Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    זה אפשרי לשחק במשחק הזה משחק בונוס? זאת אומרת כשאתה מתחיל עם כל הנשקים והכל כשסיימת את המשחק הקודם? ואם כן אז איך? ואיך אני עושה את אותו הדבר בgod Of War 3?

2. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    זה גליטיץ', אבל אפשרי. ההסבר באנגלית ומיועד לGOD OF WAR 3. אם יש צורך לתרגם, אני אשתדל לתרגם לך. תהנה:
    Use this glitch to have all weapons and items unlocked and fully upgraded when you start a game on any difficulty. - Beat the game on any difficulty to unlock the Challenges of Olympus - Finish all seven Challenges of Olympus to unlock the Combat Arena - Start a round in the Combat Arena on Titan difficulty (any other settings are your choice) - Die in quick succession, until the game asks you if you would like to switch to Easy Mode. Choose 'No'. Begin a new game, and enjoy. Best used immediately before attempting Chaos Mode.

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי הראשון מהסוף צפה בהודעה
    זה גליטיץ', אבל אפשרי. ההסבר באנגלית ומיועד לGOD OF WAR 3. אם יש צורך לתרגם, אני אשתדל לתרגם לך. תהנה:
    Use this glitch to have all weapons and items unlocked and fully upgraded when you start a game on any difficulty. - Beat the game on any difficulty to unlock the Challenges of Olympus - Finish all seven Challenges of Olympus to unlock the Combat Arena - Start a round in the Combat Arena on Titan difficulty (any other settings are your choice) - Die in quick succession, until the game asks you if you would like to switch to Easy Mode. Choose 'No'. Begin a new game, and enjoy. Best used immediately before attempting Chaos Mode.
    אוקי אבל מה עם שני המשחקים האחרים?

4. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    בראשון אי אפשר לעשות את זה. בשני, אחרי שאתה מסיים יש לך אפשרות שנקראת Bonus Play.... חפש אותה, אם לא תמצא אני אעזור

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    בראשון אי אפשר לעשות את זה. בשני, אחרי שאתה מסיים יש לך אפשרות שנקראת Bonus Play.... חפש אותה, אם לא תמצא אני אעזור
    אוקי אבל זה GOD OF WAR COLECTION לPS3 אז זה אומר שזה עדיין בדיוק אותו המשחק למרות שזה ל?PS3 יעני זה שזה עכשיו גם לPS3 לא משנה בו כלום?

6. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    ציטוט פורסם במקור על ידי lugia rules צפה בהודעה
    אוקי אבל זה GOD OF WAR COLECTION לPS3 אז זה אומר שזה עדיין בדיוק אותו המשחק למרות שזה ל?PS3 יעני זה שזה עכשיו גם לPS3 לא משנה בו כלום?
    אין לי מושג, אני מניח שכן.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    אין לי מושג, אני מניח שכן.
    אוקי אז אני במקרה הזה אוכל לפנות אליך בהודעה פרטית?

8. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    ציטוט פורסם במקור על ידי lugia rules צפה בהודעה
    אוקי אז אני במקרה הזה אוכל לפנות אליך בהודעה פרטית?
    אין לי בעיה שתפנה גם פה

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •