אני צריך לדעת עכשיו בדיוק איך נראות המתקפות שלי.
אתה יכול לתאר את המתקפות הבאות כדי שאני אדע איך הן נראות במ"ת שלך? תודה:
צמיחה, שאיבת מגה, התמדה, ריענון, הקסמה, נקודות אבן והחלקת אבן
_________
"נראה לך? איזה מתקפות הוא יודע? וכשחושבים על זה, קריקיטון הוא באמת פוקימון שיותר לוחמני מיפה"

המתאמנת עם אספיאון שלה (
)
) הוא לא מזמן בקע מביצה שמצאנו ליד הזבל מאוחר והוא נישאר כאן מאז. הנה כאן יש לנו את רטייקיט (
) למרות שהוא ניראה דיי חלש ראיתי אותו משתמש במתקפות מאוד יחודייות. פה יש לנו את סקייבלום (
) המתאמת שלה נטשה אותה פה כי היא לא הצליחה ליצור איתה מה שרצתה. כאן יש לנו את קרניביין (
) מצאנו אותו אוכל במטבח והוא ניראה בודד ועצוב אז הוא נישאר כאן מאז. הנה כאן, יש לנו נידורן (
) המאמן שלה קיווה לנידורן זכר, אבל נידוקווין שלו הוציאה אותה אז הוא ביקש שנשמור עליה.
) השולח גדור צל אימתני לעברך!" אתה בורח אחור ואילו האחות ג'וי מתחילה לצחקק "זה רק דיטו (
) הוא אוהב לעבוד על אנשים. בוא נמשיך!" היא קוראת ומובילה אותך לארבעה כלובים נוספים "כאן יש פוקימונים יותר חזקים או כאלה עם בעיות אישיות. הראשונה פה היא מאוויל (
) האמת תפסנו אותה בזמן היא התחילה לבתר איזה רטטה ועמדה לאכול אותו כשהצלחנו ללתפוס אותה. כאן יש לנו גלום (
) המאמן שלו, היה עבריין והיה משתמש בבקנים של גלום כדי לשתק אנשים בזמן ששדד או אפילו אנס אותם. גלום יחסית חברותי אבל לך תדע.
) הוא היה האמת פוקימון מוביל בקרקס נודד וכנראה הלך להם לאיבוד ומאז הוא פה.
) היא הייתה חלק מתוכנית מיוחדת של המשטרה לעזור לאתר פושעים מסוכנים, אבל האגרסיביות שלה מנעה ממנה להישאר שם וסילקו אותה משם." לאחר מכן האחות ג'וי שותקת ומיסתכלת עליך "ראית משהו מעניין?"
) מטייל לו ליד הדרך.