נכון.. לא משנה כמה יתאמצו בחיים לא יגיעו למצב כמו שהיה לפני 13.7 מיליארד שנים וגם זה לא כל כך יעזור שידעו מה היה XD לא חבל להוציא 10 מיליארד דולרר רק בשביל לדעת דברים? אין לזה שום שימוש חוץ מ"להרוס את העולם" זה לא באמת הורס חח אבל זה יכול לעשות חור שחור קטן בגודל של אצבעOriginally posted by Dawg@Mar 30 2010, 08:33 PM
כל הכבוד לאנושות!
אלכס- איך זה יעזור לאנושות?
שלא תבינו אותי לא נכון, אני מת על פיזיקה, עד כדיי כך שאני מגביר 5 יחידות פיזיקה, אבל אני חושב שבמקום לעשות שטיות עם חלקיקים תת-אטומיים צריך לעשות דברים יותר מועילים...
כבר ראינו את ה"המפץ " לפני שנתיים
לא יודע אם להאמין או לא.
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
חרטה אין סיכוי שיווצר חור שחור, לא הוכיחו את התאוריה הזאת ולפי התאוריה חור שחור נוצר כאשר כוכב קורס לתוך עצמו בסופרנובה. וביינתים המפץ הגדול זה רק תאוריה... אז אולי יוכולו להוכיח אותה בעזרת הניסויים במאיץ חלקיקים הזה.Originally posted by tototomer1@Mar 30 2010, 08:36 PM
נכון.. לא משנה כמה יתאמצו בחיים לא יגיעו למצב כמו שהיה לפני 13.7 מיליארד שנים וגם זה לא כל כך יעזור שידעו מה היה XD לא חבל להוציא 10 מיליארד דולרר רק בשביל לדעת דברים? אין לזה שום שימוש חוץ מ"להרוס את העולם" זה לא באמת הורס חח אבל זה יכול לעשות חור שחור קטן בגודל של אצבע
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)