Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1018192021223070 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 1483
  1. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 05:13 PM

אדריאן- אתה מסתובב קצת בבית ההרוס שלך. כולו מלא בעטיפות חטיפים, פחיות בירה, ואבקה לבנה. אחד החדרים מסריח במיוחד, כך שאתה לא נכנס לשם, אבל בסוף מצאת גיטרה אקוסטית שלמה. אתה יושב בחדר שלך ומתחיל לנגן.
    אני ממשיך לנגן ומנסה לאלתר משהו בניסיון ליצור לחן חדש, ואז אני מפסיק לנגן טיפה, עוצם עיניים ומנסה לקבל השראה או איזה מוזה בשביל ליצור מנגינה חדשה. אם אני מצליח, אנסה לנגן אותה. אם לא, אנגן את החומרים הישנים של הלהקה.

Spoiler ספוילר

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 05:13 PM
    מייקל- האיש אומר "אתה משלנו?" אתה מראה לו את הכרטיס המגנטי שטד נתן לך, והוא אומר "כנס, רק אל תיגע בכלום בלי אישור ממני, אנחנו לא צריכים את טביעות האצבעות שלך בכל מקום."
    "יש לך במקרה כפפות גומי או משהו "אשאל את השומר .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    אדריאן- אתה ממשיך לנגן, אבל יותר מידי מחשבות טורדות אותך בשביל שתוכל לכתוב משהו חדש. הרצח במדיסון, ההיעלמות של ג'יימס, והדרך שבה גרמו לכם לחשוב שהוא מת. ככל שאתה מנסה יותר להתעלם, יותר קשה לך להתרכז בליצור ולנגן.

מייקל- הוא נכנס איתך לחדר, והולך לשידה קרובה, משם הוא שולף שתי כפפות בשבילך. "תשתדל לא להזיז דברים יותר מידי" הוא אומר.

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 02:30 PM
    אריאל- הוא קם. "לא, לצערי לא אוכל לומר לך את שמי. אתה מבין, אני מתכנן להרוג אותך הלילה. אבל אם משהו ישתבש, אתה לא יכול לדעת מי אני."
    "אה שיהיה, זה בגלל התיאוריה של על פיגועי הטירור אני צודק?" אשאלו באדישות כאילו לא אכפת לי ממה שאמר.
    'יש לי את כל הלילה זה להתחמק מהרצח, אני יכול לברוח אבל עדיף שלא, לא יודע זה מעניין' אחשוב בטירוף.
    "צדק..." אמלמל לפתע ואוריד את ראשי בחיוך מטורף.

5. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 05:31 PM
    מייקל- הוא נכנס איתך לחדר, והולך לשידה קרובה, משם הוא שולף שתי כפפות בשבילך. "תשתדל לא להזיז דברים יותר מידי" הוא אומר.
    'טוב צריך לחפש כל דבר שיכול לעזור ךלי'(מספרי טלפון תמונות וכו')אחשוב לעצמי.

6. Professional Design
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 04:10 PM
    סטיב- "לא עניינך. סתלק."
    "מטומטמת" אגיד לה ואחזור בחזרה לחנות שלי .

7. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אריאל-"לא, לא ממש. אני פשוט מנסה לבחון איזו תאוריה... אבל אני צריך אותך מת בשבילה. אתה נראה בנאדם מספיק מעניין." הוא מחייך. הוא מושיט את היד שלו קדימה, כך שכף היד פתוחה כלפי מעלה. נפער לו חור בתוך היד, והוא מתחיל לדמם, בזמן שחומר נוסף בצבע כסוף יוצא גם כן. החומר הכסוף הולך ומתקשה עד שהוא מקבל צורה. הוא מחזיק בידו חרב ארוכה מאוד. "מוכן?"

מייקל- החדר של אנג'ל ממש לא מזכיר לך את האדם שהכרת. כשהייתם ילדים אנג'ל היה חבר טוב, אבל פזיז. הוא היה מאוד יהיר, ובסופו של דבר, גם לא אמין. אתה לא מאמין שהחדר הזה שייך לאותו אנג'ל שהכרת. על הקיר היו עשרות תמונות וכתבות שנגזרו מעיתונים רבים. ברבים מהם הופיע הסימן שהיה ברצח במדיסון (בשפה הלא ברורה). מסתבר שאנג'ל חיפש משהו בקשר לסימן הזה. ליד מיטה קטנה היו תמונות, רק באחת מהן הוא הופיע. הוא נראה מבוגר הרבה יותר מגילו, הוא לבוש בצורה מכובדת, ושיערו מסורק. מחובקת איתו עומדת אישה צעירה ויפה, אולי אשתו, ובידיה תינוק או תינוקת, אי אפשר לדעת רק על סמך התמונה. שאר התמונות מראות אנשים שאתה לא מכיר.

סטיב- אתה רץ בחזרה אל החנות שלך. כשאתה מתקרב אליה אתה שומע רעש חזק של סירנות. יש לך הרגשה רעה, לכן אתה מגביר את הקצב. החנות מוסתרת מאחורי עשרות אנשים שמצטופפים באיזור הכניסה. ניידות של משטרה ואמבולנס נמצאים באיזור גם כן.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

8. Professional Design
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 06:49 PM
    סטיב- אתה רץ בחזרה אל החנות שלך. כשאתה מתקרב אליה אתה שומע רעש חזק של סירנות. יש לך הרגשה רעה, לכן אתה מגביר את הקצב. החנות מוסתרת מאחורי עשרות אנשים שמצטופפים באיזור הכניסה. ניידות של משטרה ואמבולנס נמצאים באיזור גם כן.
    "היי ! זוזו ! אני עובד בחנות הזאת" אני צועק לעברם ומתרפץ לבפנים
    לראות מהו כל הבלאגן הזה .

9. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    סטיב- אנשים חטטנים. אין להם כוונה לזוז. אבל אתה דוחף אותם בכוח מעליך. אתה עובר מתחת לפס המשטרתי הצהוב, ורואה על מה כל המהומה. ריי שוכב על הגב, כולו מכוסה בדם, ויד אחת שלו לא במקום שלה, אלא כחצי מטר משם. "ילד!" הוא פולט מעין נהימה חלושה. החובשים מסביבו שמו לו מעין חוסם עורקים על הגדם, ונראה שהם מתחילים לפנות אותו לבית חולים. ראית פציעות בזמן השירות הצבאי, אבל המראה של ריי שרוע על המדרכה בכניסה לחנות שלך עדיין מלחיץ אותך. השוטרים שעומדים שם פונים אליך, בזמן שהחובשים מעלים אותו על אלנוקה. "אתה מכיר אותו?" שואל אותך שוטר שמן ונמוך.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

10. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 06:49 PM
    מייקל- החדר של אנג'ל ממש לא מזכיר לך את האדם שהכרת. כשהייתם ילדים אנג'ל היה חבר טוב, אבל פזיז. הוא היה מאוד יהיר, ובסופו של דבר, גם לא אמין. אתה לא מאמין שהחדר הזה שייך לאותו אנג'ל שהכרת. על הקיר היו עשרות תמונות וכתבות שנגזרו מעיתונים רבים. ברבים מהם הופיע הסימן שהיה ברצח במדיסון (בשפה הלא ברורה). מסתבר שאנג'ל חיפש משהו בקשר לסימן הזה. ליד מיטה קטנה היו תמונות, רק באחת מהן הוא הופיע. הוא נראה מבוגר הרבה יותר מגילו, הוא לבוש בצורה מכובדת, ושיערו מסורק. מחובקת איתו עומדת אישה צעירה ויפה, אולי אשתו, ובידיה תינוק או תינוקת, אי אפשר לדעת רק על סמך התמונה. שאר התמונות מראות אנשים שאתה לא מכיר.
    אהמ היה סמל שונה לא םO?
    -----
    "אנג'ל מה קרה לך "הסנן מהפה .
    אקח את התמונה עם האישה והילד ואומר לשומר שאני צריך אותה .

11. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מייקל- השומר אישר לך. "אם סיימת פה, " הוא אומר. "יש כמה מקומות שאתה יכול ללכת אליהם." הוא פותח את הדלת ושניכם יוצאים. "אתה יכול ללכת לזירת הפשע הראשונה בברוקלין שם הוא בוודאות נראה, או שאתה יכול ללכת למקום שבו נרצחו 11 האנשים אתמול. הקשר היחיד בין הרצח לבין אנג'ל הוא שהסמל מופיע בזירת הרצח. למעשה, הקורבנות שימשו ליצירת הסמל. או שאתה יכול לפרוש להיום ולחזור לבסיס."

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

12. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 07:43 PM
    מייקל- השומר אישר לך. "אם סיימת פה, " הוא אומר. "יש כמה מקומות שאתה יכול ללכת אליהם." הוא פותח את הדלת ושניכם יוצאים. "אתה יכול ללכת לזירת הפשע הראשונה בברוקלין שם הוא בוודאות נראה, או שאתה יכול ללכת למקום שבו נרצחו 11 האנשים אתמול. הקשר היחיד בין הרצח לבין אנג'ל הוא שהסמל מופיע בזירת הרצח. למעשה, הקורבנות שימשו ליצירת הסמל. או שאתה יכול לפרוש להיום ולחזור לבסיס."
    "אני הלך לברוקלין,טוב תודה "אומר והתחיל ללכת לברוקלין .
    'בחיי אני חייב כלי רכב ...' אחשוב לעצמי

13. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מייקל-
    אתה יכול לנסות לבקש מהCIA, אולי יתנו לך, או לקחת מונית\אוטובוס. זאת באמת דרך ארוכה. אתה כבר לא מוגבל בכסף כי אתה עובד אצל הCIA

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

14. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 07:47 PM
    מייקל-
    אתה יכול לנסות לבקש מהCIA, אולי יתנו לך, או לקחת מונית\אוטובוס. זאת באמת דרך ארוכה. אתה כבר לא מוגבל בכסף כי אתה עובד אצל הCIA
    אני אתקשר (לזה שתפס אותי שחכתי איך קוראים לו ><) ואשאל אותו אם יש לו איזה שהוא רכב שהוא יכול לתת לי על מנת לעזור לי בחקירה .

15. Professional Design
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 07:21 PM
    סטיב- אנשים חטטנים. אין להם כוונה לזוז. אבל אתה דוחף אותם בכוח מעליך. אתה עובר מתחת לפס המשטרתי הצהוב, ורואה על מה כל המהומה. ריי שוכב על הגב, כולו מכוסה בדם, ויד אחת שלו לא במקום שלה, אלא כחצי מטר משם. "ילד&#33;" הוא פולט מעין נהימה חלושה. החובשים מסביבו שמו לו מעין חוסם עורקים על הגדם, ונראה שהם מתחילים לפנות אותו לבית חולים. ראית פציעות בזמן השירות הצבאי, אבל המראה של ריי שרוע על המדרכה בכניסה לחנות שלך עדיין מלחיץ אותך. השוטרים שעומדים שם פונים אליך, בזמן שהחובשים מעלים אותו על אלנוקה. "אתה מכיר אותו?" שואל אותך שוטר שמן ונמוך.
    "הוא המעסיק שלי" אומר ואתן לדמעה לזלוג .
    "לא אתן לו ללכת לבדו לבית החולים &#33; אני - איתו &#33;&#33;" אצעק ואצמד לאלונקה שלו .
    "מישהו יודע מה קרה כאן ?&#33;" אשאל את אחד השוטרים אפנה דווקא לשוטר הנמוך והשמן .

עמוד 20 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1018192021223070 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •