Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    קראתי במדריך שכדאי לקחת פוקימון שיודע Mean Look כדי שמספריט לא יברח, אך כשאני מצליח למצוא אותו (שזה לוקח לי המון זמן) אני מפעיל את המתקפה אצל גולבט אבל הוא בורח לפני שהמתקפה פועלת. מה לעשות?
    בברכה,
    מתן

2. משתמש מנוסה
    זה מש לא בעיה, אתה צריך שהגולבאט שלך יהיה יותר מהיר. בתור התחלה אפשר להעלות אותו רמות.
    עוד אפשרות היא לתת מכות למספריט עד החיים שלו מספיק נמוכים על מנת שתוכל ללכוד אותו.
    בכל פעם שאתה פוגש את מספריט זה אותו המספריט, אז אם הורדת לו נגיד 20 חיים, גם בפעם הבאה שתפגוש אותו יהיו לו פחות 20 חיים בתחילת הקרב.
    תוריד לו את כמות החיים, ואח"כ אם תמצא פוקימון שמסוגל להרדים / לשתק תשתמש בזה.
    הכדור הכי חזק שאתה יכול להשתמש בו (חוץ מMaster Ball) הוא Dusk Ball בלילה. אני מאמין שאתה תמצא איפה לקנות Dusk Ball בכמות מספקת, ואז תפגוש את מספריט בליל, והכדור יהיה בשיא עוצמתו. כשהכמות חיים של מספריט נמוכה - זה הזמן לזרוק את הכדור, ואני מאמין שתצליח, כי מספריט, מולטרס, ארטיקונו, זאפדוס וקרסליה הם לא קשים ללכידה.
    וזהו. אה! עוד טיפ: אם תצליח לשתק את הפוקימונים שבורחים - זה עושה שהמהירות שלהם נחצית,
    ואז הפוקימון עם Mean Look יותר מהיר מהפוקימון שבורח, ותוכל להשתמש בזה. בהצלחה.
    שלום, הגעת לחתימה של נתי,
    נא לקרוא אחרי הקו....
    --------------------------

מסן שלי לשאלות ותשובות בכל מה שקשרו למשחקים החדשים:
    Diamond/Peal/Platinum

Natty_zepko@hotmail.com

--------------------------

סוף החתימה. לקריאה שוב גלגל למעלה.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by natty22@Mar 29 2010, 01:14 AM
    זה מש לא בעיה, אתה צריך שהגולבאט שלך יהיה יותר מהיר. בתור התחלה אפשר להעלות אותו רמות.
    עוד אפשרות היא לתת מכות למספריט עד החיים שלו מספיק נמוכים על מנת שתוכל ללכוד אותו.
    בכל פעם שאתה פוגש את מספריט זה אותו המספריט, אז אם הורדת לו נגיד 20 חיים, גם בפעם הבאה שתפגוש אותו יהיו לו פחות 20 חיים בתחילת הקרב.
    תוריד לו את כמות החיים, ואח"כ אם תמצא פוקימון שמסוגל להרדים / לשתק תשתמש בזה.
    הכדור הכי חזק שאתה יכול להשתמש בו (חוץ מMaster Ball) הוא Dusk Ball בלילה. אני מאמין שאתה תמצא איפה לקנות Dusk Ball בכמות מספקת, ואז תפגוש את מספריט בליל, והכדור יהיה בשיא עוצמתו. כשהכמות חיים של מספריט נמוכה - זה הזמן לזרוק את הכדור, ואני מאמין שתצליח, כי מספריט, מולטרס, ארטיקונו, זאפדוס וקרסליה הם לא קשים ללכידה.
    וזהו. אה! עוד טיפ: אם תצליח לשתק את הפוקימונים שבורחים - זה עושה שהמהירות שלהם נחצית,
    ואז הפוקימון עם Mean Look יותר מהיר מהפוקימון שבורח, ותוכל להשתמש בזה. בהצלחה.
    תודה רבה אחי..בזכותך הצלחתי לתפוס את מספריט (ב-ultra ball)!!
    בברכה,
    מתן

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •