סם-
לא אמרת תיאום או אימון OO
ועכשיו יצאת מפינת אימוץ איך יגיעו פוקימונים חדשים? Oם
חוץ מזה אתה יכול לאמץ אחד.
והיא כבר הביאה לך מפתח לחדר.
תגיב מחדש~
סטיב-
אתה חוזר בחזרה אחורה ומגיע למרכז "חזרת מהר" אומרת לך האחות ג'וי בחיוך ומרפאת את הפוקימונים שלך ואחרי כמה דקות היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים.
ג'ו-
סטנטלר מיתעורר לגמרי ונעמד במבט עצבני על שרומיש ובועט בו לכל הרוחות רחול.
שרומיש שמועף לא מוותר ויוצא עם ספיגה ומחזיר לעצמו קצת חיים מסטנטלר.
שרומיש לא ניראה הכי טוב.
ג'ו-
סטנטלר רץ במהירות לעבר שרומיש ופוגע בו בעוצמה רבה עם מתקפת קרן ומשפד אותו על אחד מעצים.
שרומיש ניראה כמעט מחוסל ובנוסף לזה סטנטלר משחרר כמה טיפות רעל המכסות את שרומיש ומרעילות אותו.
שרומיש מנסה להישתמש בספיגה, אבל מעוצמת המתקפה והרעל הוא מיתעלף על המקום.
תומאס-
כולן בנות :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
כולן מהנהון בהסכמה והתאומות מובילות את הדרך בזמן שאתה סוחב את אלקיד המעולפת.
אחרי עשר דקות של ריצה אתה רואה את העיר ג'נטה הגדולה.
"הנה הגענו!" אומרת אחת מהתאומות וממשיכה לרוץ שלפתע פידג'יוטו () ענקי תופס אותה בכתפייה ועף איתה הרחק משם.
"אוי לא אנני!" קוראת התאומה השנייה ומתחילה לצרוח באימה למראה אחותה שתפוסה בידי פידג'יוטו במרחק עצום באוויר.
"מה קורה פה?" אומרת אלי בזעם וזורקת פוקדור לאוויר וממנו יוצא סיזור () חזק ללמראה.
"סיזי חיתוך לילה!" היא קוראת בזעם "שניכם תרוצו למרכז!" היא צועקת שזיור מיתעופף באוויר לעבר פידג'יוטו.
סטיב-
אתה מתחיל ללכת במהמשך הדרך שלפתע אתה ניתקל בווינגול () מתעופפת לה באיזור.
סם-
נידורן מחייכת בחיבה והיא וטוטדייל קופצים איתך למיטה ונירדמים עליך.
אתה מיתעורר בבוקר ורואה שטוטדייל ונידורן עדיין ישנים עליך.
אוקיי, זו בעיה
"נו באמת" אומר בביאוס. "זה היה הרעיון היחיד שלי. אני מניח שצריך עוד קצת עבודה. הממ, אין לי הרבה רעיונות. כשמתאמים עושים את זה בטלוויזיה זה נראה כל-כך קל, ואני לא מצליח לעשות כלום. טוב ננסה עד משהו. ביוטיפליי תשתמש ביריעת חוט ותיצור "חבלים" לכל כיוון ואז תעלה למעלה ותשתמש ברוח טער בזמן סחרור למטה!"
נגיד שיש מקום...
טופס הרשמה:
שם בפורום: kretorrbwly
שם במשחק: צ'רלי גרייס
רקע: לצ'רלי יש משפחה מעניינת. אמו מנהלת תחרות סרט, ואביו השתגע וברח מהבית. אחותו הגדולה היתה מתאמת מצליחה, ויום לפני הפסטיבל הגדול התקשרו להודיע שהיא לא בחדרה, ולא בשום מקום אחר. אחותו הקטנה של צ'רלי, לילי רוצה להיות גם מתאמת. צ'רלי יצא כבר עשרות פעמים באמצע הלילה לחפש את אביו או את אחותו, אך אימו תמיד מצאה אותו והחזירה אותו. מאז הוא גדל אך ביום הולדתו ה-14 נעלמה גם אימו. צ'רלי ואחותו לילי יוצאים למסע הגדול, לחפש את משפחתם ולהחזיר את גאוותם האבודה.
תמונה/ ספרייט: אני לא יודע איפה משיגים
פוקימון התחלתי: ראלטס
סרטים:
תגים:
כסף:1000$
ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
הערות/הארות:
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)