אדריאן-יש שקט לכמה שניות. "תראה אדריאן, אתה מעורב בחקירה שלי, אז בוא... בוא נשמור על זה מקצועי, טוב?"
"אני לא רוצה להשכיב אותך, תרגעי. ברצינות, תבואי. זה דחוף. באמת שכן. היה פה איזה בנאדם עם אקדח... תבואי, רק לשנייה אפילו ואז תלכי."Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 12:28 AM
אדריאן-יש שקט לכמה שניות. "תראה אדריאן, אתה מעורב בחקירה שלי, אז בוא... בוא נשמור על זה מקצועי, טוב?"
ספוילר
"אמרתי לך, מלון 'הבריכה של פוסידון', חדר 425.Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 12:36 AM
אדריאן- שוב שקט. "טוב נו. איפה אתה?" היא שואלת
ספוילר
"נו טוב" אגיד ואפעיל את הטלוויזיה עד שליסה תגיע.Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 12:39 AM
אדריאן-"טוב, בסדר. עוד רבע שעה." היא מנתקת. אתה יושב לך בחדר, מנסה להבין מה לעזאזל קורה לך. אתה נשען על הספה, ונדחק קדימה, כשהכנפיים שלך יוצאות מהגב שוב.
ספוילר
"רק שניה!" אקרא ואפתח את הדלת מהצד, כדי שלא תראה את הכנפיים שלי.Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 12:43 AM
אד- לאחר כמה דקות אתה שומע דפיקה. "שירות חדרים." אומרת ליסה מהצד השני.
"תכנסי" אגיד ואחכה שהיא תכנס. אחרי שהיא תכנס אסגור את הדלת, אגיד לה "תסתכלי על הגב שלי" ואסתובב כדי שהיא תוכל לראות את הכנפיים.
"שמה לב למשהו מוזר?"
ספוילר
"לא ציפיתי לתגובה אחרת. זה מה שהכאיב לי בגב בבוקר, מסתבר. אני חושב שאני הופך לתרנגולת" אגיד ואצחקק טיפה.Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 12:49 AM
אדריאן- היא מסתכלת עליך בפה פעור בלי לומר כלום.
"אבל היה פה איזה אדם מוזר, הוא אמר שקוראים לו אייס ושהוא מורה לאנגלית. הוא איים עלי עם אקדח שאני אסתובב, הוא אמר משהו על זה שהוא לא הפריק היחידי יותר או משהו כזה ואז הוא הראה שגם לו יש כנפיים, ואז הוא פשוט ברח. אני מתחיל להרגיש כאילו זה סרט מדע בדיוני"
ספוילר
"כן, וזה גם כואב" אגיד ואצעד צעד קדימה כדי לשחרר את האחיזה שלה מהכנפיים שלי.Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 12:59 AM
אדריאן- היא מתקרבת ונוגעת בכנף הימנית שלך. אתה מרגיש את המגע, הרגשה לא שונה מהרגשה שמרגישים שנוגעים באיבר אחר בגוף. "אתה מרגיש את זה?" היא שואלת, וטיפה מושכת בנוצות שלך, דבר שמתחיל להכאיב.
"בכ"מ, אני חושב שלאייס ההוא יש קשר לרצח שהיה, או לפחות שהוא יודע משהו לגבי זה" אוסיף.
ספוילר
ז"זה לא טירוף סטן, תסמוך עליי, תסמוך על הצדק כי מי שלא סומך על הצדק מת ולא יזכה לחיות את העולם החדש, אני רוצה שאתה תזכה לחיות ולראות את העולם החדש!, תאמין בצדק!" אומר לו.Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 12:20 AM
אריאל- "לא, אין סיכוי! זה טירוף!"
אני אחליף בגדים ואז אשים את הצמיד ואז אומר לו"טוב אז מה אני צריך לעשות ?".Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 12:20 AM
מייקל- הדלת נפתחת. טד בא עם בגדים בשבילך ועם הצמיד. הוא שם לך אותו ומתיר לך את הקשרים. "אתה יכול להתלבש כאן. אחרי זה יש לנו כאן חדרים אחרים, שבהם תוכל לישון כשאתה לא בתפקיד. ברוך הבא לצוות."
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
הקצב שלך מהיר בטירוף , אשמח אם תתחשב בזה שנעדרתי ותמשיך לשתף אותי במשחקOriginally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 02:35 PM
סטיבן- אתה יוצא מהחנות. בחוץ השעה היא שעת צהריים. מסך ענק מציג את החדשות. מולך יש פארק כזה, עם דשא ופסלים, שאנשים נוהגים לטייל בו.
------------------
אלך ואעמוד ממש מול המסך הענק שם מציגים את החדשות ,
אחפש דברים מעניינים , אולי קצת בחורות או אנשים מוכרים .
אשתדל לא להסיב יותר מידי תשומת לב לכן לא אעמוד 2 מטר מהמסך אלא
לפחות 8 מטרים .
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)