Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    איפה לוכדים אותו ואיך

2. משתמש מנוסה
    שם: רמת-גן
    אממממ... מצטער להרוס לך, אבל את ארסאוס אתה יכול ללכוד רק בדיימונד, פרל או פלאטינום, וגם זה רק באירוע מיוחד, שמעולם לא הופץ.

אבל, חילקו את ארסאוס במספר אירועים, ככה שאת ארסאוס אתה יכול כנראה לקבל דרך החלפה באינטרנט, כמו שאני (וכל מי שלא גר בארה"ב/אירופה/יפן, בעצם) השגתי אותו. רק תוודא שיש לך משהו בעל ערך לתת.
    "Nothing is static, everything is falling apart."
    -Tyler Durden

Platinum Friend Code:
    4597-7335-2873

SoulSilver Frieind Code:
    5113-5842-6548

3. משתמש מנוסה
    על מנת לתפוס את ארכאוס עליך לשחק במשחקים Diamond / Pearl / Platinum, ובמשחקים האלה במספר אוונטים שהיו (וכנראה לא יהיו יותר, אבל אני זה לא מקור מספיק אמין, ייתכן שאני טועה) מחולק ארכאוס של TRU (טויס-אר-אס) או לחילופין חפץ מיוחד שבאמצעותו ניתן ללכוד את ארכאוסץ במידה ואין לך את זה, לא תוכל להשיג ארכאוס. הדרך שאני ממליץ לך להשיג ארכאוס כרגע - היא ע"י החלפה עם מישהו אחר. מצא פוקימון נדיר להציע תמורת ארכאוס, בהחלפה.
    שלום, הגעת לחתימה של נתי,
    נא לקרוא אחרי הקו....
    --------------------------

מסן שלי לשאלות ותשובות בכל מה שקשרו למשחקים החדשים:
    Diamond/Peal/Platinum

Natty_zepko@hotmail.com

--------------------------

סוף החתימה. לקריאה שוב גלגל למעלה.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by natty22@Mar 30 2010, 03:27 AM
    על מנת לתפוס את ארכאוס עליך לשחק במשחקים Diamond / Pearl / Platinum, ובמשחקים האלה במספר אוונטים שהיו (וכנראה לא יהיו יותר, אבל אני זה לא מקור מספיק אמין, ייתכן שאני טועה) מחולק ארכאוס של TRU (טויס-אר-אס) או לחילופין חפץ מיוחד שבאמצעותו ניתן ללכוד את ארכאוסץ במידה ואין לך את זה, לא תוכל להשיג ארכאוס. הדרך שאני ממליץ לך להשיג ארכאוס כרגע - היא ע"י החלפה עם מישהו אחר. מצא פוקימון נדיר להציע תמורת ארכאוס, בהחלפה.
    אהה.... כי ראיתי באתר אחר שאפשר כנראה זאת היתה טעות

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by natty22@Mar 30 2010, 03:27 AM
    אפשר!!!!! כתוב בסרבי

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •