Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 99 ראשוןראשון 123451353 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 1483
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    ממשיכים עוד או שמספיק להיום?
    ---------------------------------------------------------
    אדריאן- הראש שלך כואב, אבל אתה זוכר איפה המקום. אתה מתלבש מהר ויוצא לרחוב. אתה הולך מרחק קצר עד שאתה מגיע להתקהלות עצומה, והיא בדיוק במקום שאתה מחפש. עשרות אנשים מסתכלים על משהו שאתה לא רואה. ניידות של משטרה מתקרבות. יש לך הרגשה רעה מאוד

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

2. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 01:05 AM
    ממשיכים עוד או שמספיק להיום?
    ---------------------------------------------------------
    אדריאן- הראש שלך כואב, אבל אתה זוכר איפה המקום. אתה מתלבש מהר ויוצא לרחוב. אתה הולך מרחק קצר עד שאתה מגיע להתקהלות עצומה, והיא בדיוק במקום שאתה מחפש. עשרות אנשים מסתכלים על משהו שאתה לא רואה. ניידות של משטרה מתקרבות. יש לך הרגשה רעה מאוד
    "פאק!" אצעק וארוץ אל עבר הקהל.
    "ג'יימס!" אצרח ואדחף בין ההמון שהתקהל באיזור ואבדוק מה קרה שם.

Spoiler ספוילר

3. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- אנשים צועקים ומנסים לתפוס אותך כשאתה מפלס את הדרך בין הסקרנים עד שאתה מגיע לשורה הראשונה אתה רואה מראה מזוויע. כ10 גופות של בני אדם ממוסמרות לחומה, כך שהדם שנוזל מהם והצורה שבה הם ממוקמים יוצרת מעין כתובת בשפה לא ברורה:

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

4. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 01:18 AM
    אדריאן- אנשים צועקים ומנסים לתפוס אותך כשאתה מפלס את הדרך בין הסקרנים עד שאתה מגיע לשורה הראשונה אתה רואה מראה מזוויע. כ10 גופות של בני אדם ממוסמרות לחומה, כך שהדם שנוזל מהם והצורה שבה הם ממוקמים יוצרת מעין כתובת בשפה לא ברורה:
    "מה לעז..."
    אתסכל על הגופות טוב ואנסה לזהות אם ג'יימס הוא אחד מהם

Spoiler ספוילר

5. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- אתה מחפש בין הגופות. הגב שלך כואב עכשיו, בנוסף לראש. כנראה שיותר מידי זמן לא הלכת בלי לימוזינה, או שזה בגלל הקור שפתאום אוחז בעיר. הראש עוד מקשה עליך לחשוב בצורה בהירה. הגופות במצב רע מאוד. קשה לזהות תווי פנים, ואפילו מין. אבל לבסוף אתה רואה גופה עם חולצה שעליה כתוב "אני שונא את לינקין פארק". אותה חולצה שקנית לג'יימס. אותה חולצה שהוא לבש לפני שאיבדת את הזיכרון.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

6. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 01:30 AM
    אדריאן- אתה מחפש בין הגופות. הגב שלך כואב עכשיו, בנוסף לראש. כנראה שיותר מידי זמן לא הלכת בלי לימוזינה, או שזה בגלל הקור שפתאום אוחז בעיר. הראש עוד מקשה עליך לחשוב בצורה בהירה. הגופות במצב רע מאוד. קשה לזהות תווי פנים, ואפילו מין. אבל לבסוף אתה רואה גופה עם חולצה שעליה כתוב "אני שונא את לינקין פארק". אותה חולצה שקנית לג'יימס. אותה חולצה שהוא לבש לפני שאיבדת את הזיכרון.
    "לא... אין מצב שזה הוא, זה בטח מישהו אחר עם חולצה כזאת. כן, זה מה שקרה." אגיד לעצמי בהכחשה בין כל האנשים ואנסה לעצור את עצמי מלבכות. אלך אל אחד השוטרים שבאיזור ואשאל אותו מה בדיוק קרה וכמה זמן ייקח לזהות את הגופות ומה הכיתוב שעל הקיר אומר.

Spoiler ספוילר

7. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- "היי! אתה!" אתה שומע קול. אתה מסתובב ורואה בחורה צעירה, שיער חום ארוך, מעיל גשם, בקיצור כך:. "ליסה וונג, משטרת ניו יורק." היא מציגה לך תג. "למה אתה...? רגע!" היא בוחנת אותך טוב טוב. "אתה אדריאן סמית'! מה לעזאזל אותה עושה כאן?"

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

8. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 01:41 AM
    אדריאן- "היי! אתה!" אתה שומע קול. אתה מסתובב ורואה בחורה צעירה, שיער חום ארוך, מעיל גשם, בקיצור כך:. "ליסה וונג, משטרת ניו יורק." היא מציגה לך תג. "למה אתה...? רגע!" היא בוחנת אותך טוב טוב. "אתה אדריאן סמית'! מה לעזאזל אותה עושה כאן?"
    "אני שואל את עצמי את אותה השאלה" אגיד, אראה לי את הפלאפון של ג'יימס עם ההודעה שהוא קיבל ואחכה לתגובה.

Spoiler ספוילר

9. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- היא מסתכלת על ההודעה, ושותקת כמה שניות. הראש שלך עומד להתפוצץ. "אני צריכה לקחת את זה לתחנה." היא אומרת, ומכניסה את הפלאפון לשקית ניילון. "זו המדיניות" היא אומרת בתגובה למבט שלך. הראש והגב שלך עושים בינהם תחרות מי יכאיב לך יותר. "לילה קשה?" היא שואלת.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

10. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 01:51 AM
    אדריאן- היא מסתכלת על ההודעה, ושותקת כמה שניות. הראש שלך עומד להתפוצץ. "אני צריכה לקחת את זה לתחנה." היא אומרת, ומכניסה את הפלאפון לשקית ניילון. "זו המדיניות" היא אומרת בתגובה למבט שלך. הראש והגב שלך עושים בינהם תחרות מי יכאיב לך יותר. "לילה קשה?" היא שואלת.
    "אני מניח. אין לי ממש מושג. יש לי בלאק-אאוט ואני לא זוכר כלום" אגיד בקול חלש.
    "קרה לך פעם שהיה לך בלאק-אאוט ולא זכרת פשוט כלום?"

Spoiler ספוילר

11. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- היא מסתכלת עליך כאילו נפלת מהירח. "זה נקרא הנגאובר, סמית'... אתה על סמים?"

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

12. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 01:55 AM
    אדריאן- היא מסתכלת עליך כאילו נפלת מהירח. "זה נקרא הנגאובר, סמית'... אתה על סמים?"
    "לא יודע, וגם אם כן, למה שאני אגיד את זה למשטרה?" אגיד ואסתכל עליה בחזרה במבט שאומר 'למה נראה לך?'

Spoiler ספוילר

13. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- היא מסתכלת עליך במבט מהורהר. "אולי אני אוסיף את זה לדו"ח. או יופי." היא אומרת ומפנה מבט אל מכונית שחורה שחונה בסביבה. בינתיים המשטרה כבר הציבה מחסומים, וחלק מהסקרנים פונו. צוות חובשים ומכבי אש מתחילים להוריד את הגופות מהחומה. "אני חייבת ללכת" אומרת ליסה. היא מוציאה כרטיס ונותנת לך. "אם תיזכר בעוד משהו בקשר לאתמול." והיא רצה לעבר המכונית. מהמכונית יוצא אדם גבוה, עם שיער קצר וחליפה מהודרת. ליסה מדברת איתו, ונראה שהיא לחוצה, אפילו שהוא לא שם לב אליה. הוא מסתכל אליך. "אממ אדוני?" אתה שומע קול לידך.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

14. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 02:07 AM
    אדריאן- היא מסתכלת עליך במבט מהורהר. "אולי אני אוסיף את זה לדו"ח. או יופי." היא אומרת ומפנה מבט אל מכונית שחורה שחונה בסביבה. בינתיים המשטרה כבר הציבה מחסומים, וחלק מהסקרנים פונו. צוות חובשים ומכבי אש מתחילים להוריד את הגופות מהחומה. "אני חייבת ללכת" אומרת ליסה. היא מוציאה כרטיס ונותנת לך. "אם תיזכר בעוד משהו בקשר לאתמול." והיא רצה לעבר המכונית. מהמכונית יוצא אדם גבוה, עם שיער קצר וחליפה מהודרת. ליסה מדברת איתו, ונראה שהיא לחוצה, אפילו שהוא לא שם לב אליה. הוא מסתכל אליך. "אממ אדוני?" אתה שומע קול לידך.
    "כן?" אגיד ואסתובב אל הכיוון שממנו מגיע הקול בשביל לראות מי קורא לי.

Spoiler ספוילר

15. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- זה שוטר שהגיע עכשיו. "אתה לא צריך להיות פה אדוני" הוא אומר. "מפנים את המקום. אני לא אגיד שאין מה לראות, כי בהחלט יש מה לראות, אבל עדיין צריך להוציא מפה את האזרחים."

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 99 ראשוןראשון 123451353 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •