Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 32 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 474
  1. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 16 2010, 03:48 PM
    ג'ו-
    תודה!! D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יושב על הספה בדיוק מתחילה תוכניות דקומנטרית על הצללים ואתה שוקע בה כ"כ עמוק ומקשיב לכל מינה וקולט כל תמונה שמצולמת שם, כולל הגופות המרוטשות של מאמנים הנאבקו איתם ואת פוקימוניהם אשר נקרעו לגזרים שלפתע אתה שומע רעש מהחדר שינה.
    אתה הולך בבהלה לבדוק את העיניין שאתה רואה גבר ניכנס דרך החלון וסוגר אותו אחריו
    "יופי איפה הילד הזה?" הוא מלמל לעצמו. כנראה הוא לא שם לב אליך.

סם-
    טוטדייל פותח את פיו ולפתע קרן בועות עצומה יוצאת מפיו.
    *טוטדייל למד קרן בועות*
    הבועות מתחילות לפגוע בעיניו והוא מצליח להוציא את כל החול בעיניו .
    פוצ'יאנה בינתיים קופצת בדחיפה על טוטדייל ומעיפה אותו על אחד מהעצים.
    טוטדייל ניראה סובל.

'מעניין מה המוזר הזה עושה כאן...'אני חושב בתמיהה,
    "אהמ אהמ"אני משתעל כדי שישים לב אליי, "יכול להיות שאתה מחפש אותי?"אניש ואל אותו בכביכול תמימות.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 16 2010, 04:48 PM
    תומאס-
    אתה מתארגן ויורד למטה ורואה את אלי מחכה לך בחיוך.
    "קדימה יש לנו דרך ארוכה!" היא אומרת בחיוך ואתם מתחילים ללכת.
    אחרי עשר דקות הליכה ניגשות אליכם לפתע שתי תאומות
    "היי אתם רוצים אולי קרב כפול?" הן שואלות אותכם בחיוך.

"מה דעתך?" אני שואל את אנג'י

3. the bitch is back
    סטיב-
    אתה מברך את לארביטר וסידוט. לארביטר קופץ באושר מהספה ליד רגליך ואילו סידוט ניראה שהוא מתלבט מעט.
    אתה מיסתכל לעבר לארביטר שתוקע בסידוט פרצוף נוקשה ומיד לאחר מכן סידוט יורד מהספה ונעמד לי לארביטר ומיסתכל עליך.
    ךאחר מכן אתה מתחיל להיתארגן ויורד למטה.
    אתה ניפרד מהאחות ג'וי ויוצא לדרכך.
    אתה יוצא מהמרכז וניתקל ביאנמה ()

ניב-
    "לא אני ממש לא מכיר את האיזור הזה" הוא אומר "אבל לא משנה לאן ניבחר בסופו של דבר נגיע לאנשהו" הוא מוסיף ומיסתכל עליך "תבחר לי ממש לא אכפת"

סם-
    טוטדייל מיתאפס מעט על עצמו ויוצא במהירות עם טפרי מתכת המעיפים את פוצ'אינה לאחור.
    פוצ'יאנה מתחילה לרוץ במהירות קדימה, במטרה להתנגש בטוטדייל, אבל טוטדייל שולח קרן בועות חזק ביותר על פוצ'יאנה והיא מיתעלפת על המקום.

אינג'ל-
    פידג'יוטו של המאמנת יותר מהירה מספיל והיא מצליחה לדחוף אותה לפני שספיל מצליחה להגיב והיא מועפת לאחור.
    ספיל לא מוותרת ומישתמשת בכיפוף הגנה ואז צורחת בקול ומפיחה את פידג'יוטו של המאנת וגורמת לה להפסיק את ההרעלה באמצע וטיפות הרעל שיוצאות ממקורה מטפטפות על האדמה ומתחילות להעלות עשן שם.
    "קדימה רוקסן תשלחי בהוריקן (Twister) כדי להעיף ממך את המתקפות ואז תעברי לדחיפה!" קוראת המאמנת.
    רוקסן מתחילה לנפנף בעוצמה בכנפיה ויוצרת עמוד רוח ענקי המונע מהמתקפה של ספיל לפגוע בה אבל השילוב של האבקת שלב והאקדח מים גורם להוריקן לקפוא במקום.
    "וואו" אומרת המאמנת וכולכם מסתכלים על יופיו של ההוריקן הזה אתה וספיל כ"כ נידהמים מהמראה ששכחתם את הקרב וספיל ניפגעת מהדחיפה של רוקסן.

ג'ו-
    הגנב מיסתובב אליך בהלם מוחלט שאתה לא ישן ופולט קריאת תדהמה "אהה לא מה פתאום כנראה היתבלבלתי בחדרים" הוא אומר וניראה שהוא מיסתכל לכל עבר.
    "אפשר להישתמש בשירותים שלך?" הוא שואל לפתע.

תומאס-
    עוד לפני שאתה מספיק לשאול אותה בידריל שלה כבר בחוץ.
    שתי התאומות מוציאות סקיטי () וסמוצ'אם ().
    שלושתן מחכות לבחירה שלך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. Professional Design
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 17 2010, 12:09 AM
    סטיב-
    אתה מברך את לארביטר וסידוט. לארביטר קופץ באושר מהספה ליד רגליך ואילו סידוט ניראה שהוא מתלבט מעט.
    אתה מיסתכל לעבר לארביטר שתוקע בסידוט פרצוף נוקשה ומיד לאחר מכן סידוט יורד מהספה ונעמד לי לארביטר ומיסתכל עליך.
    ךאחר מכן אתה מתחיל להיתארגן ויורד למטה.
    אתה ניפרד מהאחות ג'וי ויוצא לדרכך.
    אתה יוצא מהמרכז וניתקל ביאנמה ()

"יאנמה... את האמת אני שונא חרקים" אגיד לעצמי בתקווה שהיאנמה לא יתעצבן .
    ואמשיך בדרכי בעוד שסידוט ולארביטאר הולכים אחריי מחוץ לפוכדורים שלהם
    "הכי טוב זה ללכת ככה , כולם ביחד , ככה אנחנו יותר קרובים !"

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 17 2010, 01:09 AM
    ניב-
    "לא אני ממש לא מכיר את האיזור הזה" הוא אומר "אבל לא משנה לאן ניבחר בסופו של דבר נגיע לאנשהו" הוא מוסיף ומיסתכל עליך "תבחר לי ממש לא אכפת"
    "אז נלך מההרים" אומר ואתחיל ללכת לכיוונם

6. משתמש מנוסה

סם-
    טוטדייל מיתאפס מעט על עצמו ויוצא במהירות עם טפרי מתכת המעיפים את פוצ'אינה לאחור.
    פוצ'יאנה מתחילה לרוץ במהירות קדימה, במטרה להתנגש בטוטדייל, אבל טוטדייל שולח קרן בועות חזק ביותר על פוצ'יאנה והיא מיתעלפת על המקום.

"כל הכבוד טוטודייל" אומר לו ואשבח אותו ואמשיך בדרכי לעיר הבאה

7. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה

אינג'ל-
    פידג'יוטו של המאמנת יותר מהירה מספיל והיא מצליחה לדחוף אותה לפני שספיל מצליחה להגיב והיא מועפת לאחור.
    ספיל לא מוותרת ומישתמשת בכיפוף הגנה ואז צורחת בקול ומפיחה את פידג'יוטו של המאנת וגורמת לה להפסיק את ההרעלה באמצע וטיפות הרעל שיוצאות ממקורה מטפטפות על האדמה ומתחילות להעלות עשן שם.
    "קדימה רוקסן תשלחי בהוריקן (Twister) כדי להעיף ממך את המתקפות ואז תעברי לדחיפה!" קוראת המאמנת.
    רוקסן מתחילה לנפנף בעוצמה בכנפיה ויוצרת עמוד רוח ענקי המונע מהמתקפה של ספיל לפגוע בה אבל השילוב של האבקת שלב והאקדח מים גורם להוריקן לקפוא במקום.
    "וואו" אומרת המאמנת וכולכם מסתכלים על יופיו של ההוריקן הזה אתה וספיל כ"כ נידהמים מהמראה ששכחתם את הקרב וספיל ניפגעת מהדחיפה של רוקסן.
    בחיי זה רמז כזה עבה שאתה רוצה שאני יהיה מתאם XD
    -------------
    "ספיל תשתמשי בכדור קרח ואז בקרן איתור!"אומר לספיל..
    "עם היא תוקפת תשתמשי בכיפוף הגנה ואז באקדח מים !"אומר.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 17 2010, 01:09 AM
    תומאס-
    עוד לפני שאתה מספיק לשאול אותה בידריל שלה כבר בחוץ.
    שתי התאומות מוציאות סקיטי () וסמוצ'אם ().
    שלושתן מחכות לבחירה שלך.
    השבוע אני לא יגיב הרבה, שתדע.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בסדר אלקיד, צאי החוצה!" אני קורא ומשחרר אותה החוצה "התחילי עם מתקפה מהירה לעבר סמוצא'ם!" אני מצווה עליה.

9. משתמש מנוסה
    ג'ו-
    הגנב מיסתובב אליך בהלם מוחלט שאתה לא ישן ופולט קריאת תדהמה "אהה לא מה פתאום כנראה היתבלבלתי בחדרים" הוא אומר וניראה שהוא מיסתכל לכל עבר.
    "אפשר להישתמש בשירותים שלך?" הוא שואל לפתע.

"כמובן כמובן, תהנה. אני רק תוהה למה אתה מסתובב עם שק כזה על הגב, יש משהו שאתה מתכנן לקחת מאותו ילד?"אני שואל אותו בתמימות מעושה,
    'מעניין מה הטמבל הזה רוצה.."אפשר לשירותים"?!'אני חושב לעצמי, מתאפק שלא לפרוץ בצחוק.

10. the bitch is back
    סטיב-
    אתה ממשיך ללכת לך בצעדים בטוחים ומתעלם מיאנמה, הממשיך לרחף מחוף למרכז.
    אתה ממשיך ללכת בשביל אורך אשר משני צדדיו יש שדות אורכים שלפתע, אתה שומע רעש והאדמה מתחילה לרעוד בעוצמה.
    אתה מיסתכל בבהלה לראות מה גורם למהומה ורואה גל עפר ומשהו מיתקרב במהירות.
    ככל שהדבר מתקרב אתה מבחין שזה פוקימון המיתגלגל במהירות לכיונכם.
    אתה מוציא את הפוקדיע ומגלה שהפוקימון היא לא אחרת ממילקטנק () מה שדיי נדיר, כי מילקטנק לא מיסתובבת לבד ולא באיזורים כאלה.

ניב-
    אתה וטימי מתחילים ללכת לכיוון ההרים. אחרי עשר דקות, אתם מגיעים לעלייה הארוכה ומתחילים לטפס על ההר. מרחוק אתם רואים את מרכז הפוקימונים וממש בסוף האופק אתה מבחין את העיר ג'נטה.
    אתם מחליטים לנוח קצת אחרייה העלייה המפרחת הזאת.
    אתה רואה אבן הניראת נוחה לישיבה ומתיישב בהיתנשמות עמוקה שלפתע, אתה מועף מהאבן על האדמה.
    אתה מיסתכל בפליאה ורואה שהאבן היא בעצם ג'יאדוד () הניראה דיי עצבני שהיתיישבת עליו.

סם-
    אתה משבח את טוטדייל, הניראה מאושר מניצחונו האישור ובתור מחווה, מחזיר לך את כובעך ומחייך אלייך חיוך רחב.
    אתם מחלטים להמשיך בדרכם ואחרי מספר דקות נוספות אתה מבחין בסאנקורן () קופצת מהשיחים למול השביל.

אינג'ל-
    רק עם בא לך :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    רוקסן של המאמנת מתעופפת למעלה באוויר בתקווה להיתחמק מכדור הקרח של ספיל, אבל בעזרת הקרן האיתור הכדור קרח מקבל דחיפה גבוהה לאוויר ומיתנפץ לרסיסים היישר לתוך ראשה של פידג'יוטו ומפילה אותה בעוצמה על האדמה.
    "אוי לא רוקסן!" אומרת המאמנת ורצה לפידג'יוטו שלה.
    "אתה הראשון שהצליח לנצח אותנו!" היא אומרת בהיתלהבות "אתה מעוניין אולי בביצה שקיבלתי?" היא שואלת ואז מחזירה את רוקסן לפוקדור שלה ונעמדת.

תומאס-
    גם אני XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את הפוקדור של אלקיד, הנעמדת צמוד לבידריל ומוכנה לקרב.
    "קדימה סקיטי! סמוצ'אם! שירה!" קוראות התאומות וסקיטי וסמוצ'אם מתחילות לשיר ביחד בקול צלול ובהיר ומצליחות להרדים את בידריל לחלוטין. אלקיד לעומת זאת ניראת מעט ישנונית, אבל יוצאת לפתע עם מתקפת מהירות ופוגעת לסמוצ'אם בטן ומעיפה אותה לאחור.
    "סקיטי תשתמש במשיכה על אלקיד ואז סתירה כפולה על בידריל!" קוראת תואמה אחת. "סמוצ'אם סיוט לילה על בידריל ואז אגרוף סיחרור על אלקיד!" קוראת התאומה השנייה.
    אלי בינתיים מנסה להעיר את בידריל הישנה.

ג'ו-
    "חס וחלילה!" הוא אומר "אני אממממ... האח של סנטה קלאוס ורציתי לתת לילד מתנה!" הוא אומר ואז ניכנס במהירות לשירותים ונועל את הדלת.
    לפתע אתה שומע דפיקה על הדלת של החדר.
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה

סם-
    אתה משבח את טוטדייל, הניראה מאושר מניצחונו האישור ובתור מחווה, מחזיר לך את כובעך ומחייך אלייך חיוך רחב.
    אתם מחלטים להמשיך בדרכם ואחרי מספר דקות נוספות אתה מבחין בסאנקורן () קופצת מהשיחים למול השביל.

"וואו סאנקרן מה אתה אומר נעשה עוד קרב?" אשאל אותו ואומר "אם אתה מחליט שכן תתקיף בטופרי מתכת ואז מהר קרן בועות" אומר לו

12. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    אינג'ל-
    רק עם בא לך :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    רוקסן של המאמנת מתעופפת למעלה באוויר בתקווה להיתחמק מכדור הקרח של ספיל, אבל בעזרת הקרן האיתור הכדור קרח מקבל דחיפה גבוהה לאוויר ומיתנפץ לרסיסים היישר לתוך ראשה של פידג'יוטו ומפילה אותה בעוצמה על האדמה.
    "אוי לא רוקסן!" אומרת המאמנת ורצה לפידג'יוטו שלה.
    "אתה הראשון שהצליח לנצח אותנו!" היא אומרת בהיתלהבות "אתה מעוניין אולי בביצה שקיבלתי?" היא שואלת ואז מחזירה את רוקסן לפוקדור שלה ונעמדת.

יש לי כבר שני ביצים :confused:
    -----
    "בשמחה "אומר לילדה .
    אקח את הביצה ואשאל"אז מה שמך ?".

13. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    ג'ו-

"חס וחלילה!" הוא אומר "אני אממממ... האח של סנטה קלאוס ורציתי לתת לילד מתנה!" הוא אומר ואז ניכנס במהירות לשירותים ונועל את הדלת.
    לפתע אתה שומע דפיקה על הדלת של החדר.

"בשם מרלין והשערות הדוקרות שצומחות לו על הת... מה רוצים ממני עכשיו?!"אני ממלמל בעצבנות וניגש לפתוח את הדלת.

14. Professional Design
    [QUOTE=Ritsuka Kun;595109][RIGHT][COLOR=Green][SIZE=1]סטיב-
    אתה ממשיך ללכת לך בצעדים בטוחים ומתעלם מיאנמה, הממשיך לרחף מחוף למרכז.
    אתה ממשיך ללכת בשביל אורך אשר משני צדדיו יש שדות אורכים שלפתע, אתה שומע רעש והאדמה מתחילה לרעוד בעוצמה.
    אתה מיסתכל בבהלה לראות מה גורם למהומה ורואה גל עפר ומשהו מיתקרב במהירות.
    ככל שהדבר מתקרב אתה מבחין שזה פוקימון המיתגלגל במהירות לכיונכם.
    אתה מוציא את הפוקדיע ומגלה שהפוקימון היא לא אחרת ממילקטנק () מה שדיי נדיר, כי מילקטנק לא מיסתובבת לבד ולא באיזורים כאלה.

"זה הזמן לקרב טוב"
    אחשוב לעצמי ואזיז את לארביטאר קדימה
    "סידוט , אתה רק מסתכל , לארביטאר - בוא נראה למילטאנק מה זה זעם אמיתי
    השתמש בגלגול אבנים (ROCK SLIDE) !"

15. the bitch is back
    סם-
    אתה לא יכול לתת לפוקימון שלך להחליט~
    תחליט אם אתה רוצה או לא... =\

אינג'ל-
    אתה שואל אותי? XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני לורי" היא אומרת בחיוך ומביאה לך את הביצה מתיקה "אני לא בטוחה מה יש בפנים. אבל אני חושבת שיש בפנים פוקימון רגיל למדי" היא מוסיפה בחיוך

ג'ו-
    אתה פותח את הדלת במעט עצבים ורואה את האחות ג'וי עומדת עם הצ'אנסי שלה בכניסה.
    "שלום לך ג'ו" היא אומרת בחיוך ומיסתכלת סביב "רציתי לדעת אם הכל בסדר ואין שום הפרעות מיוחדות" היא מוסיפה וממשיכה להסתכל מסביב.

סטיב-
    סידוט נעמד בצד ומיסתכל על לארביטר בריכוז רב. "קדימה לארביטר מגלשת אבנים!" אתה קורא ולארביטר מתרכז ממש הרבה ובעוד שמילקטנק מתגלגלת במהירות, לארביטר מפתיע אותה לחלוטין עם המתקפה שלו ופוגע בה חזק ומונע ממנה להמשיך.*לארביטר למד סופית מגלשת אבנים*
    מילקטנק נעמדת ומיסתכלת עליכם בזעם ואז משפריצה לעצמה חלב לתוך הפה וכל פצעיה נעלמים והיא ניראת הרבה יותר טוב. לאחר מכן היא יוצאת עם גילגול לעבר לארביטר במהירות עצומה.
    גיל! 3>

עמוד 17 מתוך 32 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •