Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 32 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 474
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 12 2010, 06:22 PM
    אינג'ל-
    ספיל שולחת אקדח מים רציני על באנרי ומעיפה אותה על הריצפה ואז שולחת עליה אבקת שלג חזקה במיוחד.
    באנרי מעולפת.
    "כל הכבוד ספיל !"אומר לספיל בזמן שאזרוק פוכדור ריק על באנירי .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    ג'ו-
    אתה ניכנס בחזרה למרכז שהאחות ג'וי פונה אליך לפתע.
    "ראיתי שאתה מחפש פוקימון בחוץ אני יכולה אולי לעניין אותך עם תוכנית האימוץ שלנו?" היא שואלת בחיוך

"תוכנית אימוץ?, מה הכוונה?"אני משיב לה בפליאה.

3. the bitch is back
    תומאס-
    "מה איתה?" היא שואלת ואז אתה זורק עליה את שאריות הפופקורן. "מה אתה עושה? עכשיו יצאתי מהמקלחת!" היא צועקת עליך וזורקת עליך את הפופקורן בחזרה ומוחצת קצת על ראשך.
    "אלוהים אדירים אתה ניראה כזה מצחיק עם כל הפופקורן על הראש שלך" היא אומרת ומתחילה לצחוק בטירוף "חייבים לצלם את זה" היא אומרת וממשיכה לצחוק. לאחר מכן היא עוזרת לך להיתנקות ולמנקה את שאריות הפופקורן מהספה ומהריצפה ומתיישבת על הספה לידך ומשעינה את ראשה עליך "אתה באמת רוצה ללוות אותי הביתה?" היא שואלת בקול תמים

סם-
    טוטדייל מהנהן בראשו ואתה מנסה בדיוק לגנוב את הכובע בחזרה, אבל הוא מהיר מידי וקופץ הצידה ומתחמק מהגניבה.
    לאחר כמה דקות הליכה, אתם מוצאים את עצמכם מחוץ לעיר בשביל פתוח ורחב המתפרש עד לסוף ראייתך.
    אתה מהנהן ומתחיל ללכת ליד טוטדייל, ששוב מצליח להתחמק מידך.
    כעבר עוד כמה צעדים אתה מבחין בכמה פוקימונים המיסתובבים במקום.
    אתה מוציא את הפוקידע שלך והיא מתחילה להקריא לך את שמותיהם "ווידל (), זיגזגון (),פוצ'יאנה (),קאטרפי (),בידוף (),סנטרט ( ), קריקטוט ()" לאחר מכן הפוקידע נכבת ונסגרת. טוטדייל מיסתכל עליך מישתוקק לקרב ראשון.

אינג'ל-
    פתחת עמוד 15! אתה מקבל פוקימון מעופף בהיתפתחות ראשונה לבחירתך~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק פוקדור ריק על באנרי והיא נבלעת לתוכו.
    הפוקדור מתחיל להיתגלגל על האדמה
    נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~
    נעצר~
    באנרי נילכדה!

ג'ו-
    "טוב זה סיפור חדש במרכזים במחוז ולרובם עדיין התוכנית לא פועלת" היא אומרת ומוליכה אותך דרך מיסדרון ארוך ולבן ומובילה אותך לחדר.
    "התוכנית הזאת עוזרת למאמנים לאמץ פוקימונים שננטשו או שהגיעו למרכזים. התוכנית הזאת בעצם נותנת להם היזמנות שנייה להיות אצל מאמנים." היא מספרת ומכניסה אותך לחדר עם עשרה כלובים ענקיים במיוחד ובכל כלוב פוקימון אחד.
    "בוא ואציג לך את הפוקימונים שיש לנו כאן" אומרת וממשיכה "כאן יש לנו טיילו () הוא האמת בקע פה והוא איתנו הרבה זמן. הוא נוטה לפחד מרוב האנשים וקשה לו להיפתח אליהם. וכאן סקיטי () היא ננטשה פה ע"י המאמן שלה שחשב שהיא חלשה בשבילו והוא לא רצה להמשיך לטפל בה. והנה מאריפ () מצאנו אותה פה בחוץ פצועה ומאז היא כאן. ופה יש לנו את קורסולה () היא פשוט הופיעה יום אחד במרכז פוקימונים יחד עם צ'ינצ'ו ואף אחד לא יודע מאיפה היא הגיעה. וכמו שאמרתי צ'ינצ'ו () שהגיע יחד עם קורסולה אף פעם לא יצא לי לראות אותו יותר מידי פעיל. בכל מקרה, כאן יש לנו את לדיאן () הוא היה בעבר פוקימון של מנהיג מכון, אבל המנהיג פרש מעסקי הפוקימונים והעביר אותו תחת השגחתנו. ופה יש לנו את נידורן () הוא היה בעבר של מתאמת מוכשרת, אבל היא לא הצליחה ליצור איתו שום דבר ולכן החליטה להשאיר אותו פה במקום לטפל בו." היא אומרת ומניחה את ידה על כלוב של נידורן ונאנחת ואז מראה לך עם ידה על שלושה כלובים מעט מרוחקים.
    "כאן אני שומרת על הפוקימונים היותר חזקים שלא מיסתדרים עם שאר הפוקימונים. הראשונה, זו ליקיטונג () היא נימצאה משוטטת ביער עם קולר ממתכת סביב צווארה ואחרי המון מאבקים היא הסכימה לבוא למרכז שנוריד לה אותו אבל שהחזרנו אותה החוצה, היא נאבקה להכנס בחזרה פנימה. הפוקימון הבא שיש זה פרסיאן () המאמנת שלו איכשהו שכחה אותו כאן שיצאה למסע שלה ואף פעם לא חזרה בשבילו. והאחרון זה סטנטלר () הוא עוד תינוק, והוא לא נותן כמעט לאף אחד להתקרב אליו. ממה שראיתי הוא לא מוותר והוא נלחם עם העוזרים שלי עד שאיבד את ההכרה." היא אומרת ושולחת את ידה לעברו, אבל הוא מסב את ראשו לצד השני.
    "בכל מקרה ראית אולי משהו שהלהיב אותך?" היא שואלת בחיוך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    סם-
    טוטדייל מהנהן בראשו ואתה מנסה בדיוק לגנוב את הכובע בחזרה, אבל הוא מהיר מידי וקופץ הצידה ומתחמק מהגניבה.
    לאחר כמה דקות הליכה, אתם מוצאים את עצמכם מחוץ לעיר בשביל פתוח ורחב המתפרש עד לסוף ראייתך.
    אתה מהנהן ומתחיל ללכת ליד טוטדייל, ששוב מצליח להתחמק מידך.
    כעבר עוד כמה צעדים אתה מבחין בכמה פוקימונים המיסתובבים במקום.
    אתה מוציא את הפוקידע שלך והיא מתחילה להקריא לך את שמותיהם "ווידל (), זיגזגון (),פוצ'יאנה (),קאטרפי (),בידוף (),סנטרט ( ), קריקטוט ()" לאחר מכן הפוקידע נכבת ונסגרת. טוטדייל מיסתכל עליך מישתוקק לקרב ראשון.

[/QUOTE]
    "אוקי טוטודייל תקבל את הקרב הראשון שלך" אומר ואגיד "קדימה נילחם נגד הפוצ'יאנה,השתמש באקדח מים ואחר כך טופר מתכת ואה לא יכול להילחם עם כובע בפה נכון?" אומר לו

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 12 2010, 08:32 PM

ג'ו-
    "טוב זה סיפור חדש במרכזים במחוז ולרובם עדיין התוכנית לא פועלת" היא אומרת ומוליכה אותך דרך מיסדרון ארוך ולבן ומובילה אותך לחדר.
    "התוכנית הזאת עוזרת למאמנים לאמץ פוקימונים שננטשו או שהגיעו למרכזים. התוכנית הזאת בעצם נותנת להם היזמנות שנייה להיות אצל מאמנים." היא מספרת ומכניסה אותך לחדר עם עשרה כלובים ענקיים במיוחד ובכל כלוב פוקימון אחד.
    "בוא ואציג לך את הפוקימונים שיש לנו כאן" אומרת וממשיכה "כאן יש לנו טיילו () הוא האמת בקע פה והוא איתנו הרבה זמן. הוא נוטה לפחד מרוב האנשים וקשה לו להיפתח אליהם. וכאן סקיטי () היא ננטשה פה ע"י המאמן שלה שחשב שהיא חלשה בשבילו והוא לא רצה להמשיך לטפל בה. והנה מאריפ () מצאנו אותה פה בחוץ פצועה ומאז היא כאן. ופה יש לנו את קורסולה () היא פשוט הופיעה יום אחד במרכז פוקימונים יחד עם צ'ינצ'ו ואף אחד לא יודע מאיפה היא הגיעה. וכמו שאמרתי צ'ינצ'ו () שהגיע יחד עם קורסולה אף פעם לא יצא לי לראות אותו יותר מידי פעיל. בכל מקרה, כאן יש לנו את לדיאן () הוא היה בעבר פוקימון של מנהיג מכון, אבל המנהיג פרש מעסקי הפוקימונים והעביר אותו תחת השגחתנו. ופה יש לנו את נידורן () הוא היה בעבר של מתאמת מוכשרת, אבל היא לא הצליחה ליצור איתו שום דבר ולכן החליטה להשאיר אותו פה במקום לטפל בו." היא אומרת ומניחה את ידה על כלוב של נידורן ונאנחת ואז מראה לך עם ידה על שלושה כלובים מעט מרוחקים.
    "כאן אני שומרת על הפוקימונים היותר חזקים שלא מיסתדרים עם שאר הפוקימונים. הראשונה, זו ליקיטונג () היא נימצאה משוטטת ביער עם קולר ממתכת סביב צווארה ואחרי המון מאבקים היא הסכימה לבוא למרכז שנוריד לה אותו אבל שהחזרנו אותה החוצה, היא נאבקה להכנס בחזרה פנימה. הפוקימון הבא שיש זה פרסיאן () המאמנת שלו איכשהו שכחה אותו כאן שיצאה למסע שלה ואף פעם לא חזרה בשבילו. והאחרון זה סטנטלר () הוא עוד תינוק, והוא לא נותן כמעט לאף אחד להתקרב אליו. ממה שראיתי הוא לא מוותר והוא נלחם עם העוזרים שלי עד שאיבד את ההכרה." היא אומרת ושולחת את ידה לעברו, אבל הוא מסב את ראשו לצד השני.
    "בכל מקרה ראית אולי משהו שהלהיב אותך?" היא שואלת בחיוך.
    "ואוו, אני-אני לא יודע מה להגיד, כל כך הרבה פוקימנים נטושים ועזובים, הייתי מאמץ את כולם אם הייתי מסוגל"אני אומר בקול שקט ועצוב,
    "אני לא בטוח האמת, אני מתלבט בין לדיאן לסטנטלר, מה דעתך לגבי זה?"אני שואל אותה, מצפה שהיא תעזור לי בבחירתי.

6. Professional Design

סטיב-
    אתה מתחיל לצרוח על סידוט שמתחיל לצחוק עליך ומתחיל לבלגן את החדר, שלפתע האחות ג'וי ניכנסת פנימה בבהלה.
    "מה קרה שמעתי צרחות ודברים נישברים!" היא אומרת ורואה אותך קשור למיטה ואת סידוט יושב על הספה וצוחק.
    "אוי ואבוי!" היא אומרת ומתירה את הקשרים מידך "מה קרה פה?" היא שואלת ואתה מספר לה הכל
    "אלוהים אדירים לא שוב! זו הפעם החמישית החודש!" היא מוסיפה וומתיישבת על הספה ליד סידוט.
    "לכל הרוחות עם הבחורה הזאת! למרות שהצבתי כמה שומרים בחוץ ושלושה פוקימונים שמטיילים פה מסביב זה לא עוזר" היא אומרת ונראית מבואסת "המרכז ישלם לך בחזרה את הכסף שנגנב לך" היא אומרת והולכת מהר מהחדר ומביאה שקית עם כסף "יש פה 450" זה יספיק. "הגנבת הארורה הזו לא מסתבכת עם יותר מידי עשירים. עכשיו אם תתצרך משהו אני בחוץ." אומרת ויוצאת מחדרך
    אודה לה , אחבק אותה , ואז אצא החוצה לבדוק מה השעה והאם השמש כבר זרחה .

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 12 2010, 09:32 PM
    תומאס-
    "מה איתה?" היא שואלת ואז אתה זורק עליה את שאריות הפופקורן. "מה אתה עושה? עכשיו יצאתי מהמקלחת!" היא צועקת עליך וזורקת עליך את הפופקורן בחזרה ומוחצת קצת על ראשך.
    "אלוהים אדירים אתה ניראה כזה מצחיק עם כל הפופקורן על הראש שלך" היא אומרת ומתחילה לצחוק בטירוף "חייבים לצלם את זה" היא אומרת וממשיכה לצחוק. לאחר מכן היא עוזרת לך להיתנקות ולמנקה את שאריות הפופקורן מהספה ומהריצפה ומתיישבת על הספה לידך ומשעינה את ראשה עליך "אתה באמת רוצה ללוות אותי הביתה?" היא שואלת בקול תמים
    "כל עוד תפסיקי לזרוק עליי את כל הפופקורן ואני מקווה מאוד שיש שם מכון" אני אומר לה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    היא לא היתה בת 10? :huh:

8. the bitch is back
    סם-
    טוטדייל מוציא לשון אליך ואז שולח לעבר פוצ'יאנה אקדח מים חזק המעיף אותה לאחור.
    פו'צאינה לא מבינה מה פגע בה ואז קולטת אתכם ומתחילה לנבוח ( Howl) בקולי קולות ואז יוצאת ניב רעל (Poison Fang) לעבר טוטדייל המגן עם טופרי מתכת ושניהם נהדפים לאחור טוטדייל מחכה שתקרא את המהלך הבא.

ג'ו-
    "אני אשמח במה שלא תאמץ" היא אומרת בחיוך "בחינת סוגים, סטנטלר יותר עדיף כי יש לו פחות חולשות והוא לומד מגוון רחב יותר של מתקפות חזקות. אבל אני מחבבת את לדיאן הוא פוקימון יותר מפותח ורציני והוא גם היה פוקימון של מנהיג מכון! אבל באמת ההחלטה היא שלך. שניהם פוקימונים מצויינים לדעתי!" היא אומרת בחיוך

סטיב-
    אתה מחבק את האחות ג'וי, המחזירה לך חיבוק קצר ואז הולכת בחזרה לדלפק.
    אתה מיסתכל מהחלון ורואה שעדיין חשוך בחוץ והשעה רק 2 בלילה.

תומאס-
    לא היא אמרה לך אפילו שהיא בת 13 O_O
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מבטיחה" היא אומרת בחיוך "טוב אני הולכת לישון" היא אומרת בחיוך ואז הולכת למיטת קומתיים אחת ומטפסת למיטה העליונה ומכבה את האור משאירה אותך בסלון.
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 12 2010, 10:42 PM
    תומאס-
    לא היא אמרה לך אפילו שהיא בת 13 O_O
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מבטיחה" היא אומרת בחיוך "טוב אני הולכת לישון" היא אומרת בחיוך ואז הולכת למיטת קומתיים אחת ומטפסת למיטה העליונה ומכבה את האור משאירה אותך בסלון.
    אני מכבה את הטלוויזיה ונכנס למיטה גם כן.

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 12 2010, 09:42 PM
    סם-
    טוטדייל מוציא לשון אליך ואז שולח לעבר פוצ'יאנה אקדח מים חזק המעיף אותה לאחור.
    פו'צאינה לא מבינה מה פגע בה ואז קולטת אתכם ומתחילה לנבוח ( Howl) בקולי קולות ואז יוצאת ניב רעל (Poison Fang) לעבר טוטדייל המגן עם טופרי מתכת ושניהם נהדפים לאחור טוטדייל מחכה שתקרא את המהלך הבא.

"אוקי טוטודייל רוץ לפוצ'יאנה והשתמש בטופרי מתכת בפרצופה ואחר כל אקדח מים מטווח 0" אומר לו

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 12 2010, 09:42 PM
    ג'ו-
    "אני אשמח במה שלא תאמץ" היא אומרת בחיוך "בחינת סוגים, סטנטלר יותר עדיף כי יש לו פחות חולשות והוא לומד מגוון רחב יותר של מתקפות חזקות. אבל אני מחבבת את לדיאן הוא פוקימון יותר מפותח ורציני והוא גם היה פוקימון של מנהיג מכון! אבל באמת ההחלטה היא שלך. שניהם פוקימונים מצויינים לדעתי!" היא אומרת בחיוך

" אם ככה, אני חושב שאקח את סטנטלר, הוא תינוק ועדיין לא חווה כלום בחייו, אבל זה בדיוק הסיבה שאני לוקח אותו איתי, בגלל שהוא לא חווה כלום וצריך מישהו שיוכל להשגיח עליו ולעבוד איתו באותו זמן. זה גם יהיה אתגר לחשוף אותו לפוקימונים אחרים, אז בחרתי בסטנטלר" אני אומר בחיוך,
    "אז מה?, את סתם מביאה לי את הפוכדור שלו, או שיש איזה טופס או מבחן שאני צריך לעבור?"אני שואל בחשש.

12. the bitch is back
    תומאס-
    אתה מכבה במהירות את הטלוויזיה, מכבר את האורות ונכנס לאחת מהמיטות ונרדם.
    "תום! תקום!" אתה שומע את אלי ממרחק גדול מאוד ומיסתובב לצד השני של המיטה.
    "תומאס קום! כבר אחת עשרה בבוקר!" קוראת אלי ומושכת ממך את השמיכה "אנחנו פיספסנו כמעט חצי יום של הליכה בגללך ונישארה לנו עוד דרך ארוכה עד לעיר ג'נטה" היא אומרת וזורקת עליך בחזרה את השמיכה.

סם-
    טוטדייל רץ לעבר פוצ'יאנה עם ידיו קדימה, המתחילות לזהור באור בהיר, והוא מתחיל לשרוט את פוצ'יאנה בפרצופה. פוצ'יאנה מנסה לשלוח ניב רעל על טוטדייל, אבל בדיוק באותה שנייה הוא שולח עליה אקדח מים והיא מועפת לאחור בעוצמה והמתקפה שלה מפספסת. פו'צאינה אבל לא מוותרת ושולחת עם כף ידה מתקפת חול לעבר עיניו של טוטדייל, שכל עיניו מתכסות בחול.
    פו'ציאנה משתמשת שוב בנביכה ואז יוצאת עם דחיפה לעבר טוטדייל.

ג'ו-
    "אהה אתה חייב למלא כמה טפסים ובאותו זמן אנחנו נעשה בדיקה מקיפה על סטנטלר ונחדיר אליו איתורית למקרה ומשהו יקרה הוא יחזור ישר אלינו" היא אומרת ומביאה לך כמה טפסים ואז בעזרת שלוש צ'אנסי היא מובילה את סטנטלר לחדר סמוך ומשיאה אותך עם ערמת טפסים למלא על העבר שלך, תכונות,מחשבות על העתיד והרבה פרטים אישיים.
    כעבור עשרים דקות של מילוי טפסים, אתה מגיע לטופס האחרון ונאנח בהקלה. בדיוק שאתה מסיים אותו האחות ג'וי מגיעה עם פוקדור ורדרד בידייה ומגישה לך אותו.
    "זה הפוקדור המיוחד של סטנטלר. הוא כולו שלך" היא אומרת ומביאה לך את הפוקדור של סנטלר.
    "הייתי ממליצה לך לעלות לחדר כבר עשר וחצי" היא אומרת בחיוך
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 13 2010, 11:34 AM

סם-
    טוטדייל רץ לעבר פוצ'יאנה עם ידיו קדימה, המתחילות לזהור באור בהיר, והוא מתחיל לשרוט את פוצ'יאנה בפרצופה. פוצ'יאנה מנסה לשלוח ניב רעל על טוטדייל, אבל בדיוק באותה שנייה הוא שולח עליה אקדח מים והיא מועפת לאחור בעוצמה והמתקפה שלה מפספסת. פו'צאינה אבל לא מוותרת ושולחת עם כף ידה מתקפת חול לעבר עיניו של טוטדייל, שכל עיניו מתכסות בחול.
    פו'ציאנה משתמשת שוב בנביכה ואז יוצאת עם דחיפה לעבר טוטדייל.

הי עומר אני ראיתי שאני פתחתי את עמוד 15 לאן ההודעה שלי נעלמה?

"טוטודייל קדימה תשתמש באקדח מים על ידך ותוריד את החול מעיניך והשתמש באקדח מים לעבר פוצ'יאנה" אומר לו

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 13 2010, 11:34 AM
    ג'ו-
    "אהה אתה חייב למלא כמה טפסים ובאותו זמן אנחנו נעשה בדיקה מקיפה על סטנטלר ונחדיר אליו איתורית למקרה ומשהו יקרה הוא יחזור ישר אלינו" היא אומרת ומביאה לך כמה טפסים ואז בעזרת שלוש צ'אנסי היא מובילה את סטנטלר לחדר סמוך ומשיאה אותך עם ערמת טפסים למלא על העבר שלך, תכונות,מחשבות על העתיד והרבה פרטים אישיים.
    כעבור עשרים דקות של מילוי טפסים, אתה מגיע לטופס האחרון ונאנח בהקלה. בדיוק שאתה מסיים אותו האחות ג'וי מגיעה עם פוקדור ורדרד בידייה ומגישה לך אותו.
    "זה הפוקדור המיוחד של סטנטלר. הוא כולו שלך" היא אומרת ומביאה לך את הפוקדור של סנטלר.
    "הייתי ממליצה לך לעלות לחדר כבר עשר וחצי" היא אומרת בחיוך
    "תודה רבה לך!"אני מודה לה בחיוך ועולה למעלה,
    "אוקיי, עכשיו כבר מאוחר, מחר נכיר סטנטלר"אני אומר בחיוך לפוכדור של סטנטלר לאחר שאני נכנס לחדרי, אני שם את הפוכדורים בצד ומתארגן לשינה.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 13 2010, 12:34 PM
    תומאס-
    אתה מכבה במהירות את הטלוויזיה, מכבר את האורות ונכנס לאחת מהמיטות ונרדם.
    "תום! תקום!" אתה שומע את אלי ממרחק גדול מאוד ומיסתובב לצד השני של המיטה.
    "תומאס קום! כבר אחת עשרה בבוקר!" קוראת אלי ומושכת ממך את השמיכה "אנחנו פיספסנו כמעט חצי יום של הליכה בגללך ונישארה לנו עוד דרך ארוכה עד לעיר ג'נטה" היא אומרת וזורקת עליך בחזרה את השמיכה.

"בסדר בסדר אני קם.." אני אומר בעייפות קלה ומתיישב על המיטה "לא יכול להעיר אותי לפני כן?" אני שואל אותה בישנוניות. אני יורד מהמיטה ומחפש אחר בגדים נקיים "את יכולה להסתובב בזמן שאני מחליף בגדים?" אני שואל אותה.

עמוד 15 מתוך 32 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •