טל-
"אממ אני מוכנה לעזור לך, אבל את המהלכים תיהיה צריך לתכנן לבד" היא אומרת בחיוך נבוך מעט.
שניכם מתחילים ללכת שלפתע אתם שומעים צרחה מאחוריכם.
אתם מיסתובבים ורואים טרופיוס () עף במהירות לכיוונכם!
ניב-
"האמת שהמתקה 'שמש בוקר' יכולה להיות מאוד יעילה "כמובן שאתה יכול ללמד אותו משיכה (Attract) זה הכל תלוי איך תרצה שהמופע שלך יראה" טימי אומר בחיוך "אבל אתה חייב להתחיל לעבוד על התיאום שלך. "אתה יודע שחלק מהמקומות זה קרב זוגי. כלומר תיהיה צריעך לעבוד עם שני פוקימונים" הוא מוסיף וניראה מעט מובך לספר לך.
סטיב-
אתה מנסה להוציא את ידך מפיה של סנובול, אבל היא רק נוהמת עליך בקול ואתה משחרר אחרי סיבוך את לארביטר מהפוקדור.
סנובול תוקעת בו מבט מאיים, והוא ניראה מעט מפוחד ממנה, אבל שולח מגלשת אבנים הפוגעת בה, ובידך, בגלל שהיא לא שיחררה את פיה.
לארביטר משחרר סופת חול הפוגעת גם בך, אבל סנובול מישחררת את אחיזתה בפיך וניראת מעט מבולבלת אבל כשאתה ולאביטר חושבים שהצלחתם, גל של אש עובר בכל הסופה והופך אותה לקליפת זוכיכת שאתה,לארביטר וסנובול כלואים בו.
תומאס-
אני רק מסביר לך XP
ד"א שכחת את התאומה בשדה... XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה,דני ובידריל ניכנסים ליער הענקי והדרך מיתפרסת לשישה שבילים ענקיים אשר גם הם, אתה רואה מיתפצלים בעצמם.
"זה מבוך" אומר דני במעט יאוש. "שמע היער הולך ומחשיך תיהיה עירני ותחפש כל סימן לחבורת שלך."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שיהיו לך גם את המתקפות של בידריל=
עוקץ רעל,פצצת רפש,שאיבת ג'יגה,שבירת לבנים,עוקץ כפול,אס אווירי,זעם,מיקוד אנרגיה, מתקפת זעם,צוות כפול, הבזק,
סם-
מיצטער אבל ממש, אל תעלב אבל אני לא יכול להמשיך לך את המשחק.
התגובות שלך באמת תוקעות ואני לא יכול להמשיך.
מיצטער, אבל אתה בחוץ. =\