Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 32 ראשוןראשון ... 202829303132 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 474
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה

תומאס-
    "נעים להכיר תומאס שמי דני מאק. אני מנהיג מכון העיר ג'נטה" הוא אומר בחיוך ולוחץ את ידך.
    אתה מציץ לעבר אלקיד והיא עדיין חסרת הכרה ואילו האחות ג'וי מחזירה לך את בידריל בריאה ושלמה.
    "אתה מנהיג המכון?" אני אומר בהתרשמות "בידריל, אתה בסדר? אתה יודע אולי לאן נעלמה אלי?" אני שואל אותו.

2. the bitch is back
    תומאס-
    "פעם אחרונה שבדקתי" דני אומר בחיוך. אתה פונה לבידריל שניראת הרבה יותר טוב ומהנהנת בראשה.
    "לפחות אנחנו יודעים לאן היא נעלמה" הוא אומר "קדימה בוא נזוז מהר!" הוא מכריז ברצינות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    תומאס-

"פעם אחרונה שבדקתי" דני אומר בחיוך. אתה פונה לבידריל שניראת הרבה יותר טוב ומהנהנת בראשה.
    "לפחות אנחנו יודעים לאן היא נעלמה" הוא אומר "קדימה בוא נזוז מהר!" הוא מכריז ברצינות.
    "כן, קדימה" אני אומר ויוצא החוצה במהירות "בידריל, תראה לנו איפה הם" אני אומר לו.

4. the bitch is back
    תומאס-
    שוב?
    זכר- יש זין
    נקבה יש פות
    בנקבה לרוב מוסיפים י' או ה'
    לזכר לא.
    לבידריל יש פות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בידריל מהנהנת בראשה ומנסה לצאת מהדלת אבל ניתקעת בקיר זכוכית.
    אתה ודני ותחים את הדלת והיא עפה במהירות לקצה העיר ומשם לתוך שביל קטן המוביל אתכם ליער ענק.
    בידריל מחווה עם עוקצה לכניסה של היער.
    גיל! 3>

5. Professional Design
    [COLOR=Green]סטיב-
    WTF?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל להקניט את דודיו שכנראה נעלבת ומישתמשת ביכולת המיוחדת שלה ובורחת מהמקום.
    לארביטר מיסתכל עליך מעט מבואס שלא יצא לו להילחם.
    "נו באמת בחורה !"
    אצעק ואחפש פוקימון אחר
    "בכל מקרה הוא היה חלש , בוא נמצא לך משהו שבאמת שווה להילחם נגדו."
    אגיד ואחפש משהו בשיחים .

6. A little MONSTER
    שם: <=====
    [QUOTE=Ritsuka Kun;603161]טל-
    "זה היה נחמד" אומרת קארי בחיוך "לתחרות סרט אני לא אציג את זה. אבל לך תדע" היא אומרת בחיוך מעט נבוך.
    אתה זורק פוקדור על סאטרפריי. הפוקדור ניפתח ומתחיל להינדנד על האדמה.
    ~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נעצר~

Spoiler ספוילר

"אז אולי תראי לי מהלך שהיית משתמשת בו בתחרות סרט?" אומר בחיוך ובנתיים אוציא את באטרפרי

7. משתמש מנוסה
    סם-
    טוטדייל קם על רכליו עייף ותשוש, אבל לא מוותר ורץ במהירות לעבר נינקדה ומעיף אותו לאחור עם אקדח מים רציני.
    נינקדה מנסה לצאת עם סופה, אבל טוטדייל שיותר מהיר ממנו יוצא עם טפרי לדה ומחסל לחלוטין את נינקדה, אבל ניפגע בעצמו מהמשריטה שלו.
    "יפה טוטודייל עשית קרב מצוין עכשיו כדאי שתנוח טוב" אומר ואחזיר אותו לפוכדור ואמשיך ללכת בדרכי לעיר הבאה ואחפש עוד פוקימונים לאימון

8. משתמש מנוסה
    ניב-
    "טוב יש בטח מהירידה מההר מקום טוב" אומר טימי בחיוך ושניכם ממשיכים בדרך ויורדים לוואדי קטן וישר מלא בעשב ופרחים בכל מקום.
    "מקום מספיק טוב?" הוא שואל בחיוך
    "זה נראה כמו מקום מצוין. תגיד, אתה מכיר מתקפות יפות שביוטיפליי יוכל להשתמש בהן?"

9. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:

ג'ו-
    מגבי יוצא מהפוקדור ורץ במהירות לעבר גי'גליפאף של המאמן שפשוט מחכה "קדימה היתנפחות!" קורא המאמן וג'יגליפאף שואבת אוויר לבטנה ומיתנפחת לגודל עצום ומרחפת באוויר לגובה ובקח מתחמקת למגבי.
    מגבי שולח גחלת רצינית על ג'יגליפאף, אבל היא מישתמשת בהגנה (Protect) והמתקפה לא משפיעה.
    "קדימה פאפי סתירה כפולה!" הוא קורא וג'יגליפאף יוצאת מהאוויר במהירות לעבר מגבי.
    "תתחמק מזה מגבי!,לאחר מכן תשתמש באותו התרגיל הישן של הערפיח משולב עם גחלת!,קדימה!" אני שואג.

10. the bitch is back
    סטיב-
    אתה מדבר לעצמך ומתחיל לחפור בשיחים באיזור.
    לפתע אתה מרגיש כאב חד בידיך כאילו נשכו אותה.
    אתה מושך את ידך מופתע לראות סנובול () נושכת בהנאה מרובה את ידך.

טל~
    "אממ אני אראה משהו ישן" היא אומרת בחיוך ומוציאה מהפוקדור שלה בלוסום () היוצאת באורות ופרחים המיסתובבים סביבה.
    "קדימה בלוסום ריח מתוק וסופת עלים!" היא קוראת ובלוסום מתחילה להיסתובב במקום ויוצאת סביבה שני מעגלים אחד ורוד והשני ירוק, המיסתובבים סביבה וסביב עצמם במהירות ורמת חן גבוהה ביותר.
    בלוסום, אז מתחילה לרקוד ולרחף באוויר והעיגולים מתחילים להיתפצל ולהיסתובב סביבה בטבעות מושלמות.
    "קדימה בלוסום כוח חבוי!" היא קודראת ובלוסום מתחילה ליזהור באור ורוד קל ומוסיפה לכל העיניין עוג טבעת בצבע תכלת בהיר.
    "תסיימי את הכל עם להב עלה!" היא קוראת ובלוסום מעמידה את שולי עליה ומתחילה להיסתובב במקום במהירות עצומה וחותכת את הטבעות ובעזרת הכוח החבוי הכל הופך לזיקוקים קטנים הזוהרים באור מהמם.

סם-
    אתה ממשיך בדרכך וניתקל בהופיפ () המרחף מולך.

ניב-
    "תשמע כל מתקפה יכולה להיות יפה תלוי איך אתה מציג אותה" אומר טימי ברצינות "תחשוב מה יכול לעזור לך"

ג'ו-
    מגבי שולח ערפיח לכל עבר ומכסה את המקום, אבל לפתע הערפיח מועף בעוצמה לכל עבר.
    "חה! פאפאי שלי יכולה גם להוציא את כל האוויר שבגופה!" המאמן קורא וצוחק בקול.
    מגבי לא מוותר ומיתנגד בעזרת גחלת לסתירה הכפולה של ג'יגליפאף.
    "קדימה פאפי שירה!" קורא המאמן וג'יגליפאף מתחילה לזהור בלבן ומתחילה לזמר ותווים צבעוניים מתחילים לרחף בכל מקום.
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה

סם-
    אתה ממשיך בדרכך וניתקל בהופיפ () המרחף מולך.

"אימון טוב לנידורן צאי" אומר ואוציא את נידורן מהפוכדור ואומר לה "תשלחי להופיפ קרן בילבול ושהוא יהיה קרוב לאדמה השתמשי בבעיטה כפולה" אומר לה ואחשוב 'אולי הייתי יכול להתסדר עם גרנבול פשוט היא צריכה מאמן שיעודד אותה ואני אכזבתי אותה... אני אולי אחזור אלייה" אחשוב לעצמי בעצב קצת

12. משתמש מנוסה
    תומאס-
    שוב?
    זכר- יש זין
    נקבה יש פות
    בנקבה לרוב מוסיפים י' או ה'
    לזכר לא.
    לבידריל יש פות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בידריל מהנהנת בראשה ומנסה לצאת מהדלת אבל ניתקעת בקיר זכוכית.
    אתה ודני ותחים את הדלת והיא עפה במהירות לקצה העיר ומשם לתוך שביל קטן המוביל אתכם ליער ענק.
    בידריל מחווה עם עוקצה לכניסה של היער.
    טוב מה אתה צועק זאת רק פעם שנייה שזה קורה XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תודה בידריך, קדימה בוא נמשיך לשם" אני אומר לה ולמאמן המכון, וצועד לשם.

13. משתמש מנוסה
    ניב-
    "תשמע כל מתקפה יכולה להיות יפה תלוי איך אתה מציג אותה" אומר טימי ברצינות "תחשוב מה יכול לעזור לך"
    "הממ, אולי איזו מתקפה שבזמן הביצוע שלה ביוטיפליי ידגיש את החינניות של התנועה שלו והיופי שלו. הממ, איזו מתקפה מתאימה לזה?" אומר ואגרד בראשי ואז אמשיך בשאלה "אולי attract (לא בטוח איך לפרש את זה, עייף מכדי לנסות). יש לך רעיון אחר טימי?"

14. Professional Design
    [SIZE=1][COLOR=Green]סטיב-
    אתה מדבר לעצמך ומתחיל לחפור בשיחים באיזור.
    לפתע אתה מרגיש כאב חד בידיך כאילו נשכו אותה.
    אתה מושך את ידך מופתע לראות סנובול () נושכת בהנאה מרובה את ידך.
    "כן כן לארביטאר , ידעתי שאמצא לך משהו יותר טוב"
    אגיד בעודי מנער את היד שלי ומנסה להתעלם מהכאבים
    "הנה , עכשיו לארביטאר צא במגלשת אבנים
    והשתמש בסופת חול סביב הסנובול "

15. A little MONSTER
    שם: <=====
    טל~
    "אממ אני אראה משהו ישן" היא אומרת בחיוך ומוציאה מהפוקדור שלה בלוסום () היוצאת באורות ופרחים המיסתובבים סביבה.
    "קדימה בלוסום ריח מתוק וסופת עלים!" היא קוראת ובלוסום מתחילה להיסתובב במקום ויוצאת סביבה שני מעגלים אחד ורוד והשני ירוק, המיסתובבים סביבה וסביב עצמם במהירות ורמת חן גבוהה ביותר.
    בלוסום, אז מתחילה לרקוד ולרחף באוויר והעיגולים מתחילים להיתפצל ולהיסתובב סביבה בטבעות מושלמות.
    "קדימה בלוסום כוח חבוי!" היא קודראת ובלוסום מתחילה ליזהור באור ורוד קל ומוסיפה לכל העיניין עוג טבעת בצבע תכלת בהיר.
    "תסיימי את הכל עם להב עלה!" היא קוראת ובלוסום מעמידה את שולי עליה ומתחילה להיסתובב במקום במהירות עצומה וחותכת את הטבעות ובעזרת הכוח החבוי הכל הופך לזיקוקים קטנים הזוהרים באור מהמם.

"וואו!" אומר ואסתכל בפליאה "זה כל כך יפה!"אומר ואציע לקארי ללכת לכיוון העיר ג'נטה "ודרך אגב,מה דעתך ללמד אותי קצת על תיאום?" אומר ואקרוץ לה בזמן שאנחנו מתקדמים לכיוון העיר.

עמוד 30 מתוך 32 ראשוןראשון ... 202829303132 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •