תומאס-
שוב?
זכר- יש זין
נקבה יש פות
בנקבה לרוב מוסיפים י' או ה'
לזכר לא.
לבידריל יש פות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בידריל מהנהנת בראשה ומנסה לצאת מהדלת אבל ניתקעת בקיר זכוכית.
אתה ודני ותחים את הדלת והיא עפה במהירות לקצה העיר ומשם לתוך שביל קטן המוביל אתכם ליער ענק.
בידריל מחווה עם עוקצה לכניסה של היער.
[QUOTE=Ritsuka Kun;603161]טל-
"זה היה נחמד" אומרת קארי בחיוך "לתחרות סרט אני לא אציג את זה. אבל לך תדע" היא אומרת בחיוך מעט נבוך.
אתה זורק פוקדור על סאטרפריי. הפוקדור ניפתח ומתחיל להינדנד על האדמה.
~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נעצר~
ספוילר
"אז אולי תראי לי מהלך שהיית משתמשת בו בתחרות סרט?" אומר בחיוך ובנתיים אוציא את באטרפרי
סטיב-
אתה מדבר לעצמך ומתחיל לחפור בשיחים באיזור.
לפתע אתה מרגיש כאב חד בידיך כאילו נשכו אותה.
אתה מושך את ידך מופתע לראות סנובול () נושכת בהנאה מרובה את ידך.
טל~
"אממ אני אראה משהו ישן" היא אומרת בחיוך ומוציאה מהפוקדור שלה בלוסום () היוצאת באורות ופרחים המיסתובבים סביבה.
"קדימה בלוסום ריח מתוק וסופת עלים!" היא קוראת ובלוסום מתחילה להיסתובב במקום ויוצאת סביבה שני מעגלים אחד ורוד והשני ירוק, המיסתובבים סביבה וסביב עצמם במהירות ורמת חן גבוהה ביותר.
בלוסום, אז מתחילה לרקוד ולרחף באוויר והעיגולים מתחילים להיתפצל ולהיסתובב סביבה בטבעות מושלמות.
"קדימה בלוסום כוח חבוי!" היא קודראת ובלוסום מתחילה ליזהור באור ורוד קל ומוסיפה לכל העיניין עוג טבעת בצבע תכלת בהיר.
"תסיימי את הכל עם להב עלה!" היא קוראת ובלוסום מעמידה את שולי עליה ומתחילה להיסתובב במקום במהירות עצומה וחותכת את הטבעות ובעזרת הכוח החבוי הכל הופך לזיקוקים קטנים הזוהרים באור מהמם.
סם-
אתה ממשיך בדרכך וניתקל בהופיפ () המרחף מולך.
ניב-
"תשמע כל מתקפה יכולה להיות יפה תלוי איך אתה מציג אותה" אומר טימי ברצינות "תחשוב מה יכול לעזור לך"
ג'ו-
מגבי שולח ערפיח לכל עבר ומכסה את המקום, אבל לפתע הערפיח מועף בעוצמה לכל עבר.
"חה! פאפאי שלי יכולה גם להוציא את כל האוויר שבגופה!" המאמן קורא וצוחק בקול.
מגבי לא מוותר ומיתנגד בעזרת גחלת לסתירה הכפולה של ג'יגליפאף.
"קדימה פאפי שירה!" קורא המאמן וג'יגליפאף מתחילה לזהור בלבן ומתחילה לזמר ותווים צבעוניים מתחילים לרחף בכל מקום.
"אימון טוב לנידורן צאי" אומר ואוציא את נידורן מהפוכדור ואומר לה "תשלחי להופיפ קרן בילבול ושהוא יהיה קרוב לאדמה השתמשי בבעיטה כפולה" אומר לה ואחשוב 'אולי הייתי יכול להתסדר עם גרנבול פשוט היא צריכה מאמן שיעודד אותה ואני אכזבתי אותה... אני אולי אחזור אלייה" אחשוב לעצמי בעצב קצת
טל~
"אממ אני אראה משהו ישן" היא אומרת בחיוך ומוציאה מהפוקדור שלה בלוסום () היוצאת באורות ופרחים המיסתובבים סביבה.
"קדימה בלוסום ריח מתוק וסופת עלים!" היא קוראת ובלוסום מתחילה להיסתובב במקום ויוצאת סביבה שני מעגלים אחד ורוד והשני ירוק, המיסתובבים סביבה וסביב עצמם במהירות ורמת חן גבוהה ביותר.
בלוסום, אז מתחילה לרקוד ולרחף באוויר והעיגולים מתחילים להיתפצל ולהיסתובב סביבה בטבעות מושלמות.
"קדימה בלוסום כוח חבוי!" היא קודראת ובלוסום מתחילה ליזהור באור ורוד קל ומוסיפה לכל העיניין עוג טבעת בצבע תכלת בהיר.
"תסיימי את הכל עם להב עלה!" היא קוראת ובלוסום מעמידה את שולי עליה ומתחילה להיסתובב במקום במהירות עצומה וחותכת את הטבעות ובעזרת הכוח החבוי הכל הופך לזיקוקים קטנים הזוהרים באור מהמם.
"וואו!" אומר ואסתכל בפליאה "זה כל כך יפה!"אומר ואציע לקארי ללכת לכיוון העיר ג'נטה "ודרך אגב,מה דעתך ללמד אותי קצת על תיאום?" אומר ואקרוץ לה בזמן שאנחנו מתקדמים לכיוון העיר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)