Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 1483
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 9 2010, 10:19 PM
    אריאל- נדרש לך קצת זמן, אבל לאחר כשעה הדירה נקייה ומצוחצחת. את כל הדם שטפת וניקית, החלפת מצעים ואת הישנים זרקת לכביסה, ועכשיו אתה נשכב מעייפות על המיטה.
    "יום קשה..." אמלמל לעצמי ואפהק לאחר מכן אלך לישון לי שינה טובה וארוכה.

2. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    אריאל- אתה שוכב במיטה ונרדם. בחלומך, אתה ניצב באותו רחוב. הרחוב שבו פגשת אותו. והנה הוא שוב. השיער הזהוב, הבגדים הצחורים. הוא מחייך אליך. הוא מסמן לך שהוא היה איתך כל הדרך, ושהוא מאמין בך. הוא לא אומר את זה, אבל אתה מבין בכל זאת.

פתאום, ההבעה שלו משתנה, הוא נראה כסובל, ואתה רואה מהר מאוד למה. להב של חרב יוצא מבטנו, ודם מתפשט מהר בבגדיו. הוא נופל על הרצפה, מובס. מולך אתה רואה את הדוקר, גבר דומה לו בצורה מפחידה, אך כל כולו משדר רוע וחוסר צדק. הוא מחייך אליך ואומר בקול מוכר "אמרתי לך שהצדק מת." אתה מתעורר בבהלה.

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 9 2010, 11:21 PM
    אריאל- אתה שוכב במיטה ונרדם. בחלומך, אתה ניצב באותו רחוב. הרחוב שבו פגשת אותו. והנה הוא שוב. השיער הזהוב, הבגדים הצחורים. הוא מחייך אליך. הוא מסמן לך שהוא היה איתך כל הדרך, ושהוא מאמין בך. הוא לא אומר את זה, אבל אתה מבין בכל זאת.

פתאום, ההבעה שלו משתנה, הוא נראה כסובל, ואתה רואה מהר מאוד למה. להב של חרב יוצא מבטנו, ודם מתפשט מהר בבגדיו. הוא נופל על הרצפה, מובס. מולך אתה רואה את הדוקר, גבר דומה לו בצורה מפחידה, אך כל כולו משדר רוע וחוסר צדק. הוא מחייך אליך ואומר בקול מוכר "אמרתי לך שהצדק מת." אתה מתעורר בבהלה.
    "מה לעזאזל זה היה?!" אתהה לעצמי בזעם ובפחד אימים.
    "לא, זה סתם סיוט קטן עקב דבריו של האיש משלשום..." אמלמל לעצמי.
    לאחר מכן אבדוק בלוח הזמנים שלי אם יש לי עבודה בזמן הקרוב.

4. Professional Design
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 9 2010, 09:33 PM
    סטיב- היא נראית מהורהרת, אבל לפני שהיא עונה הטלפון שלה מצלצל. היא מתרחקת ועונה. לאחר כמה דקות היא חוזרת. "אני אציב פה שוטר ו.." היא מוציאה כרטיס, "...אם יש לך עוד משהו להגיד, או שאתה נזכר במשהו שיכול להיות מניע לתקיפה, התקשר למספר בכרטיס. בכל מקרה מחר יתקשרו אליך כדי שתתן הצהרות." והיא הולכת בחיפזון, משאירה אותך לבד במסדרון.
    "תודה רבה .." אגיד ואסתכל על הכרטיס כדי לבדוק מהו שמה ,
    בעודי מחכה שיגיעו תשובות מבית החולים על מצבו של ריי .
    אשב לי בנחת ואנסה להירגע .

5. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אריאל- היום אתה בחופש.

סטיב- השם (נראה לי שכבר אמרתי) הוא ליסה וונג. מתחת יש מספר. היא ממהרת לכיוון המעלית ומנופפת לך. אתה נשען על הקיר מחכה בסבלנות. לאחר כשעה בלי שום דבר חדש, אתה שוב רואה אותה, הפרמדיקית הבלונדינית שראית קודם לכן באותו יום. נראה שהיא הבחינה בך אך מעמידה פנים שלא, ועוברת על פניך כשהיא מגבירה את קצב הליכתה.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

6. Professional Design
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 10 2010, 05:42 PM
    סטיב- השם (נראה לי שכבר אמרתי) הוא ליסה וונג. מתחת יש מספר. היא ממהרת לכיוון המעלית ומנופפת לך. אתה נשען על הקיר מחכה בסבלנות. לאחר כשעה בלי שום דבר חדש, אתה שוב רואה אותה, הפרמדיקית הבלונדינית שראית קודם לכן באותו יום. נראה שהיא הבחינה בך אך מעמידה פנים שלא, ועוברת על פניך כשהיא מגבירה את קצב הליכתה.
    "עצרי" אגיד לו ואקום אליה "שלום אני הוא סטיב חברו של ריי , הוא נמצא עכשיו כאן מטפלים בו , ידו נכרתה , אוכל לדעת מה מצבו ? " אשאל בלחץ .

7. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    סטיב- היא בוחנת אותך. היא חושבת כמה שניות, ואז היא נכנסת לחדר שבו ריי מאושפז. אתה מחכה בלחץ כמה דקות, עד שהיא יוצאת ואומרת "הוא יחיה."

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

8. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 6 2010, 08:44 PM
    מייקל- היא נעצרת, ומתיישבת על הרצפה. "תראה, חבר, ככל שתדע פחות על המצב, ככה יהיה לך יותר טוב." הטלפון שלה מצפצף. היא לא עונה.
    "את לא מתכוונת לענות ?"אשאל אותה.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

9. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מייק- היא מוציאה את הטלפון, מסתכלת לרגע, וזורקת אותו מהגג. לפאלפון שלה, מסתבר, אין כנפיים, לפחות דבר אחד נורמאלי, והוא נופל למטה עד שאתם לא רואים אותו. "מספר חסום." היא אומרת. "עבודה של סטן. נחנו מספיק?" שואלת אותך. "אנחנו צריכים להגיע למפקדה בהקדם"

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

10. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 11 2010, 12:31 PM
    מייק- היא מוציאה את הטלפון, מסתכלת לרגע, וזורקת אותו מהגג. לפאלפון שלה, מסתבר, אין כנפיים, לפחות דבר אחד נורמאלי, והוא נופל למטה עד שאתם לא רואים אותו. "מספר חסום." היא אומרת. "עבודה של סטן. נחנו מספיק?" שואלת אותך. "אנחנו צריכים להגיע למפקדה בהקדם"
    "מפקדה ?!"אומר.
    'טוב שום דבר כבר לו יכול להפתיע אותי ...'אחשוב לעצמי.

11. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מייקל- "זה לא היה בדיוק כן או לא" היא אומרת לך, ונראה שהיא מתחילה לאבד את הסבלנות

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

12. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 11 2010, 12:48 PM
    מייקל- "זה לא היה בדיוק כן או לא" היא אומרת לך, ונראה שהיא מתחילה לאבד את הסבלנות
    "כן" אומר לה ...

13. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מייקל-" סוף סוף." היא אומרת, ושוב מורידה את החלק העליון שלה כדי שתוכל לפרוש את הכנפיים. היא זורקת לך אותו. "תחזיק." היא אומרת. הפעם היא לא תופסת לך ביד, אלא תופסת אותך מאחור. היא פורשת את הכנפיים, ושוב עפה. עכשיו הרבה יותר נוח לך לעוף. ניו יורק פרושה מתחתיך. אתם עפים כמה דקות. פתאום נשמע רעש נפץ חזק, ואתה מבין שיורים בכם לפי ההדף. ואז אתם מתחילים לאבד גובה. אתה מסתכל אחורה ורואה שירו לה בכנף וכעת הכנף שלה ספוגה בדם. אתה מחפש את היורה, אך לא רואה אותו. נראה שהבחורה המכונפת התעלפה, והיא עומדת לרסק אותכם במקרה הטוב או לעזוב אותך במקרה הפחות טוב.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

14. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 11 2010, 01:05 PM
    מייקל-" סוף סוף." היא אומרת, ושוב מורידה את החלק העליון שלה כדי שתוכל לפרוש את הכנפיים. היא זורקת לך אותו. "תחזיק." היא אומרת. הפעם היא לא תופסת לך ביד, אלא תופסת אותך מאחור. היא פורשת את הכנפיים, ושוב עפה. עכשיו הרבה יותר נוח לך לעוף. ניו יורק פרושה מתחתיך. אתם עפים כמה דקות. פתאום נשמע רעש נפץ חזק, ואתה מבין שיורים בכם לפי ההדף. ואז אתם מתחילים לאבד גובה. אתה מסתכל אחורה ורואה שירו לה בכנף וכעת הכנף שלה ספוגה בדם. אתה מחפש את היורה, אך לא רואה אותו. נראה שהבחורה המכונפת התעלפה, והיא עומדת לרסק אותכם במקרה הטוב או לעזוב אותך במקרה הפחות טוב.
    "פאק פאק מה לעשות !"אחשוב לעצמי.
    "קדימה תתעוררי !"אצעק לה ואנסה להעיר אותה .

15. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מייקל- היא פותחת לאט את העיניים, רואה מה קורה ומגיבה מהר. המזל שלכם הוא שאתם נמצאים יחסית גבוה. היא משתמשת בכנפיים כך שהם מכסים את שניכם כמו מעין מגן. אתה מרגיש את החבטה בקרקע, אבל הודות לכנפיים זה לא יותר מרעד עמום. אתה קם ורואה שהיא שוכבת על הרצפה בלי לזוז.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

עמוד 29 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •