אריאל- לא הבנתי את התגובה שלך. :unsure:
בטעות לא יצא לי טוב---Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 11 2010, 02:31 PM
אריאל- לא הבנתי את התגובה שלך. :unsure:
-----
אתק שוב לליסה, "טוב נראה שהחלטתם לשמוע בעצתי, אני מטער שיצאתי עלייך ככה סתם, יום גרוע" אומר לה.
"אם כך תסכימו להציב היום שוטרים בברונקס ומחר בסטט איילנד?" אשאלה.
אריאל- "תראה חבר." היא אומרת, "זה נכון, הצלנו בנאדם. אבל אתה יודע כמה כוחות היו בקווינס אתמול? ציפינו לאיזה פיגוע ענקי עם עשרות הרוגים. וכל מה שהיה זה ניסיון לרצח. עכשיו, אני בטוחה שיש קשר בין הניסיון הזה לשאר האירועים, אבל אני מצטערת, אני לא אצליח לשכנע את הבוסים שלי לעשות את מה שעשינו אתמול גם ברובעים האחרים."
"אה אה..." אומר.Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 11 2010, 02:44 PM
אריאל- "תראה חבר." היא אומרת, "זה נכון, הצלנו בנאדם. אבל אתה יודע כמה כוחות היו בקווינס אתמול? ציפינו לאיזה פיגוע ענקי עם עשרות הרוגים. וכל מה שהיה זה ניסיון לרצח. עכשיו, אני בטוחה שיש קשר בין הניסיון הזה לשאר האירועים, אבל אני מצטערת, אני לא אצליח לשכנע את הבוסים שלי לעשות את מה שעשינו אתמול גם ברובעים האחרים."
"אז מה דעתך לנסות ולעצור את זה יחד איתי?" אשאלה ואמשיך לנסוע לכיוון איצטדיון שיי.
"איך שתרצי" אומר ה ואסטה מן מסלולי לאיצטדיון ואסע אל עבר בית החולים.Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 11 2010, 03:05 PM
אריאל- יש שקט לרגע. "יודע מה, בסדר. אסוף אותי מבית החולים בקווינס. אל תיכנס, אני אחכה לך בחוץ"
הלחץ עובר , אבן גדולה ירדה מליבי "תודה רבה" אגיד להOriginally posted by הראשון מהסוף@Apr 10 2010, 06:03 PM
סטיב- היא בוחנת אותך. היא חושבת כמה שניות, ואז היא נכנסת לחדר שבו ריי מאושפז. אתה מחכה בלחץ כמה דקות, עד שהיא יוצאת ואומרת "הוא יחיה."
ואשב בשקט בלי להפריע לאף אחד , רק אחכה לראות מתי הוא יתעורר .
אני מרגיש מאוד עייף לכן אתן לעצמי להירדם על הספסל של בית החולים .
אריאל- אתה מגיע לכניסה לבית החולים אבל אתה לא רואה שאף אחד מחכה לך. לא ביקשת מליסה טלפון, אז כנראה שלא תהיה לך ברירה אלא להכנס.
סטיב- אתה מתעורר לאחר כמה שעות, כשהשמש כבר נמצאת בכל מקום בבית החולים. ליסה חזרה והיא נראית כאילו היא סופסוף ישנה כמו שצריך. "בוקר טוב." היא אומרת. "ריי רוצה לראות אותך עכשיו.
אתלבט אם להיכנס או לא.Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 11 2010, 03:29 PM
אריאל- אתה מגיע לכניסה לבית החולים אבל אתה לא רואה שאף אחד מחכה לך. לא ביקשת מליסה טלפון, אז כנראה שלא תהיה לך ברירה אלא להכנס.
'לא! היא ביקשה' אחשוב לעצמי ואשאר בחוץ עוד כמה דקות, אחכה לה.
"בוקר אור ! תודה רבה על שנתתם לי לשהות פה ועל הטיפול שהוא עבר"Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 11 2010, 03:29 PM
סטיב- אתה מתעורר לאחר כמה שעות, כשהשמש כבר נמצאת בכל מקום בבית החולים. ליסה חזרה והיא נראית כאילו היא סופסוף ישנה כמו שצריך. "בוקר טוב." היא אומרת. "ריי רוצה לראות אותך עכשיו.
אגיד לה ואכנס לחדר של ריי לראות מה מצבו .
לכולם
מעכשיו אדום זה צבע איוונט. איוונט אצלי= פגישה בין שחקנים. כשיש איוונט בדרך כלל אני אכתוב לשני השחקנים ביחד:
אריאל וסטיב- אתם בבלהלהלהלה.....
אבל גם אם אני כותב בנפרד, שני השחקנים צריכים לקרוא את כל האדום, כל אחד קורא גם את החלק שלו וגם את החלק של השני. אם אתם משוחחים בינכם, לפעמים אני לא אגיב לכם ואתן לכם לשוחח עד שאני אראה שנתקעתם או שיש לאחת הדמויות שאני מגלם מה להוסיף או שקורה אירוע קריטי באמצע. המידע על איוונטים יעודכן בהמשך בעמוד המשחק הראשי.
יכול להיות שבהתחלה לא תבינו מה קורה בסיפור של השחקן השני, אם זה המקרה זה כנראה לא קריטי לכם כרגע.
סטיב- אתם הולכים לחדר וליסה מחכה בחוץ. היא מתקשרת למישהו. אתה רואה את ריי. כל הצד הימני שלו חבוש, והוא נראה מאוד חיוור, אבל בסך הכול הוא נראה בסדר. "ילד!" הוא אומר בשמחה כשהוא רואה אותך. "עזבת את החנות! הפסדתי בטח מלא לקוחות בגללך!"
אריאל- הטלפון שלך מצלצל. זאת ליסה. היא אומרת לך להכנס, ומספרת לך איפה היא נמצאת בבית החולים.
"שיהיה" אמלמל ואכנס לבית החולים לתוך המחלקה שבה ליסה נמצאת ואחכה לה.Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 11 2010, 04:26 PM
לכולם
מעכשיו אדום זה צבע איוונט. איוונט אצלי= פגישה בין שחקנים. כשיש איוונט בדרך כלל אני אכתוב לשני השחקנים ביחד:
אבל גם אם אני כותב בנפרד, שני השחקנים צריכים לקרוא את כל האדום, כל אחד קורא גם את החלק שלו וגם את החלק של השני. אם אתם משוחחים בינכם, לפעמים אני לא אגיב לכם ואתן לכם לשוחח עד שאני אראה שנתקעתם או שיש לאחת הדמויות שאני מגלם מה להוסיף או שקורה אירוע קריטי באמצע. המידע על איוונטים יעודכן בהמשך בעמוד המשחק הראשי.
יכול להיות שבהתחלה לא תבינו מה קורה בסיפור של השחקן השני, אם זה המקרה זה כנראה לא קריטי לכם כרגע.
סטיב- אתם הולכים לחדר וליסה מחכה בחוץ. היא מתקשרת למישהו. אתה רואה את ריי. כל הצד הימני שלו חבוש, והוא נראה מאוד חיוור, אבל בסך הכול הוא נראה בסדר. "ילד!" הוא אומר בשמחה כשהוא רואה אותך. "עזבת את החנות! הפסדתי בטח מלא לקוחות בגללך!"
אריאל- הטלפון שלך מצלצל. זאת ליסה. היא אומרת לך להכנס, ומספרת לך איפה היא נמצאת בבית החולים.
"ריי ! הלקוחות לא חשובים , אתה הרבה יותר חושב , אתן הכל כדי שתהיה בריא !Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 11 2010, 04:26 PM
לכולם
מה קרה לך ? תוכל לספר לך?" אשאל אותו ולפני שאגיב אבקש מכולם לצאת מהחדר .
"עיוות ?"אומר לו.Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 11 2010, 01:40 PM
מייקל- סטן מנקה את הקנה של הרובה שלו, וטוען אותו בתחמושת חדשה. ואז הוא דורך ומכוון עליה. "תסתכל עליה, היא עיוות של הטבע." אתה רואה שהיא עוד מודעת לסביבה. היא מסתכלת אל סטן בנחישות, אך לא מדברת. "כדורי נחושת, ג'יל, במיוחד בשבילך." הוא אומר לה. "לך ל******" היא אומרת לו בשארית הכוחות שלה.
"פעם גם שחורים היו עיוות ?"הוסיף.
"היא בת אדם בדיוק כמוך "אומר לסטן.
"עכשיו תזיז את הרובה ממנה ונדבר"
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
אריאל- אתה רואה אותה עומדת מחוץ לחדר מסויים. "בפנים נמצא האדם שכמעט נרצח אתמול." היא אומרת. "ריי ווקר... בוא נכנס למקרה שיש לך שאלות."
סטיב-
רק אתה והוא כרגע בחדר אז זה בסדר
-----------
"אוי אתה התחלת גם? איזה פרחח תקף אותי." הוא אומר, ונראה שהוא שוב מצוברח בגלל מה שקרה. "שלוש שנים בחיל הנחתים ולא קרה כלום. פעם אחת אני עוזב את החנות וכשאני חוזר הלכה היד. לא שאני מאשים אותך ילד. טוב לראות אותך פה."
מייקל- "לך מפה, מייקל! תציל את עצמך." היא אומרת בקול חלוש. נשמע קול נפץ חזק, ושפריץ של דם. הוא ירה בה ישר בחזה. "שתקי." הוא אומר, מנקה מעליו את הדם שניתז עליו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)