכל זה מספיק כדי להדליק את הענן ערפיח וליצור פיצוץ ענק במקום ולהעיף את קוולפיש ואת מגבי לאחור.
    קוולפיש מתעלף לגמרי מעוצמת הפיצוף ואילו מגבי ניראה בסדר גמור, אחרי הכל הוא פוקימון אש.
    "אוי לא פישי!" המאמן שלו קורא ורץ אליו ומחבק אותו "היית מופלא עכשיו חזור. זה היה קרב נהדר! אתה מאמן מעולה!" הוא אומר ולוחץ את ידך בחום ואז ניפרד ממך והולך מהמקום.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 12 2010, 10:44 AM
    סם-
    "יש לך תיק על הגב.. ומפה אתה צריך ללכת לעיר ג'נטה. בעיר הזו יש את המכון הראשון ואת תחרות הסרט הראשונה של המחוז" הוא אומר ומרים גבה "עכשיו אם לא אכפת לך.." הוא אומר ומלווה אותך לדלת.
    "מסע מוצלח ומעניין. אם תצטרך משהו אתה מוזמן להתקשר אליי מכל מרכז פוקימונים"

"תודה רבה" אומר לפרופסור ואוציא את טוטודייל מהפוכדור ואומר "שלום לך אני סם ואני המאמן החדש שלך ואני מקווה שנהיה חברים טובים" אומר לו עם חיוך על הפנים

4. Professional Design
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 11 2010, 06:16 PM
    סטיב-
    אתה ניכנס לחדרך ונישכב לישון.
    באמצע הלילה אתה מרגיש משהו מטפש על מיטתך, שעדיין חשוך אתה מנסה לחפש את האור, אבל אותו דבר מתיישב עליך ומנשק אותך ברכות.
    "ששש" אתה שומע מקול של בחורה הממשיכה בשלה "אני יודעת מה אני עושה" היא ממשיכה ומתחילה עם ידייה ללטף את גופך ופתאום אתה מרגיש את ידך ניקשרות למיטה "אל תדאג, אני יודעת מה אני עושה" היא שוב אומרת ואז יורדת ממך במהירות ומדליקה את האור "תודה על הכסף" היא אומרת ונושקת לך שוב.
    "ספינראק חזרי" היא אומרת ומשום מקום ספינראק קופצת על כתפיה
    "בנים! כאלה עם חרמן!" היא קוראת,שולחת לך נשיקה באוויר ויוצאת מהדלת.
    "מהה ? הצייילווווווווווו ! תפסו אותה היא גנבה את כספי ! והיא מנשקת גרוע !"
    אצעק ואנסה להגיע לפוכדור של לארביטאר או סידוט

5. משתמש מנוסה
    אהה חבל היה כתוב שיש.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 12 2010, 10:44 AM
    ג'ו-
    אתה יודע שגז רעיל ואש לא שילוב הכי טוב? XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מגבי שולח מפיו ערפיח סגול-שחור וסמיך נורא המכסה את האיזור לגמרי.
    מהמבט האחרון שאתה רואה את קוולפיש, אתה רואה שהוא מבולבל לגמרי.
    לאחר שכל האיזור מכוסה בערפיח מגבי שולח גחלת קטנה מפיו, וכל זה מספיק כדי להדליק את הענן ערפיח וליצור פיצוץ ענק במקום ולהעיף את קוולפיש ואת מגבי לאחור.
    קוולפיש מתעלף לגמרי מעוצמת הפיצוף ואילו מגבי ניראה בסדר גמור, אחרי הכל הוא פוקימון אש.
    "אוי לא פישי!" המאמן שלו קורא ורץ אליו ומחבק אותו "היית מופלא עכשיו חזור. זה היה קרב נהדר! אתה מאמן מעולה!" הוא אומר ולוחץ את ידך בחום ואז ניפרד ממך והולך מהמקום.
    חחח, לא חשבתי על זה ככה :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "היית מעולה מגבי!, ניצחת בקרב הראשון שלנו מול מאמן!"אני קורא בשמחה,
    "עכשיו מגיע לך ריפוי טוב ונחמד במרכז, בינתיים תנוח"אני אומר לו בחיוך ומחזיר אותו לפוכדור, לאחר מכן אני מתקדם לעבר מרכז הפוקימונים הקרוב כדי לרפא את מגבי,
    'אחרי זה אני אמשיך לעיר ג'נטה ואתפוס לי עוד פוקימון, רק כדאי שאני אתחיל למהר'אני חושב בלחץ ומגביר את קצב ההליכה שלי.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 11 2010, 11:24 PM
    תוומאס-
    "אתה לוקח את הקערת פופקורן ואלי מגלגלת את עינייה "אבל תחשוב על זה כמה כיף זה יהיה בלי חוקים! החופש המוחלט מהכל! זה נישמע אדיר. לא נימאס לך להקשיב לחוקים שלא באמת צריך?" היא שואלת ומניחה את ראשה אחורנית ומביטה בך
    "לפעמים זה נמאס, אבל ככה פועל העולם. את עדיין ילדה, לעולם לא תביני זאת" אני אומר לה "את יודעת במקרה לאיזה אזור אחיך יצא?" אני שואל אותה.

8. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 11 2010, 09:17 PM
    אינג'ל-
    ספיל שולחת כדור קרח ומיד אחריו קרן איתור, המתחברים ביחד והופכים את כדור הקרח, לכדור זוהר מאוד שמתעופף במהירות לעבר באנרי, המנסה לנפץ אותו עם אגרוף אש, אבל הכדור פוגע בה ומיתנפץ לרסיסים.
    המראה מרשים מאוד.
    אבל באנרי לא מוותרת ויוצאת עם חבטה לעבר ספיל.
    "ספיל תחכי שבאנירי תתקרב אליך ואז תשתמשי בכיפוף הגנה וישר אחר כך בצווחה!"אומר.
    "אחר כך תשתמשי בכדור קרח וישר תוסיפי גם אקדח מים !"הוסיף.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

9. the bitch is back
    סם-
    אתה זורק את הפוקדור לאוויר, וממנו יוצא פוקימון קטן וכחול המחייך אליך חיוך רחב ואז קופץ, בלי שום הודעה מוקדמת, על ראשך וגונב לך את הכובע ומתחיל לרוץ במעגלים וללצחוק מההצלחה על גניבת הכובע שלך.

סטיב-
    עם רגלייך אתה מנסה להגיע לחגורת פוקדורים שלך, אבל לא רואה אותה.
    אתה מתחיל לבעוט בריצפה בעוצמה ורואה את אחד מהפוקדורים מתגלגל על הריצפה בתווך נגיעה עם הרגל.
    אתה לוחץ עם הבוהן על הכפתור ומשם יוצא סידוט שניראה זועם למדי, מסובב אליך את גבו ומתחיל לקפוץ על הספה בצד בהיתעלמות מוחלטת ממך.

ג'ו-
    אתה מחזיר את מגבי לפוקדור שלו ומתחיל ללכת במהירות בהמשך הדרך.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן, בדיוק שמתחיל להחשיך.
    אתה מסתכל סביב ורואה את פוקימוני הלילה מתחילים לצאת ולהיסתובב בחוץ בחופשיות.
    אתה ניכנס מהר למרכז פוקימונים ואישה עם שיער ורוד מברכת אותך לשלום ומציעה לרפא את הפוקימונים שלך.
    אתה מגיש לה את הפוקדור של מגבי ואחרי כמה דקות היא מחזירה לך את הפוקדור שלו ומביאה לך גם מפתח לחדר לישון במרכז הלילה.
    אתה יוצא החוצה במהירות ורואה שהפוקימונים עדיין שם.
    אתה מוציא את הפוקידע שלך והיא מתחילה להקריא לך את שמותיהם של הפוקימונים "ווארמפל (),ספינדה (), זובאט (), אגסקיוט (), אודיש (), מיאו (), בורמי (), גלמיאו (), קלפארי ()" לאחר מכן היא נסגרת והלילה מתחיל לרדת במהירות.

תומאס-
    "היי אני צעירה ממך רק בשנה!" היא אומרת וזורקת עליך פופקורן ומתחילה לצחוק "אני לא יודעת, הוא אמר שהוא יחפש בקרבת מקום אבל אני כבר לא יודעת!" היא אומרת "אני גרה ממש צפונה מפה, מרחק של לפחות כמה שבועות הליכה ברגל. למזלי, קיבלתי טרמפ לאיזור פה. חזור אני אצטרך ללכת ברגל" היא אומרת ונראית מעט מבואסת.

אינג'ל-
    ספיל מתקפלת בעצמה ונראית יותר חסונה וסופגת את המתקפה של באנרי בצורה מדהימה ואינה עפה לאחור או זזה ממקומה אפילו ואז צווחת בקול גדול באוזניה של באנרי, שמישתתקת מהרעש של ספיל.
    ספיל אינה מחכה ושולחת כדור קרח גדול יותר לעבר באנרי שמתנפץ עליה בקול חזק ורועש.
    באנרי מנסה לעמוד, אבל מועפת לאחר מהאקדח מים של ספיל וצונחת על הריצפה מותשת אבל לא מוותרת ויוצאת עם שני אגרופיה שלופים קדימה בבאחד אגרוף אש ובשני אגרוף קרח הפוגעים בספיל, אבל היא לא ניראת פגועה מהם כ"כ.

טרי-מצטער אין מקום =\
    וגם אם היה, הרקע שלך היתעלם לחלוטין מהעלילה של המשחק >>
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 12 2010, 05:30 PM
    ג'ו-
    אתה מחזיר את מגבי לפוקדור שלו ומתחיל ללכת במהירות בהמשך הדרך.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן, בדיוק שמתחיל להחשיך.
    אתה מסתכל סביב ורואה את פוקימוני הלילה מתחילים לצאת ולהיסתובב בחוץ בחופשיות.
    אתה ניכנס מהר למרכז פוקימונים ואישה עם שיער ורוד מברכת אותך לשלום ומציעה לרפא את הפוקימונים שלך.
    אתה מגיש לה את הפוקדור של מגבי ואחרי כמה דקות היא מחזירה לך את הפוקדור שלו ומביאה לך גם מפתח לחדר לישון במרכז הלילה.
    אתה יוצא החוצה במהירות ורואה שהפוקימונים עדיין שם.
    אתה מוציא את הפוקידע שלך והיא מתחילה להקריא לך את שמותיהם של הפוקימונים "ווארמפל (),ספינדה (), זובאט (), אגסקיוט (), אודיש (), מיאו (), בורמי (), גלמיאו (), קלפארי ()" לאחר מכן היא נסגרת והלילה מתחיל לרדת במהירות.

"פוקימונים מעניינים, אבל זה לא בדיוק מה שחיפשתי, אולי כדאי שאנסה את מזלי מחר בבוקר"אני ממלמל לעצמי,
    לאחר מכן אני חוזר למרכז הפוקימונים, ועולה לחדרי.

11. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג'ל-
    ספיל מתקפלת בעצמה ונראית יותר חסונה וסופגת את המתקפה של באנרי בצורה מדהימה ואינה עפה לאחור או זזה ממקומה אפילו ואז צווחת בקול גדול באוזניה של באנרי, שמישתתקת מהרעש של ספיל.
    ספיל אינה מחכה ושולחת כדור קרח גדול יותר לעבר באנרי שמתנפץ עליה בקול חזק ורועש.
    באנרי מנסה לעמוד, אבל מועפת לאחר מהאקדח מים של ספיל וצונחת על הריצפה מותשת אבל לא מוותרת ויוצאת עם שני אגרופיה שלופים קדימה בבאחד אגרוף אש ובשני אגרוף קרח הפוגעים בספיל, אבל היא לא ניראת פגועה מהם כ"כ.
    "ספיל תשתמשי באקדח מים ועליו תשתמשי באבקת שלג !"אומר.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

12. Professional Design
    סטיב-
    עם רגלייך אתה מנסה להגיע לחגורת פוקדורים שלך, אבל לא רואה אותה.
    אתה מתחיל לבעוט בריצפה בעוצמה ורואה את אחד מהפוקדורים מתגלגל על הריצפה בתווך נגיעה עם הרגל.
    אתה לוחץ עם הבוהן על הכפתור ומשם יוצא סידוט שניראה זועם למדי, מסובב אליך את גבו ומתחיל לקפוץ על הספה בצד בהיתעלמות מוחלטת ממך.

"סידוט עשה טובה ! אני קשור פה מישהי קשרה אותי
    אני חייב שתציל אותי ! עשה משהו !"
    אצעק לו כדי שיקשיב לי

13. the bitch is back
    ג'ו-
    אתה ניכנס בחזרה למרכז שהאחות ג'וי פונה אליך לפתע.
    "ראיתי שאתה מחפש פוקימון בחוץ אני יכולה אולי לעניין אותך עם תוכנית האימוץ שלנו?" היא שואלת בחיוך

אינג'ל-
    ספיל שולחת אקדח מים רציני על באנרי ומעיפה אותה על הריצפה ואז שולחת עליה אבקת שלג חזקה במיוחד.
    באנרי מעולפת.

סטיב-
    אתה מתחיל לצרוח על סידוט שמתחיל לצחוק עליך ומתחיל לבלגן את החדר, שלפתע האחות ג'וי ניכנסת פנימה בבהלה.
    "מה קרה שמעתי צרחות ודברים נישברים!" היא אומרת ורואה אותך קשור למיטה ואת סידוט יושב על הספה וצוחק.
    "אוי ואבוי!" היא אומרת ומתירה את הקשרים מידך "מה קרה פה?" היא שואלת ואתה מספר לה הכל
    "אלוהים אדירים לא שוב! זו הפעם החמישית החודש!" היא מוסיפה וומתיישבת על הספה ליד סידוט.
    "לכל הרוחות עם הבחורה הזאת! למרות שהצבתי כמה שומרים בחוץ ושלושה פוקימונים שמטיילים פה מסביב זה לא עוזר" היא אומרת ונראית מבואסת "המרכז ישלם לך בחזרה את הכסף שנגנב לך" היא אומרת והולכת מהר מהחדר ומביאה שקית עם כסף "יש פה 450" זה יספיק. "הגנבת הארורה הזו לא מסתבכת עם יותר מידי עשירים. עכשיו אם תתצרך משהו אני בחוץ." אומרת ויוצאת מחדרך
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 12 2010, 06:30 PM
    תומאס-
    "היי אני צעירה ממך רק בשנה!" היא אומרת וזורקת עליך פופקורן ומתחילה לצחוק "אני לא יודעת, הוא אמר שהוא יחפש בקרבת מקום אבל אני כבר לא יודעת!" היא אומרת "אני גרה ממש צפונה מפה, מרחק של לפחות כמה שבועות הליכה ברגל. למזלי, קיבלתי טרמפ לאיזור פה. חזור אני אצטרך ללכת ברגל" היא אומרת ונראית מעט מבואסת.

"אז בואי אני אלווה אותך בדרך, ככה אני אוכל גם להתחזק מבחינת קרבות" אני אומר לה "מה עם בידריל?" אני שואל אותה בחיוך, ואז זורק עליה את כל הפופקורן.

15. משתמש מנוסה
    סם-
    אתה זורק את הפוקדור לאוויר, וממנו יוצא פוקימון קטן וכחול המחייך אליך חיוך רחב ואז קופץ, בלי שום הודעה מוקדמת, על ראשך וגונב לך את הכובע ומתחיל לרוץ במעגלים וללצחוק מההצלחה על גניבת הכובע שלך.

"חמוד מאוד אתה,יש לי הרגשה שנהיה חברים טובים" אומר לו ואומר"קדימה בוא נמשיך ללכת לעיר הבאה" אומר לו ואלך איתו לעיר הבאה ותוך כדי אנסה לפלח את הכובע שלי

עמוד 14 מתוך 32 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •