Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 32 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 474
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 2 2010, 07:48 PM
    תומאס-
    פעם אחרונה שבדקתי אין לי פות ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    למתקפה קוראים בעיטה מיסתובבת.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אלקיד לא ניראת שהיא הולכת לוותר גם ככה והיא יוצאת עם מתקפה מהירה ופוגעת חזיתית ברטטה ומעיפה אותו על עץ, ולא נותנת לו שנייה להעמד וכבר קופצת על ראשה ומתחילה להיסתובב ולבעוט בחוזקה ברטטה, שלא מחזיק מאמד ומתעלף על המקום.

"כל הכבוד, אלקיד!" אני אומר לה בשמחה "קדימה, בואי נמשיך" אני אומר לה.

2. A little MONSTER
    שם: <=====
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 1 2010, 10:29 AM

טל-
    "בשמחה" היא אומרת וצופה בפיצ&#39;ו שולחת במהירות מכת ברק לעבר ביוטיפליי, שעדיין עם גבה אליכם וניפגעת ממכת הברק בעודה באוויר.
    ביוטיפליי מיסתובבת ומבט כועס מיסתכלת עליכם בזעם ואז שולחת יריעת חוט לכיוון פיצ&#39;ו, שמגיבה במתנה המיתפוצצת באור בהיר על ביוטיפליי אשר ניפגעת.
    ביוטיפליי מתרגזת עוד יותר ומתחילה לקבל צורה מעט מרובעת ולהבריק באור כסוף ובהיר. ביוטיפליי הישתמשי בהיתקשחות ( Harden) ואז יוצאת במהירות לעבר פיצ&#39;ו, מתעלמת מההקסמה ומהצלפת הזנב שלה, ומתכוונת להכנס בה חזיתית, אך לפני המפגש היא נעצרת ועפה למעלה במהירות ומיתחמקת ממכת הברק של פיצ&#39;ו.
    ביוטיפליי שולחת שתי קרנות אדומות בהירות מכנפייה ועוטפת את פיצ&#39;ו וסופגת ממנה אנרגיה. אתה מבית שהיא הישתמשה בספיגה (Absorb) על פיצ&#39;ו.
    ביוטיפליי מתחילה לצחקק למראה פיצ&#39;ו המעט מותשת

"קאגו,תראי לה מה זה לשאוב ממך חיים&#33;"אצעק ואחפש אסטרטגיה כדיי לממש את הפוטנציאל של התקפותיה של פיצ&#39;ו"תקפצי גבוה ככל שתוכלי ותשלחי מתנה אל עבר הרצפה,עם ההדף שנוצר תעופי אל עבר ביוטיפליי ובדרך תשתמשי בהצלפת זנב,כשתהיי ממש קרובה אלייה תיצמדי אלייה ותשתמשי במכת ברק חזקה ככל שתוכלי,תשתמשי בהקסמה ותצנחי למטה לפניי שהיא תוכל לפגוע בך,"אומר לה בטון נחוש"ואל תדאגי אני אתפוס אותך&#33;אשנה את הטון לרך יותר ואסתכל מה התגובה של קארי למהלך שלי.

3. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 2 2010, 06:48 PM
    ג&#39;ו-
    מגבי מנסה לקפוץ מעל הבועות, אבל רוח פיתאומית מעיפה אותם ישירות עליו והוא מועף אחורה ומתרסק על האדמה.
    הוא נעמד ומישתמש במחסום וההגנה שלו עולה והוא רץ במהירות לעבר קוולפיש שמנסה להיתחמק מדחיפה ישירה וומיסתובב במהירות הצידה, אבל לא מוכן לזה שההתקפה הזו הסחת דעת וניפגע ישירות מהגחלת של מגבי.
    "גחלת לא תעזור לך" המאמן קורא "קדימה פישי היתכווצות ( Minimize) ואז דחיפה&#33;" קורא המאמן.
    קוולפיש מהנהן ואז נושף אוויר מפיו ומתכווץ לגודל של אגוז.
    מגמבי מתחיל לחפש אותו, אבל ניפגע ישירות מתחת לפיו מהדחיפה של קוולפיש.
    "אני לא אהיה קרב פשוט" אומר המאמן ומחייך.

"זה בדיוק מה שבאתי להגיד לך"אני משיב לו בחיוך משלי,
    "עכשיו מגבי, אז ככה, תן לקוולפיש לתקוף ראשון, אם הוא משתמש בהתכווצות, הוא פותח את הפה, נכון?, אז בדיוק שהוא יפתח את הפה תשתמש עליו בערפיח לתוך גופו, כך שראותיו היפגעו כמה שיותר קשה מהערפיח, עם אתה רואה שהוא לא עומד להשתמש בזה אל תחכה לכלום ותקוף בגחלת&#33;"אני שואג.

4. the bitch is back
    מצטער ששוב לא ייצא לי להגיב מיום שישי, עבדתי גם שישי וגם שבת ואתמול הייתי באירוע בתנועת נוער שלי~ אז מיצטער עכשיו שניגמר החג יש לי הרבע יותר זמן להגיב&#33;

סטיב-
    לארביטר מהנהן בהסכבה, כנראה גם הוא רוצה להיתפתח. שניכם ממשיכים ללכת ביחד בחורשה הארוכה הזאת ומגיעים למבוא סתום.
    אתם מסתכלים סביב, בתקווה לחפש פוקימונים ושומעים ממרחק קצר רעש של צחוק של פוקימונים.
    שניכם הולכים לכיוון הקולות ורואים מבעד לשיח קטן קרחת יער מכוסה בדשא ופרחים ובמרכזה משחקים להם כמה פוקימונים.
    אתה מוציא את הפוקידע הנאמנה שלך והיא מתחילה לקרוא לך בשמותיהם "פידג&#39;י (),שרומיש (), נינקדה (), בורמי (), סנטרט (), בלספורט (), פלאסל (), סלקות&#39; ()" לאחר מכן הפוקידע נסגרת ונכבת.

ניב-
    "אוי, אני מיצטער" הוא אומר "אני לא באמת מתכוון לזה שהיא תעלם, זו אחותי ואני אוהב אותה. אבל נימאס לי ממנה" הוא אומר.
    "למה אבל אתה חושב שיש לי החלטה ברורה אני גם אוהב תיאום, אימי הייתה מתאמת מפורסמת ביותר.
    אבל כן קרבות זה גם נחמד" הוא אומר ושותק לכמה דקות ומיסתכל על המים. "שיחררתי ארבע מהווארפלים שלי. שניים היתפתחו לסליקון ולקסקון. אני חושב שלתפוס את אותו פוקימון רק בגלל שזה ניראה מגניב, זה ממש טיפשי. אני לא יודע מה חשבתי&#33;" הוא ממשיך לדבר העיקר לא לשתוק.
    "אז אני רואה שתפסת גם קריקטון ומריל. הם לא בדרך כלל בחירה ראשונה למאמנים. כל מי שאני מכיר שהתחיל תפס זיגזגון ועוד פוקימון כי הם הכי נפוצים" הוא אומר ומתחיל לצחקק.
    בינתיים מתחיל להחשיך מסביב וקולות של חרקים קטנים מצרצרים מרחוק.
    "כדי שנדליק מדורה, אתה חושב?" הוא שואל ונעמד על רגליו ומתחיל לקושש עצים "נו אתה רוצה לעזור?" הוא שואל בחיוך.

תומאס-
    אלקיד מחייכת ורצה ליד רגליך ומתחילה ללכת אחריה בהמשך הדרך.
    אחרי עשר דקות הליכה בערך אתה מגיע לשדה קטן וארוך הצומח בו דשא והמון פרחים.
    ככל שאתה ממשיך ללכת בו ככה עייפות מתאומית נופלת עליך ולפתע אתה נירדם לחלוטין.
    כשאתה מתעורר, אתה מיסתכל סביב ורואה שאתה נישען על גזע עץ, לידך מדורה קטנה ועליה מונח סיר וריח של אוכל עולה ממנו.
    "הו, היתעוררת אני רואה" אתה שומע לפתע ומאחורי הגזע יוצאת ילדה בערך בת עשר המיסתכלת עליך בחיוך ומניחה ערימת זרדים על האדמה
    "מיצטערת על זה. חשבתי שאתה מישהו אחר" היא אומרת ומתיישבת ומתחילה לערבב את הסיר. "בטעות פיזרתי עליך המון אבקת שינה ממש סליחה. לכן בתור פיצוי הכנתי אוכל&#33;" היא ממשיכה "דרך אגב, אני אלי"

טל-
    פיצ&#39;ו מלחסנת אליך מבט ומחייכת בהסכמה ואז קופצת באוויר ושולחת מתנה על הריצפה, אשר מיתפוצצת ושוהרת באורות ציבועניים במיוחד.
    פיצ&#39;ו לא מבזבזת זמן וקופצת מעל ביוטיפליי ונחותת על גבה ומישתמשת במכת ברק רצינית הפוגעת קשות בביוטיפליי וגורמת לה להתרסק בעוצמה אדירה על האדמה הקשה.
    ביוטיפליי מצליחה להיתרומם קצת ואז מישתמשת בסופה על פיצ&#39;ו, שבדיוק מישתמשת בהקסמה ושולחת לבבות לעבר ביוטיפליי, שהסופה מעיפה אותם לכל הכיוונים ויוצרת מערבולת של לבבות הפוגעת בפיצ&#39;ו.
    אתה מיסתכל לעבר קארי והיא יושבת על רגליים מקופלות כנגד בטנה ונראת מעט משועממת מהקרב.

ג&#39;ו-
    "פישי צוות כפול ואז קרן בועות&#33;" קורא המאמן ולפתע עשרות נקודות כחולות מקיפות את מגבי מכל עבר, שניהיה מבולבל מכל הכפילים של קוולפיש וניפגע ישירות מקרן הבועות שמגיע מכל כיוון.
    מגבי מנסה לשלוח ערפיח לכל עבר ומכסה על המגרש ומחכה לרגע הנכון לשמוע את קוולפיש, אבל כלום לא קורא.
    "שכחת אולי שקוולפיש גם סוג רעל ומתקפת ערפיח לא תשפיע עליו בכלל" המאמן קורא וצוחק.
    מגבי שולח גחלת לכל עבר, אבל הבועות מגיעות מכל מקום ומכבות את הגחלת לפני שהיא פוגעת במשהו.
    המאמן משלב את ידו ומחייך, חיוך מלא באושר על ההובלה בקרב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. Professional Design
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 4 2010, 12:39 PM
    סטיב-
    לארביטר מהנהן בהסכבה, כנראה גם הוא רוצה להיתפתח. שניכם ממשיכים ללכת ביחד בחורשה הארוכה הזאת ומגיעים למבוא סתום.
    אתם מסתכלים סביב, בתקווה לחפש פוקימונים ושומעים ממרחק קצר רעש של צחוק של פוקימונים.
    שניכם הולכים לכיוון הקולות ורואים מבעד לשיח קטן קרחת יער מכוסה בדשא ופרחים ובמרכזה משחקים להם כמה פוקימונים.
    אתה מוציא את הפוקידע הנאמנה שלך והיא מתחילה לקרוא לך בשמותיהם "פידג&#39;י (),שרומיש (), נינקדה (), בורמי (), סנטרט (), בלספורט (), פלאסל (), סלקות&#39; ()" לאחר מכן הפוקידע נסגרת ונכבת.

"קדימה לארביטאר , הפלאסל הזה ניראה אחד שרוצה קרב ,
    בוא נילחם בוא , השתמש בנשיכה לארביטאר &#33;"
    אצעק לעברו , אתן לו פקודה קצרה כדי לתת לקרב להתחיל כמו שצריך ללא לחצים .

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 4 2010, 01:39 PM
    ניב-
    "אוי, אני מיצטער" הוא אומר "אני לא באמת מתכוון לזה שהיא תעלם, זו אחותי ואני אוהב אותה. אבל נימאס לי ממנה" הוא אומר.
    "למה אבל אתה חושב שיש לי החלטה ברורה אני גם אוהב תיאום, אימי הייתה מתאמת מפורסמת ביותר.
    אבל כן קרבות זה גם נחמד" הוא אומר ושותק לכמה דקות ומיסתכל על המים. "שיחררתי ארבע מהווארפלים שלי. שניים היתפתחו לסליקון ולקסקון. אני חושב שלתפוס את אותו פוקימון רק בגלל שזה ניראה מגניב, זה ממש טיפשי. אני לא יודע מה חשבתי&#33;" הוא ממשיך לדבר העיקר לא לשתוק.
    "אז אני רואה שתפסת גם קריקטון ומריל. הם לא בדרך כלל בחירה ראשונה למאמנים. כל מי שאני מכיר שהתחיל תפס זיגזגון ועוד פוקימון כי הם הכי נפוצים" הוא אומר ומתחיל לצחקק.
    בינתיים מתחיל להחשיך מסביב וקולות של חרקים קטנים מצרצרים מרחוק.
    "כדי שנדליק מדורה, אתה חושב?" הוא שואל ונעמד על רגליו ומתחיל לקושש עצים "נו אתה רוצה לעזור?" הוא שואל בחיוך.
    אקום ואתחיל לאסוף עצים וזרדים, ובאותו זמן אומר "ללכת על הפוקימונים הכי נפוצים זה לא תמיד כזה טוב. דווקא הפוקימונים הנדירים הם יותר חזקים לרוב, לפחות ככה אחותי אמרה. תגיד, יש לך איך להדליק את האש ברגע שנסיים ללקט את העצים?"

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 4 2010, 01:39 PM
    תומאס-
    אלקיד מחייכת ורצה ליד רגליך ומתחילה ללכת אחריה בהמשך הדרך.
    אחרי עשר דקות הליכה בערך אתה מגיע לשדה קטן וארוך הצומח בו דשא והמון פרחים.
    ככל שאתה ממשיך ללכת בו ככה עייפות מתאומית נופלת עליך ולפתע אתה נירדם לחלוטין.
    כשאתה מתעורר, אתה מיסתכל סביב ורואה שאתה נישען על גזע עץ, לידך מדורה קטנה ועליה מונח סיר וריח של אוכל עולה ממנו.
    "הו, היתעוררת אני רואה" אתה שומע לפתע ומאחורי הגזע יוצאת ילדה בערך בת עשר המיסתכלת עליך בחיוך ומניחה ערימת זרדים על האדמה
    "מיצטערת על זה. חשבתי שאתה מישהו אחר" היא אומרת ומתיישבת ומתחילה לערבב את הסיר. "בטעות פיזרתי עליך המון אבקת שינה ממש סליחה. לכן בתור פיצוי הכנתי אוכל&#33;" היא ממשיכה "דרך אגב, אני אלי"

"אני תומאס" אני עונה לה "רגע, את מי ניסית לתפוס עם אבקת השינה הזאת?" אני שואל בבילבול, בעודי ממשמש את ראשי "רגע אחד, איפה האלקיד שלי?&#33;" היא שואל מבוהל, מסתכל מסביב.

8. the bitch is back
    סטיב-
    לארביטר יוצא במהירות לעבר פאסל ונושך את ראשו בחוזקה.
    שאר הפוקימונים מופתעים מהמתקפה של לארביטר ומיתרחקים אחורה מיסתכלים באימה על מראה של פלאסל הפצוע ולארביטר ענק לידו.
    לאחר כמה שניות לארביטר משחרר את פלאסל שנעמד ,בקושי, בעצבים הוא מסתכל על לארביטר ושולח גל רעם (Thunder Wave) אבל המתקפה אינה משפיעה על לארביטר והוא מיתרחק באימה מלארביטר שניראה דיי משועשע מכל המצב.
    פלאסק מיסתכל בכעס על לארביטר ואז שולח את שפתיו קדימה ושולח לעברו נשיקה מתוקה ( Sweet Kiss) לעבר לארביטר המעופפת לעברו ופוגעת ישירות בלחיו של לארביטר והוא מתחיל להיסתובב במקום ולצחקק לעצמו.

ניב-
    "עם מצית..." הוא אומר ומרים גבה כשהוא מיסתכל עליך "איפה אתה חי?" הוא שואל ומתחיל לצחוק בקול גדול.
    לאחר כמה דקות של קישוש עצים יש לכם ערימה גדולה למדי וטימי, מתחיל לסדר את המדורה.
    "האמת לא כל הנדירים חזקים" הוא אומר ומדליק את המדורה "שמעת פעם על סורסקיט?" הוא שואל "הוא פוקימון מאוד נדריף אבל בתכלס יחסית חלש" הוא אומר ושותק ומיסתכל על הכוכבים.
    לאחר רבע שעה שהמדורה טיפה דועכת הוא מוציא מתרמילו סיר ומוצרים ומתחיל לבשל ארוחת ערב.
    אתה מיסתכל על השמים ורואה כמה וולביטים () וכמה אילומיס () מתחילים לרחף להם מעל ברכת המים וזנבם זוהר ומאירים את הבריכה ואתה מבחין בפוקימוני המים החיים בקרקעית הבריכה שוחים להם.
    "טוב האוכל מוכן" טימי קורא לפתע "אחרי האוכל נלך לישון, יש לנו עוד דרך כדי להגיע לעיר בסדר?" הוא שואל

תומאס-
    "את אחי הגדול" היא אומרת במעט מבויישת "אהה אלקיד שלך פה" היא אומרת ואלקיד יוצאת מאחורי הגזה עם ערמת זרדים על ידיה וכשהיא רואה שאתה ער היא רצה ומחבקת אותך בחיבוק חזק.
    "היא לא הפסיקה לשבת לצידך, אתה יישן כבר שלוש שעות" היא אומרת ומוציאה כף וטועמת את התבשיל בסיר.
    "מוכן, רוצה קצת?" היא שואלת בחיוך
    גיל! 3>

9. Professional Design
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 4 2010, 07:22 PM
    סטיב-
    לארביטר יוצא במהירות לעבר פאסל ונושך את ראשו בחוזקה.
    שאר הפוקימונים מופתעים מהמתקפה של לארביטר ומיתרחקים אחורה מיסתכלים באימה על מראה של פלאסל הפצוע ולארביטר ענק לידו.
    לאחר כמה שניות לארביטר משחרר את פלאסל שנעמד ,בקושי, בעצבים הוא מסתכל על לארביטר ושולח גל רעם (Thunder Wave) אבל המתקפה אינה משפיעה על לארביטר והוא מיתרחק באימה מלארביטר שניראה דיי משועשע מכל המצב.
    פלאסק מיסתכל בכעס על לארביטר ואז שולח את שפתיו קדימה ושולח לעברו נשיקה מתוקה ( Sweet Kiss) לעבר לארביטר המעופפת לעברו ופוגעת ישירות בלחיו של לארביטר והוא מתחיל להיסתובב במקום ולצחקק לעצמו.
    אצחק ואגיד "נו באמת ..לארביטאר מה אתה גיי ? מה אתה נותן לפלאסל הזה לבלבל אותך הוא , תיראה את הגיי הזה מנשק אותך , אל תיגרר אחריו ..
    עשה טובה , והשתמש בפזילה , מיד אחר כך השתמש בראש ברזל &#33;"

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 4 2010, 08:22 PM
    ניב-
    "עם מצית..." הוא אומר ומרים גבה כשהוא מיסתכל עליך "איפה אתה חי?" הוא שואל ומתחיל לצחוק בקול גדול.
    לאחר כמה דקות של קישוש עצים יש לכם ערימה גדולה למדי וטימי, מתחיל לסדר את המדורה.
    "האמת לא כל הנדירים חזקים" הוא אומר ומדליק את המדורה "שמעת פעם על סורסקיט?" הוא שואל "הוא פוקימון מאוד נדריף אבל בתכלס יחסית חלש" הוא אומר ושותק ומיסתכל על הכוכבים.
    לאחר רבע שעה שהמדורה טיפה דועכת הוא מוציא מתרמילו סיר ומוצרים ומתחיל לבשל ארוחת ערב.
    אתה מיסתכל על השמים ורואה כמה וולביטים () וכמה אילומיס () מתחילים לרחף להם מעל ברכת המים וזנבם זוהר ומאירים את הבריכה ואתה מבחין בפוקימוני המים החיים בקרקעית הבריכה שוחים להם.
    "טוב האוכל מוכן" טימי קורא לפתע "אחרי האוכל נלך לישון, יש לנו עוד דרך כדי להגיע לעיר בסדר?" הוא שואל
    "כן אין בעיה. ואתה יודע, אמרתי לרוב, בדיוק בגלל פוקימונים כמו סורסקיט. אבל תודה שרוב הנפוצים חלשים, כמו זיגזגון, או רטטה."

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 4 2010, 08:22 PM
    תומאס-
    "את אחי הגדול" היא אומרת במעט מבויישת "אהה אלקיד שלך פה" היא אומרת ואלקיד יוצאת מאחורי הגזה עם ערמת זרדים על ידיה וכשהיא רואה שאתה ער היא רצה ומחבקת אותך בחיבוק חזק.
    "היא לא הפסיקה לשבת לצידך, אתה יישן כבר שלוש שעות" היא אומרת ומוציאה כף וטועמת את התבשיל בסיר.
    "מוכן, רוצה קצת?" היא שואלת בחיוך
    "אני אשמח לטעום" אני אומר לה בחיוך ולוקח קצת מהאוכל "אז מה הסיפור בינך לבין אחיך?" אני שואל אותה, בעודי טועם מהאוכל ומלטף את אלקיד.

12. the bitch is back
    סטיב-
    לארביטר מנער במעט בראשו ומנסה לפזול אבל בטעות דוקר את עצמו בעין ומהכאב עף לאחור ומתחיל להיתפתל על האדמה בכאבים. "קדימה לארביטר ראש ברזל&#33;" אתה קורא וכנראה הכאבים בעין פיקסו את לארביטר והוא מתחיל לרוץ במהירות לעבר פלאסל וקרנו מתחילה לזהור באור כסוף ובהיר ומתחילה לעטוף את כל גופו ואז הוא מתנגח בעוצמה חזקה בפלאסל ומעיף אותו בחוזקה על עץ מאחוריו.
    פלאסל מתעלף.

ניב-
    "אני דווקא אוהב אותם" הוא אומר "הם אולי ניראים חלשים, אבל הם יאלים והכי נאמנים" הוא אומר ומתחיל לאכול מהנזיד שהכין. אחרי שאתם מסיימים לאכול טימי פותח את השק שינה שלו "לילה טוב" הוא אומר בחיוך ונירדם. גם אתה פותח את השק שינה והולך לישון.
    כעבור כמה שעות שניראות לך דקות אחדות, אתה מיתעורר לריח של ביצים מטוגנות "בוקר טוב&#33;" אומר טימי בחיוך ומביא לך צלחת עם שתי ביצים ופרוסת לחם.
    "תאכל מהר יש לנו הליכה ארוכה" אומר ואוכל בעצמו.
    אחרי שאתם מסיימים לאכול אתם מתארגנים מהר ומתחילים ללכת.
    אחרי עשר דקות אתם מגיעים לשדה גדול ואתה מבחין בהרבה פוקימוני עשב מיסתובבים באזור. אתה מוציא את הפוקידע שלך והיא מקריאה לך את שמם "הופיפ (),פרס (), אגסקיוט (),טנגלה ()" לאחר מכן היא ניסגרת.
    "וואו תראה איזה חמוד&#33;" קורא לפתע טימי ומצביע לך על וינונט ( ) "אני רוצה להלחם מולו&#33;" הוא אומר וזורק פוקדור לאוויר ומתכו יוצא סיליקון ().
    "אני אלחם מולו, אתה לא חייב להישאר לצפות" הוא אומר וניראה מעט מבוייש

תומאס-
    "אהה שום דבר מיוחד" היא אומרת "הוא סתם אוהב להעלם לי והוא נעדר כבר כמה ימים" מוסיפה בשקט ומיסתכלת בצלחתה "אתה מבין, לפני שלושה ימים היה היום הולדת 13 שלי ונורא רציתי שהוא ילכוד לי פוקימון והוא עוד לא חזר. ואני ממש דואגת לו וחשבתי שאתה זה הוא" היא אומרת ונראת ממש עצובה "הוא לרוב נעלם סתם ככה ואני צריכה להחזיר אותו בכוח" לאחר מכן שותקת ומלטפת את אלקיד שלך. "יש לך מזל שיש לך פוקימון נאמן כל כך&#33; כ"כ הייתי רוצה אחד בעצמי אבל אין לי אפילו דרך ללכוד אחד" היא אומרת וממשיכה "אחי מאמן מתחיל ולו יש אפשרות כלשהי לנסות, אבל הפעם לא ניראה לי הוא יחזור. אני מחפשת אותו מאז... אז לאן אתה הולך?" היא שואלת בניסיון להעביר נושא.
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 4 2010, 11:14 PM
    ניב-
    "אני דווקא אוהב אותם" הוא אומר "הם אולי ניראים חלשים, אבל הם יאלים והכי נאמנים" הוא אומר ומתחיל לאכול מהנזיד שהכין. אחרי שאתם מסיימים לאכול טימי פותח את השק שינה שלו "לילה טוב" הוא אומר בחיוך ונירדם. גם אתה פותח את השק שינה והולך לישון.
    כעבור כמה שעות שניראות לך דקות אחדות, אתה מיתעורר לריח של ביצים מטוגנות "בוקר טוב&#33;" אומר טימי בחיוך ומביא לך צלחת עם שתי ביצים ופרוסת לחם.
    "תאכל מהר יש לנו הליכה ארוכה" אומר ואוכל בעצמו.
    אחרי שאתם מסיימים לאכול אתם מתארגנים מהר ומתחילים ללכת.
    אחרי עשר דקות אתם מגיעים לשדה גדול ואתה מבחין בהרבה פוקימוני עשב מיסתובבים באזור. אתה מוציא את הפוקידע שלך והיא מקריאה לך את שמם "הופיפ (),פרס (), אגסקיוט (),טנגלה ()" לאחר מכן היא ניסגרת.
    "וואו תראה איזה חמוד&#33;" קורא לפתע טימי ומצביע לך על וינונט ( ) "אני רוצה להלחם מולו&#33;" הוא אומר וזורק פוקדור לאוויר ומתכו יוצא סיליקון ().
    "אני אלחם מולו, אתה לא חייב להישאר לצפות" הוא אומר וניראה מעט מבוייש
    "אנחנו מטיילים ביחד עכשיו.אני אשאר כאן, אבל בנתיים אני רוצה שמריל יתאמן קצת. עוד לא יצא לי להילחם איתו."
    אוציא את מריל החוצה ואומר לו "תתקוף את הופיפ באקדח מים ואז בחבטת גוף. כשאתה פוגע בו תשתמש בשירה&#33;"

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Apr 4 2010, 11:14 PM
    תומאס-
    "אהה שום דבר מיוחד" היא אומרת "הוא סתם אוהב להעלם לי והוא נעדר כבר כמה ימים" מוסיפה בשקט ומיסתכלת בצלחתה "אתה מבין, לפני שלושה ימים היה היום הולדת 13 שלי ונורא רציתי שהוא ילכוד לי פוקימון והוא עוד לא חזר. ואני ממש דואגת לו וחשבתי שאתה זה הוא" היא אומרת ונראת ממש עצובה "הוא לרוב נעלם סתם ככה ואני צריכה להחזיר אותו בכוח" לאחר מכן שותקת ומלטפת את אלקיד שלך. "יש לך מזל שיש לך פוקימון נאמן כל כך&#33; כ"כ הייתי רוצה אחד בעצמי אבל אין לי אפילו דרך ללכוד אחד" היא אומרת וממשיכה "אחי מאמן מתחיל ולו יש אפשרות כלשהי לנסות, אבל הפעם לא ניראה לי הוא יחזור. אני מחפשת אותו מאז... אז לאן אתה הולך?" היא שואלת בניסיון להעביר נושא.
    "אני מתכוון להשתתף בליגת הפוקימונים" אני אומר לה בחיוך "האמת, גם אני התחלתי לא מזמן את המסע שלי, יחד עם האלקיד שלי" אני אומר בחיוך ומלטף את ראשה של אלקיד "אולי את רוצה לראות אותי תופס פוקימון?" אני שואל אותה.

15. the bitch is back
    ניב-
    "אין בעיות&#33;" הוא אומר בשמחה ומתחיל להלחם נגד וינונט אתה הולך ומוציא את מריל מהפוקדור והיא יוצאת וקופצת מאושר "מריל אקדח מים ואז חבטה על הופיפ אחרי זה שירה&#33;" אתה קורא ומריל מהנהנת בצייתנות ושולחת מפיה אקדח מים רציני על הופיפ המופתע שניפגע ישירות מהאקדח מים.
    הפופי מסכל עליכם מופתע עם דחיפה כנגד החבטה של מריל ושניהם מתנגשים בעוצמה אדירה ומעיפים אחד את השנייה לאחור.
    מריל מתחילה לשיר לפתע בקול מקסים ויפה וגורמת להופיפ להיות מנומם ולהירדם על האדמה.
    הפופי ישן.
    אתה מיסתכל מהצד ורואה את טימי עדיין נאבק עם וינונט.

תומאס-
    "בשמחה&#33;" היא אומרת ומתחילה לארגן את חפציה ואחרי כמה דקות היא נעמדת על רגליה מוכנה לתזוזה.
    "אם אני אראה פוקימון שאני אוהב, יש אולי סיכוי שתוכל ללכוד אותו בשבילי?" היא שואלת ומיסתכלת עליך בחיבה
    אתם ממשיכים ללכת ומגיעים שוב לשדה שהיית בו קודם ושוב מגוון רחב של פוקימונים נימצאים באיזור.
    "סורסקיט (), וידל (), קומבי (), סאנקורן (), ליידבה (), אודיש (), ווארמל (), איפום ()" הפוקדיע קוראת ואז ניסגרת. "אז יפה משהו שאתה רוצה?" שואלת אלי
    גיל! 3>

עמוד 8 מתוך 32 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •