מי שכבר שמע ומי שלא אנחנו מרימים עוד לילה לבן,בלילה של ה28.3 בחופשת פסח.
עבדכם הנאמן הכין את הנושא בשבילכם שיהיה לכם את כל המידע לקראת הלילה,מיותר לציין שחובה על כולכם לבוא (לא באמת חובה ><).
לוח זמנים:
23:00-פתיחת הלילה הלבן והנו"ד הרישמי של הלילה הלבן,פתיחת נושא דיבורי אנימה ומנגה בפורום אנימה ומנגה,פתיחת אתגר בפורום ציור ממוחשב.
23:30-תחילת חידון משתמשים בניהולי+עוד מישהו,פתיחת DND לילה לבן,חידון ידע כללי בפורום דיבורים.
00:00-תחילת מרתון מדריכים באנימה ומנגה,אתגר מס' 2 בציור ממוחשב ייפתח
1:00-אתגר פוקימון CHALLENGE,תחרות הצלליות בפורום ציור ממוחשב
2:00-תחילת תחרות "גלגל המזל" בפורום דיבורים.
3:00-אתגר אנימה ומנגה חדש -יריית פתיחה,תחרות "גלה מי הפוקימונים" בפורום ציור ממוחשב.
4:00
5:00
6:00-תוצאות בחירת הפרק הכי טוב בפוקימון בכל העונות.
שאלות נפוצות:
הבננו שהלילה ב28.3,אבל באיזו שעות הוא יתקיים?
הלילה הלבן והפעילויות שבו יתחילו בשעה 23:00,עם פתיחת הנו"ד המיוחד של הלילה.
האתגרים ייגמרו והנו"ד ייסגר ב6 בבוקר,אבל כמובן שלא נמנע ממכם להמשיך ולהישאר ערים עד מתי שתרצו.
מה כל כך מיוחד בלילה הלבן?
הלילה הלבן הוא לא לילה כמו כל לילה רגיל B)
בלילה הלבן נעשה את כל המאמצים לפוצץ את הפורום באתגרים מיוחדים ללילה, כמו חידון המשתמשים שאני מנהל (אהמ פרסומת סמויה אהמ),לכל פורום יהיו אתגרים איחודיים ונשתדל שהפעילות בנו"ד תיהיה גבוהה מהרגיל,כמו כן ייתכנו כמה הפתעות שכדי לדעת עליהם תצטרכו לחכות ללילה הלבן...
אני במתח... איזה הפתעות יכולות להיות?
המידע חסוי,אבל אני יכול לספר שבלילה לבן האחרון נחשפו תוצאות של בחירות,ובשעות בקטנות של הבוקר באחד הלילות רותם החליט לתת דרגות גבוהות לכל המשתמשים לכמה שעות.
עדיין לא קיבלתי את כל המידע שרציתי,מה לעשות?
לשלוח לי ה"פ ואני אשמח לענות על כל מה שתרצו.
האתגרים:
חידון משתמשים
חידון משתמשים בניהולי (SexStyle) בחידון אני אשאל שאלות זיהוי,או שאלות מידע בעיקר על המשתמשים ובנוסף גם כמה שאלות על העבר של הפורום,זה כבר סוג של מסורת שבלילות הלבנים אני כבר פותח את החידונים האלה,החידון ייפתח ב23:30 ויימשך במשך כל הלילה בהפסקות.
DND פסח
אם פרוייקט הDND יצליח יפתח. במידה והוא ימשך לאורך זמן יפתחו אתגרים כמו זה רק ליותר מללילה הלבן אלה לחגים שלמים, אבל הפעם, רק לילה הלבן ובשאר משחק רגיל. כל המידע ינתן ברגע שידעו יותר על DND,האתגר ינוהל ע"י ניב מנהל פורום חת"מ ויימשך מ23:30 עד 6 בבוקר!.
אתגר פוקימון CHALLENGE
-האתגר הוא אתגר מיוחד במינו כאשר בכל פעם תינתן תמונה של פוקימון מעוות והמשתמשים יצטרכו לזהות אותו ,הפרים נורא שווים וההשתפות תהיה רבה
*האתגר מנוהל ע"י ארווין מנהל פורום אנימה ומנגה,הסדרה והסרטים.
*האתר יתחיל ב1 בלילה.
אתגר אנימה ומנגה חדש
האתגר הזה הוא אתגר מיוחד שאני (ארווין מנהל פורום הסדרה והסרטים) מנהל אותו ביחד עם נאור SANJI והאתגר יכלול דמויות מאנימות ומנגות כאשר הדמות שלהם מעוותת או שיתנו רמזים לגביהם והם יצטרכו לנחש,הפרסים שווים.
*האתגר יתחיל ב3 בלילה.
קביעת הפרק הטוב ביותר בפוקימון
התחרות הזאת תקבע לראשונה מהו הפרק הטוב ביותר של פוקימון בכל הזמנים ,וכאשר ב6 בבוקר התוצאות של התחרות ,והפרק יפורסם בדף הראשי של הפורום ל24 שעות.[/color]
*בקרוב יתווסף מידע.