Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 32 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 474
  1. Professional Design
    Originally posted by Ritsuka Kun@Mar 29 2010, 05:14 PM
    סטיב-
    "בוודאי היכנס" הוא אומר בחביבות מוזרה למדי ומכניס אותך לבית. אתה ניכנס לחדר מבולגן למדי מלא בספרים ורישומים של פוקימונים מוזרים. "קדימה לפה" הוא אומר ומובילא ותך לדר ארוך מפוצץ בפוקדורים.
    "יש פה כמעט את כל הפוקימונים שאפשר למצוא במחוז. איזה אמרת שאתה רוצה?" הוא שואל בקצרה

"אשמח לקבל לארביטאר" אגיד לו בנימוס כדי שלא יחשוב שהוא חייב לי משהו .
    "תגיד פרופסור , תמיד תהיתי לעצמי , אתה איפה גר ? כאן במעבדה ?"
    אשאל תוך כדי שהוא מחפש את הפוקדור של לארביטאר .

2. the bitch is back
    ניב-
    אתה זורק פוקדור על קריקטון בזמן שסידוט ניראה מאושר יותר. הפוקדור כולא בתוכו את קריקטון ונופל על האדמה ומתחיל להיתגלגל.
    נידנוד, נידנוד, נידונוד.
    לבוסף הוא נעצר.
    קריקטון נלכד. סידוט קופץ מאושר ובועט לעברך את הפוקדור של קריקטון וניראה מאושר מעצמו ומתחיל להישתשכשך ברגלייך ולקרוא בקול.
    אתה מרים את הפוקדור של קריקטון ומכניס אותו לתיקך. אתה מיסתכל סביב ומבחין שרוב הפוקימונים שהיו מקודם מתחילים ללכת מהאזור.

סטיב-
    XDD
    קרעת אותי XDD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לארביטר יש לי פה אחד כזה" הוא אומר לעצמו ומתחיל לחפש את הפוקדור באחד מהמדפים התחתונים.
    "פרופסור אתה גר במעבדה?" אתה שואל אותו ומרוב בהלה ראשו נידפק מהמדף שמעליו.
    "מה זאת אומרת? ברור שאני גר פה" הוא אומר ומשפשף את ראשו ומביא לך את הפוקדור של לארביטר.
    "כדי שתשמור עליו כמו שצריך לארביטרים נוטים לשמור טינה לאורך זמן" הוא אומר ומלווה אותך לדלת.
    "עכשיו אם תסלח לי אני עדיין עייף ורוצה לחזור לישון. אז אם אתה צריך עזרה במהלך המסע שלך אתה מוזמן להתקשר מכל מרכז פוקימונים" הוא אומר ופותח לך את הדלת.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Mar 29 2010, 02:44 AM
    התחלה:
    אתם קמים מוקדם בבוקר אפילו לפני שהוריכם היתעוררו. אתה קמים בשקט מוחלט ומתארגנים ליציאה ולוקחים איתכם כל מה שחשבתם לנכון לקחת. אחרי שהיסתדרתם אתם יורדים מטה אוכלים ארוחת בוקר בשקט שוטפים את הצלחת ומשאירים מכתב פרידה להוריכם ומסבירים להם את הסיבות למסע את יוצאים החוצה מהבית ורוח בוקר קלילה נושבת על פניכם, אתם מחייכים וחושבים 'זהו עכשיו אני יוצא למסע חיי! אני אגלה מה קרה לאחותי!' ואז אתם מתחילים לרוץ לבית של הפרופסור. כשאתם מגיעים את דופקים בדלת ולאחר כמה דקות קם אליכם הפרופסור בפיג'מה "מה את\ה רוצה?" הוא שואל ברוגז ומחכה לתשובה
    אני נושם עמוק ואז עונה לו "אני אשמח לקבל את אלקיד בתור הפוקימון ההתחלתי שלי!" אני אומר לו בהתרגשות "אגב, מכיר את אבאש'ך ערום כו?" אני שואל אותו.

4. משתמש מנוסה
    טופס הרשמה:
    שם בפורום: yossi
    שם במשחק: ברנדון ג'ונסון
    רקע: ברנדון ג'ונסון נולד בעיר ניו-טורטיק, הוא מאוד אהב את אחותו הגדולה ותמיד רצה להיות כמוה, אך הוא לא יכל עדיין לצאת למסע פוקימונים, מכיוון שהיה רק בן עשר.
    הוא תמיד חשב שאמא שלו ואבא שלו אוהבים את אחותו יותר מכיוון שהיא הצליחה להגיע למכון האחרון ולזכות את המשפחה בגאווה ענקית, ברנדון רצה להוכיח לשתיהם שגם הוא מסוגל להגיע עד לשם ואפילו להתעלות על אחותו ולהגיע לרביעיית האליט.
    כשהבשורה המרה הגיע למשפחה, שאחותו של ברנדון נעלמה, ברנדון מיד חשב שהתנועות הדתיות אחריות על זה, כשהוא הגיע סוף סוף לגיל המתאים להתחיל את המסע, הוא החליט לצאת למסע כדי להביא גם הוא גאווה למשפחתו, וכמובן למצוא ולהציל את אחותו מידיהם של החוטפים.
    תמונה/ ספרייט:
    פוקימון התחלתי: צ'ארמנדר.
    סרטים:
    תגים:
    כסף:1000$
    ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
    הערות/הארות: להתקבל (:

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Mar 29 2010, 06:34 PM
    ניב-
    אתה זורק פוקדור על קריקטון בזמן שסידוט ניראה מאושר יותר. הפוקדור כולא בתוכו את קריקטון ונופל על האדמה ומתחיל להיתגלגל.
    נידנוד, נידנוד, נידונוד.
    לבוסף הוא נעצר.
    קריקטון נלכד. סידוט קופץ מאושר ובועט לעברך את הפוקדור של קריקטון וניראה מאושר מעצמו ומתחיל להישתשכשך ברגלייך ולקרוא בקול.
    אתה מרים את הפוקדור של קריקטון ומכניס אותו לתיקך. אתה מיסתכל סביב ומבחין שרוב הפוקימונים שהיו מקודם מתחילים ללכת מהאזור.
    אומר לסידוט "עבודה מצויינת. רוצה לחזור לפוקדור לנוח עכשיו? או שאתה רוצה להמשיך ללכת מחוץ לפוקדור?"

6. A little MONSTER
    שם: <=====
    Originally posted by Ritsuka Kun@Mar 29 2010, 05:14 PM

טל-
    פיצ&#39;ו מצליפה בספירו בעודו על הריצפה ולבסוף שולחת שוב מכת ברק חזקה עליו מה שגורם לו לקרוס והתעלף.
    פיצ&#39;ו ניפגעה גם היא ממכת הברק ומחליקה לאחור. תשושה אבל מרוצה מהקרב.
    בינתיים שאר הפוקימונים מתחילים ללכת מהמקום מבלי להיסתכל לאחור.

"אל תדאגי קאגו,נסתדר בלעדיהם."אני אומר לה בחיוך ואנו נתחיל ללכת,ובהמשך הדרך אני אגיד לה "תראי קאגורה,חוץ מלהציל את אחותי אני רוצה גם להיות מתאם,אז מה דעתך שנעבוד על השילובים שלך?" אני אשאל אותה ואז אומר לה "אז בואי נתחיל את השילוב בכך שתקפצי אל האוויר ותשלחי מתנות לכל עבר סביבך,ואז תחכי שהם יתפוצצו/ירפאו ותשלבי גם לבבות מההקסמה,ותדאגי שהכל יסתובב סביבך אך לא יסתיר אותך,קדימה&#33;" אומר לה ואחכה לראות מה היא תעשה.

7. the bitch is back
    תומאס-
    "פוקימון הא?" הוא אומר ופותח את הדלת ומפהק לך בפנים בזמן שאתה שואל "אבא שלך ערום כו?" ולא שומע מה אמרת "אמרת משהו?" טוב, לא חשוב בוא אני אראה לך איפה הפוקימונים" הוא אומר ומכניס אותך לביתו המבולגן מאוד "מכאן," ממשיך לדבר ומוביל אותך לחדר ארוך וגדול שכולו מלא במדפים המפוצצים בפוקדורים. "אז איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל

ניב-
    סידוט ניראה מאושר מהקרב שלו וניראה שהוא מעדיף להישאר בחוץ.
    אתה ממשיכים ללכת, אחד ליד השני שלפתע אתה שומע רעשים מהשיחים שליידכם ומתוכם יוצאים שישה ווארמפלים () השולחים לעבר סידוט יריעת חוט וקושרים אותו ברגלים.
    "איזה פוקימון עלוב יש לך" אתה שומע ממעל ראשך. אתה מיסתובב בפליאה ורואה שם נער צעיר יושב על עץ וניקרע מצחוק עליך "אלוהים אפילו ווארמפל יכול לנצח את זה&#33;" הוא אומר ומתחיל ומתחיל שוב לצחוק בהיסטרייה.
    לאחר שנרגע הוא קופץ מהעץ ונעמד מולך "אני טימי ואתה מחוסל" הוא אומר ומצביע עליך עם רשת הפרפרם שלו "ווארמפל תעברו גם אליו עם יריעת חוט&#33;" הוא קורא בקול רציני וששת הווארמפלים שלו שולחים לעברך גם יריעת חוט שלפתע, להביור עצום פוגע בששתם ומעיף אותם אחורה.
    אתם מסתכלים בפליאה ורואים בחורה צעירה רוכבת על ארקניין גדול במיוחד ().
    "טימי אם אני אתפוס אותך שוב מנסה לפגוע במאמנים לא רק הווארמפלים שלך יסבלו&#33;" היא צועקת עליו ואז מבלי שום מילה נוספת היא רוכבת על הארקניין שלה ונעלמת.
    "מעצבנת אחת" אומר טימי ומחזיר את הווארמפלים שלו לפוקדור "להיתראות" הוא אומר בקול מובס ואז קופץ על העץ הקרוב ומתחיל לטפס עליו

טל-
    פיצ&#39;ו מהנהנת בהסכמה ואז אתה מורה לה מה לעשות. היא קופצת גבוהה באוויר ומאחורי גבה היא מוציאה מתנות ,בכל מיני צבעים וגדלים, המיסתובבות באוויר בזמן שפיצ&#39;ו נוחטת על הריצפה ומישתמשת בהקסמה ושולחת ללבבות לכל עבר המיסתובבים יחד עם המתנות. שלפתע אחת מהמתנות מיתפוצצת בחוזקה על פיצ&#39;ו ומעיפה אותה לאחור על עוד מתנה, שגם היא מתפוצצת עליה ומעיפה אותה על אחרת שמיתפוצצת ומרפאת אותה.
    פיצ&#39;ו נופלת על הריצפה ונאנחת, כנראה תצטרכו להמשיך לעבוד על זה.

יוסי- מיצטער אחי , אבל אין מקום >>"
    אם יתווסף אתה הראשון שיתקבל
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    שם בפורום: ZOMBIMONKY
    שם במשחק: רונלד סטיל
    רקע רונלד סטיל נולד למשפחה של מאמני פוקימוני ברזל.דודו היה מנהיג מכון הברזל באזור סינו.רונלד הוא ילד ממושקף,נמוך ובעל אייקו גבוהה ביותר.לרונלד היו שני אחים טים וג&#39;ק.טים היה הבכור וג&#39;ק האמצעי.באופן מפתיע לשלושתם היה אותו תאריך לידה.לפי המסורת המשחפתית בגיל 14 כל ילד במשפחה יכול לקבל פוקימון ברזל.כשרונלד היה בן שנתיים טים קיבל את סקארמורי,וכשרונלד היה בן 6 ג&#39;ק קיבל סייטר.טים החליט להשאר אם המשפחה בעוד ג&#39;ק יצא למסע.לאחר שלוש חודשים ג&#39;ק התקשר למשפחה ואמר שהגיע לעיר המכון האחרון.לאחר שעתיים אמרו בחדשות ששלושה נערים נרצחו באותה עיר והתאור של אחד מהם דמה לשל ג&#39;ק.חמש דקות אחרי ששמע את זה עלה טים הסקארמורי שלו ועף לשם.מאז לא שמעו ממנו.רונלד היה בן רק בן שש כשכל הארועים האלה קרו.ביום הולדתו השלוש עשרה ג&#39;ק וטים חזרו הביתה.רונלד שמח מאוד.הם דיברו על כל משקרה עד שפתאום רונלד התעורר והבין שזה היה חלום.בגיל 14 רונלד קיבל ארון ויצא לאותו מסע שאליו יצא ג&#39;ק לפני 7 שנים.
    תמונה/ ספרייט:
    פוקימון התחלתי: ארון
    סרטים:
    תגים:
    כסף:1000&#036;
    ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
    הערות/הארות: שיניתי את האחות לאח ומכווה להתקבל כהשהיה מקום

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Mar 30 2010, 10:24 AM
    ניב-
    סידוט ניראה מאושר מהקרב שלו וניראה שהוא מעדיף להישאר בחוץ.
    אתה ממשיכים ללכת, אחד ליד השני שלפתע אתה שומע רעשים מהשיחים שליידכם ומתוכם יוצאים שישה ווארמפלים () השולחים לעבר סידוט יריעת חוט וקושרים אותו ברגלים.
    "איזה פוקימון עלוב יש לך" אתה שומע ממעל ראשך. אתה מיסתובב בפליאה ורואה שם נער צעיר יושב על עץ וניקרע מצחוק עליך "אלוהים אפילו ווארמפל יכול לנצח את זה&#33;" הוא אומר ומתחיל ומתחיל שוב לצחוק בהיסטרייה.
    לאחר שנרגע הוא קופץ מהעץ ונעמד מולך "אני טימי ואתה מחוסל" הוא אומר ומצביע עליך עם רשת הפרפרם שלו "ווארמפל תעברו גם אליו עם יריעת חוט&#33;" הוא קורא בקול רציני וששת הווארמפלים שלו שולחים לעברך גם יריעת חוט שלפתע, להביור עצום פוגע בששתם ומעיף אותם אחורה.
    אתם מסתכלים בפליאה ורואים בחורה צעירה רוכבת על ארקניין גדול במיוחד ().
    "טימי אם אני אתפוס אותך שוב מנסה לפגוע במאמנים לא רק הווארמפלים שלך יסבלו&#33;" היא צועקת עליו ואז מבלי שום מילה נוספת היא רוכבת על הארקניין שלה ונעלמת.
    "מעצבנת אחת" אומר טימי ומחזיר את הווארמפלים שלו לפוקדור "להיתראות" הוא אומר בקול מובס ואז קופץ על העץ הקרוב ומתחיל לטפס עליו
    אומר בתהייה "אהה? מי זו הייתה לעזאזל?" ואשחרר את סידוט. לאחר מכן אומר לו "הוא תקף אותנו בהפתעה, אבל אל תדאג. אם הוא יתקוף אותנו שוב, אנחנו נהיה מוכנים אליו ונחסל אותו." בניסיון לעודד אותו

10. the bitch is back
    ניב-
    סידוט מתעודד מעט ואתם ממשיכים בדרכם. אחרי הליכה מרובה אתם מגיעיפ למרעה פתוח ורחב וממש במרכזו בריכת מים ענקית.
    אתם ממשיכים ללכת לכייון ושם רואים מגוון רחב של פוקימונים הנימצאים בברכה נהנים מהיום ומשפריצים אחד על השני.
    אתה מוציא את הפוקידע ושוב היא אומרת לך את השמות של הפוקימונים. "גולדין (), וופר (), מג&#39;יקארפ (), ביבראל (), סורסקיט (), מריל ()" לאחר מכן הפוקימון ניסגרת.
    אתה מיסתכל על הפוקימונים שלפתע אתה שומע קולות חזקים. אתה מיסתכל למעלה ורואה להקה של צ&#39;אטוט () מרחפים מעל הבריכה ומזמרים להם ומידי פעם צוללים למטה כמו מחול אלגנטי של זימרה וריקוד.

רונלד- מיצטער אבל אין מקום =&#092;
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    יהיה מתישהו?

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Mar 30 2010, 11:48 AM
    ניב-
    סידוט מתעודד מעט ואתם ממשיכים בדרכם. אחרי הליכה מרובה אתם מגיעיפ למרעה פתוח ורחב וממש במרכזו בריכת מים ענקית.
    אתם ממשיכים ללכת לכייון ושם רואים מגוון רחב של פוקימונים הנימצאים בברכה נהנים מהיום ומשפריצים אחד על השני.
    אתה מוציא את הפוקידע ושוב היא אומרת לך את השמות של הפוקימונים. "גולדין (), וופר (), מג&#39;יקארפ (), ביבראל (), סורסקיט (), מריל ()" לאחר מכן הפוקימון ניסגרת.
    אתה מיסתכל על הפוקימונים שלפתע אתה שומע קולות חזקים. אתה מיסתכל למעלה ורואה להקה של צ&#39;אטוט () מרחפים מעל הבריכה ומזמרים להם ומידי פעם צוללים למטה כמו מחול אלגנטי של זימרה וריקוד.
    "ואו זה יפה. טוב נראה לי שזה הזמן של קריקיטון להילחם. צא החוצה קריקיטון&#33; תתקוף את מריל בחיתוך זעם ואז בנשיכת חרק&#33;"

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Mar 30 2010, 10:24 AM
    תומאס-
    "פוקימון הא?" הוא אומר ופותח את הדלת ומפהק לך בפנים בזמן שאתה שואל "אבא שלך ערום כו?" ולא שומע מה אמרת "אמרת משהו?" טוב, לא חשוב בוא אני אראה לך איפה הפוקימונים" הוא אומר ומכניס אותך לביתו המבולגן מאוד "מכאן," ממשיך לדבר ומוביל אותך לחדר ארוך וגדול שכולו מלא במדפים המפוצצים בפוקדורים. "אז איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל

"אני רוצה את אלקיד, אדוני" אני אומר בחיוך.

14. A little MONSTER
    שם: <=====
    Originally posted by Ritsuka Kun@Mar 30 2010, 09:24 AM

טל-
    פיצ&#39;ו מהנהנת בהסכמה ואז אתה מורה לה מה לעשות. היא קופצת גבוהה באוויר ומאחורי גבה היא מוציאה מתנות ,בכל מיני צבעים וגדלים, המיסתובבות באוויר בזמן שפיצ&#39;ו נוחטת על הריצפה ומישתמשת בהקסמה ושולחת ללבבות לכל עבר המיסתובבים יחד עם המתנות. שלפתע אחת מהמתנות מיתפוצצת בחוזקה על פיצ&#39;ו ומעיפה אותה לאחור על עוד מתנה, שגם היא מתפוצצת עליה ומעיפה אותה על אחרת שמיתפוצצת ומרפאת אותה.
    פיצ&#39;ו נופלת על הריצפה ונאנחת, כנראה תצטרכו להמשיך לעבוד על זה.

יוסי- מיצטער אחי , אבל אין מקום >>"
    אם יתווסף אתה הראשון שיתקבל
    "קאגו זה היה מעולה לפעם ראשונה&#33;" אצעק בשימחה ואחבק אותה,"אבל צריך להמשיך בדרך,בואי למקום שבו יהיה לך נוח יותר להתאמן,וגם פעם הבאה תשתדלי לזרוק את המתנות רחוק יותר טוב?" אשאל ואחייך אליה,לאחר מכן אשים אותה על כתפיי ואמשיך בדרכי אל עבר העיר ג&#39;נטה.

15. Professional Design
    Originally posted by Ritsuka Kun@Mar 29 2010, 05:34 PM
    סטיב-
    XDD
    קרעת אותי XDD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לארביטר יש לי פה אחד כזה" הוא אומר לעצמו ומתחיל לחפש את הפוקדור באחד מהמדפים התחתונים.
    "פרופסור אתה גר במעבדה?" אתה שואל אותו ומרוב בהלה ראשו נידפק מהמדף שמעליו.
    "מה זאת אומרת? ברור שאני גר פה" הוא אומר ומשפשף את ראשו ומביא לך את הפוקדור של לארביטר.
    "כדי שתשמור עליו כמו שצריך לארביטרים נוטים לשמור טינה לאורך זמן" הוא אומר ומלווה אותך לדלת.
    "עכשיו אם תסלח לי אני עדיין עייף ורוצה לחזור לישון. אז אם אתה צריך עזרה במהלך המסע שלך אתה מוזמן להתקשר מכל מרכז פוקימונים" הוא אומר ופותח לך את הדלת.
    אני מתאפק שלו לצחוק עליו ומודה לו "תודה פרופסור , אעקוב אחרי ההוראות שלך ..
    להתראות " אגיד לו ואצא החוצה
    אוציא את לארביטאר מהפוקדור ואחכה לראות שזה באמת הפוקימון לו חיכיתי .

עמוד 4 מתוך 32 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •