Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 32 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 474
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    סם-
    "כמו שאמרתי רוב הפוקימונים פה ננטשו או שמצאנו אותם משוטטים. אני לא יודעת מה עבר אליהם כ"כ טוב בשביל לענות לך על זה" היא אומרת ומחמיצה פנים "אתה יכול לנסות.
    אתה מתקרב לגרנבול בליטוף אבל היא נובחת עליך ומנסה לנשוך את ידך אבל אתה מושך אותה במהירות ממנה.
    אתה הולך לגלום אבל הוא נירתע אחורה וכשאתה מתקרב יותר עם ידך הוא שולח עליך אבקת שיתוק וידך לפתע נירדמת ואתה בקושי מצליח להזיז אותה. רק נידורן מסיכמה לך ללטף את ראשה ומתחכת בך בחיבה.

"שלום לך חמודה את רוצה אולי להצטרף אלי? אני מבטיח לך שנהיה חברים טובים ולא אנטוש אותך בחיים" אומר לה בחיוך ואומר לאחות ג'וי "חבל היתי רוצה לאמץ את גרנבול אבל היא מתחברת אלי ואני רוצה לאמץ את נידורן אפשר את הטפסים של האימוץ?" אומר לה

2. Professional Design
    סטיב-
    זה בסדר~
    אם אתה רואה שאתה לא יכול להגיב הרבה תודיע או משהו
    וסבבה אם תתאמן עם שניהם הרבה זה יקרה בקרוב ;)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לארביטר יוצא עם מגלשת אבנים והן מתחילות ליפול על מילקטנק ועוצרת ממנה להמשיך בגילגול וממשיכות ליפול עליה.
    לארביטר מחליט במקום לחמוק מהאבנים פשוט לקפוץ על אחת מהן ויחד איתה הוא נופל על מילקטנק עם ראש ברזל והמכה הזאת פוגעת כ"כ קשה במילקטנק שהיא מאבדת את ההכרה על המקום.
    לארביטר קופץ באושר וגם סידוט שניראה שהישתעמם מהקרב ושניהם קופצים מסביב למיקטנק.
    "פשש איזה קרב" אתה שומע לפתע מאחורייך.
    אתה מיסתובב ורואה שם נערה העומדת ומיסתכלת עליך עם ידיים משולבות "לנצח עם לארביטר ברמה כזו נמוכה מילקטנק. מרשים מאוד" היא אומרת

[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
    "תודה" אגיד לה
    "שמי הוא סטיב , סטיב פוקס . מה שמך ?"
    אשאל אותה ואכניס את שניהם לפוכדורים שלהם אחרי ליטוף ואחרי
    שאמרתי להם "תודה על הקרב המהנה הזה , אתם תותחים !"

3. the bitch is back
    ניב-
    עודכן~
    ואני יודע בגלל זה פיתחתי אותו.
    אם אתה רוצה ללמד את ביוטיפליי מתקפות חדשות אתה יכול.
    כל מה שאתה צריך זה להסביר לו מה לעשות ואיך זה צריך להראות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את הפיקדע והיא קולטת את ביוטיפליי "ביוטיפליי, פוקימון הפרפר. לביוטיפליי יש אף ארוך שבעזרתו הוא יכול לשתות צוף מפרחים"
    לאחר מכן היא שותקת. ואז מראה לך את המתקפות הידועות של ביוטיפליי.
    "נו בוא ניראה למה אתה מסוגל!" אומר טימי ומתיישב על אבן ומוציא את שאר הפוקימונים לצפות בכם.

סם-
    "שתמע אם אתה רוצה את גרנדבול אתה יכול. פשוט יקח לה זמן להיפתח אליך ולהקישב לך" היא אומרת בדאגה מעט "אבל אני רואה שאתם מיסתדרים טוב. אז אולי בפעם אחרת." היא מוסיפה למראה נידורן שמתהפכת על גבה ונותנת לך לדגדג אותה בהנאה ומביאה לך חבילה גדולה של טפסים שאותם אתה ממלא במשך רבע שעה ארוכה.
    "כולה שלך" אומרת לך האחות ג'וי בחיוך.

סטיב-
    "הלנה" היא אומרת בקצרה ובוחנת את מילקטנק במבטה. "אכפת לך אם אני אלכוד את מילקטנק הזו?" היא שואלת ברצינות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:

ג'ו-
    סטנטלר מנסה להישתמש בהיפנוזה, אבל שרומיש לא מיסתכל עליו בכלל וממשיך בשלו.
    אבל כשסטנטלר משתמש עליו בדחיפה הוא מועף אחורנית ואז מחייך למראה סטנטלר שלפתע נישכב על הריצפה ונירדם.
    היכולת המיוחדת של שרומיש הופעלה של אפקס נבגים הגרמה לסטנטלר להירדם.
    שרומיש יוצא עם סתירת השקמה ומעיף את סטנטלר למרחק והוא עדיין ישן חזק.
    "לא לקחתי בחשבון את היכולת המיוחדשת של שרומיש...ועכשיו אני נושא בתוצאות..."אני כועס על עצמי,
    "קדימה סטנטלר! תקום! אם יש מישהו שיש לו כוח רצון חזק, ומישהו שאני מאמין בו זה אתה! אני יודע שאתה מסוגל! אתה רק צריך להשתדל בכל הכוח!" אני מנסה לגרום לו לקום מהתנומה.

5. משתמש מנוסה

סם-
    "שתמע אם אתה רוצה את גרנדבול אתה יכול. פשוט יקח לה זמן להיפתח אליך ולהקישב לך" היא אומרת בדאגה מעט "אבל אני רואה שאתם מיסתדרים טוב. אז אולי בפעם אחרת." היא מוסיפה למראה נידורן שמתהפכת על גבה ונותנת לך לדגדג אותה בהנאה ומביאה לך חבילה גדולה של טפסים שאותם אתה ממלא במשך רבע שעה ארוכה.
    "כולה שלך" אומרת לך האחות ג'וי בחיוך.

"תודה צא פוכדור" אומר ואוציא פוכדור על נידורן ואלך לגרנבול ולא אתקרב אליה יותר מדי ואדבר אלייה ברכות ואומר לה "תראי גרנבול לפני שאת נושכת אותי או נובחת עלי אני רוצה להגיד לך משהו,כשראיתי אותך אני ראיתי פוקימון חזק וראיתי שאת פוטנציאלית מאוד לקרבות ויכולה להיות חברה אמיתית ותהי בטוחה שאני אעזור לך בכל מה שדרוש" אומר לה ברכות ואחכה לתגובתה

6. משתמש מנוסה
    ניב-
    עודכן~
    ואני יודע בגלל זה פיתחתי אותו.
    אם אתה רוצה ללמד את ביוטיפליי מתקפות חדשות אתה יכול.
    כל מה שאתה צריך זה להסביר לו מה לעשות ואיך זה צריך להראות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את הפיקדע והיא קולטת את ביוטיפליי "ביוטיפליי, פוקימון הפרפר. לביוטיפליי יש אף ארוך שבעזרתו הוא יכול לשתות צוף מפרחים"
    לאחר מכן היא שותקת. ואז מראה לך את המתקפות הידועות של ביוטיפליי.
    "נו בוא ניראה למה אתה מסוגל!" אומר טימי ומתיישב על אבן ומוציא את שאר הפוקימונים לצפות בכם.
    "אוקיי, אני מקווה שאני וביוטיפליי נצליח" אומר בדאגה ואחכה רגע. לאחר מכן אשאל את ביוטיפליי "אתה מוכן?" ובלי לחכות לתשובה אומר "בוא נעשה את זה! קודם כל תשתמש בצוות כפול ותיצור מעגל סביבך! לאחר מכן כל הביוטיפליים תתחילו להסתובב סביב המקור ולירות לכיוונו עוקצי רעל! ביוטיפליי כשהם מתקרבים אליך תשתמש בהבזק ואז בשיגור כדי להשתגר אל מעל למעגל ותשלח למטה אל מרכז המעגל רוח טער!"

7. the bitch is back
    סם-
    אתה לא צריך בשבילה פוקדור אתה מקבל מהאחות ג'וי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרנבול מפנה אליך את גבה ומרימה עצם של טלה ומתחילה לנגוס בו ולמצוץ את כולה בפיה ומתעלמת ממך לחלוטין.

ניב-
    אתה יודע שהצוות הכפול פשוט מחכה את כל מה שהמקורי עושה?
    כי זה דיי בעייתי ם: שהוא במעגל וכל השאר יתקפו.
    ברמת העיקרון רק המקורי תוקף וכל השאר ניראים כאילו הם גם תוקפים אותו ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ביוטיפליי מתחיל להכפיל את עצמו בלא פחות מעשרים כפילים שלו המתחילים להיסתובב סביבו במהירות עצומה.
    ואז המקורי שגם מיסתובב במקום שולח עוקץ רעל לכל הכיוונים והכפילים שולחים גם הם בעצם עוקצי רעל הנעלמים בהבזקי אור קטנים כשהם פוגעים אחד בשני.
    באותו הזמן ביוטיפליי משתגר למעלה ויחד איתו עוד כמה כפילים השולחים יחד איתו רוח טער אשר פוגעות בשאר הכפילים האחרים ומעלימים אותם.
    המראה לא הכי מרשים ולא מיוחד כ"כ
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אלקיד מרכזת את כוחותיה, אבל היא לא מספיק מהירה וסמוצ'ם יורת לפתע מפיה להביור עצום לעבר בידריל ואילו סקיטי יוצא עם קבר חול על אלקיד, היכלאת בתוכו.
    למרות הכל אלקיד לא מוותרת ושולחת מכת ברק רניצית על סמוצ'אם ומעלפת אותה.
    "אוי לא סמוצ'אם!" קוראת אחת מהתאומות ומחזירה אותה לפוקודור.
    מהצד השני בידריל סופגת מכה רצינית מהלהביור וגם יוצאת מהקרב.
    "טוב סקיטי תשתמש בזנב ברזל!" קוראת התאומה שנשארה וסקיטי שלה רץ במהירות לעבר אלקיד עם זנבו גובהה ומתחיל לזהור בכסף.
    .
    "קדימה אלקיד, השתמשי בבעיטה מסתובבת כדי לשבור את קבר החול שאת כלואה בתוכה, ולאחר מכן תשתמשי במתקפה מהירה כדי לחמוק ולפגוע בה!" אני מצווה עליה.

9. the bitch is back
    תומאס-
    נסה ללמד אותה עוד מתקפות~
    זה רק יעזור לך ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אלקיד מנסה לבעוט בחול, אבל במקום זה היא פוגעת בסקיטי ומעיפה אותו לאחור.
    לאחר מכן היא יוצאת עם מתקפה מהירה ופורצת מהקבר חול ומעיפה שוב את סקיטי על הריצפה.
    "סקיטי מטרונום!" קוראת התאומה שנישארה בקרב וסקיטי מתחיל לנער את זנבו ולפתע הוא מרחף באוויר.
    סקיטי בזכות המטרונום משתמש בתעופה והוא מתכונן לנחיתה.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    תומאס-
    נסה ללמד אותה עוד מתקפות~
    זה רק יעזור לך ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אלקיד מנסה לבעוט בחול, אבל במקום זה היא פוגעת בסקיטי ומעיפה אותו לאחור.
    לאחר מכן היא יוצאת עם מתקפה מהירה ופורצת מהקבר חול ומעיפה שוב את סקיטי על הריצפה.
    "סקיטי מטרונום!" קוראת התאומה שנישארה בקרב וסקיטי מתחיל לנער את זנבו ולפתע הוא מרחף באוויר.
    סקיטי בזכות המטרונום משתמש בתעופה והוא מתכונן לנחיתה.
    "בסדר אלקיד, בואי ננסה מהלך חדש. תאגרי באגרוף שלך חשמל, ואז תכי בסקיטי בעת הצלילה שלה עם האגרוף הטעון! נקרא להתקפה הזאת אגרוף חשמלי! קדימה!" אני מצווה עליה.

11. the bitch is back
    תומאס-
    אלקיד מנסה לאגור את האנרגייה של מכת הברק באגרופה ולשנייה הוא זוהר, אבל החשמל מפתזר לכל עבר וכל החשמל מתחיל לפגוע במקומות אקראיים והתאומות בורחות מאוחרי עץ כדי להיתחמק מהחשמל.
    אלקיד מתחילה להיתרומם באוויר ולשחרר את החשמל לכל מקום בצרחות חזקות.
    במקרה אחד מקצוות החמשל פוגעים בסקיטי והוא ניפגע בעוצמה אדירה ומיתרסק על האדמה בטראח ענקי.
    לא עוברת שנייה וגם אלקיד נופלת על הריצפה חסרת כוחות.
    "אוי אלוהים ניראה לי קרה לה משהו!" אומרת אלי בדאגה
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אלקיד מנסה לאגור את האנרגייה של מכת הברק באגרופה ולשנייה הוא זוהר, אבל החשמל מפתזר לכל עבר וכל החשמל מתחיל לפגוע במקומות אקראיים והתאומות בורחות מאוחרי עץ כדי להיתחמק מהחשמל.
    אלקיד מתחילה להיתרומם באוויר ולשחרר את החשמל לכל מקום בצרחות חזקות.
    במקרה אחד מקצוות החמשל פוגעים בסקיטי והוא ניפגע בעוצמה אדירה ומיתרסק על האדמה בטראח ענקי.
    לא עוברת שנייה וגם אלקיד נופלת על הריצפה חסרת כוחות.
    "אוי אלוהים ניראה לי קרה לה משהו!" אומרת אלי בדאגה
    "אלקיד!" אני קורא בבהלה ורץ לעברה, בודק מה מצבה "היכן נמצא מרכז הפוקימונים הכי קרוב לכאן?" אני שואל את התאומות בבהלה "כדאי שניקח לשם את אלקיד ואת סקיטי" אני מוסיף.

13. the bitch is back
    תומאס-
    התאומה שבבעולתה סקיטי רצה אליו ומרימה אותו בידייה ומתחילה לבכות על סקיטי שלה "יש בעיר שבמרחק עשר דקות הליכה" היא אומרת ומחזירה אותו לפוקדור.
    "אתה יודע איך להגיע לשם?" היא שואלת ומוחה את דמעותייה.
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    סם-
    אתה לא צריך בשבילה פוקדור אתה מקבל מהאחות ג'וי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרנבול מפנה אליך את גבה ומרימה עצם של טלה ומתחילה לנגוס בו ולמצוץ את כולה בפיה ומתעלמת ממך לחלוטין.

אפשר להיות מתאום ומאמן?

"טוב אם זה מה שאת רוצה לא צריך" אומר לה ואלך ממרכז הפוקימונים עם נידורן ומשיך בדרכי לעיר הבאה ואחפש פוקימונים לאימון

15. the bitch is back
    ג'ו-
    סליחה ששכחתי! זה בכלל שהצבעים לא עובדים טוב! ><
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה לגרום לסטנטלר להיתעורר, אבל הוא רק מיסתובב לצד השני בחיוך מטופש.
    שרומיש לא מוותר למרות שסטנטלר ישר ומישתמש בספיגה ושואב מסטנטלר אנרגייה.
    סטנטלר מתחיל להיראות סימנים של עיתעוררות.

סם-
    או זה או זה~
    ועכשיו כבר לילה ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא עם נידורן מהמרכז ואחרי כמה רגעים פירו הענקי, שחיכה לך פוגע בך עם ניקור שוב ומבריח אותך בחזרה למרכז.
    "אמרתי לך לא לצאת עד שאומר לך" אומרת האחות ג'וי בנזיפה וממשיכה לטפל בילדה אחת עם הופיפ.
    גיל! 3>

עמוד 23 מתוך 32 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •