Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 99 ראשוןראשון ... 816171819202868 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 1483
  1. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 12:48 AM
    אדריאן-"הוא בכלל לא...!" היא משתתקת, אדומה כולה. "ביי אדריאן." היא יוצאת מהחדר, משאירה אותך לבד עם המחשבות שלך.
    "תהני עם המאהב התימני" אצעק ואסגור את הדלת.
    "אני מת מרעב... אבל אני לא יכול להזמין שירות חדרים" אמלמל בזמן שאלך לבדוק אם נשאר משהו בשקית של הצ'יטוס.

Spoiler ספוילר

2. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    אדריאן- היא התעלמה ממך, אבל תייר מזדמן הביט בך צועק, ומהר מאוד המבט שלו פנה לכנפיים שלך. סגרת את הדלת, אבל כבר לא בטוח בשבילך להישאר במלון

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

3. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 01:07 AM
    אדריאן- היא התעלמה ממך, אבל תייר מזדמן הביט בך צועק, ומהר מאוד המבט שלו פנה לכנפיים שלך. סגרת את הדלת, אבל כבר לא בטוח בשבילך להישאר במלון
    "פאק!" אמלמל ואנסה להכניס את הכנפיים שלי שוב. אם אני לא מצליח אני אנסה לחשוב על מקומות שבד"כ ריקים בשעה הזאת.

Spoiler ספוילר

4. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    הכנפיים לא נסגרות. אתה מנסה לחשוב על מקומות שאין בהם אנשים. רגע, זה ניו יורק! אנשים מסתובבים בכל מקום! אבל אולי הדירה שלך תהיה ריקה.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

5. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 01:11 AM
    הכנפיים לא נסגרות. אתה מנסה לחשוב על מקומות שאין בהם אנשים. רגע, זה ניו יורק! אנשים מסתובבים בכל מקום! אבל אולי הדירה שלך תהיה ריקה.
    "דאממיט!" אני צועק, רץ אל החלון, פותח אותו ועף גבוה באוויר בעזרת הכנפיים שלי אל כיוון הדירה שלי, ואני מנסה להיכנס דרך החלון (אם אני יכול). אם לא, אכנס דרך הדלת, אבל רק אחרי שאוודה שאין מישהו מספיק קרוב בשביל לראות את זה.

Spoiler ספוילר

6. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- אתה יוצא החוצה למרפסת ומתפעל מהנוף המדהים שנראה מהסוויטה. אתה מנסה לעופף עם הכנפיים שלך, אתה מצליח להזיז אותן, אבל אתה לא מצליח להתרומם מהקרקע, לא משנה כמה חזק אתה מנופף. אין לך מספיק מיומנות, או שהכנפיים לא יכולות לשאת אותך ללא עזרה מהרוח.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

7. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 02:39 AM
    אדריאן- אתה יוצא החוצה למרפסת ומתפעל מהנוף המדהים שנראה מהסוויטה. אתה מנסה לעופף עם הכנפיים שלך, אתה מצליח להזיז אותן, אבל אתה לא מצליח להתרומם מהקרקע, לא משנה כמה חזק אתה מנופף. אין לך מספיק מיומנות, או שהכנפיים לא יכולות לשאת אותך ללא עזרה מהרוח.
    "יש לי רעיון, וגם ככה אין לי ברירה" אגיד ואלך לכיוון דלת הכניסה לחדר, ומשם ארוץ במהירות בעודי מנופף בכנפיים שלי לכיוון המרפסת בכדי לקבל תנופה, ואז אקפוץ ברגע שאהיה במרפסת. מהתנופה ומהקפיצה עצמה אני אמור ליצור רוח שתוכל לעזור לי לעוף.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 11:37 PM
    אריאל- הוא מחייך אליך. אתה לא אוהב את החיוך שלו. "נו באמת אריאל. כל עניין הצדק הזה. צדק הוא דבר סובייקטיבי לחלוטין. אתה לא יכול לבחור בדרך הצודקת תמיד." זה נראה כאילו הוא רואה את כל המחשבות והזכרונות שלך כאילו היו ספר. מה אתה עושה פה? מה אתה מנסה להוכיח?"
    "אה טועה!, אם אתה קורא אותי, אתה בעצמך מבין אילו ניסים הצדק עשה בשבילי!" אקרא ואכנס איתו לוויכוח.
    "מי שלא יאמין בצדק לא יזכה לראות את העולם החדש..." אמלמל בטירוף.

9. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- בצעד שיכול להיחשב במטורף, או גאוני, אתה קופץ מהמרפסת בנפנוף כנפיים. אתה דואה למטה במהירות, אך טיפה לפני שאתה פוגע בקרקע אתה מצליח לייצב את עצמך ולהמריא. אתה עף. ניו יורק נראית מדהימה מלעמלה, אורות רבים זוהרים בחושך, חלקם זזים, חלקם נייחים. אתה מרגיש תחושה של חופש, כאילו זה מה שנועדת לעשות כל חייך. אתה מצליח לנווט את כיוון התעופה והגובה בקלות לאחר שהבנת את העיקרון.

אריאל- האישש מתרחק, הוא רואה שאתה עומד להרביץ לו, או גרוע מזה. "אתה רואה? עד סוף הלילה אני עומד לערער את כל העולם המוסרי שלך. זה יהיה כל כך קל וכייפי, שאני לא יודע איך אחרים עוד לא עשו זאת" אתה מתקרב עוד אבל הוא דוחף אותך. כשאתה מסיב את המבט ומחזיר הוא נעלם. "ראייה מספר אחת." הוא אומר, מאחורייך. אתה מסתובב ורואה אותו על מעקה ברזל, יושב כאילו היה שם שעה. "לא הייתה לך בעיה לתקוף אותי, רק כי לא הסכמתי עם הדעה שלך. זה לא נראה כמו צדק."

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

10. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 4 2010, 11:37 PM
    מייקל- "רק את המקומות האחרונים שראינו אותו. המקום הראשון הוא הרחוב בברוקלין בו היה הפיגוע הראשון. ברור לחלוטין שהוא היה מעורב. המקום השני הוא דירה קטנה במרכז המסחרי של העיר. הגעתי אליה כי הוא התרשל. זיהיתי אותו בדיוק כמו שזיהיתי אותך. שניכם הייתם בקבוצה שאני אוהד בNBA. לכן פשוט חיפשתי לאן הוא עבר במסד הנתונים שלנו ומצאתי אותו." הוא מתיישב בכסא ומוציא עוד סיגרייה. "רוצה?" הוא מציע לך. "זה לא טוב לך כל כך, אבל ימי הזוהר שלך גם ככה מאחור."
    "לא תודה "אומר לו.
    "אז יש לך רעיון איפה הוא יכול להיות ?"אשאל אותו .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

11. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 11:42 AM
    אדריאן- בצעד שיכול להיחשב במטורף, או גאוני, אתה קופץ מהמרפסת בנפנוף כנפיים. אתה דואה למטה במהירות, אך טיפה לפני שאתה פוגע בקרקע אתה מצליח לייצב את עצמך ולהמריא. אתה עף. ניו יורק נראית מדהימה מלעמלה, אורות רבים זוהרים בחושך, חלקם זזים, חלקם נייחים. אתה מרגיש תחושה של חופש, כאילו זה מה שנועדת לעשות כל חייך. אתה מצליח לנווט את כיוון התעופה והגובה בקלות לאחר שהבנת את העיקרון.
    "זה כזה מגניב, אבל אני חייב להגיע לדירה שלי, שלא יראו אותי או משהו" אגיד לעצמי כשאני עף לי למעלה, ומשם אתקדם לכיוון הדירה שלי.

Spoiler ספוילר

12. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מייקל- "הרגע אמרתי לך, אתה לא מקשיב?" הוא מתחיל להישמע חסר סבלנות. "יש קלישאה עתיקה בעולם הבלשות שאומרת שפושע תמיד יחזור לזירת הפשע. אולי אתה תמצא אותו באחד מהמקומות שציינתי (אתר הפיגוע הראשון או הדירה שלו). חוץ מזה, אתה חבר שלו, אתה מכיר אותו יותר טוב ממני. אולי אתה תמצא שם משהו שפספסתי. וחוץ מזה, אתה יכול לחפש בפאב שבו ראית אותו בפעם האחרונה. אתה יודע, איפה שמצאו עליך את הסמים."

אדריאן- הכנפיים מצייתות לך כאילו הן היו שלך מאז ומתמיד. אפילו הרוח מקשיבה לך בצורה כלשהי, כשהיא יוצרת זרמים שנושאים אותך למחוז חפצך. לא עובר הרבה זמן והדירה הקטנה שלך נראית באופק. אחד החלונות פתוחים. אתה נכנס דרכו, אפילו שלוקח לך קצת זמן להכניס גם את הכנפיים, שיותר גדולות ומסורבלות מהגוף שלך.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

13. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 11:57 AM
    מייקל- "הרגע אמרתי לך, אתה לא מקשיב?" הוא מתחיל להישמע חסר סבלנות. "יש קלישאה עתיקה בעולם הבלשות שאומרת שפושע תמיד יחזור לזירת הפשע. אולי אתה תמצא אותו באחד מהמקומות שציינתי (אתר הפיגוע הראשון או הדירה שלו). חוץ מזה, אתה חבר שלו, אתה מכיר אותו יותר טוב ממני. אולי אתה תמצא שם משהו שפספסתי. וחוץ מזה, אתה יכול לחפש בפאב שבו ראית אותו בפעם האחרונה. אתה יודע, איפה שמצאו עליך את הסמים."
    "אוקיי"אומר לו (OO אתה יודע הפאב בפיניקס OO).
    הצא מהבניין והלך לדירה של אנג'ל.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

14. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 11:57 AM

אדריאן- הכנפיים מצייתות לך כאילו הן היו שלך מאז ומתמיד. אפילו הרוח מקשיבה לך בצורה כלשהי, כשהיא יוצרת זרמים שנושאים אותך למחוז חפצך. לא עובר הרבה זמן והדירה הקטנה שלך נראית באופק. אחד החלונות פתוחים. אתה נכנס דרכו, אפילו שלוקח לך קצת זמן להכניס גם את הכנפיים, שיותר גדולות ומסורבלות מהגוף שלך.
    "Home sweet home!" אומר ואלך לכיוון הסלון להדליק טלוויזיה.

Spoiler ספוילר

15. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מייקל-
    האמת ששכחתי, אבל זה לא חשוב, זה גם מקום שיכולים להיות בו רמזים... למרות שעדיף שתישאר בניו יורק. :XD:
    ------------------------------------------
    סטן מסיים את הסיגריה שלו. "בכיף." הוא אומר. אתם קמים ויוצאים מהחדר. מחוץ לחדר אתה רואה שאתם נמצאים במסדרון ארוך מאוד עם עשרות דלתות כמו זאת שהרגע יצאתם מהן. אתה משער שכל החדרים הללו זהים, אבל אין לך מושג מה עוד הCIA כולאים בהם. אתם הולכים לאורך המסדרון עד שאתם מגיעים ליציאה, ומכאן המקום נראה הרבה יותר כמו משרד ניו יורקי רגיל. יש דלפק קבלה, כמה מסדרונות, חלונות, ומקומות לשבת. באחת הפינות יש מכונת קפה, ועל פי השלטים יש גם קפיטריה במקום. סטן מוביל אותך לחדר מדרגות. אתם עולים בהן כמה דקות (הליכה די ארוכה ומעייפת). "רק מהמדרגות משאירות אותי בכושר." אומר לך טד בדרך." האמת היא שאני בטטת כורסא." אתם מגיעים למעלה, לדלת, פותחים אותה ומגיעים לגג. ואז אתה רואה איפה אתם נמצאים. אתם באי יחסית גדול. מולכם ניו יורק, בשעת ערב. על הגג יש שני הליקופטרים. "זו הדרך יציאה מכאן." אומר סטן. "הם הגיעו עכשיו, לקחת אותנו." הוא נותן לך טלפון סלולרי. "אנחנו ננחית אותך במקום מסויים בעיר. בכל זמן שאתה רוצה לחזור, תלך לשם ותתקשר. הטייסים האלה זמינים יותר ממני."

אדריאן- הטלוויזיה שלך עובדת מוזר. כנראה כתוצאה ממה שקרה במסיבה שאתה לא זוכר ממנה כלום. בכל החדשות עדיין מדברים על הרציחות והפיגועים.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

עמוד 18 מתוך 99 ראשוןראשון ... 816171819202868 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •