מייקל- "טירון." הוא אומר, מנופף בכנפיים שלו, ומרחף בקלות. "אחרי הטיסה הטיסה הראשונה, הכנפיים של האינפרנל מסתגלות לגוף והוא יכול לעוף בכל מצב. נסה"
"האינפר מה ?"אשאך אותו.Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 14 2010, 07:24 PM
מייקל- "טירון." הוא אומר, מנופף בכנפיים שלו, ומרחף בקלות. "אחרי הטיסה הטיסה הראשונה, הכנפיים של האינפרנל מסתגלות לגוף והוא יכול לעוף בכל מצב. נסה"
'אז זה אומר שאנייכול לנסות לעוף 'אחשוב לעצמי ואנסה להזיז את הכנפיים שלי.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
"ואם אני אשאל אותך מה תענה לי ?"אשאל אותו .Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 15 2010, 12:52 PM
מייקל- אתה מצליח לעוף בקלות מוזרה. "אינפרנל... זה אומר מלאך נפול... מה הכוונה? תלוי את מי אתה שואל." אומר אנג'ל, כשהוא עף לידך.
"בקיצור אנחנו פריקים עם כנפיים"אומר.Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 15 2010, 02:03 PM
מייקל- "אישית, זה נראה לי כמו מחלה גנטית." הוא אומר בזמן שאתם עפים מעל ניו יורק. "פגשתי שלושה אינפרנלים חוץ ממך מאז שזה קרה לי, שניים אמרו שאנחנו שליחים של ישו, אחד אמר לי שאנחנו מלאכים שעברו לצד האפל. בולשיט אם תשאל אותי."
"יש עוד משהו שאתה רוצה לספר לי ?"אשאל אותו.
מצטער לא ידעתי שתקעתי תמשחק .Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 14 2010, 04:19 PM
סטיב ואריאל- אין מה לעשות, נחכה שרועי יחזור ><
---------------
"מה ? אריאל , מה אתה בידיוק ?!"
אשאל אותו בפליאה ובאמת שלא אבין מה היצור הזה
בו זמנית אנסה להרגיע את ריי שכניראה גם הוא
עדיין המום כמוני למראי עיניו .
"זה... מסובך" אומר לסטיב.Originally posted by Steve@Apr 15 2010, 06:28 PM
מצטער לא ידעתי שתקעתי תמשחק .
---------------
"מה ? אריאל , מה אתה בידיוק ?!"
אשאל אותו בפליאה ובאמת שלא אבין מה היצור הזה
בו זמנית אנסה להרגיע את ריי שכניראה גם הוא
עדיין המום כמוני למראי עיניו .
"אבל סמוך עליי יש לנו עסק עם מישהו מאוד מיוחד" אומר לסטיב שוב.
"עכשיו ליסה, יש לך מושג מה אומר השם InfernAls?" אשאל את ליסה.
מייקל- "יש עוד הרבה," הוא אומר לך. "עוד לא דיברנו על המתנות, ועל המקור, והאפוקליפסה שבדרך..."
סטיב- אין בעיה, רק פעם הבאה תזכיר לי מראש שאני אדע לא להתחיל איוונט כשאתה לא זמין ;)
סטיב ואריאל- ליסה מוציאה את הפנקס שלה. "אינפרנל, הפירוש המילולי הוא מלאך נפול. עכשיו יש לזה שתי פרשנויות. הפרשנות הראשונה אומרת שזה מלאכים שעברו לצד הגיהנום, ולכן גורשו מגן עדן, והפרשנות השנייה היא מלאכים שנשלחו ע"י האל לארץ. יכול להיות כמובן שזה סתם ביטוי חסר משמעות..."
"אני מניח שהם רצו לקרוא לעצמם כך, אולי רצו להעביר מסר כלשהו" אמלמל.Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 15 2010, 10:36 PM
סטיב ואריאל- ליסה מוציאה את הפנקס שלה. "אינפרנל, הפירוש המילולי הוא מלאך נפול. עכשיו יש לזה שתי פרשנויות. הפרשנות הראשונה אומרת שזה מלאכים שעברו לצד הגיהנום, ולכן גורשו מגן עדן, והפרשנות השנייה היא מלאכים שנשלחו ע"י האל לארץ. יכול להיות כמובן שזה סתם ביטוי חסר משמעות..."
,או אם אתם לא מבינים על מה אני מדבר, אני אסביר לכם, שלשום נראתה בעיתון כתבה על פיגוע טירור שיצר כמה אותיות מוזרות ביפנית" אומר להם.
לאחר מכן אקח את הפינקס של ליסה ואכתוב בו את האותיות ואראה להם אותם.
"פירוש המילה הזאת היא אינפרנל, יכול להיות שהיא תעזור בהמשך החקירה" אומר ואחזיר את כנפיי למקום שכן הוכחתי את טענתי.
"אוקיי יש לי זמן "אומר והתיישב .Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 15 2010, 10:36 PM
מייקל- "יש עוד הרבה," הוא אומר לך. "עוד לא דיברנו על המתנות, ועל המקור, והאפוקליפסה שבדרך..."
"דבר"הוסיף
"כן, ואני חושב שזה לא צירוף מקרים גם שכולנו כאן" אומר.Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 16 2010, 02:04 PM
אריאל וסטיב- אריאל מעלים שוב את הכנפיים שלו. היחידה שלא נראית מופתעת מההופעה המוזרה שלו היא ליסה. "אתה חושב שיש קשר בין ההפיכה שלך לתרנגולת לבין האינפרנל הזה?" היא שואלת את אריאל
"תנו לי לספר לכם משהו" אומר להם.
לאחר מכן אחל לספר להם בפרטי פרטים את מה שקרה בלילה הקודם, על היד החדשה, על צמיחת הכנפיים, על 'מוות' הצדק, על האיש המוזר וגם על אותו החלום.
"אני לא מבין , מה קרה ?"Originally posted by mor15@Apr 16 2010, 04:13 PM
"כן, ואני חושב שזה לא צירוף מקרים גם שכולנו כאן" אומר.
"תנו לי לספר לכם משהו" אומר להם.
לאחר מכן אחל לספר להם בפרטי פרטים את מה שקרה בלילה הקודם, על היד החדשה, על צמיחת הכנפיים, על 'מוות' הצדק, על האיש המוזר וגם על אותו החלום.
אני שואל במופתעות
אני באמת לא יודע מה קרה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)