סם-
מן הסתם..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטדייל יוצא עם אקדח מים רציני על נינקדה שעף אחורה בחוזקה.
נינקדה מבריקה לרגע ואז טוטדייל שולח קרן בועות, אבל נינקדה לא ניראה שמזיז לו לרגע אחד.
הוא הישתמש בהיתקשחות.
נינקדה יוצא עם רוח ופוגע חזק בטוטדייל.
סטיב-
מה הקטע עם החוצפן? OO
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סידוט יוצא עם כדורי זרע ופוגע בדיוק בויינגול בראש.
וינגול מנסה להישתמש בעל קולי, אבל סידוט ממשיך עם הכדורי זרע ומכניס אותם ישר לתוך פיו של ווינגול.
ווינגול מתעלף לפני שסידוט מנסה ללמוד את המתקפה.
ניב-
"אוקי.. קודם אתה צריך להשיג כמה שיותר ברים שגדלים על עצים מיוחדים" הוא אומר "כמובן אתה צריך לקנות גם קופסא מיוחדת שאתה יכול לשמור בתוכה את התוצר" מוסיף ושותק.
תומאס-
אתה ניכנס פנימה והאחות ג'וי שמזועזעת מהמקרה רצה לבידריל מבלי שום מילה תופסת אותה בידייה ורצה איתה לחדר אחר.
אתה מרגיש נגיעה קלה על כתפיך "צריך עזרה?" אתה שומע ומיסתובב ורואה את הבחור שהפלת עומד שם עם ארשת פנים רצינית.
ג'ו-
סטנטלר גם מעולף ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב צאי פאפי!" קורא המאמן וזורק מהפוקדור שלו ג'יגליפאף () חייכנית אשר מרחפת באוויר כמו בלון.
טל-
פיצ'ו מלחסנת אליך מבט ומחייכת בהסכמה ואז קופצת באוויר ושולחת מתנה על הריצפה, אשר מיתפוצצת ושוהרת באורות ציבועניים במיוחד.
פיצ'ו לא מבזבזת זמן וקופצת מעל ביוטיפליי ונחותת על גבה ומישתמשת במכת ברק רצינית הפוגעת קשות בביוטיפליי וגורמת לה להתרסק בעוצמה אדירה על האדמה הקשה.
ביוטיפליי מצליחה להיתרומם קצת ואז מישתמשת בסופה על פיצ'ו, שבדיוק מישתמשת בהקסמה ושולחת לבבות לעבר ביוטיפליי, שהסופה מעיפה אותם לכל הכיוונים ויוצרת מערבולת של לבבות הפוגעת בפיצ'ו.
אתה מיסתכל לעבר קארי והיא יושבת על רגליים מקופלות כנגד בטנה ונראת מעט משועממת מהקרב.
תודה שקיבלת אותי בחזרה D:
--
'אני רוצה להרשים אותה..אבל אני לא יודע איך' אני חושב לעצמי "אוקיי קאגו!"אני צועק לעברה "תשלחי מכת ברק חזקה על העצים מסביבך ותנסי להפילם על ביוטיפליי,אחר כך תשלחי כמה מתנות סביבך כדאי לנסות לקפוץ גבוה שוב ותשתמשי במכת ברק על עצמך ואז כשאת טעונה תדחפי את ביוטיפליי בכל הכוח(יעני סוג של מכת וולטXD)"אומר ואקווה שזה ירשים את קארי
סם-
טוטדייל קם על רכליו עייף ותשוש, אבל לא מוותר ורץ במהירות לעבר נינקדה ומעיף אותו לאחור עם אקדח מים רציני.
נינקדה מנסה לצאת עם סופה, אבל טוטדייל שיותר מהיר ממנו יוצא עם טפרי לדה ומחסל לחלוטין את נינקדה, אבל ניפגע בעצמו מהמשריטה שלו.
סטיב-
WTF?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל להקניט את דודיו שכנראה נעלבת ומישתמשת ביכולת המיוחדת שלה ובורחת מהמקום.
לארביטר מיסתכל עליך מעט מבואס שלא יצא לו להילחם.
אינג'ל-
"אתה מכוון גבוהה מידי" אומרת לך לורי אחרי שתיקה ממושכת. "תנסה משהו פשוט. אפילו אקדח מים קטן שיראה כמו מזרקת מים יכולה להרשים את השופטים" היא אומרת בחיוך מובך מעט.
תומאס-
"נו ו...?" הוא שואל ומרים גבה "אבל אתה לא תיהיה לבד" הוא מוסיף ומחכה לתשובתך.
ניב-
"טוב יש בטח מהירידה מההר מקום טוב" אומר טימי בחיוך ושניכם ממשיכים בדרך ויורדים לוואדי קטן וישר מלא בעשב ופרחים בכל מקום.
"מקום מספיק טוב?" הוא שואל בחיוך
ג'ו-
מגבי יוצא מהפוקדור ורץ במהירות לעבר גי'גליפאף של המאמן שפשוט מחכה "קדימה היתנפחות!" קורא המאמן וג'יגליפאף שואבת אוויר לבטנה ומיתנפחת לגודל עצום ומרחפת באוויר לגובה ובקח מתחמקת למגבי.
מגבי שולח גחלת רצינית על ג'יגליפאף, אבל היא מישתמשת בהגנה (Protect) והמתקפה לא משפיעה.
"קדימה פאפי סתירה כפולה!" הוא קורא וג'יגליפאף יוצאת מהאוויר במהירות לעבר מגבי.
טל-
בכיף 3>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קאגו שולחת מכת ברק ופוגעת בכמה עצים, אבל באטרפריי מיתחמק מהעצים הנופלים והם כמעט פוגעים בכם במקום.
באטרפריי יוצא עם בילבול רציני על קאגו והיא ניפגעת קשה, אבל מכת ברק טועה פוגעת בו ומשתקת אותו במקום.
קאגו לא מוותרת ושולחת מתנות לכל עבר ויוצרת בעזרתם "סולם" המוביל אותה עד לבאטרפריי והיא קופצת עליהן במהירות מאחת לשנייה ובכל פעם שהיא קופצת מהמתנה, המתנה מיתפוצצת מאחור בקול פיצוץ אדיר.
לבסוף קאגו מגיעה לגובהה של באטרפריי וקופצת עליו ומישתמשת במכת ברק עצומה ויחד איתו נופלת מהגובהה הרב ונוחטת על ראשו ובכך מחסלת אותו סופית.
טל-
בכיף 3>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קאגו שולחת מכת ברק ופוגעת בכמה עצים, אבל באטרפריי מיתחמק מהעצים הנופלים והם כמעט פוגעים בכם במקום.
באטרפריי יוצא עם בילבול רציני על קאגו והיא ניפגעת קשה, אבל מכת ברק טועה פוגעת בו ומשתקת אותו במקום.
קאגו לא מוותרת ושולחת מתנות לכל עבר ויוצרת בעזרתם "סולם" המוביל אותה עד לבאטרפריי והיא קופצת עליהן במהירות מאחת לשנייה ובכל פעם שהיא קופצת מהמתנה, המתנה מיתפוצצת מאחור בקול פיצוץ אדיר.
לבסוף קאגו מגיעה לגובהה של באטרפריי וקופצת עליו ומישתמשת במכת ברק עצומה ויחד איתו נופלת מהגובהה הרב ונוחטת על ראשו ובכך מחסלת אותו סופית.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד קאגו!" אצעק ואחבק את קאגו "פוקדור צא!" אצעק ואשלח פוקדור אל עבר הבאטרפרי "נו מה דעתך?" אשאל את קארי בחיוך
טל-
"זה היה נחמד" אומרת קארי בחיוך "לתחרות סרט אני לא אציג את זה. אבל לך תדע" היא אומרת בחיוך מעט נבוך.
אתה זורק פוקדור על סאטרפריי. הפוקדור ניפתח ומתחיל להינדנד על האדמה.
~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נעצר~
ספוילר
תומאס-
"נעים להכיר תומאס שמי דני מאק. אני מנהיג מכון העיר ג'נטה" הוא אומר בחיוך ולוחץ את ידך.
אתה מציץ לעבר אלקיד והיא עדיין חסרת הכרה ואילו האחות ג'וי מחזירה לך את בידריל בריאה ושלמה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)