Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 32 ראשוןראשון ... 22303132
מציג תוצאות 466 עד 474 מתוך 474
  1. the bitch is back
    ג'ו-
    אתה בטוח? ם:
    יש לך גם רעל ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הרעיון שלך עובד, וגיגליפאף מיתבלבלת וניפגעת בצידה שרוף מנגיחת הראש של מגבי ומועפת לאחור.
    מגבי לא מוותר לשנייה ושולח גחלת ענקית העוטפת את גיגליפאף בכדור אש ענקי המחסל אותה לחלוטין.
    "לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" צורח המאמן ורץ לגיגאליפאף שלו עם דמעות בעיניים "פאפי שלי!" הוא אומר ובוכה על ג'יגליפאף השרופה שלו.

טל-
    גם רעל ם:
    ותשכח מאיווי >>
    אתה מנסה להגן על קארי, אבל טרופיוס מיתעלם ומעיף את קארי על עץ בעוצמה ונופלת לאחור חסרת הכרה ואותך לאחור.
    אתה קם מהאדמה ומוציא את באטרפריי שמתחיל לנופף בכנפיו במהירות ואבקה כתומה מתחילה להיתפזר ברוח, אבל טרופיוס בעזרת סופה מעיף את כל האבקה לכל הרוחות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. A little MONSTER
    שם: <=====
    טל-
    גם רעל ם:
    ותשכח מאיווי >>
    אתה מנסה להגן על קארי, אבל טרופיוס מיתעלם ומעיף את קארי על עץ בעוצמה ונופלת לאחור חסרת הכרה ואותך לאחור.
    אתה קם מהאדמה ומוציא את באטרפריי שמתחיל לנופף בכנפיו במהירות ואבקה כתומה מתחילה להיתפזר ברוח, אבל טרופיוס בעזרת סופה מעיף את כל האבקה לכל הרוחות.
    [/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

אוקיי אז מה דעתך על דיטו? או אקנס
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לא!!" אצעק וארוץ אל קארי ואנסה לעזור לה ובינתיים אצעק לבטרפרי "תשתמש ברוח רעה ואז תשלב יריעת חוט כדי להשאיר אותו במקום עם נבגי שיתוק,אבקת שינה ואבקת רעל ותנסה לסיים את זה עם זעם חזק ככל שתוכל!"

3. the bitch is back
    טל-
    פוקימון שלך, מה שבא לך XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מרים את קארי ומרגיש היא עדיין נושמת ורק איבדה את ההכרה.
    באטרפריי מתחיל לנפנף בכנפיו ורח סגולה, חסרת צורה מתחילה להיתפשט במהירות לעבר טרופיוס.
    באטרפריי שולח יריעת חוט על כנפיו של טרטופיוס וקושר אותן.
    טרופיוס מנסה להישתחרר מהן בעזרת עלי טער, ופוגע בבאטרפריי ושורט את פרצופו.
    באטרפריי מתחיל לנופף בכנפיו ושולח תערבות של אבקות כתומה,סגולה ותכלת העפים במהירות לעבד טרופיוס ועוטפת אותו לחלוטין.
    טרופיוס ניזק קשה משלושת האבקות יחד עם הרוח הרעה ולא ניראה כי טוב, אבל לא מוותר ויוצא עם להב עלה במהירות לעבר באטרפריי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. A little MONSTER
    שם: <=====
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    טל-
    פוקימון שלך, מה שבא לך XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מרים את קארי ומרגיש היא עדיין נושמת ורק איבדה את ההכרה.
    באטרפריי מתחיל לנפנף בכנפיו ורח סגולה, חסרת צורה מתחילה להיתפשט במהירות לעבר טרופיוס.
    באטרפריי שולח יריעת חוט על כנפיו של טרטופיוס וקושר אותן.
    טרופיוס מנסה להישתחרר מהן בעזרת עלי טער, ופוגע בבאטרפריי ושורט את פרצופו.
    באטרפריי מתחיל לנופף בכנפיו ושולח תערבות של אבקות כתומה,סגולה ותכלת העפים במהירות לעבד טרופיוס ועוטפת אותו לחלוטין.
    טרופיוס ניזק קשה משלושת האבקות יחד עם הרוח הרעה ולא ניראה כי טוב, אבל לא מוותר ויוצא עם להב עלה במהירות לעבר באטרפריי.
    אז אני רוצה דיטו
    ~~~~~~~
    "באטרפרי תתחמק באמצעות סופה ואז תשלב רוח רעה עם סופה ואבקת רעל ותשלח את זה אל עבר טרופיוס באמצעות דחיפה חזקה ככל שתוכל!" אצעק ואחזור את קארי,אושיב אותה מאחורי העץ ואתן לה מים כדי לנסות לאושש אותה

5. משתמש מנוסה
    תומאס-
    לא איווי ><
    הוא גם פרס של עמוד חמישים!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ודני מתחילים ללכת ורואים עדר של שרומיש () וחבורה של פאראסים () ממש מולכם.
    "אולי אפשר לשאול אותם אם הם ראו משהו??" אני שואל את דני
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אה שיט >>
    ממ... וואלה לא יודע...
    תן לי לחשוב קצת..
    גאסטלי?

6. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    ג'ו-
    אתה בטוח? ם:
    יש לך גם רעל ם:
    הרעיון שלך עובד, וגיגליפאף מיתבלבלת וניפגעת בצידה שרוף מנגיחת הראש של מגבי ומועפת לאחור.
    מגבי לא מוותר לשנייה ושולח גחלת ענקית העוטפת את גיגליפאף בכדור אש ענקי המחסל אותה לחלוטין.
    "לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" צורח המאמן ורץ לגיגאליפאף שלו עם דמעות בעיניים "פאפי שלי!" הוא אומר ובוכה על ג'יגליפאף השרופה שלו.
    בטוח
    ~~~~~~~~~~
    "לא רע ילדון, אבל יש לך עוד הרבה כדי להגיע לרמה של מגבי שלי" אני אומר לו ביהירות אך בכל זאת לוחץ את ידו.
    לאחר מכן אני ממשיך להתקדם במעלה השביל.

7. Professional Design
    [COLOR=Green]סטיב-
    אתה מנסה להוציא את ידך מפיה של סנובול, אבל היא רק נוהמת עליך בקול ואתה משחרר אחרי סיבוך את לארביטר מהפוקדור.
    סנובול תוקעת בו מבט מאיים, והוא ניראה מעט מפוחד ממנה, אבל שולח מגלשת אבנים הפוגעת בה, ובידך, בגלל שהיא לא שיחררה את פיה.
    לארביטר משחרר סופת חול הפוגעת גם בך, אבל סנובול מישחררת את אחיזתה בפיך וניראת מעט מבולבלת אבל כשאתה ולאביטר חושבים שהצלחתם, גל של אש עובר בכל הסופה והופך אותה לקליפת זוכיכת שאתה,לארביטר וסנובול כלואים בו.
    [/QUOTE]

"אף אחד לא יפריע לי עכשיו !"
    אצעק ואמשיך להסתכל על סופת החול המוקפת בגל האש ואצעק "לארביטאר , השתמש בראש ברזל
    וצא עם סנובול מהסופה בעזרת ראש הברזל שלך ,
    אחר כך השתמש שוב במגלשת אבנים"
    אצעק לו ואחרי שאומר את הדברים האלה אנסה להבין מאיפה בידיוק בא גל האש

8. משתמש מנוסה
    ניב-
    אתה תקבל בקרוב 3:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שני הפוקימונים יוצאים מהפוקדורים ושניהם מקשיבים וביטיפליי עוטף את מריל לכדור חוטים גדול ומהכדור מתחיל להיתגלגל באיטיות במקום.
    ביוטיפליי בינתיים מישתמש בכדור דיסקו והתיאום של ביוטיפליי, יוצא מדהים והוא מציג את עצמו בצורה חיננית ויפה.
    לעומת זאת מריל ניתקעת בתוך הכדור ולא מצליחה להישתחרר והיא צורחת מתוכו לעזרה.
    "נו באמת" אומר בביאוס בזמן שארוץ לשחרר את מריל מהכדור, ואז אומר לה ולביוטיפליי "טוב תנסו את זה שוב, אבל הפעם בלי לעטוף את מריל, אנחנו לא רוצים שהיא תלחד שוב."

9. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    שם בפורום: WhiteSpartanBK
    שם במשחק: מאט דארביל
    רקע :
    הכל התחיל כשמאט והוריו נסעו לנופש , הם הגיעו למלון ורצו להזמין חדר ובאותו הרגע זה קרה כמה אנשים במעילים שחורים החלו לרסס עם רובים ואקדחים לכל כיוון. מאט ואביו יצאו במזל וחטפו כדור במקומות לא מסוכנים אבל אמו של מאט קיבלה כדור ישר ללב.
    מאותו יום מאט כבר לא אותו אחד הוא הישתנה , פעם הוא היה חברותי ושמח כל הזמן אבל מאז אותו מקרה הוא הפך לקר רוח ובודד.
    כל לילה היו תוקפים אותו סיוטים על אותו הרגע הוא נשבע לנקום באנשים שאחרים לזה.
    למאט הייתה גם אחות גדולה שנעלמה ביום של קרב המכון בהאחרון שלה אבל זה לא כל כך הפריע למאט כי הוא שנאה אותה בגלל שכל תשומת הלב של הוריו הלכה אלי ואף אחד לא שם לב אליו.
    יום אחד מאט יצא למקולט לקנות מצרכים ,כשחזר הבייתה גילה שמישו פרץ לבית ורצח את אביו , מאט נשבר בותו נרגע שראה את גופתו של אביו הוא החל לצרוח ולשבור דברים הוא לקח את הפוכדור של הרפיריאור של אביו , הוא יצא מהבית שלו והוציא את הרפיריאור של אביו ואמר לו להרוס את כל העיירה הזאת מבלי להשאיר אף אחד בחיים זאת מכיוון שאחד האנשים בערייה רצח את אביו.
    לאחר אותו יום בו טבח בערייה שנמחקה מהמפה הוא הישתנה עוד יותר הוא ניהיה עצבני , חשדן ובעל מזג רע.
    לאחר שנתיים הגיעה הזמן של מאט לצאת למסע שלו והוא נשבע שהוא יגלה מי אחרי לאירוע שבו מתה אימו וינקום בו.
    תמונה/ ספרייט:
    פוקימון התחלתי: רייהורן
    סרטים:
    תגים:
    כסף:1000$
    ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
    הערות/הארות: בעיה אחת הרקע של המשחק מגביל תרקע שצריך לכתוב ..
    ואני רוצה טאורוס,וויבל ולוקריאו

עמוד 32 מתוך 32 ראשוןראשון ... 22303132

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •