איפה לוכדים אותו ואיך
אממממ... מצטער להרוס לך, אבל את ארסאוס אתה יכול ללכוד רק בדיימונד, פרל או פלאטינום, וגם זה רק באירוע מיוחד, שמעולם לא הופץ.
אבל, חילקו את ארסאוס במספר אירועים, ככה שאת ארסאוס אתה יכול כנראה לקבל דרך החלפה באינטרנט, כמו שאני (וכל מי שלא גר בארה"ב/אירופה/יפן, בעצם) השגתי אותו. רק תוודא שיש לך משהו בעל ערך לתת.
"Nothing is static, everything is falling apart."
-Tyler Durden
Platinum Friend Code:
4597-7335-2873
SoulSilver Frieind Code:
5113-5842-6548
על מנת לתפוס את ארכאוס עליך לשחק במשחקים Diamond / Pearl / Platinum, ובמשחקים האלה במספר אוונטים שהיו (וכנראה לא יהיו יותר, אבל אני זה לא מקור מספיק אמין, ייתכן שאני טועה) מחולק ארכאוס של TRU (טויס-אר-אס) או לחילופין חפץ מיוחד שבאמצעותו ניתן ללכוד את ארכאוסץ במידה ואין לך את זה, לא תוכל להשיג ארכאוס. הדרך שאני ממליץ לך להשיג ארכאוס כרגע - היא ע"י החלפה עם מישהו אחר. מצא פוקימון נדיר להציע תמורת ארכאוס, בהחלפה.
שלום, הגעת לחתימה של נתי,
נא לקרוא אחרי הקו....
--------------------------
מסן שלי לשאלות ותשובות בכל מה שקשרו למשחקים החדשים:
Diamond/Peal/Platinum
Natty_zepko@hotmail.com
--------------------------
סוף החתימה. לקריאה שוב גלגל למעלה.
אהה.... כי ראיתי באתר אחר שאפשר כנראה זאת היתה טעותOriginally posted by natty22@Mar 30 2010, 03:27 AM
על מנת לתפוס את ארכאוס עליך לשחק במשחקים Diamond / Pearl / Platinum, ובמשחקים האלה במספר אוונטים שהיו (וכנראה לא יהיו יותר, אבל אני זה לא מקור מספיק אמין, ייתכן שאני טועה) מחולק ארכאוס של TRU (טויס-אר-אס) או לחילופין חפץ מיוחד שבאמצעותו ניתן ללכוד את ארכאוסץ במידה ואין לך את זה, לא תוכל להשיג ארכאוס. הדרך שאני ממליץ לך להשיג ארכאוס כרגע - היא ע"י החלפה עם מישהו אחר. מצא פוקימון נדיר להציע תמורת ארכאוס, בהחלפה.
אפשר!!!!! כתוב בסרביOriginally posted by natty22@Mar 30 2010, 03:27 AM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)