Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 32 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 474
  1. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    Originally posted by Ritsuka Kun@Mar 29 2010, 04:44 PM

ג'ו-
    מגבי מחייך בהסכמה ושניכם הולכים ביחד למחוץ לעיר לחפש לו קרב ראשון. כשאתם מגיעים לשער בחור צעיר מברך אותך לשלום ופתח את השער.
    'יופי עכשיו המסע האמיתי מתחיל אתה חושב לעצמך ומתחיל ללכת לכיוון שדה גדול ליד השביל. אתה רואה מספר של פוקימונים המיסתובבים באזור.
    אתה מוציא את הפוקידע והיא מתחילה להקריא לך את שמותיהם " רטטה (), הופיפ (), סנטרט (), פרס (), לוטד ()" אחרי שהיא מסיימת להקריא לך את השמות שלהם היא ניסגרת.
    מגבימסתכל אליך ומחייך. הגעתם למקום הנכון להתאמן.

"אוקיי מגבי, הגיע הזמן לקרב הראשון שלנו!, בוא נעשה את הכי טוב שלנו!" אני מריע בחיוך,
    "בוא נתחיל!, אז ככה, קודם כל תשתמש בידיך כדי להעיף אפר מהאדמה לתוך עיניו של פרס, כך שלא יוכל לראות כלום מסביבו!, לאחר מכן רוץ אליו ותקוף אותו בגחלת חזקה מטווח אפס!"אני מורה לו.

2. the bitch is back
    רונלד~ לא יודע עדיין. אם אהיה תדע...

מצטער שלא הגבתי אתמול או היום עד עכשיו~ היום עבדתי ואתמול הייתי אצל סבתא שלי עד מאוחר. עכשיו שכחתי להוסיף משהו תבחרו מה אתם רוצים להיות. מאמנים או מתאמים!

ניב-
    קריקטון יוצא מהפוקדור, עדיין עייף מהקרב מול סידוט, אבל מוכן ומזומן לקרב מול מריל.
    מריל שבדיוק עולה מהברכה כדי לשבת קצת על שפת המים עם גבו לקריקטון לא מבחינה בכם והיא ניפגעת ישירות מחיתוך הזעם של קריקטון ועפה הצידה. כשהיא נעמדת בחזרה היא שולחת בועות לעבר קריקטון שעפות בכל הכוח לעברו ומיתפצצות עליו.
    קריקטון ניפגע מעט, אבל מחזיק מעמד ויוצא עם נשיכת חרק לעברה ונושך אותה בראש.
    מריל ניפגעת וניכנסת להלם מהמתקפה ונופלת על הריצפה מנסה להישתחרר מקריקטון ותחילה להצליף בו עם זנבה וגורמת לו לרדת ממנה.
    לאחר שהיא מתאוששת היא מתחילה לשיר בקול מרגיע במיוחדת ומרדימה את קריקטון.
    לאחר מכן, היא יוצאת עם הטחה (slam) ופוגעת בקריקטון ומעיפה אותה לאחור.

תומאס-
    "יש לי אלקיד איפשהו פה" הוא אומר ומתחיל ללכת ליד המדפים ומתופף על שפתיו וכעבור כמה שניות הוא מוציא פוקדור מאחד מהדפים האמצעיים ומביא לך אותו.
    "מקווה שתסתדרו ביחד" הוא אומר בחיוך "עכשיו, אם לא אכפת לך יש לי עוד דברים לעשות" ומלווה אותך לדלת וסוגר אותה אחריך.

טל-
    פיצ'ו מחייכת וקופצת על ראשך ושניכם ממשיכים ללכת ביחד לכיוון העיר ג'נטה.
    ככל שאתה מתקדמים, כך היער שאתם הולכים בו מתחיל להיתפזר ואתה עומד עכשיו בחורשה קטנה.
    אתה מיסתכל סביב ורואה כמה פוקימונים הנימצאים במקום.
    אתה מוציא את הפוקידע שלך והיא נידלקת ומתחילה להקריא לך את שמותיהם "הופיפ (), בידוף (), סנטרט (),מטפוד (), ביוטיפליי ()" לאחר מכן היא ניכבת.

סטיב-
    אתה ניפרד מהפרופסור ויוצא מביתו. אחרי שהוא סוגר את דלתו אתה זורק את הפוקדור החדש שלך לאוויר. מתוכו יוצא פוקימון מוזן וירקרק המסתכל עליך במבט חוקר ומשלב את ידו.
    אתה מזהה שזה הוא לארביטר (). הוא ממשיך להיסתכל עליך מסתכל לראות מה הצעד הראשון שלך.

ג'ו-
    מגבי רץ במהירות קדימה ותופן חופן גדול מאוד של חול מהריצפה וזורק לכיוון עיניו של פרס.
    פרס המופתע מתכסה כולו בחול ומנסה לחפש את היריב שלו, אבל בגלל החול בעיניו הוא בקושי מצליח לפתוח אותם ומיסתובב במקום מנסה למצוא את מקור חול.
    מגבי ממשיך לרוץ במהירות ואז קופץ באוויר ופוגע בגחלת חזקה במיוחד בפרס. מה שגורם לו לנחוט על הריצפה.
    לאחר כמה רגעים הוא מצליח להעמד על רגליו הקטנות ושולח אבקה מוזרה וצהבה לעבר מגבי שנוחטת עליו.
    לפתע גופו של מגבי כאילו מיתנוון.
    פרס פגע בו עם נבגי הלם ועכשיו מגבי משותק. פרס מנסה להישתמש בשריטה, אבל מפספס. כנראה החול פוגע עדיין בראייתו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Mar 31 2010, 07:20 PM

ג'ו-
    מגבי רץ במהירות קדימה ותופן חופן גדול מאוד של חול מהריצפה וזורק לכיוון עיניו של פרס.
    פרס המופתע מתכסה כולו בחול ומנסה לחפש את היריב שלו, אבל בגלל החול בעיניו הוא בקושי מצליח לפתוח אותם ומיסתובב במקום מנסה למצוא את מקור חול.
    מגבי ממשיך לרוץ במהירות ואז קופץ באוויר ופוגע בגחלת חזקה במיוחד בפרס. מה שגורם לו לנחוט על הריצפה.
    לאחר כמה רגעים הוא מצליח להעמד על רגליו הקטנות ושולח אבקה מוזרה וצהבה לעבר מגבי שנוחטת עליו.
    לפתע גופו של מגבי כאילו מיתנוון.
    פרס פגע בו עם נבגי הלם ועכשיו מגבי משותק. פרס מנסה להישתמש בשריטה, אבל מפספס. כנראה החול פוגע עדיין בראייתו.
    'איזה קרב נהדר, אני מת על זה!'אני חושב באושר,
    "אוקיי מגבי, תנסה בכל כוחך לצאת מהשיתוק, תתרכז רק בזה תחילה, אם וכאשר תצליח לצאת תשתמש בערפיח על פרס כדי שלא יוכל לראות כלום ותקוף אותו בגחלת פעם נוספת!"אני מדריך אותו.

4. the bitch is back
    ג'ו-
    מגבי מנסה חזק לצאת מזה אבל הוא בקושי מצליח לזוז. לאחר כמה שניות של האבקות בשיתוק הוא שולח ערפיח לעבר פרס, שעד אז הצליח להיצוא א רוב החול בעיניו וכרגע מפוקס בקרב.
    בעוד שהערפיח מתעופף לעברו, שתי פטריותיו מתחילות לזהור באור ורוד בהיר ויוצאת מהן קרן על חושית ( Psybeam) לעבר הערפיח ומעיף אותו לכיוון רטטה שעומד מאחריו ומרעיל אותו.
    מגבי לא מוותר ושולח מפיו שוב גחלת גדולה במיוחד ושורף את פרס.
    פרס לא ניראה שהולך לוותר ויוצא בשריטה לעבר מגבי ושורט אותו פעם אחת בפרצוף וקופץ לאחור מחכה למהלכו של מגבי.
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Mar 31 2010, 08:20 PM
    תומאס-
    "יש לי אלקיד איפשהו פה" הוא אומר ומתחיל ללכת ליד המדפים ומתופף על שפתיו וכעבור כמה שניות הוא מוציא פוקדור מאחד מהדפים האמצעיים ומביא לך אותו.
    "מקווה שתסתדרו ביחד" הוא אומר בחיוך "עכשיו, אם לא אכפת לך יש לי עוד דברים לעשות" ומלווה אותך לדלת וסוגר אותה אחריך.

"רגע פרופסור, מה עם כל הציוד!?" אני צועק לדלת "נו באמת" אני ממלמל ומתחיל ללכת משם "בסדר אלקיד, צא!" אני קורא, מתרגש לראות את הפויקמון ההתחלתי שלי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מאמן.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Mar 31 2010, 07:40 PM
    ג'ו-
    מגבי מנסה חזק לצאת מזה אבל הוא בקושי מצליח לזוז. לאחר כמה שניות של האבקות בשיתוק הוא שולח ערפיח לעבר פרס, שעד אז הצליח להיצוא א רוב החול בעיניו וכרגע מפוקס בקרב.
    בעוד שהערפיח מתעופף לעברו, שתי פטריותיו מתחילות לזהור באור ורוד בהיר ויוצאת מהן קרן על חושית ( Psybeam) לעבר הערפיח ומעיף אותו לכיוון רטטה שעומד מאחריו ומרעיל אותו.
    מגבי לא מוותר ושולח מפיו שוב גחלת גדולה במיוחד ושורף את פרס.
    פרס לא ניראה שהולך לוותר ויוצא בשריטה לעבר מגבי ושורט אותו פעם אחת בפרצוף וקופץ לאחור מחכה למהלכו של מגבי.
    'פרס הזה לא פראייר, הקרב הזה יותר קשה משחשבתי...'אני חושב בעצבנות,
    "תמצשיך ככה מגבי!, עכשיו, תשתמש במחסום, ובלי לבזבז אף רגע עבור לגחלת!"אני מורה לו פקודה קצרה.

7. A little MONSTER
    שם: <=====

טל-
    פיצ&#39;ו מחייכת וקופצת על ראשך ושניכם ממשיכים ללכת ביחד לכיוון העיר ג&#39;נטה.
    ככל שאתה מתקדמים, כך היער שאתם הולכים בו מתחיל להיתפזר ואתה עומד עכשיו בחורשה קטנה.
    אתה מיסתכל סביב ורואה כמה פוקימונים הנימצאים במקום.
    אתה מוציא את הפוקידע שלך והיא נידלקת ומתחילה להקריא לך את שמותיהם "הופיפ (), בידוף (), סנטרט (),מטפוד (), ביוטיפליי ()" לאחר מכן היא ניכבת.

אפשר להיות שתיהם?אם לא אז מתאם..
    ------------
    "וואו קאגו&#33;" אגיד לפיצ&#39;ו"תראי זה ביוטיפליי&#33;" אני אגש אל ביוטיפליי בשקט עם פיצ&#39;ו על כתפי "היי ביוטיפליי^^ " אומר ואחייך,"אני קאגוראן וזו קאגו" אצביע על פיצ&#39;ו "תהיתי אם תרצי להיות בצוות שלי" אם היא היא תסכים אושיט לה פוקדור,אם היא תסרב אז אגיד :"אז מה דעתך על קרב?"

8. the bitch is back
    תומאס-
    בדיוק כשאתה זורק את הפוקדור לאוויר הפרופסור פותח שוב את הדלת ואתה לא מספיק להיסתכל על אלקיד שלך.
    "אני לא מחלק ציוד למה חסר לך משהו?" הוא שואל מבעד הדלת.
    בינתיים אלקיד מושכת באחורי מכנסך וקוראת בקולי קולות.
    "אני לא מאמין" אומר הפרופסור ורץ מהר לתוך ביתו ויוצא החוצה עם מצלמה גדולה ומיושנת ומתחיל לצלם.
    "אלוהים אדירים הוא היה פה&#33; ראית אותו?" הוא שואל בהיסטרייה
    אתה מיסתובב ורק רואה קרן ורודה שעפה במהירות בשמיים.
    "זה היה הפוקימון מיו&#33;" הוא קורא בהיתלהבות ומצביע לעבר הקרן אור בשמיים

ג&#39;ו-
    מאמן או מתאם. ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מגבי מישתמש במחסום ויוצר סביבו קרן אור בהירה המקיפה אותו וניראה שהוא טיפה יותר מחוזק מהגנת המחסום. ואז באותה שנייה הוא שולח גחלת רצינית לעבר פרס שעוד לפני שהוא מספיק להגיב הוא ניפגע מהגחלת בעוצמה חזקה במיוחד וקורס על הריצפה.
    פרס מעולף.

טל-
    אתה מתקרב לביוטיפליי "את רוצה להיות בצוות שלי?" אתה שואל אותה בחיוך ומגיש לה פוקדור.
    ביוטיפליי יורדת מהעץ שעליו נחה ומיסתכלת עליך ומהנהנת את ראשה.
    אתה מחייך ומביאה לה את הפוקדור, שלפתע ביוטיפליי שולחת חדקה קדימה ויורת משם יריעת חוט ומעיפה את הפוקדור על האדמה ומתחילה לצחוק עליך בקולי קולות ומתחילה להיתעוף בחזרה לעץ ממשיכה לצחקק עליך.
    "אתה יודע פוקימונים מרצונם לרוב לא יסכימו להיצטרף אל מאמנים" אתה שומע לפה.
    אתה מיסתובב ועל ענף על עץ לידך יושבת נערה בערך בגילך "אתה צריך או להוכיח את עצמך או לנצח אותם בקרב" היא אומרת ואז קופצת למטה
    "אני קארי, אני מניחה שאתה חדש בתחום נכון?" היא שואלת בחיוך
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Mar 31 2010, 09:59 PM

ג&#39;ו-
    מאמן או מתאם. ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מגבי מישתמש במחסום ויוצר סביבו קרן אור בהירה המקיפה אותו וניראה שהוא טיפה יותר מחוזק מהגנת המחסום. ואז באותה שנייה הוא שולח גחלת רצינית לעבר פרס שעוד לפני שהוא מספיק להגיב הוא ניפגע מהגחלת בעוצמה חזקה במיוחד וקורס על הריצפה.
    פרס מעולף.

מאמן D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מעולה מגבי&#33;, היית ממש טוב&#33;"אני משבח אותו בשמחה ומחבק אותו,
    לאחר מכן אני מרפה ממנו,
    "אז מגבי, יש לך כוח לעוד קרב קטן או שאתה צריך לנוח?"אני שואל אותו בחיוך.

10. the bitch is back
    ג&#39;ו-
    מגבי מחבק אותך בחזרה ומיסתכל עליך במבט סובל. כנראה עדיין כואב לו מהקרב והוא עדיין סובל מהשיתוק של פרס. אבל מחייך אליך. כנראה הוא עדיין מוכן להמשיך.

ד"א יש מרכז פוקימונים בכל מקום~ אז אתה לא צריך להגיע לעיר~
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    אני חושב מעט ומקבל החלטה,
    "לא מגבי, לא כדאי שתמשיך ככה אם אנחנו רוצים להוציא ממך את המקסימום, נלך למרכז הפוקימונים לרגע ונחזור להתאמן"אני משיב לו במהירות ומתקדם ביחד איתו למרכז הפוקימונים הקרוב ביותר.

12. Professional Design
    סטיב-
    אתה ניפרד מהפרופסור ויוצא מביתו. אחרי שהוא סוגר את דלתו אתה זורק את הפוקדור החדש שלך לאוויר. מתוכו יוצא פוקימון מוזן וירקרק המסתכל עליך במבט חוקר ומשלב את ידו.
    אתה מזהה שזה הוא לארביטר (). הוא ממשיך להיסתכל עליך מסתכל לראות מה הצעד הראשון שלך.

אגיד ברוגע ושלווה " שלום לארביטאר ... שמי הוא סטיב ואני המאמן החדש שלך
    אקווה שתהנה לעבור איתי את המסע , אשמח אם תשהה איתי גם לפעמים מחוץ לפוקדור"
    אגיד בעודי צועד לעבר החנות בשביל לקנות פוקדורים וציוד לדרך

13. the bitch is back
    ג&#39;ו-
    רק אל תשכח לצטט למרות שזה רק שנינו פה XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מגבי מחייך ושניכם הולכים לכיוון מרכז פוקימונים. אתה מבחין שמגבי טיפה ניגרר מאחורה אבל ממשיך יחד איתך.
    כעבור כמה דקות אתה מבחין במרכז פוקימונים וניכנס אליו.
    שם עומדת אישה בשמלה קצרה וורודה ושתי קוקיות ורודות מסודרות בצורה דיי משעשעת.
    "Aלום במה אוכל לעזור לך?" היא שואל בחיוך.
    "לרפא בבקשה" אתה אומר ומחזיר את מגמבי לפוקדור. "כמה דקות והוא יהיה בסדר" היא אומרת בחיוך וקוראת לצ&#39;אנסי שלה שמגיעה מאחורי הדלפק אתה מביא לה את הפוקדור של מגבי וממתין באיזור הישיבה כמה דקות וקורא מגזין ובו כתבה ארוכה על מנהיגת מכון אלכסיס ובה הכתבה מספרת על היתנגדות העיר על מינויה לתפקיד ורצון להורידה מהתפקיד החשוב.
    "ג&#39;ו?" קוראת לפתע האחות ג&#39;וי ומוציאה אותך מריכוז הכתבה "מגבי בריא" היא אומרת כשאתה מגיע לשם.
    "עוד משהו שאוכל לעזור?" היא שואלת בחיוך

סטיב-
    לארביטר נושף בכבדות ומהנהן בהסכמה.
    שניכם הולכים לכיוון חנות שבצידה שני של העיר ליד היציאה.
    שם אתה רואה שיושב בחור טיפה מבוגר ממך היושב וניראה מעט משועמם.
    "שלום&#33;" הוא מברך אותך כשאתה ניכנס פנימה "צריך עזרה במשהו?" הוא שואל בחיוך, מעט מאולץ.
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Mar 31 2010, 10:20 PM
    ג&#39;ו-
    רק אל תשכח לצטט למרות שזה רק שנינו פה XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מגבי מחייך ושניכם הולכים לכיוון מרכז פוקימונים. אתה מבחין שמגבי טיפה ניגרר מאחורה אבל ממשיך יחד איתך.
    כעבור כמה דקות אתה מבחין במרכז פוקימונים וניכנס אליו.
    שם עומדת אישה בשמלה קצרה וורודה ושתי קוקיות ורודות מסודרות בצורה דיי משעשעת.
    "Aלום במה אוכל לעזור לך?" היא שואל בחיוך.
    "לרפא בבקשה" אתה אומר ומחזיר את מגמבי לפוקדור. "כמה דקות והוא יהיה בסדר" היא אומרת בחיוך וקוראת לצ&#39;אנסי שלה שמגיעה מאחורי הדלפק אתה מביא לה את הפוקדור של מגבי וממתין באיזור הישיבה כמה דקות וקורא מגזין ובו כתבה ארוכה על מנהיגת מכון אלכסיס ובה הכתבה מספרת על היתנגדות העיר על מינויה לתפקיד ורצון להורידה מהתפקיד החשוב.
    "ג&#39;ו?" קוראת לפתע האחות ג&#39;וי ומוציאה אותך מריכוז הכתבה "מגבי בריא" היא אומרת כשאתה מגיע לשם.
    "עוד משהו שאוכל לעזור?" היא שואלת בחיוך
    טעות שלי XD
    ְְְ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני קם באיטיות מהכיסא,
    "לא, אין שום דבר שאני צריך. תודה רבה לך בכל מקרה&#33;"אני מודה לה ויוצא מן המרכז.
    "טוב, נעשה עוד קרב קטן ואז נתחיל להתקדם מכאן..."אני ממלמל לעצמי ומתקדם לאותו מקום שהיינו בו קודם.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Mar 31 2010, 10:59 PM
    תומאס-
    בדיוק כשאתה זורק את הפוקדור לאוויר הפרופסור פותח שוב את הדלת ואתה לא מספיק להיסתכל על אלקיד שלך.
    "אני לא מחלק ציוד למה חסר לך משהו?" הוא שואל מבעד הדלת.
    בינתיים אלקיד מושכת באחורי מכנסך וקוראת בקולי קולות.
    "אני לא מאמין" אומר הפרופסור ורץ מהר לתוך ביתו ויוצא החוצה עם מצלמה גדולה ומיושנת ומתחיל לצלם.
    "אלוהים אדירים הוא היה פה&#33; ראית אותו?" הוא שואל בהיסטרייה
    אתה מיסתובב ורק רואה קרן ורודה שעפה במהירות בשמיים.
    "זה היה הפוקימון מיו&#33;" הוא קורא בהיתלהבות ומצביע לעבר הקרן אור בשמיים

אלקיד נקבה?&#33; למה?&#33;?&#33;?&#33;?&#33; :{
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מ-מיו&#33;?" אני שואל, נדהם "אבל- אבל מה יש לו לעשות פה??" אני שואל באי הבנה.

עמוד 5 מתוך 32 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •