בדיוק על זה אני כותב... תצטרך לחכות ולראות B)Originally posted by mor15@Apr 9 2010, 12:34 PM
אה קול דרך אגב אני לא ממש בקיא בזה וכו'... אז רציתי לדעת יצא crysis 2 כבר?
ואני לא מתכוון לא ווראד(או איך שלא כותבים את זה בעברית)
לא, אין לו מולטיפלייר. ו4 מעולה, אבל רק בפלייסטשן 2, כי למחשב עשו לו המרה ממש גרועה. 5 גם טוב. זה משחק הישרדות כזה. עם זומבים וכאלהOriginally posted by mor15@Apr 9 2010, 02:06 PM
לא, ניסיתי להפעיל את 4 אבל הוא לא עבד לי שמעתי עליו דברים אבל הוא משחק טוב ויש בו מולטיפלייר? אם כן יש מצב אני מוריד
הח<span style='color:red'>ל<span style='color:purple'>פ<span style='color:orange'>נ<span style='color:gray'>ו <span style='color:green'>נ<span style='color:#FF1493'>ו<span style='color:#FF1493'>ש<span style='color:darkred'>א</span></span></span></span></span></span></span></span>
ויביסופט.
חחחחOriginally posted by הראשון מהסוף@Apr 12 2010, 12:21 PM
יוביסוספט... כל אחד בתורו מקלל אותם עכשיו.
ראיתי פעם מין "סרטון" כזה של 4 ילדים בשולחן.
על אחד כתוב מעל "פיראט" יאנו זה שפורץ או האקר ועוד אחד שמעליו כתוב "יוביסופט" יאנו החברה.
ואז הפיראט נותן ליוביסופט מכה בעורף יוביסופט קם מוריד חולצה מסתובב אז יש אחד שקוראים לו "קסטומר".
יאנו הקונה. והוא מוריד לו את אחת הכאפות.
חבר'ה אני משחק בקונדישן זירו כבר כמה ימים ואני נהנה מכל רגע
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
אומרים ש2 שם אותו בכיס הקטן. אבל לא שיחקתי כי אין לי פלייסטשן.Originally posted by Pro@Apr 13 2010, 02:14 PM
לפני שבוע קניתי את אנצ'רטד 1,תכל'ס משחק די קצר... תוך יום הגעתי ל37%
אבל משחק טוב,מה שבאמת ביאס אותי זה ההגבלה לשני נשקים בלבד.זאת אומרת שאם אני רוצה לקחת נשק אני צריך לוותר על אחר:angry:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)