ניב-
עודכן~
ואני יודע בגלל זה פיתחתי אותו.
אם אתה רוצה ללמד את ביוטיפליי מתקפות חדשות אתה יכול.
כל מה שאתה צריך זה להסביר לו מה לעשות ואיך זה צריך להראות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את הפיקדע והיא קולטת את ביוטיפליי "ביוטיפליי, פוקימון הפרפר. לביוטיפליי יש אף ארוך שבעזרתו הוא יכול לשתות צוף מפרחים"
לאחר מכן היא שותקת. ואז מראה לך את המתקפות הידועות של ביוטיפליי.
"נו בוא ניראה למה אתה מסוגל!" אומר טימי ומתיישב על אבן ומוציא את שאר הפוקימונים לצפות בכם.
סם-
"שתמע אם אתה רוצה את גרנדבול אתה יכול. פשוט יקח לה זמן להיפתח אליך ולהקישב לך" היא אומרת בדאגה מעט "אבל אני רואה שאתם מיסתדרים טוב. אז אולי בפעם אחרת." היא מוסיפה למראה נידורן שמתהפכת על גבה ונותנת לך לדגדג אותה בהנאה ומביאה לך חבילה גדולה של טפסים שאותם אתה ממלא במשך רבע שעה ארוכה.
"כולה שלך" אומרת לך האחות ג'וי בחיוך.
סטיב-
"הלנה" היא אומרת בקצרה ובוחנת את מילקטנק במבטה. "אכפת לך אם אני אלכוד את מילקטנק הזו?" היא שואלת ברצינות.
"תודה צא פוכדור" אומר ואוציא פוכדור על נידורן ואלך לגרנבול ולא אתקרב אליה יותר מדי ואדבר אלייה ברכות ואומר לה "תראי גרנבול לפני שאת נושכת אותי או נובחת עלי אני רוצה להגיד לך משהו,כשראיתי אותך אני ראיתי פוקימון חזק וראיתי שאת פוטנציאלית מאוד לקרבות ויכולה להיות חברה אמיתית ותהי בטוחה שאני אעזור לך בכל מה שדרוש" אומר לה ברכות ואחכה לתגובתה
"אוקיי, אני מקווה שאני וביוטיפליי נצליח" אומר בדאגה ואחכה רגע. לאחר מכן אשאל את ביוטיפליי "אתה מוכן?" ובלי לחכות לתשובה אומר "בוא נעשה את זה! קודם כל תשתמש בצוות כפול ותיצור מעגל סביבך! לאחר מכן כל הביוטיפליים תתחילו להסתובב סביב המקור ולירות לכיוונו עוקצי רעל! ביוטיפליי כשהם מתקרבים אליך תשתמש בהבזק ואז בשיגור כדי להשתגר אל מעל למעגל ותשלח למטה אל מרכז המעגל רוח טער!"
סם-
אתה לא צריך בשבילה פוקדור אתה מקבל מהאחות ג'וי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גרנבול מפנה אליך את גבה ומרימה עצם של טלה ומתחילה לנגוס בו ולמצוץ את כולה בפיה ומתעלמת ממך לחלוטין.
ניב-
אתה יודע שהצוות הכפול פשוט מחכה את כל מה שהמקורי עושה?
כי זה דיי בעייתי ם: שהוא במעגל וכל השאר יתקפו.
ברמת העיקרון רק המקורי תוקף וכל השאר ניראים כאילו הם גם תוקפים אותו ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ביוטיפליי מתחיל להכפיל את עצמו בלא פחות מעשרים כפילים שלו המתחילים להיסתובב סביבו במהירות עצומה.
ואז המקורי שגם מיסתובב במקום שולח עוקץ רעל לכל הכיוונים והכפילים שולחים גם הם בעצם עוקצי רעל הנעלמים בהבזקי אור קטנים כשהם פוגעים אחד בשני.
באותו הזמן ביוטיפליי משתגר למעלה ויחד איתו עוד כמה כפילים השולחים יחד איתו רוח טער אשר פוגעות בשאר הכפילים האחרים ומעלימים אותם.
המראה לא הכי מרשים ולא מיוחד כ"כ
תומאס-
נסה ללמד אותה עוד מתקפות~
זה רק יעזור לך ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד מנסה לבעוט בחול, אבל במקום זה היא פוגעת בסקיטי ומעיפה אותו לאחור.
לאחר מכן היא יוצאת עם מתקפה מהירה ופורצת מהקבר חול ומעיפה שוב את סקיטי על הריצפה.
"סקיטי מטרונום!" קוראת התאומה שנישארה בקרב וסקיטי מתחיל לנער את זנבו ולפתע הוא מרחף באוויר.
סקיטי בזכות המטרונום משתמש בתעופה והוא מתכונן לנחיתה.
תומאס-
אלקיד מנסה לאגור את האנרגייה של מכת הברק באגרופה ולשנייה הוא זוהר, אבל החשמל מפתזר לכל עבר וכל החשמל מתחיל לפגוע במקומות אקראיים והתאומות בורחות מאוחרי עץ כדי להיתחמק מהחשמל.
אלקיד מתחילה להיתרומם באוויר ולשחרר את החשמל לכל מקום בצרחות חזקות.
במקרה אחד מקצוות החמשל פוגעים בסקיטי והוא ניפגע בעוצמה אדירה ומיתרסק על האדמה בטראח ענקי.
לא עוברת שנייה וגם אלקיד נופלת על הריצפה חסרת כוחות.
"אוי אלוהים ניראה לי קרה לה משהו!" אומרת אלי בדאגה
ג'ו-
סליחה ששכחתי! זה בכלל שהצבעים לא עובדים טוב! ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מנסה לגרום לסטנטלר להיתעורר, אבל הוא רק מיסתובב לצד השני בחיוך מטופש.
שרומיש לא מוותר למרות שסטנטלר ישר ומישתמש בספיגה ושואב מסטנטלר אנרגייה.
סטנטלר מתחיל להיראות סימנים של עיתעוררות.
סם-
או זה או זה~
ועכשיו כבר לילה ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא עם נידורן מהמרכז ואחרי כמה רגעים פירו הענקי, שחיכה לך פוגע בך עם ניקור שוב ומבריח אותך בחזרה למרכז.
"אמרתי לך לא לצאת עד שאומר לך" אומרת האחות ג'וי בנזיפה וממשיכה לטפל בילדה אחת עם הופיפ.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)