Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 99 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 1483
  1. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 04:18 PM
    אדריאן- "אני לא אצטרך לגלות את זה לאף אחד." היא אומרת ברוגז. "כולם יראו לבד."
    "ואם אני אתחבא? מי יראה את זה בדיוק?"

Spoiler ספוילר

2. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    אדריאן- "לכמה זמן? בסוף תצטרך לצאת החוצה, לא?" היא הולכת לבר שלך ומחטטת בו. "אין להם פה ג'ין וטוניק"

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 04:08 PM
    אריאל- שוב שקט. "תראה, ניו יורק ענקית. בחיים לא יהיה לנו מספיק כוח אדם לזה. נעשה את מה שאנחנו יכולים. אבל בבקשה, אל תתערב."

"תודה רבה, אני מקווה שתצליחו לסכל את הפיגוע הבא" אומר בלחש ואסיים את השיחה.
    "אני מצטער סטן אני צריך ללכת עכשיו" אומר לסטן ואכנס לרכב שלי.
    לאחר מכן אסע לביתי ואקח משם שק שינה.
    אאכסן אותו בבג'ז ואמשיך לנסוע לקווינס.

4. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 04:22 PM
    אדריאן- "לכמה זמן? בסוף תצטרך לצאת החוצה, לא?" היא הולכת לבר שלך ומחטטת בו. "אין להם פה ג'ין וטוניק"
    "תתקשרי לשירות חדרים, תבדקי אם הם יכולים להביא או משהו אם את רוצה. והרבה זמן. אני יכול גם לעוף למקומות שאין בהם אנשים. לברוח. זה לא כזה מסובך."

Spoiler ספוילר

5. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- היא ממשיכה לחטט לך בחדר, באמבטיה ובסלון, ולא נראה שהיא מחפשת משהו ספציפי. "אני לא יודעת, אדריאן. זה לא לי נשמע כמו חיים שאתה רוצה לעצמך." היא מצאה בארון שלך צ'יטוס. "רוצה?" שואלת אותך

אריאל- אתה נוסע באוטו שלך. הגעת לרובע קווינס, אבל הוא ענק. אין לך מושג באיזו נקודה בדיוק יהיה ארוע הטירור הגדול.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

6. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 04:32 PM
    אדריאן- היא ממשיכה לחטט לך בחדר, באמבטיה ובסלון, ולא נראה שהיא מחפשת משהו ספציפי. "אני לא יודעת, אדריאן. זה לא לי נשמע כמו חיים שאתה רוצה לעצמך." היא מצאה בארון שלך צ'יטוס. "רוצה?" שואלת אותך
    "כי אלה לא החיים שאני רוצה.גם את הכנפיים אני לא רוצה, גם שאנשים מוזרים יכנסו לי לחדר ויאיימו עלי עם אקדח אני לא רוצה. גם את זה שג'יימס מת לא רציתי. לא כל דבר בחיים הוא בחירה כפי רצונך." אגיד.
    "ולא, אני לא מת על צ'יטוס. יש שם עוד חטיפים?"

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 04:32 PM

אריאל- אתה נוסע באוטו שלך. הגעת לרובע קווינס, אבל הוא ענק. אין לך מושג באיזו נקודה בדיוק יהיה ארוע הטירור הגדול.
    "טוב נו, צריך להמר" אומר.
    לאחר מכן אסע עם האוטו אל עבר איצטדיון שיי ואחנה ליד.
    אפרוס את שק השינה בתוך האוטוו ואכנס מאחורי המושב, כדי שאם המשטרה תגיע היא לא תבחין בי.

8. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- היא מחפשת בארון. "לא. אתה צריך לפטר את הסוכן שלך." היא אומרת. היא סוגרת את הארון, פותחת את הצ'יטוס ומתחילה לאכול. "המרדפים האלה עושים אותי רעבה." הטלפון שלה מצלצל. "רק רגע." היא יוצאת מהחדר. כשהיא חוזרת היא אומרת "יש לי חדשות טובות וחדשות רעות."

אריאל- אתה יושב באיצטדיון. שקט לגמרי. לא נראה שמישהו יוצא לרחובות בזמנים כאלה. "איזה לילה." אומר מישהו לידך. אתה מפנה מבט ורואה אדם גבוה וקירח. פניו מכוסים בקעקוע ירוק שממשיך במורד צווארו. בגדיו מסתירים את ההמשך, אבל הניחוש שלך הוא שהקעקוע נמצא לכל אורך הגוף שלו

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 04:38 PM

אריאל- אתה יושב באיצטדיון. שקט לגמרי. לא נראה שמישהו יוצא לרחובות בזמנים כאלה. "איזה לילה." אומר מישהו לידך. אתה מפנה מבט ורואה אדם גבוה וקירח. פניו מכוסים בקעקוע ירוק שממשיך במורד צווארו. בגדיו מסתירים את ההמשך, אבל הניחוש שלך הוא שהקעקוע נמצא לכל אורך הגוף שלו
    'כפי שחשבתי, אני בטוח שהוא אחד מהטרוריסטים' אחשוב לעצמי אך אשתדל להישאר רגוע.
    "כן" אומר ואעלה חיוך מעט מטורף על פניי.
    "אז מה אתה עושה פה בשעה כזאת?" אשאלו.

10. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אריאל- הוא מחייך. "נו באמת אריאל, בנאדם לא יכול לצאת לטייל בלי שתחשוד בו שהוא מפר את הצדק המעוות שלך?"

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 04:48 PM
    אריאל- הוא מחייך. "נו באמת אריאל, בנאדם לא יכול לצאת לטייל בלי שתחשוד בו שהוא מפר את הצדק המעוות שלך?"
    אחייך לעברו בחזרה חיוך נמטורף ופסיכותי.
    "אתה צודק, אני אובססיבי, מאוד אובססיבי, הצדק הוא הכל בשבילי!" אקרא.
    "אז, מאיפה אתה יודע מי אני?" אשאל ואמשיך בחיוך המטרוף שלי.

12. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 04:38 PM
    אדריאן- היא מחפשת בארון. "לא. אתה צריך לפטר את הסוכן שלך." היא אומרת. היא סוגרת את הארון, פותחת את הצ'יטוס ומתחילה לאכול. "המרדפים האלה עושים אותי רעבה." הטלפון שלה מצלצל. "רק רגע." היא יוצאת מהחדר. כשהיא חוזרת היא אומרת "יש לי חדשות טובות וחדשות רעות."
    "תתחילי ברעות"

Spoiler ספוילר

13. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 03:30 PM
    מייק- טד מסתכל כאילו הוא לא מבין. "ללכוד את אנג'ל כמובן." הוא אומר, כאילו זה מובן מאליו.
    X.X
    -------------
    "יש לך קצה חוט או משהו ?"אשאל אותו .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

14. Professional Design
    סטיב-
    לא הבנתי בדיוק באיזה צורה אני אמור להתחשב בך? כלומר אין לי בעיה שאתה מגיב לאט. אתה תתקדם כמו כולם, רק בקצב שלך. לי אין בעיה עם זה
    ---------
    מסך החדשות מדבר על הפיגועים האחרונים שהתרחשו בעיר. במהלך השבוע היו שלושה פיצוצים, ממקור שלא ידוע לציבור, כנראה התקפת טרור של ארגון אנרכיסטי. אתמול התרחש רצח מזעזע בעיר, כש11 אנשים נרצחו וגופותיהם מוסמרו לקיר בשדרות מדיסון.
    "האנשים נהיו חולנים" אגיד ואסתכל על הזקנה שעומדת ליידי
    "אז מה.. אתה באה לפה הרבה ?" אגיד ומבלי שהיא תבחין
    אתחמק ממנה ואלך הצידה , ארוץ לשדרות מדיסון לבדוק מה קורה .

15. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אריאל- הוא מחייך אליך. אתה לא אוהב את החיוך שלו. "נו באמת אריאל. כל עניין הצדק הזה. צדק הוא דבר סובייקטיבי לחלוטין. אתה לא יכול לבחור בדרך הצודקת תמיד." זה נראה כאילו הוא רואה את כל המחשבות והזכרונות שלך כאילו היו ספר. מה אתה עושה פה? מה אתה מנסה להוכיח?"

אדריאן- היא נראית מאוכזבת. "הרסת לי את כל המומנטום. החדשות הרעות הן שאנחנו לא יודעים איפה ג'יימס, מה שמוביל לחדשות הטובות, שהגופה היא לא ג'יימס."

מייקל- "רק את המקומות האחרונים שראינו אותו. המקום הראשון הוא הרחוב בברוקלין בו היה הפיגוע הראשון. ברור לחלוטין שהוא היה מעורב. המקום השני הוא דירה קטנה במרכז המסחרי של העיר. הגעתי אליה כי הוא התרשל. זיהיתי אותו בדיוק כמו שזיהיתי אותך. שניכם הייתם בקבוצה שאני אוהד בNBA. לכן פשוט חיפשתי לאן הוא עבר במסד הנתונים שלנו ומצאתי אותו." הוא מתיישב בכסא ומוציא עוד סיגרייה. "רוצה?" הוא מציע לך. "זה לא טוב לך כל כך, אבל ימי הזוהר שלך גם ככה מאחור."

סטיבן- אתה רץ כל הדרך לשדרות מדיסון. אתה עובר מרחק רב מאוד, לפני שאתה קצת מתעייף. אתה כנראה כבר לא בכושר. אתה לא שם לב, ונתקל במישהי. שניכם נופלים על הרצפה.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

עמוד 16 מתוך 99 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •