Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. מורחקים
    שם: עידוס
    אני מאוד שמח שהקשבת לעצתי לפתוח את הנושא.
    תקשיבו המשתמש הנ"ל בסה"כ העיר ליוסי על כמה פרטים שאינם נכונים, כאות הערכה יוסי החליט למחוק לו את ההודעה :P.

כל משתמש שפגע בו צריך לקבל 10%, מה שהלך שמה והולך פה זאת פשוט בושה כל אחד אומר לו "זה מגיע לך" ואני שואל.. מה? למה זה מגיע לו? על זה שהוא תיקן את האשכול השגוי לחלוטין של יוסי לשווא?

עכשיו בואו תראו מה Imagine הנחמד הגיב לו

למה מחקת את התגובה שלי?
    כי אני היחיד שמצא את הטעויות שלך?
    תראו איזו לשון, איזו שפה נקייה! הוא שמר על איפוק למרות שהוא בשיא העצבים על כך שמחקו לו הודעה שהוא השקיע עליה מזמנו הפנוי! מצטער להגיד לכם אבל אני במקומו הייתי מגיב ככה :

יבן זונה חש את עצמך מנהל, ככה אתה מוחק לי הודעה יבן זונה לא אכפת לי לקבל אזהרה!! לא מגיע לך לנהל
    תראו את ההודעה שאני במקומו הייתי רושם ואת ההודעה שהוא רשם! אני מוריד בפניו את הכובע על האיפוק!

נעבור לעוד תגובה של Imagine :

הם בכלל לא נכונים!
    בפרק עם פיקאצ'ו ופיפלאפ המאוהבים לא צוות רוקט גורמים לזה בכלל.
    כבר עובדה ראשונה וחשובה שמראה שהתקציר לא נכון.
    ובפרק של מורקרו מיסדריבוס, זה אח ואחות שהאח התעצבן על האחות, אז הוא הולך לחפש בעצמו את אבן האופל, וגם היא, והיא רוצה גם להשלים איתו.
    אתם קולטים? למרות שכבר פעם 2 שהמעדכן פשוט צוחק לו בפרצוף, Imagine שומר על איפוק ומשתמש בשפה טובה ועדיין מסביר את הטעויות של המעדכן במחשבה שאולי בכל זאת מסתתרת כאן אי הבנה (הוא לא מבין שהמעדכן פשוט צוחק לו בפרצוף).

ותראו איזה תגובה חמה ולבבית הוא מקבל ממשתמש בשם הראשון מהסוף(שאני ממש אוהב!)

ממש לא דימיון גדול. זה בדיוק אותו דבר רק במילים קצת שונות. רד ממנו
    אתם קולטים? יוסי ב"טוב ליבו" מוחק לImagine הודעות ולאחר מכן המשתמשים חושבים שImagine סתם נטפל אל יוסי ואומרים לו "רד ממנו"! כמובן שלראשון מהסוף לא מגיעה שום אזהרה! הכל נובע מאי ההבנה שקרתה בזכות יוסי! הראשון מהסוף שמר על שפנה נקייה ונאותה!

אבל אז משתמש בשם Bxhl2 רושם :

שחר תפסיק עם זה כבר הבנו שאתה חושב שהפורום שלך יותר טוב
    איזו העלבה! משתמש מפרסם לנו סיקורים נכונים ובתמורה כולם יורדים עליו!
    לאחר מלא הודעות שכולם יורקים לו בפנים הוא משתמש במילה "סתום את הפה"!
    אתם קולטים? מגיע לו על זה מ-ד-ל-י-י-ה תראו מול מי הוא התמודד! כולם יורדים עליו ו5 הודעות הוא שומר על איפוק!! כמה בן אדם יכול להחזיק? בחייאת הייתי נשבר לקללות הרבה יותר מוקדם ממנו (והוא עדיין לא נשבר אפילו! סתום תפה זה כלום!)

ועכשיו נעבור למסיבה :P

יוסי המעדכן "נמאסת עליי כבר.
    אתה לא מבין שהתגובות שלך פוגעות? אל תגיב כאן יותר."
    אתם קולטים? ליוסי נמאס מרועי! חחח תקלטו את האירוניה כמה שזה מצחיק! מה זה עוזר שהוא אומר לו לא להגיב כאן יותר? גם ככה יוסי מוחק לרועי את כל ההודעות.

THE CHARMANDER אומר "אתה צודק והעדכון לא נכון. אבל הגישה שלך מעצבנת אתה מזכיר לי ילד שטינקר כזה...

אז אין לך מה להפגע מהרות שאתה מביא לעצמך...

יש דרך מסויימת להעיר הערות."
    אתם קולטים!! רועי שבסה"כ מביא לנו את הסיקור האמיתי הוא ילד שטינקר שלכולם נמאס ממנו! ואני אומר ב-ז-י-ו-ן!!!!!!!!!&#33 ;!!!!!!!!!&#33 ;!!!!!!!!!&#33 ;!!!!!!!!!&#33 ;!!!!!!!!!&#33 ;!!!!!!!

מנהל פורום מוסיקה
    וImagine אתה מזכיר לי ילד שוויצר,ושחושב שיודע הכל.כמו מרק(וזו לא מחמאה)
    חח אתם קולטים? רועי ילד שוויצר הרי כל מי שמתקן מישהו שטעה על מנת שהקהילה תקבל את המידע האמין והחדש ביותר הוא שוויצר לא? חושב שהוא יודע הכל? הרי הוא בסוף צדק. אהה זאת לא מחמאה? טוב לדעת!

ואז מופיע היטמן! הצדיק היחידי בכל האשכול שלא יודע כיצד להביע את הכאב שלו כלפי רועי מאחר והוא יודע שהפורום לא מתפקד בצורה טובה. אין לי מה להגיד עליו, רק ברור לי למה משתמש כזה בהיכל התהילה, הוא פשוט מלך.

NIKO רושם למפקח שקלט שמשהו פה חשוד
    חבל שאתה בתור ראשי לא הולך לקראת הטענות של המשתמשים בפורום
    אתם קולטים? למשתמשים יש טענות כלפי מישהו שמנסה לעזור.

אני מבקש שכל המשתמשים הבאים יקבלו אזהרה של לפחות 10%, אזהרה בעל פה על מקרה כזה (שהוא לא רחוק מחרם במציאות) לא באה בחשבון!!!!!!!!

yossi

bxhl2

the charmander

RockStar

NIKO

ואולי יש עוד כמה שאני חושב שמגיע להם הנה האשכול לבדיקתכם

אני מבקש להביא לכל אחד מהמשתמשים האלה 10%
    ניקו, מנהל פורום מוזיקה, יוסי וbxhl2 אתם לא יודעים כמה שאני אוהב אתכם! (ובאמת אוהב אתכם!) ניקו נשבע לך אתה אח בדם כנ"ל אתה מיכאל ויוסי ואני לא מרגיש נעים להתלונן עליכם אבל לצערי בשלב הזה הצדק לקח תפקיד גבוה יותר מהחברות.
    לגבי מנהל פורום מוסיקה הוא רק עלה לניהול, בשום פנים ואופן לא להוציע מניהול מנהל כזה משקיען ומוכשר! סליחה בעל פה תספיק בלי שום אזהרה , מיכאל אני מת עליך נשמה ;)

ואני רוצה לראות אתכם לא מביאים 10% לכל המשתמשים (למנהלים תספיק סליחה בעל פה) אחרי המשפט הזה שרועי אמר :

אתה חשבת אי פעם שאתה או כל אחד אחר כאן לא פוגע בי?
    אתם פשוט מתעצבנים שאני מתקן אתכם.

נראה אם יש לכם את הלב אחרי המשפט הזה לוותר להם ככה!

אני לא אסבול שום התנהגות מעליבה ומכפישה כזאת כלפי שום משתמש בפורום בשום מצב! ואם לא יחולקו אזהרות וסליחות אני אחשוב מאוד בריצנות אם להישאר בפורום שבגללו אולי טיפת דמעה זלגה לרועי!
    הקדשתי חצי שעה בכתיבת האשכול מהחיים היקרים שלי! ואני בכלל לא מכיר את רועי (Imagine) ועד לכתיבת האשכול אפילו לא ידעתי שקוראים לו רועי!

שיהיה לכולם חג פסח שמח, שנדע רק בשורות טובות והגאולה השלמה תגיע בקרוב ממש כמו שקרה במצרים, אמן!

2. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    קיבלתי אזהרה...
    אני לא רוצה לחזור לזה שוב
    תסתכל איזה תאריך זה
    ואני ממש מצטער אני רואה את הטעויות שלי ואני לומד מהן.
    לא כל בן אדם מושלם(טוב בלי להגזים אני כמעט הכי מושלם)
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

3. מורחקים
    Originally posted by RockStar@Mar 29 2010, 03:10 AM
    קיבלתי אזהרה...
    אני לא רוצה לחזור לזה שוב
    תסתכל איזה תאריך זה
    ואני ממש מצטער אני רואה את הטעויות שלי ואני לומד מהן.
    לא כל בן אדם מושלם(טוב בלי להגזים אני כמעט הכי מושלם)
    וואעלק מיכאל אתה אחלה גבר שתדע לך ושיהיה לך רק בהצלחה בניהול ;)
    הסליחה שלך היתה אמיתי ויפה וכן אתה רק בן אדם בסה"כ

כעת נותר לחכות לסליחה של כל השאר ולוודא שהם קיבלו את העונש שאתה קיבלת.

4. YoRt3m
    Guest
    אתה מודע לכך שאתה מאוד לא קשור לנושא הזה?
    איפה אתה נכנס פה לכל הסיפור ? אתה רק צופה מהצד!

ואיך אני נכנס פה בכלל אני לא יודע ...

• מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    רותם יש לי לזה הסבר הגיוני
    אתה פשוט ראיתה בנ"וד את המילה "משוב" ונכנסת לפה
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

• מורחקים
    אני יודע שיש חוק שאסור לי להגיב אבל אני רואה שיש פה עוד משתמשים מגיבים בכל מקרה אני מגיב כי הוא מדבר גם עליי אחי על מה יש לי לקבל אזהרה?בגלל מה שאמרתי את הדעה שלי עליו?זאת דעה שלי לא קללתי אותו ולא פגעתי בו ולא אמרתי משהו גס רק אמרתי את דעתי ובכל מקרה אתה לא קשור לזה לידעתך מה שאמרתי לו היה לפני 10 ימים לבין שבוע וחצי והעניין סוגר כבר אז אתה זה שצריך לקבל פה אזהרה על זה שאתה מנסה לחמם פה את האווירה ואתה עושה עניין על כלום כולה אמרתי משהו לאלכס לפני שבוע וחצי או 10 ימים וזהו הוא אמר לי אל תענה יותר שלא יהיה ספאם ומבחנתי ומבחנתו העניין גמור אז מה אתה מחמם סתם את האווירה?

• the bitch is back
    העניין הזה כבר טופל.
    המישתמשים קיבלו אזהרות ודיברו איתם על המצב הזה...
    טיפה איחרת, שאלות נוספות?
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

• מורחקים
    Originally posted by YoRt3m@Mar 29 2010, 03:52 AM
    אתה מודע לכך שאתה מאוד לא קשור לנושא הזה?
    איפה אתה נכנס פה לכל הסיפור ? אתה רק צופה מהצד!

ואיך אני נכנס פה בכלל אני לא יודע ...
    מאוד טיפשי מצידך להגיד שאני לא קשור לנושא.
    אם תראו זוג אנשים תוקפים אישה זקנה ליד הכביש לא תעזור? לצערי הרשת הרבה פעמים משקפת את המקום אליו אתה שואף להגיע במציאות והתשובה שלך כנראה תהיה לא כי אתה לא קשור לזה..
    עצוב

• ~TyLeR~
    Guest
    טוב הנושא מיצה את עצמו.

נעול.

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •