Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 32 ראשוןראשון ... 2129303132 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 474
  1. the bitch is back
    טל-
    "אממ אני מוכנה לעזור לך, אבל את המהלכים תיהיה צריך לתכנן לבד" היא אומרת בחיוך נבוך מעט.
    שניכם מתחילים ללכת שלפתע אתם שומעים צרחה מאחוריכם.
    אתם מיסתובבים ורואים טרופיוס () עף במהירות לכיוונכם!

ניב-
    "האמת שהמתקה 'שמש בוקר' יכולה להיות מאוד יעילה "כמובן שאתה יכול ללמד אותו משיכה (
    Attract) זה הכל תלוי איך תרצה שהמופע שלך יראה" טימי אומר בחיוך "אבל אתה חייב להתחיל לעבוד על התיאום שלך. "אתה יודע שחלק מהמקומות זה קרב זוגי. כלומר תיהיה צריעך לעבוד עם שני פוקימונים" הוא מוסיף וניראה מעט מובך לספר לך.

סטיב-
    אתה מנסה להוציא את ידך מפיה של סנובול, אבל היא רק נוהמת עליך בקול ואתה משחרר אחרי סיבוך את לארביטר מהפוקדור.
    סנובול תוקעת בו מבט מאיים, והוא ניראה מעט מפוחד ממנה, אבל שולח מגלשת אבנים הפוגעת בה, ובידך, בגלל שהיא לא שיחררה את פיה.
    לארביטר משחרר סופת חול הפוגעת גם בך, אבל סנובול מישחררת את אחיזתה בפיך וניראת מעט מבולבלת אבל כשאתה ולאביטר חושבים שהצלחתם, גל של אש עובר בכל הסופה והופך אותה לקליפת זוכיכת שאתה,לארביטר וסנובול כלואים בו.

תומאס-
    אני רק מסביר לך XP
    ד"א שכחת את התאומה בשדה... XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה,דני ובידריל ניכנסים ליער הענקי והדרך מיתפרסת לשישה שבילים ענקיים אשר גם הם, אתה רואה מיתפצלים בעצמם.
    "זה מבוך" אומר דני במעט יאוש. "שמע היער הולך ומחשיך תיהיה עירני ותחפש כל סימן לחבורת שלך."
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שיהיו לך גם את המתקפות של בידריל=
    עוקץ רעל,פצצת רפש,שאיבת ג'יגה,שבירת לבנים,עוקץ כפול,אס אווירי,זעם,מיקוד אנרגיה, מתקפת זעם,צוות כפול, הבזק,

סם-
    מיצטער אבל ממש, אל תעלב אבל אני לא יכול להמשיך לך את המשחק.
    התגובות שלך באמת תוקעות ואני לא יכול להמשיך.
    מיצטער, אבל אתה בחוץ. =\
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה

תומאס-
    אני רק מסביר לך XP
    ד"א שכחת את התאומה בשדה... XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה,דני ובידריל ניכנסים ליער הענקי והדרך מיתפרסת לשישה שבילים ענקיים אשר גם הם, אתה רואה מיתפצלים בעצמם.
    "זה מבוך" אומר דני במעט יאוש. "שמע היער הולך ומחשיך תיהיה עירני ותחפש כל סימן לחבורת שלך."
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שיהיו לך גם את המתקפות של בידריל=
    עוקץ רעל,פצצת רפש,שאיבת ג'יגה,שבירת לבנים,עוקץ כפול,אס אווירי,זעם,מיקוד אנרגיה, מתקפת זעם,צוות כפול, הבזק,

XD אז מה אני יעשה עכשיו? אין לי ת'מספר שלה XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בידריל, אתה זוכר אם הם פנו לשביל מסויים?" אני פונה אליו.

3. the bitch is back
    תומאס-
    פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בידריל מנידה בראשה. מפה תיהיו צריכים לחפש.
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    תומאס-
    פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!! פות!!
    בידריל מנידה בראשה. מפה תיהיו צריכים לחפש.
    איפה? איפה? איפה? איפה? איפה? איפה? איפה? איפה? איפה? איפה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בסדר, ניאלץ לבחור שביל מסויים ולצעוד בתוכו" אני אומר לדני "בידריל, תנסי להתרכז, אולי תצליחי להרגיש את רוחה של אלי בסביבה בזכות התקשורת שלכם" אני אומר לו "סייטר, צא החוצה" אני קורא ומשחרר את סייטר החוצה מהפוכדור שלו

5. the bitch is back
    תומאס-
    אתה מוציא את סייטר שועמד ליידך ןמנסה גם למצוא את אלי.
    בידריל עוצמת עיניים ומנסה להיתרכז, אבל מנידה שוב בראשה.
    "טוב זה לא הולך" אומר דני אחרי שתיקה ארוכה "צאו וויגליטאף וטוגאקיס!" הוא קורא וזורק מהפוקדורים שלו שני פוקימונים העומדים לידו ומיסתכלים עליו בחיבה מלאה .
    "טוב אנחנו מחפשים שתי נערות פצועות, באחד מהקינים חפשו מהאוויר ואנחנו נחפש פה" אומר דני בחיוך לפוקימוניו.
    טוגקיס מתחיל לנפנף בכנפיו ונעלפ בשניות באוויר.
    וויגליטאף לעומת זאת שואבת המון אוויר לפיה ומיתנפחת לגודל של כדור מעופף ועולה לאוויר ונעלמת מעל צמרות העצים.
    "מוכן לחפש אותן בדרך הקשה?" שואל אותך החיוך
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה מוציא את סייטר שועמד ליידך ןמנסה גם למצוא את אלי.
    בידריל עוצמת עיניים ומנסה להיתרכז, אבל מנידה שוב בראשה.
    "טוב זה לא הולך" אומר דני אחרי שתיקה ארוכה "צאו וויגליטאף וטוגאקיס!" הוא קורא וזורק מהפוקדורים שלו שני פוקימונים העומדים לידו ומיסתכלים עליו בחיבה מלאה .
    "טוב אנחנו מחפשים שתי נערות פצועות, באחד מהקינים חפשו מהאוויר ואנחנו נחפש פה" אומר דני בחיוך לפוקימוניו.
    טוגקיס מתחיל לנפנף בכנפיו ונעלפ בשניות באוויר.
    וויגליטאף לעומת זאת שואבת המון אוויר לפיה ומיתנפחת לגודל של כדור מעופף ועולה לאוויר ונעלמת מעל צמרות העצים.
    "מוכן לחפש אותן בדרך הקשה?" שואל אותך החיוך
    "לצערי..." אני אומר בחיוך עקום כזה "בסדר בידריל, סייטר, בואו נחפש אותה. עופו לצמרות העצים ותחפשו סימן שלהם מלמעלה על העצים או מהקרקע. אם אתם רואים משהו חשוד תדווחו לנו" אני אומר לשניהם.

7. משתמש מנוסה
    ניב-
    "האמת שהמתקה 'שמש בוקר' יכולה להיות מאוד יעילה "כמובן שאתה יכול ללמד אותו משיכה (
    Attract) זה הכל תלוי איך תרצה שהמופע שלך יראה" טימי אומר בחיוך "אבל אתה חייב להתחיל לעבוד על התיאום שלך. "אתה יודע שחלק מהמקומות זה קרב זוגי. כלומר תיהיה צריעך לעבוד עם שני פוקימונים" הוא מוסיף וניראה מעט מובך לספר לך.
    אתחיל לדבר לעצמי "ככל שעובר הזמן ככה אני מתחיל לחשוש יותר ויותר מלהיות מתאם. עבודה עם שני פוקימונים זה דבר קשה. אולי ננסה לשלב בין מריל לביוטיפליי? נוכל לעבוד עם ביוטיפליי על שמש הבוקר באותו הזמן, ואני בטוח שמריל יכולה לבצע כמה שילובים מהריבים בעזרת מתקפות המים שלה. מריל יודעת גם הקסמה ושירה, בטח אפשר להעזר בזה. להדגיש את הקול שלה והיופי שלה, נראה לי שזה יכול לעבוד! מה דעתך?" ובמשפט האחרון ארים את ראשי ואדבר בקול, אשאל את טימי.

8. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:

ג'ו-
    מגבי שולח ערפיח לכל עבר ומכסה את המקום, אבל לפתע הערפיח מועף בעוצמה לכל עבר.
    "חה! פאפאי שלי יכולה גם להוציא את כל האוויר שבגופה!" המאמן קורא וצוחק בקול.
    מגבי לא מוותר ומיתנגד בעזרת גחלת לסתירה הכפולה של ג'יגליפאף.
    "קדימה פאפי שירה!" קורא המאמן וג'יגליפאף מתחילה לזהור בלבן ומתחילה לזמר ותווים צבעוניים מתחילים לרחף בכל מקום.
    "תנסה להתרחק מהאזור עד שהתווים יעלמו! לאחר מכן רוץ אל עבר פאפי ודמה את עצמך כאילו אתה מתכוון להתנגש בה!, אבל בעצם תפתיע אותה ותקפוץ לאחוריה ומשם תמשיך בנגיחת ראש!" אני שואג.

9. the bitch is back
    בגלל שיש לי יום הולדת ואני מושלם טילים~
    החלטתי לצ'פר אתכם עם הסוגים האהובים עליי!
    מי שרוצה כמובן, יכול לבחור כל פוקימון בהיתפתחות ראשונה מסוג נורמל או רעל 3>

ניב-
    "תשמע זה יכול לעבוד. אבל קודם אתה חיים לנסות!" טימי קורא בהיתלהבות.

ג'ו-
    מגבי שולח גחלת קטנה על התווים ומצליח לפנות לו את האיזור מכל התווים המרחפים ורץ במהירות לעבר ג'יגליפאף.
    גיגליפאף מתכוננת להישתמש עליו סתירה כפולה, אבל מגבי מפתיע אותה בקפיצה אחורנית ונגיחת ראש המעיפה אותה לאחור.
    "זה מספיק פאפי פעימת מים!" קורא המאמן וכדור כחול נוצר לפני פיה של ג'יגליפאף ומתחיל לגדול בצורה מאיימת למדי.

תומאס-
    שני הפוקימונים מתחילים לעופף במהירות ולעזור בחיפושים.
    "עכשיו לאן ניפנה לדעתך?" שואל אותך דני.

גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    ג'ו-
    מגבי שולח גחלת קטנה על התווים ומצליח לפנות לו את האיזור מכל התווים המרחפים ורץ במהירות לעבר ג'יגליפאף.
    גיגליפאף מתכוננת להישתמש עליו סתירה כפולה, אבל מגבי מפתיע אותה בקפיצה אחורנית ונגיחת ראש המעיפה אותה לאחור.
    "זה מספיק פאפי פעימת מים!" קורא המאמן וכדור כחול נוצר לפני פיה של ג'יגליפאף ומתחיל לגדול בצורה מאיימת למדי.
    תקשיב, כבר יש לי פוקימון נורמל, אבל אם אני אתן לך קצת ירוקים מהצד ככה, בקטנה. יש סיכוי שאני אוכל לבחור מתקפה?.... סתם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קודם כל תשתמש במחסום!, ולאחר מכן תתחמק מפעימת המים של פאפי!. אחרי שאתה בטוח תשתמש בגחלת הכי חזקה וארוכה שלך על פאפי!, בכל העוצמה!" אני מדריך את מגבי.

11. משתמש מנוסה
    ניב-
    "תשמע זה יכול לעבוד. אבל קודם אתה חיים לנסות!" טימי קורא בהיתלהבות.
    לבחור פוקימון מסוג רעל או נורמל? איגליבאף
    "אוקיי, צאו ביוטיפליי ומריל! ביוטיפליי, תעטוף את מריל בעזרת יריעת חוט! מריל תתגלגל במעגלים! ביוטיפליי במרכז המעגל תיצור עוד כדור דיסקו (השידרוג לרעיון של טימי, מתקפה ראשונה שאני ממציע {ביחד עם טימי}) ואז תרחף מעל הכדור! מריל תעצור את עצמך ותיפתח בכל כוחך, ואז תשתמש בהקסמה ומיד אחר כך בבועות תוך כדי סחרור, למלא את המקום בבועות שישקפו את האור של הכדור!"

12. משתמש מנוסה
    בגלל שיש לי יום הולדת ואני מושלם טילים~
    החלטתי לצ'פר אתכם עם הסוגים האהובים עליי!
    מי שרוצה כמובן, יכול לבחור כל פוקימון בהיתפתחות ראשונה מסוג נורמל או רעל 3>
    תומאס-
    שני הפוקימונים מתחילים לעופף במהירות ולעזור בחיפושים.
    "עכשיו לאן ניפנה לדעתך?" שואל אותך דני.

"בוא נמשיך ישר, נבדוק את השביל ההוא" אני אומר לו ומצביע על השביל שלפנינו "מעניין אילו פוקימונים מסתובבים פה" אני ממלמל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פוקימון מסוג נורמל או רעל בצורה הראשונה? ^^
    איווי :ם

13. the bitch is back
    ג'ו-
    אתה יכול גם לבחור פוקימון רעל~
    אם אתה לא רוצה שום דבר אין לי בעיה לתת מתקפה ם:
    מגבי זוהר באדום בהיר מאוד ומתחיל לרוץ במעגלים, אבל ג'יגליפאף, לא מכוונת עליו ישירות, אלה על הריצפה והפעימת מים מיתפוצצת לכל עבר ויוצרת גלים ענקיים לכל עבר ופוגעים ישירות במגבי, הניפגע קשה מהמתקפה.
    מגבי לא מוותר ויוצא עם גחלת ענקית על ג'יגליפאף ושורף אותה (Burn) ג'יגליפאף חבולה בידייה וברגלייה.
    "לא פאפיע אל תוותרי וצאי עם סתירה כפולה!" קורא המאמן.

ניב-
    אתה תקבל בקרוב 3:
    שני הפוקימונים יוצאים מהפוקדורים ושניהם מקשיבים וביטיפליי עוטף את מריל לכדור חוטים גדול ומהכדור מתחיל להיתגלגל באיטיות במקום.
    ביוטיפליי בינתיים מישתמש בכדור דיסקו והתיאום של ביוטיפליי, יוצא מדהים והוא מציג את עצמו בצורה חיננית ויפה.
    לעומת זאת מריל ניתקעת בתוך הכדור ולא מצליחה להישתחרר והיא צורחת מתוכו לעזרה.

תומאס-
    לא איווי ><
    הוא גם פרס של עמוד חמישים!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ודני מתחילים ללכת ורואים עדר של שרומיש () וחבורה של פאראסים () ממש מולכם.
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    ג'ו-
    אתה יכול גם לבחור פוקימון רעל~
    אם אתה לא רוצה שום דבר אין לי בעיה לתת מתקפה ם:
    מגבי זוהר באדום בהיר מאוד ומתחיל לרוץ במעגלים, אבל ג'יגליפאף, לא מכוונת עליו ישירות, אלה על הריצפה והפעימת מים מיתפוצצת לכל עבר ויוצרת גלים ענקיים לכל עבר ופוגעים ישירות במגבי, הניפגע קשה מהמתקפה.
    מגבי לא מוותר ויוצא עם גחלת ענקית על ג'יגליפאף ושורף אותה (Burn) ג'יגליפאף חבולה בידייה וברגלייה.
    "לא פאפיע אל תוותרי וצאי עם סתירה כפולה!" קורא המאמן.
    "אוקיי מגבי, תחכה שפאפי תתקרב אליך אבל שנייה לפני שהיא פוגעת בך תזוז הצידה ותעיף אותה בכל הכוח עם חבטת ראש!, לאחר מכן תנסה להתרחק מהאזור ולתת לבעירה של פאפי לעשות את העבודה!" אני מדריך אותו.
    ~~~~~~~~~~~~
    עזוב, לא צריך.

15. A little MONSTER
    שם: <=====
    [SIZE=1]טל-
    "אממ אני מוכנה לעזור לך, אבל את המהלכים תיהיה צריך לתכנן לבד" היא אומרת בחיוך נבוך מעט.
    שניכם מתחילים ללכת שלפתע אתם שומעים צרחה מאחוריכם.
    אתם מיסתובבים ורואים טרופיוס () עף במהירות לכיוונכם!

"קארי זהירות!" אומר ואעמוד מולה בתנוחה של חסימה ואצעק אל עבר טרופיוס "עצור!" ואם הוא לא עוצר אז אשלח את באטרפרי להשתמש בנבגי שיתוק.
    --------------
    פוקימון אחד?אמ...ניראלי שאני אלך על איווי או על דיטו

עמוד 31 מתוך 32 ראשוןראשון ... 2129303132 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •