Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 99 ראשוןראשון ... 917181920212969 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 1483
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 12:29 PM
    מייקל-
    האמת ששכחתי, אבל זה לא חשוב, זה גם מקום שיכולים להיות בו רמזים... למרות שעדיף שתישאר בניו יורק. :XD:
    ------------------------------------------
    סטן מסיים את הסיגריה שלו. "בכיף." הוא אומר. אתם קמים ויוצאים מהחדר. מחוץ לחדר אתה רואה שאתם נמצאים במסדרון ארוך מאוד עם עשרות דלתות כמו זאת שהרגע יצאתם מהן. אתה משער שכל החדרים הללו זהים, אבל אין לך מושג מה עוד הCIA כולאים בהם. אתם הולכים לאורך המסדרון עד שאתם מגיעים ליציאה, ומכאן המקום נראה הרבה יותר כמו משרד ניו יורקי רגיל. יש דלפק קבלה, כמה מסדרונות, חלונות, ומקומות לשבת. באחת הפינות יש מכונת קפה, ועל פי השלטים יש גם קפיטריה במקום. סטן מוביל אותך לחדר מדרגות. אתם עולים בהן כמה דקות (הליכה די ארוכה ומעייפת). "רק מהמדרגות משאירות אותי בכושר." אומר לך טד בדרך." האמת היא שאני בטטת כורסא." אתם מגיעים למעלה, לדלת, פותחים אותה ומגיעים לגג. ואז אתה רואה איפה אתם נמצאים. אתם באי יחסית גדול. מולכם ניו יורק, בשעת ערב. על הגג יש שני הליקופטרים. "זו הדרך יציאה מכאן." אומר סטן. "הם הגיעו עכשיו, לקחת אותנו." הוא נותן לך טלפון סלולרי. "אנחנו ננחית אותך במקום מסויים בעיר. בכל זמן שאתה רוצה לחזור, תלך לשם ותתקשר. הטייסים האלה זמינים יותר ממני."
    נדב תאכל את זה לי יש מסוקים פרטיים :@
    -----------
    "טוב אז במקרה אתם יודעים איפה הדירה של אנג'ל ?"אשאל את הטייסים.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. Professional Design
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 12:13 AM
    סטיב בלי "ן"(סליחה :XD: )- האשה הזקנה שהפלת צועקת עליך "פושטק!" בזמן שאתה ממשיך לרוץ. אתה מגיע לבסוף לשדרות מדיסון. המקום מגודר כולו בסרט הצהוב של המשטרה, שהציבה גם שתי ניידות שישמרו שאף אחד לא יתקרב. הגופות כבר הורדו מהמסמרים על הקיר, אבל דם עדיין יש, והרבה.
    אתקרב כמה שאוכל , 'עם המעיל השחור הזה לא יחשדו בי'
    אתקרב לאמבולנס ואשאל אם אוכל לראות את הגופות ,
    "אפשר לראות את הגופות ? אני בלש פרטי , סטיב פוקס לשירותך"

3. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 12:29 PM

אדריאן- הטלוויזיה שלך עובדת מוזר. כנראה כתוצאה ממה שקרה במסיבה שאתה לא זוכר ממנה כלום. בכל החדשות עדיין מדברים על הרציחות והפיגועים.
    "טלוויזיה מחורבנת" אמלמל בזמן שאתן לה מכה בשביל לנסות לסדר אותה.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 11:42 AM

אריאל- האישש מתרחק, הוא רואה שאתה עומד להרביץ לו, או גרוע מזה. "אתה רואה? עד סוף הלילה אני עומד לערער את כל העולם המוסרי שלך. זה יהיה כל כך קל וכייפי, שאני לא יודע איך אחרים עוד לא עשו זאת" אתה מתקרב עוד אבל הוא דוחף אותך. כשאתה מסיב את המבט ומחזיר הוא נעלם. "ראייה מספר אחת." הוא אומר, מאחורייך. אתה מסתובב ורואה אותו על מעקה ברזל, יושב כאילו היה שם שעה. "לא הייתה לך בעיה לתקוף אותי, רק כי לא הסכמתי עם הדעה שלך. זה לא נראה כמו צדק."
    "זה צדק" אומר ואחייך, אתאפק שלא לתקופו שוב.
    "אולי אתה לא בין, מי שלא מאמין בצדק הוא נחשב פושע, בשבילי ובשביל הצדק, והירגת פושעים היא צדק" אומר בחיוך מטרוף ואתיישב על אחד הכסאות.

5. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    מייקל- הטייס שאיתך נראה עייף במיוחד. "ממממ...ה? אהה... אממ... אנחנו נוחתים באיזה בניין שלכאורה הוא בניין עסקים, רק שאף אחד לא באמת עובד שם. כל פעם שאתה רוצה כנס לשם עם הכרטיס הזה" הוא מוסר לך כרטיס מגנטי. ", עלה לקומת הגג ותתקשר אלינו. נבוא לקחת אותך. הדירה שאתה מדבר עליה נמצאת מזרחה, שתי רחובות מהבניין. זו הליכה די קצרה." המסוק עדיין בדרך.

סטיב- יש אמבולנס, אבל הוא נראה נטוש. כשאתה מתקרב, אתה רואה שעוד יש פרמדיקית אחת באמבולנס, אבל נראה שהיא מתכוננת לעזיבה. היא בלונדינית, יש לה עיניים בצבע צהוב דבש, וקעקוע גדול ומוזר על הזרוע. "אני לא מורשית להראות לך את הגופות, וביננו, אין ממש מה לראות. התעללו בהם כל כך קשה, שקשה להאמין שהדברים המרוטשים האלה היו פעם בני אדם. חוץ מזה, פינו את כולן כבר."

אדריאן- זה לא עובד. בנוסף, אתה לא יכול להישען כי זה מכאיב לך לכנפיים. אתה מתחיל להשתעמם מאוד.

אריאל- "אאוץ'. " אומר האיש. "ממש הכנסת לי. בעצם לא. מה נותן לך את הזכות לקבוע מה צודק ומה לא? אני ישראלי במקור, אז יש לי סיפור ישראלי להציע לך. בשנת 1995, בתל אביב, שהיא כמו ניו יורק של ישראל, נרצח ראש הממשלה שלנו, רבין. לטענת הרוצח, הוא נרצח כי הוא לא צודק. האם זה נכון לדעתך לרצוח מישהו על סמך טענה כזאת?"

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 02:06 PM

אריאל- "אאוץ'. " אומר האיש. "ממש הכנסת לי. בעצם לא. מה נותן לך את הזכות לקבוע מה צודק ומה לא? אני ישראלי במקור, אז יש לי סיפור ישראלי להציע לך. בשנת 1995, בתל אביב, שהיא כמו ניו יורק של ישראל, נרצח ראש הממשלה שלנו, רבין. לטענת הרוצח, הוא נרצח כי הוא לא צודק. האם זה נכון לדעתך לרצוח מישהו על סמך טענה כזאת?"
    "אני מכיר את המקרה, מן הסתם אני בתור השליח של הצדק חוקר על המוני מקרה רצח אך ישנו הבדל, לפי מה שאני זוכר רוצחו רצח עקב דעות שונות, ויש הבדל בין צדק לצודק" אומר לו.
    "אין לי שום כוונה לרצוח אותך, הצדק ואני רוצחים רק את הפושעים, למען האמת זה שרצח את רבין, הוא זה שהיה צריך להירצח ולא רבין" אומר לו ואעלה את משקפיי.

7. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אריאל- הוא נראה כאילו הוא משתדל לא לפרוץ בצחוק. "אבל צדק זה דבר כל כך סובייקטיבי! איך אתה יכול לדעת מה יותר נכון כל הזמן? אתה חושב שבזה שתרצח רוצח אחר עשית צדק עם העולם?"

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 02:20 PM
    אריאל- הוא נראה כאילו הוא משתדל לא לפרוץ בצחוק. "אבל צדק זה דבר כל כך סובייקטיבי! איך אתה יכול לדעת מה יותר נכון כל הזמן? אתה חושב שבזה שתרצח רוצח אחר עשית צדק עם העולם?"
    "כן, זה די אירוני כי אם אני ארצח את כל הממזרים, הרי אני אהיה הממזר האחרון" אומר לו בחיוך.
    "אף אחד לא יכול לדעת מה נכון כל הזמן רק הצדק" אומר ואדבר על הצדק כאדם.
    "הצדק, ואני" אזכיר.
    "אם אתה קורא אותי בטח תראה את זה באחד מן זכרונותיי" אומר לו.
    "דרך אגב, אוכל לשאול לשמך?" אשאלו.

9. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אריאל- הוא קם. "לא, לצערי לא אוכל לומר לך את שמי. אתה מבין, אני מתכנן להרוג אותך הלילה. אבל אם משהו ישתבש, אתה לא יכול לדעת מי אני."

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

10. Professional Design
    סטיב- יש אמבולנס, אבל הוא נראה נטוש. כשאתה מתקרב, אתה רואה שעוד יש פרמדיקית אחת באמבולנס, אבל נראה שהיא מתכוננת לעזיבה. היא בלונדינית, יש לה עיניים בצבע צהוב דבש, וקעקוע גדול ומוזר על הזרוע. "אני לא מורשית להראות לך את הגופות, וביננו, אין ממש מה לראות. התעללו בהם כל כך קשה, שקשה להאמין שהדברים המרוטשים האלה היו פעם בני אדם. חוץ מזה, פינו את כולן כבר."
    "אז מה את עושה כאן"
    אשאל ביהירות

11. אמאש'ך פלאפי ):
    מייקל- הטייס שאיתך נראה עייף במיוחד. "ממממ...ה? אהה... אממ... אנחנו נוחתים באיזה בניין שלכאורה הוא בניין עסקים, רק שאף אחד לא באמת עובד שם. כל פעם שאתה רוצה כנס לשם עם הכרטיס הזה" הוא מוסר לך כרטיס מגנטי. ", עלה לקומת הגג ותתקשר אלינו. נבוא לקחת אותך. הדירה שאתה מדבר עליה נמצאת מזרחה, שתי רחובות מהבניין. זו הליכה די קצרה." המסוק עדיין בדרך.
    "טוב תודה "אומר לטייס והתחיל ללכת לכיוון הדירה.

12. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    סטיב- "לא עניינך. סתלק."

מייקל- אתה יורד מהמסוק, ויוצא מבניין המשרדים המדומה. אתה מתחיל ללכת לכיוון המקום האחרון שבו אייס אנג'ל נראה. הדירה היא בקומה השלישית של בניין קטן. בכניסה לדירה עומד איש לבוש שחורים. "מה אתה רוצה?" הוא שואל אותך

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

13. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 04:10 PM

מייקל- אתה יורד מהמסוק, ויוצא מבניין המשרדים המדומה. אתה מתחיל ללכת לכיוון המקום האחרון שבו אייס אנג'ל נראה. הדירה היא בקומה השלישית של בניין קטן. בכניסה לדירה עומד איש לבוש שחורים. "מה אתה רוצה?" הוא שואל אותך
    "אהמ אני רוצה להיכנס "אומר לו .
    "באתי לראות את אנג'ל"אומר לבחור

14. Kibō no chi

אדריאן- זה לא עובד. בנוסף, אתה לא יכול להישען כי זה מכאיב לך לכנפיים. אתה מתחיל להשתעמם מאוד.
    "נו באמת..." אמלמל בעצבים.
    אחפש גיטרה לא שבורה (כי אני זוכר שהיו גיטרות שבורות בבוקר) לנגן עליה. אם אמצא, אנגן עליה שירים של הלהקה ואנסה להלחין מנגינות חדשות.

Spoiler ספוילר

15. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מייקל- האיש אומר "אתה משלנו?" אתה מראה לו את הכרטיס המגנטי שטד נתן לך, והוא אומר "כנס, רק אל תיגע בכלום בלי אישור ממני, אנחנו לא צריכים את טביעות האצבעות שלך בכל מקום."

אדריאן- אתה מסתובב קצת בבית ההרוס שלך. כולו מלא בעטיפות חטיפים, פחיות בירה, ואבקה לבנה. אחד החדרים מסריח במיוחד, כך שאתה לא נכנס לשם, אבל בסוף מצאת גיטרה אקוסטית שלמה. אתה יושב בחדר שלך ומתחיל לנגן.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

עמוד 19 מתוך 99 ראשוןראשון ... 917181920212969 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •