Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1624252627283676 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 1483
  1. Professional Design
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 6 2010, 03:47 PM
    סטיב- שניכם עולים לאמבולנס והוא מתחיל לנסוע. "אני מקווה שהוא...." היא מצביעה על ריי, "... יחיה כדי לומר לנו את התשובות. אני רק יודעת שאתמול התבצע רצח המוני בשדרות מדיסון, וכל האנשים שנרצחו שומשו כדי ליצור את הכתובת שמופיעה לו על הבטן."
    "וואו , הייתי שם , ולא שמתי לב בכלל שכתוב שם משהו , מעניין מה זה אומר - מלאך נפול..
    יכול להיות שהאנשים שהרצחו בגדו באיזה כנופייה ?" אשאל ואחכה לתשובה
    "את מכירה כנופיות ?"

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 6 2010, 03:16 PM
    אריאל- לאחר כמה שעות, החולצה ממש לוחצת לך. השעה על פי מצב השמש היא שעת צהריים מאוחרת. בנוסף, אתה מתחיל להרגיש רעב.
    אכנס אל רכבי אתינעה אותו, ואצא מקווינס היישר לביתי.

3. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    מייקל- היא נעצרת, ומתיישבת על הרצפה. "תראה, חבר, ככל שתדע פחות על המצב, ככה יהיה לך יותר טוב." הטלפון שלה מצפצף. היא לא עונה.

סטיב- היא נראית נפגעת. "אני שוטרת, "להכיר כנופיות" זה התפקיד שלי. ולא. אנחנו עדיין לא מצאנו שום קשר בין האנשים שנרצחו. זה נראה כמו רצח רנדומלי... הבעיה היא שנרצחו 11 אנשים, ושהם יצרו כתובת... יכול להיות שזאת כנופייה, אבל מה היא תרוויח מזה?"

אריאל- הנסיעה הבייתה מקווינס לא נוחה. אי אפשר להישען, בגלל הבליטות שגדלות ויוצאות לך מהגב. בנוסף נגיעה בהן עוד מכאיבה לך. אתה מגיע הבייתה אחר הצהריים, רעב ועייף.

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 6 2010, 08:44 PM

אריאל- הנסיעה הבייתה מקווינס לא נוחה. אי אפשר להישען, בגלל הבליטות שגדלות ויוצאות לך מהגב. בנוסף נגיעה בהן עוד מכאיבה לך. אתה מגיע הבייתה אחר הצהריים, רעב ועייף.
    לפני הכל אקח את הטלפון ואתקשר למשטרה.
    "את ליסה וונג בבקשה" אומר בטלפון.

5. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אריאל- "היא לא נמצאת כרגע." אומרים לך. "היא תהיה זמינה רק עוד כ3 שעות."

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 6 2010, 08:53 PM
    אריאל- "היא לא נמצאת כרגע." אומרים לך. "היא תהיה זמינה רק עוד כ3 שעות."
    "אוקיי" אומר ואנתק לאחר מכן אגש למטבח ואחמם לי מעט אורז ובשר.

7. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אריאל- אתה מחמם לך מעט אוכל, יושב, ומתחיל לאכול. כשאתה מסיים לאכול, נשאר עוד שעתיים וחצי בערך עד שליסה תחזור ותוכל לדבר איתה. הכאבים בגב גדלים והחולצה שלך דבוקה בצורה שכבר קצת מכאיבה לגוף

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 6 2010, 09:25 PM
    אריאל- אתה מחמם לך מעט אוכל, יושב, ומתחיל לאכול. כשאתה מסיים לאכול, נשאר עוד שעתיים וחצי בערך עד שליסה תחזור ותוכל לדבר איתה. הכאבים בגב גדלים והחולצה שלך דבוקה בצורה שכבר קצת מכאיבה לגוף
    אשוט את חולצתי, ואתהה לעצמי, איך זה קרה מדוע לאחר מכן אחל לשחזר את האירועים מה אותו לילה ואנסה להבין מה גרם לזה.

9. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אריאל- אתה מוריד את החולצה, ומרגיש הקלה רבה. אתה הולך למראה בבית, ורואה שהכנפיים שלך כבר מתחילות לקבל צורה. הן עדיין קטנות ומכוסות בדם, אבל נראה שהן עוד יגדלו במשך היום. אתה יושב על המיטה ומנסה להבין מה גרם לך להצמיח יד חדשה, ולהופעת הכנפיים. אתה בטוח שיש קשר לאיש ההוא, אבל אתה לא בטוח מה הוא עשה שגרם לך להשתנות כך.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 6 2010, 09:30 PM
    אריאל- אתה מוריד את החולצה, ומרגיש הקלה רבה. אתה הולך למראה בבית, ורואה שהכנפיים שלך כבר מתחילות לקבל צורה. הן עדיין קטנות ומכוסות בדם, אבל נראה שהן עוד יגדלו במשך היום. אתה יושב על המיטה ומנסה להבין מה גרם לך להצמיח יד חדשה, ולהופעת הכנפיים. אתה בטוח שיש קשר לאיש ההוא, אבל אתה לא בטוח מה הוא עשה שגרם לך להשתנות כך.
    "גם לו היו כנפיים..." אתהה לעצמי ולאחר מכן אדליק את הטלביזיה ואשתדל להירגע.

11. Professional Design
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 6 2010, 08:44 PM
    סטיב- היא נראית נפגעת. "אני שוטרת, "להכיר כנופיות" זה התפקיד שלי. ולא. אנחנו עדיין לא מצאנו שום קשר בין האנשים שנרצחו. זה נראה כמו רצח רנדומלי... הבעיה היא שנרצחו 11 אנשים, ושהם יצרו כתובת... יכול להיות שזאת כנופייה, אבל מה היא תרוויח מזה?"
    "מצטער ששאלתי" אגיד ואחכה לסיום הנסיעה .
    "הוא היה האדום הכי קרוב אליי" אוסיף באמצע הנסיעה .

12. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מצטער שאני ממעיט בתגובות, אני אשתדל להגיב יותר

גבריאל- הישיבה עם הבליטות המדממות שהופכות לכנפיים לא, נוחה, וגם מלכלכת, כשהדם שעוד נוזל לך מהגב נופל לרצפה ועל הכיסא.

סטיב- היא נראית עצובה. "אני מקווה אז שהוא יעבור את זה. אם לא בשביל החקירה, אז בשבילך."

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

13. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 5 2010, 05:31 PM
    אדריאן- אתה ממשיך לנגן, אבל יותר מידי מחשבות טורדות אותך בשביל שתוכל לכתוב משהו חדש. הרצח במדיסון, ההיעלמות של ג'יימס, והדרך שבה גרמו לכם לחשוב שהוא מת. ככל שאתה מנסה יותר להתעלם, יותר קשה לך להתרכז בליצור ולנגן.
    "לעזאזל עם זה, אני חייב למצוא את ג'יימס!" אני אצעק ואקום מהכיסא.
    "אבל קודם... אני צריך לשלוט בכנפיים..." אמלמל ואז אתחיל לרוץ בבית בעודי מנפנף בכנפיים ומנסה לעוף בתוך הבית בכדי לחזק את השליטה שלי בכנפיים ובתעופה.
    אחרי כמה דקות טיסה אנסה לשלוט כהכנסת והוצאת הכנפיים על ידי ניסיונות להחזיר את הכנפיים אל הגב ולהוציא אותם מחדש.

Spoiler ספוילר

14. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- הכנפיים מקשיבות לך יפה מאוד בעניין התעופה, אבל ההחזרה שלהן לגב מרגישה כמו פעולה לא טבעית. ובכל זאת, אתה מתאמץ לעשות את מה שכבר עשית. אתה מכבה את הטלוויזיה, וממקד את כל תשומת הלב בכנפיים. לבסוף לאחר הרבה מאבקים, אתה מצליח. הכנפיים נעלמו, ועל הגב שלך יש רק שני סימנים שחורים שנראים כמו I (כלומר ביחד הם נראים II)

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

15. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 8 2010, 11:50 PM
    אדריאן- הכנפיים מקשיבות לך יפה מאוד בעניין התעופה, אבל ההחזרה שלהן לגב מרגישה כמו פעולה לא טבעית. ובכל זאת, אתה מתאמץ לעשות את מה שכבר עשית. אתה מכבה את הטלוויזיה, וממקד את כל תשומת הלב בכנפיים. לבסוף לאחר הרבה מאבקים, אתה מצליח. הכנפיים נעלמו, ועל הגב שלך יש רק שני סימנים שחורים שנראים כמו I (כלומר ביחד הם נראים II)
    "יופי, זה שיפור" אגיד לעצמי ואנסה להוציא אותן בחזרה, ולאחר מכן להכניס אותן שוב ולחזור על הפעוה הזאת עד שאצליח לשלוט בזה לגמרי.

Spoiler ספוילר

עמוד 26 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1624252627283676 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •