Pokemon GO
עמוד 39 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2937383940414989 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 571 עד 585 מתוך 1483
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Apr 17 2010, 01:08 PM
    "אוכל גם אני לבוא איתכם ? אני חושב שריי יהיה בסדר כאן . הוא צריך לנוח"
    אשאל בנימוס , אני אכן סקרן לדעת מה קורה .
    "בטח, אבל זה יהיה מסוכן במיוחד, ומלא בבלבולים, אני עצמי איני יודע כמה דברים ולכן אני נוסע לברונקס לחפש תשובות" אומר.
    "אנחנו יוצאים עכשיו, אם תרצה תבוא, אני אסיע אתכם" אומר לסטיב.

2. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    אנדרו- היא עוזבת לרגע את השק, מסתכלת אליך, אומרת "PISS OFF" וממשיכה להכות בשק.

מייקל- "אתמול ישנתי במלון סיני כזה." הוא אומר תוך כדי תעופה. "יש לך רעיון איפה נוכל להתחבאות לו היום?"

ארטיב (אריאלוסטיבXD)- נחכה לתגובה מסטיב.

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 17 2010, 07:33 PM
    מייקל- "אתמול ישנתי במלון סיני כזה." הוא אומר תוך כדי תעופה. "יש לך רעיון איפה נוכל להתחבאות לו היום?"
    "שכונות עוני?""אשאל אותו .
    "המשטרה אף פעם לא מגיע לשם"אומר.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. Professional Design
    Originally posted by mor15@Apr 17 2010, 06:08 PM
    "בטח, אבל זה יהיה מסוכן במיוחד, ומלא בבלבולים, אני עצמי איני יודע כמה דברים ולכן אני נוסע לברונקס לחפש תשובות" אומר.
    "אנחנו יוצאים עכשיו, אם תרצה תבוא, אני אסיע אתכם" אומר לסטיב.
    "ריי , אני מצטער שאני משאיר אותך כאן לבד , אני בטוח שהנכדים שלך יבואו לבקר אותך ,
    אבקש שיעבירו להם את המסר" אגיד ואתן הוראה לאחות להודיע למשפחתו של ריי שהוא פצוע בבית החולים
    אצמד לאריאל ואגיד בלחש "אני בא איתך , אני לא מפחד מכלום"

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Apr 17 2010, 07:40 PM
    "ריי , אני מצטער שאני משאיר אותך כאן לבד , אני בטוח שהנכדים שלך יבואו לבקר אותך ,
    אבקש שיעבירו להם את המסר" אגיד ואתן הוראה לאחות להודיע למשפחתו של ריי שהוא פצוע בבית החולים
    אצמד לאריאל ואגיד בלחש "אני בא איתך , אני לא מפחד מכלום"
    אחייך חיוך קל ואבריק את משקפיי, "מעולה" אלחש לסטיב בחזרה.
    'הנער הזה הוא מתאים להיות שליח של הצדק התכונות שלו מתאימות' אחשוב לעצמי.
    "אם כך כדאי שנצא במהרה,לא?" אשאלם.

6. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מייקל- "אני לא בטוח שסטן במשטרה.... ממזר כזה..." הוא אומר בזעם.. נראה שיש לו היסטוריה ארוכה עם סטן...

ארטיב (אהבתי אז זה נשאר :angry: B) )- ריי מהנהן. "שמור על הגב שלך ילד." הוא אומר לסטיב. ליסה קמה. "אוקי, אז סיכמנו... בואו נזוז לברונקס." אתם יוצאים שלושתיכם מבית החולים ונכנסים לאוטו של אריאל. אריאל נוהג, ליסה יושבת מקדימה וסטיב מאחור. הנסיעה די ארוכה, ואתם לא בטוחים לאן ללכת...
    -----------------------------
    זה זמן טוב לSMALL TALK.

סטיב- אולי זו הנסיעה הארוכה, אולי המושבים מאחור לא נוחים, אבל אתה מתחיל להרגיש כאבים בגב.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 17 2010, 07:46 PM

ארטיב (אהבתי אז זה נשאר :angry: B) )- ריי מהנהן. "שמור על הגב שלך ילד." הוא אומר לסטיב. ליסה קמה. "אוקי, אז סיכמנו... בואו נזוז לברונקס." אתם יוצאים שלושתיכם מבית החולים ונכנסים לאוטו של אריאל. אריאל נוהג, ליסה יושבת מקדימה וסטיב מאחור. הנסיעה די ארוכה, ואתם לא בטוחים לאן ללכת...
    -----------------------------
    זה זמן טוב לSMALL TALK.

סטיב- אולי זו הנסיעה הארוכה, אולי המושבים מאחור לא נוחים, אבל אתה מתחיל להרגיש כאבים בגב.
    "אם כך סטיב, מה אתה חושב על הצדק?" שאל אותו לפתע תוך כדי זה שאני נוהג בעודי מסתכל עליו מן אחת המראות ומנסה לקלוט את מבטו.

8. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 17 2010, 07:46 PM
    מייקל- "אני לא בטוח שסטן במשטרה.... ממזר כזה..." הוא אומר בזעם.. נראה שיש לו היסטוריה ארוכה עם סטן...
    "מאיפה אתה מכיר אותו ?"אשאל

9. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    סטיאל- תתעלמו ממני... אם יהיה לי מה להוסיף אני אוסיף. אני רוצה שתכנסו לדמות שלכם ולראות איך אתם מתפקדים מול דמות שהיא לא יצירה שלי, אלא דמות של שחקן אחר. אני אוסיף ש...
    ----------------------------------------
    עושה רושם שעבר על ליסה לילה ארוך. היא נרדמה במושב שלה.

מייקל- "הוא סוכן מיוחד של TNT. נשמע מצחיק, אני יודע, אבל זה ראשי תיבות של "חיסול איומים לא אנושיים." אתם מתקרבים לאיזור מסויים שיש בו יחסית הרבה אנשים ולכן עולים יותר גבוה כדי שלא יראו אתכם. השעה היא כבר שעת צהריים. "הם בדרך כלל לא עושים לאינפרנלים צרות, אבל ה"אירועי טרור" שהיו בעיר? זה לא בדיוק היה תוצאה של טרור... הייתי שם..."

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

10. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 17 2010, 08:00 PM
    סטיאל- תתעלמו ממני... אם יהיה לי מה להוסיף אני אוסיף. אני רוצה שתכנסו לדמות שלכם ולראות איך אתם מתפקדים מול דמות שהיא לא יצירה שלי, אלא דמות של שחקן אחר. אני אוסיף ש...
    ----------------------------------------
    עושה רושם שעבר על ליסה לילה ארוך. היא נרדמה במושב שלה.

מייקל- "הוא סוכן מיוחד של TNT. נשמע מצחיק, אני יודע, אבל זה ראשי תיבות של "חיסול איומים לא אנושיים." אתם מתקרבים לאיזור מסויים שיש בו יחסית הרבה אנשים ולכן עולים יותר גבוה כדי שלא יראו אתכם. השעה היא כבר שעת צהריים. "הם בדרך כלל לא עושים לאינפרנלים צרות, אבל ה"אירועי טרור" שהיו בעיר? זה לא בדיוק היה תוצאה של טרור... הייתי שם..."
    "את זה אני יודע"אומר לו.
    "אז אם זה לא היה אירועי טרור מה זה היה ?"אשאל.

11. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מייקל- "זה היה קרב בין אינפרנלים.." אומר לך אנג'ל. "אחד מהם מת, אבל לא כמו חברתנו עם הכדור בראש, לו כרתו את הכנפיים... וכשכורתים לאינפרנל את הכנפיים.... זה מה שקורה...."

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

12. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 17 2010, 08:07 PM
    מייקל- "זה היה קרב בין אינפרנלים.." אומר לך אנג'ל. "אחד מהם מת, אבל לא כמו חברתנו עם הכדור בראש, לו כרתו את הכנפיים... וכשכורתים לאינפרנל את הכנפיים.... זה מה שקורה...."
    "הבנתי ..."אומר.
    "וזה מזכיר לי את מקודם שסיפרת לי על המתנות "
    "איך מגלים מה המתנת שקיבלת ?"אשאל.

13. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 17 2010, 08:33 PM
    אנדרו- היא עוזבת לרגע את השק, מסתכלת אליך, אומרת "PISS OFF" וממשיכה להכות בשק.

"טוב גם ככה משעמם פה רצח. אני אחזור לי לאוניברסיטה.." אגיד ואצא משם. אלך אל האוניברסיטה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

14. Professional Design
    Originally posted by mor15@Apr 17 2010, 07:48 PM
    "אם כך סטיב, מה אתה חושב על הצדק?" שאל אותו לפתע תוך כדי זה שאני נוהג בעודי מסתכל עליו מן אחת המראות ומנסה לקלוט את מבטו.
    "על הצדק ?
    מה אני חושב עליו ..
    לדעתי הוא דבר טוב , זה הכל"
    אגיד לו בעודי לא מבין מאיפה השאלה המוזרה הזאת .

15. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שימו לב,
    בגלל המערכת החדשה התגובות האחרונות לא מופיעות כאן. לכן אני מעתיק להודעה הזאת את כולן:
    הראשון מהסוף:
    כולם-

מצאתי מפה אינטראקטיבית של ניו יורק. אני הולך לעשות כמה עדכונים בנוגע למשחק בעמוד הראשי בקרוב (אולי היום אני כבר אסיים). הקישור למפה יופיע גם שם.

מייקל- "אני שמח ששאלת." הוא אומר. אתם נמצאים כבר ממש בקצה של מנהטן. מולכם פסל החירות. אתם עפים לשם ונוחתים על ראש הפסל. "את מתת האש גיליתי באינסטינקט. הייתי בסכנה, וזה עבד כמו רפלקס..."

אנדרו- אתה כבר בדרך החוצה כשהיא אומרת "הלכת מכות פעם?" אתה מסתובב ורואה שהיא בוחנת אותך לראות אם אתה שווה משהו

סטיב ואריאל- הדרך לברונקס די ארוכה. המשיכו
    LACOSTE
    QUOTE (הראשון מהסוף @ Apr 18 2010, 03:06 PM) אנדרו- אתה כבר בדרך החוצה כשהיא אומרת "הלכת מכות פעם?" אתה מסתובב ורואה שהיא בוחנת אותך לראות אם אתה שווה משהו

"בוודאי,ניצחתי המון ביריונים בעזרת אמנות לחימה שלמדתי כשהייתי בן 13 בערך. למה? את רוצה קרב נגדי?" אשאל אותה.
    הראשון מהסוף:
    אנדרו- נראה שסוף סוף השגת את תשומת הלב המלאה שלה. "בוא נראה אותך." היא אומרת.
    LACOSTE

אנדרו- נראה שסוף סוף השגת את תשומת הלב המלאה שלה. "בוא נראה אותך." היא אומרת.
    אתכופף ואז אבעט את רגלי לכיוון רגליה כדי להפיל אותה. "נו נכנעת?" אשאל אותה.
    הראשון מהסוף:

אנדרו- לא כל כך מהר....
    ---------------------------------
    היא מרימה את הרגל שאליה כיוונת לביטה מסובבת שפוגעת לך בראש ומערערת מעט את שיווי המשקל שלך. אתה בסדר, רק טיפה יותר עצבני. "נו נכנע?" שואלת אותך.
    LACOSTE

אנדרו- לא כל כך מהר....
    ---------------------------------
    היא מרימה את הרגל שאליה כיוונת לביטה מסובבת שפוגעת לך בראש ומערערת מעט את שיווי המשקל שלך. אתה בסדר, רק טיפה יותר עצבני. "נו נכנע?" שואלת אותך.
    אנסה לתקוף עם אגרוף פתוח לאף ואחר כך אתקוף אותה עוד פעם עם אגרוף פתוח לסנטר.
    הראשון מהסוף:

אתה לא מצליח להתקרב אליה, כי למרות הרושם הראשוני שלך שהיא מתאגרפת, היא משתמשת בעיקר ברגליים, וכל פעם שאתה מנסה לצמצם מרחק אתה חוטף ביטה.
    LACOSTE

אתה לא מצליח להתקרב אליה, כי למרות הרושם הראשוני שלך שהיא מתאגרפת, היא משתמשת בעיקר ברגליים, וכל פעם שאתה מנסה לצמצם מרחק אתה חוטף ביטה.
    אנסה שוב את התרגיל הקודם אבל עכשיו לא אחכה שהיא תיפול,אבעט בה פעם נוספת.
    ועכשיו ההמשך!
    אנדרו-אתה מנסה להבריש, היא מרימה את הרגל ומנסה לחבוט בך אבל אתה פוגע בה עם ביטה טובה. היא נהדפת לאחור, ונראה שעכשיו היא לוקחת אותך ביותר רצינות. היא מחכה למהלך שלך.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

עמוד 39 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2937383940414989 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •