ג'ו-
שמע אני לא אשפוט אותך אם גם אתה ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בסדיר!" הוא אומר ומצחקק "שניים על שניים! אני מתחיל עם פרי!" הוא אומר וזורק פוקדור מידיו ומיתוכו קופצת קלפרי חמודה למראה.
"קדימה פרי נשיקה מתוקה!" הוא קורא
אינג'ל-
"נו אז בוא תראה לי מה אתה שווה!" היא אומרת בהיתלהבות.
תומאס-
מירי ואנני
מירי איתך ואנני נחטפה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ניפרד מאלקיד ורץ אחרי מירי "החלטת לבוא?" היא שואלת וניראת כאילו היא מעודדת שאתה בא איתה.
אתם ממשיכים ללכת ורואים פלאסל ומינון הרבים בינם (![]()
)
"פוקימוני חשמל לא יהיו לנו יעילים?" מירי שואלת אותך.
ג'ו-
זה בסדר~
אין טעם לשקר אנחנו נקבל אותך למרות הכל 3:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנשיקה המתוקה יוצאת ועשרות ללבות קטנים וורודים מרחפים במהירות לעבר סטנטלר ונידבקים לכל גופו.
למרות ניסיון ההיתחמקות שלו, הוא ניהיה מסוחרר מהנשיקה המתוקה ויוצא עם קרן מגה לעבר קלפרי, אבל היא מתחמקת בעזרת צוות כפול.
"פרי קדימה תשתמשי בקרן בועות!" הוא קורא וקלפרי שולחת מפיה קרן ענקית של בועות המרחפות במהירות לעבר סטנטלר.
מתאמים, תסבירו ביותר פירוט על השילובי מתקפות!
לא רק מה לעשות אבל איך שהן יצאו ולאיזו תוצאה סופית אתם רוצים שהיא תיהיה!
אינג'ל-
ספיל יוצאת ושולחת אקדח מים חזק לכיוון אחד מהעצים. לאחר חצי שנייה היא מפסיקה ושולחת אבקת קרח על המים, וגוש ארוך של קרח נופל על הריצפה.
ספיל לא מבזבזת שנייה ושולחת קרן איותר ומופצצת את הקרח.
המראה ממש לא מרשים ובהחלט שלא יפה.
תומאס-
"שנציג להם מה?" שואלת מירי ומרימה גבה.
"אם אתה לא רוצה עזוב אולי יש משהו אחר בהמשך!" היא אומרת
סם-
טוב O_O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטדייל יוצא מהפוקדור ושולח קרן בועות על איפום והיא מנסה להיתנגד, אבל טוטדייל רץ במהירות לעברה ומחסל אותה הפעם סופית עם טופרי מתכת.
ניב-
"שמע אתה גם בכו ובכו צריך לתת לו פוקיבלוקים או פופים ולגרום לו להיראות יפה לתחרות. אז למה לא להשוויץ בו?" טימי שואל בחיוך.
ביוטיפליי מנסה לעשות את השילוב שוב ועוטף את עצמו ביריעת חוט ואורות בכל מיני צבעיים מתחילים להציץ מתוך הכדור.
ביוטיפליי אז מופיע משום מקום מלפני הכדור וקרני האור פוגעות בכנפיו והוא אכן ניראה מצויין.
"היי, חשבתי על משהו למה שלא תלמד אותו עוד מתקפה? זה בטוח יעזור לך!" טימי אומר בהיתלהבות.
סטיב-
תסביר לו מה לעשות זה שתגיד לו לעשות את זה, לא רומר שהוא יודע איך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סידוט קופץ במקום מנסה, אבל הוא לא יודע מה לעשות.
ווינגול בינתיים פוגע בו עם הרוח.
סידוט מועף אחורה בעוצמה גדולה.
אם לא תעשה משהו בקרוב סידוט יפצע קשה!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)