Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 99 ראשוןראשון 12341252 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 1483
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    מייקל- אתה מחייג. תוך כמה דקות המונית מגיעה. אתה נכנס, יושב ליד הנהג וסוגר את הדלת. הנהג הוא מהנהגים הניו יורקים הטיפוסיים. כלומר הוא שונה לחלוטין מנהגים ניו יורקיים אחרים שראית... הוא רזה, מבוגר, עם שיער ג'ינג'י וזקן גם כן. "לאן חבר?" הוא שואל.

----------
    החלטה שלך, אם אתה לא יודע, תתייעץ איתי (בפרטי או במסנ)

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 2 2010, 10:57 PM
    מייקל- אתה מחייג. תוך כמה דקות המונית מגיעה. אתה נכנס, יושב ליד הנהג וסוגר את הדלת. הנהג הוא מהנהגים הניו יורקים הטיפוסיים. כלומר הוא שונה לחלוטין מנהגים ניו יורקיים אחרים שראית... הוא רזה, מבוגר, עם שיער ג'ינג'י וזקן גם כן. "לאן חבר?" הוא שואל.

----------
    החלטה שלך, אם אתה לא יודע, תתייעץ איתי (בפרטי או במסנ)
    "אהמ אני בא מפניקס אז אני אצטרך מפה,בינתיים אתה תוכל לקחת אותי למרכז העיר ?"אשאל אותו.
    שאני הגיע למרכז העיר אחפש מלון זול שלא יגמור לי את כל הכסף.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מייקל- העיר לא השתנתה הרבה בחמש השנים האחרונות. האנדרטה למגדלי התאומים גדלה, וכעת נראית יותר מרשימה, אבל זה הכול. בזמן הנסיעה, הנהג מעביר תחנות ברדיו שלו כל כמה שניות, אבל כל התחנות משדרות חדשות, ומדברות על פיגועים שהתרחשו בעיר. "אז מה אם היו פיגועים לעזאזל! אסור לשמוע יותר מוזיקה?!" כועס הנהג.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

4. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 2 2010, 11:19 PM
    מייקל- העיר לא השתנתה הרבה בחמש השנים האחרונות. האנדרטה למגדלי התאומים גדלה, וכעת נראית יותר מרשימה, אבל זה הכול. בזמן הנסיעה, הנהג מעביר תחנות ברדיו שלו כל כמה שניות, אבל כל התחנות משדרות חדשות, ומדברות על פיגועים שהתרחשו בעיר. "אז מה אם היו פיגועים לעזאזל! אסור לשמוע יותר מוזיקה?!" כועס הנהג.
    "איזה פיגועים ?"אשאל אותו .
    "לא עברנו כבר את הקטע של המחבלים ?"הוסיף .

5. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מייקל-"איזה עברנו. בנאדם, העיר השתגעה. כבר שלושה ימים שלא מדברים על כלום חוץ מזה. לפני שבוע היה פיצוץ בכיכר גראנד ארמי פלאזה, נהיה שם חור... אחרי, זה לפני ארבעה ימים, שוב, במקום אחר. ואתמול, פיגוע שלישי..." מסיים הנהג

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

6. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 2 2010, 11:25 PM
    מייקל-"איזה עברנו. בנאדם, העיר השתגעה. כבר שלושה ימים שלא מדברים על כלום חוץ מזה. לפני שבוע היה פיצוץ בכיכר גראנד ארמי פלאזה, נהיה שם חור... אחרי, זה לפני ארבעה ימים, שוב, במקום אחר. ואתמול, פיגוע שלישי..." מסיים הנהג
    "הרבה השתנה תוך 5 שנים הא ?"אומר
    "טוב אז למשהו קצת יותר שמח ,מה מצב הNBA בזמן האחרון ?"

-----------
    סתם שתדע
    שנה שעברה בוסטון זכתה..

7. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מייקל- "מעאפן. האלופה כרגע היא LA... " בוחן אותך. "אתה נראה מוכר! אני מכיר אותך?"

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

8. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 2 2010, 10:42 PM

אדריאן-אתה בדירה שלך. השעה היא שעת בוקר מוקדמת. הראש שלך כואב בצורה יוצאת דופן. אתה מנסה לשחזר מה קרה בלילה הקודם, אך ככל שאתה מתאמץ יותר, הכאב בראש גודל. אתה יורד מהמיטה ורואה שהבית מבולגן מאוד. פחיות של שתייה, חטיפים, בגדים, וחזייה אחת מוזרה, פזורים על הרצפה. אין סימן לג'ים(ג'יימס)
    "אני צריך אקמול..." אמלמל לעצמי בזמן שאזדחל בבית שלי לכיוון הטלפון ואניח יד על המצח שלי.
    כשאגיע אל הטלפון אחייג אל ג'יימס ואחכה שיענה לי. בהנחה שהוא לא עונה לי, אשאיר לו הודעה במענה הקולי שאומרת לו לחזור אלי.

Spoiler ספוילר

9. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- המשיבון שלו עונה בקול שלו "אם זה עיתונאי לך זד#$#, אם זו אימא, היי, אם זאת בחורה, אני לא זמין, תתקשרי אח"כ מותק. אהה ביפ" אתה שולח לו הודעה שיחזור אליך.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

10. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 12:03 AM
    מייקל- "מעאפן. האלופה כרגע היא LA... " בוחן אותך. "אתה נראה מוכר! אני מכיר אותך?"
    "לייקרס ? עוד הפעם ?אז קובי עדיין מככב ?"אומר לו
    "לא נראה לי שעדיין זוכרים אותי, שיחקתי בסאנס שנה אחת ,שמי מייקל "אומר לו והסתכל הצידה .

11. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 12:12 AM
    אדריאן- המשיבון שלו עונה בקול שלו "אם זה עיתונאי לך זד#$#, אם זו אימא, היי, אם זאת בחורה, אני לא זמין, תתקשרי אח"כ מותק. אהה ביפ" אתה שולח לו הודעה שיחזור אליך.
    "איזה שמוק" אני אמלמל לעצמי בזמן שאלך אל המטבח ואפתח את המקרר, אבחן מה יש בו.

Spoiler ספוילר

12. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מייקל- הוא מביט בך. יש לך הרגשה לא נעימה כשהוא מסתכל עליך בעיניים הכחולות שלו. "כן... היית אחד הטובים! חבל שזרקת הכול לפח." הוא מוסיף בלי בושה.

אדריאן- אתה הולך למטבח ובדרך השמש של הצהריים מסנוורת אותך מבעד לחלון. בדרך אתה עובר על פני גיטרה שבורה, תחתונים וורודים, וברווז מגומי. אתה פותח את המקרר ומחפש משהו לאכול. אין בפנים אוכל, אבל אתה מבין למה ג'יימס לא עונה כשאתה רואה את הפלאפון שלו באחד המדפים.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

13. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 12:19 AM

אדריאן- אתה הולך למטבח ובדרך השמש של הצהריים מסנוורת אותך מבעד לחלון. בדרך אתה עובר על פני גיטרה שבורה, תחתונים וורודים, וברווז מגומי. אתה פותח את המקרר ומחפש משהו לאכול. אין בפנים אוכל, אבל אתה מבין למה ג'יימס לא עונה כשאתה רואה את הפלאפון שלו באחד המדפים.
    'ג'יזס' אחשוב בלב שלי בזמן שאקח את הפלאפון שלו.
    'כמה שמוק בנאדם יכול להיות?!'
    אקח את הפלאפון שלו ואבדוק את השיחות האחרונות שלו ואת ה-SMSים שלו בשביל לחפש רמז למיקום שהוא נמצא בו.

Spoiler ספוילר

14. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן-נדרשות לך כמה שניות, אבל לבסוף לאחר דפיקות רבות על השולחן הפלאפון נדלק. ההודעה האחרונה היא ממך, אבל לפניה יש כ40 הודעות קצרות מהאמרגן שלכם שמבקש שתודיעו לו בהקדם איפה אתם. לפני זה יש איזה שלוש הודעות מבחורות, אף אחת מהו לא כוללת יותר מפלרטוטים ורמיזות מיניות, אך לפני כן יש הודעה מאתמול בשעה 2 וחצי בלילה. "יש לנו הצעה שלא תוכל לסרב לה. פגוש אותנו בסוף שדרת מדיסון." הקול הוא קול של גבר.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

15. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 12:39 AM
    אדריאן-נדרשות לך כמה שניות, אבל לבסוף לאחר דפיקות רבות על השולחן הפלאפון נדלק. ההודעה האחרונה היא ממך, אבל לפניה יש כ40 הודעות קצרות מהאמרגן שלכם שמבקש שתודיעו לו בהקדם איפה אתם. לפני זה יש איזה שלוש הודעות מבחורות, אף אחת מהו לא כוללת יותר מפלרטוטים ורמיזות מיניות, אך לפני כן יש הודעה מאתמול בשעה 2 וחצי בלילה. "יש לנו הצעה שלא תוכל לסרב לה. פגוש אותנו בסוף שדרת מדיסון." הקול הוא קול של גבר.
    "שדרת מדיסון..." אמלמל ולאחר מכן אגיד במבטא בריטי כבד "טוב הבלש סמית', יש לך משימה להשלים".
    אתלבש ואנסה להיזכר אם אני יודע איפה נמצאת השדרה הזאת, אך אם איני יודע אשאל אנשים ברחוב.

Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 99 ראשוןראשון 12341252 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •