סטיב ואריאל-"כן!" הוא אומר. "איך ידעת?"
"ליסה, יש לנו פה עסק עם משהו גדול מאוד, יכול להיות שמדובר בכוח על טבעי" אלחש לה ואנסה שלא להדאיג את ריי.Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 12 2010, 09:53 PM
סטיב ואריאל-"כן!" הוא אומר. "איך ידעת?"
"תקשיב דקה, שמת לב למשהו מוזר אצל הבחור כמו כנפיים או בליטות מוזרות?" אשאלו.
"למה משוגע?" אשאלו, ישנם דברים גדולים שאף אחד מכם אינו יודע.Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 13 2010, 08:20 AM
סטיב ואריאל-עכשיו ריי מסתכל עליך (אריאל) כאילו הוא לא סומך עליך. "אתה מנסה להוציא אותי משוגע? אני אומר לך, היה שם בנאדם! ולא כנפיים ולא בטיח"
אומר להם.
"אתה רוצה הוכחה?" אשאלו.
לאחר מכן אוריד את חולצתי ואתרכז בחוזקה רבה, אחזיר את הכנפיים.
רועי לא יגיב הוא בטיול לפי מה שאני יודע XDOriginally posted by הראשון מהסוף@Apr 13 2010, 06:10 PM
אריאל וסטיב- כולם נראים מאוד מופתעים, כשאריאל מוריד את החולצה שלו, מגבו יוצאות שתי בליטות לבנות שגודלות בקצת אדיר, עד שהן מקבלות צורה. אלה כנפיים באורך שתי מטר כל אחת. ליסה רצה לנעול את הכניסה. השאר עדיין המומים. *נחכה שסטיב יגיב*
~~
"שיהיה" אומר באדישות כאילו לא צמחו לי כנפיים כלל וכלל.
"עכשיו אתה מאמין?" אשאל את ריי.
"בטח מנפילה" אומר לעצמי והמשיך בדרכיOriginally posted by הראשון מהסוף@Apr 11 2010, 05:23 PM
מייקל- אתה ממשש את החולצה ורואה שיורד לך דם בגב.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
"בשכונות המשטרה אף פעם לא מגיע לשם "אומר והתחיל ללכת לשכונה ענייה.Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 14 2010, 04:19 PM
מייקל- אתה מתחיל ללכת, אבל פתאום אתה לא יודע.. לאן אתה אמור ללכת? איפה תהיה בטוח?
"טוב לחזור לילדות" אומר והחפש סימטה חשוכה .Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 14 2010, 04:27 PM
מייקל- אתה הולך לך אל אחת משכונות העוני הגדולות של ניו יורק. השעה מאוחרת. בין הפחונים והקרטונים חיים עשרות חסרי בית. שחורים רבים מסתובבים בשכונה הזאת, אבל הם לא טורחים להטריד אותך. בצמתים עומדות זונות שמנסות לפתות לקוחות פוטנציאלים.
"כוס אחתוק "אומר והסתכל מה יש לי בגב .Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 14 2010, 04:35 PM
מייקל- המקום המוזנח והמלוכלך היה נראה לכל אדם אחר נורא, אבל אתה רגיל מהילדות, ומחפש סימטה. מצאת לך סמטה קטנה. יש שם קרטון שנראה ריק. אחד ההומלסים בסמטה אומר שזה לא שייך לאף אחד, אז אתה לוקח אותו ומכין לך מיטה. הכאבים בגב רק מתחזקים.
"מה זה ?"אשאל את עצמי והגע בזה.Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 14 2010, 04:41 PM
מייקל- אתה מסתכל ורואה שני חתכים מאוד ארוכים ודקים בגב שלך, מהם יוצא מעין חומר לבן.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)