Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 99 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 1483
  1. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 02:13 AM
    אדריאן- זה שוטר שהגיע עכשיו. "אתה לא צריך להיות פה אדוני" הוא אומר. "מפנים את המקום. אני לא אגיד שאין מה לראות, כי בהחלט יש מה לראות, אבל עדיין צריך להוציא מפה את האזרחים."
    "אוקיי. אני מבין. אני לא זז מפה." אגיד לשטור ואתן לו אגרוף ישר בפרצוף.
    "אני לא זז מפה עד שלא אומרים לי אם זה כן ג'יימס או לא, הבנת אותי חתיכת פאג?!"

Spoiler ספוילר

2. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    אדריאן-"עצור!" נשמע מכל הכיוונים. תוך כמה שניות עשרות שוטרים מכוונים עליך את האקדחים שלהם. חלק מהאזרחים האחרונים שעזבו, החטטנים ביותר, חוזרים לאיזור לצפות. התקשורת גם כבר כאן ומצלמת הכול. "היי היי היי!" צועקת ליסה תוך כדי ריצה. "תורידו את האקדחים!" היא פוקדת על השוטרים. הבחור הגבוה בחליפה היקרה הולך אחריה לאט. היא באה עד אליך. "מה קרה לך?!"

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

3. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 02:21 AM
    אדריאן-"עצור!" נשמע מכל הכיוונים. תוך כמה שניות עשרות שוטרים מכוונים עליך את האקדחים שלהם. חלק מהאזרחים האחרונים שעזבו, החטטנים ביותר, חוזרים לאיזור לצפות. התקשורת גם כבר כאן ומצלמת הכול. "היי היי היי!" צועקת ליסה תוך כדי ריצה. "תורידו את האקדחים!" היא פוקדת על השוטרים. הבחור הגבוה בחליפה היקרה הולך אחריה לאט. היא באה עד אליך. "מה קרה לך?!"
    "אני לא זז מהנקודה המחורבנת הזאת עד שלא אומרים לי מה קרה לג'יימס!" אצעק על ליסה.

Spoiler ספוילר

4. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן-ליסה מסתכלת עליך "אני לא יכולה לספר לך כי אני לא יודעת.. אבל כש..." הדיבור שלה נקטע בגלל הבחור הגבוה. הוא מתקרב אליכם לאט לאט תוך כדי מחיאות כפיים. הראש שלך לא אוהב את זה. "בראבו! בראבו!" הוא אומר. "איזה יופי של הופעה!" הוא מצביע אל עבר רכב התקשורת והמצלמה שממוקדת עליכם. "יש לך טלפון מר סמית'" הוא אומר ומגיש לך טלפון סלולרי.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

5. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 02:26 AM
    אדריאן-ליסה מסתכלת עליך "אני לא יכולה לספר לך כי אני לא יודעת.. אבל כש..." הדיבור שלה נקטע בגלל הבחור הגבוה. הוא מתקרב אליכם לאט לאט תוך כדי מחיאות כפיים. הראש שלך לא אוהב את זה. "בראבו! בראבו!" הוא אומר. "איזה יופי של הופעה!" הוא מצביע אל עבר רכב התקשורת והמצלמה שממוקדת עליכם. "יש לך טלפון מר סמית'" הוא אומר ומגיש לך טלפון סלולרי.
    אחטוף את הטלפון במהירות ואצמיד אותו אל האוזן שלי.
    "מי זה?" אגיד בטון שאומר שלא עבר עלי יום כזה וורוד.

Spoiler ספוילר

6. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן-ברגע שלקחת את הטלפון אתה שומע קול מאיים "תגיד לי השתגעתם?! אתה רוצה להרוג אותי?! אני נשבע לך! נשבע לך כמעט קיבלתי התקף לב! כל הלילה! ולא עונים! לא אתה ולא ג'ים! מה אני עז?! ועכשיו מה אני מגלה?! שהרבצת לשוטר?! טוב העניין עם השוטר ירים כמה גבות אבל גם ירים את המכירות. גאה בך ילד. " אומר מני, האמרגן שלך

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

7. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 02:32 AM
    אדריאן-ברגע שלקחת את הטלפון אתה שומע קול מאיים "תגיד לי השתגעתם?! אתה רוצה להרוג אותי?! אני נשבע לך! נשבע לך כמעט קיבלתי התקף לב! כל הלילה! ולא עונים! לא אתה ולא ג'ים! מה אני עז?! ועכשיו מה אני מגלה?! שהרבצת לשוטר?! טוב העניין עם השוטר ירים כמה גבות אבל גם ירים את המכירות. גאה בך ילד. " אומר מני, האמרגן שלך
    "או אחלה, אני אגיד את זה לג'ים. אה רגע, כנראה ג'ימבו מת. אופס" אגיד בציניות, אנתק את הטלפון ואחזיר אותו לשוטר שנתן לי אותו.
    "עוד משהו?" אשאל את השוטרים.

Spoiler ספוילר

8. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- השוטר הגבוה פונה לליסה. "זאת פאשלה שלך וונג." ליסה מסתכלת עליו, ונראה שהיא לא ממש מחבבת אותו. הוא פונה אליך. "הושט את הידיים קדימה." הוא אומר

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

9. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 02:37 AM
    אדריאן- השוטר הגבוה פונה לליסה. "זאת פאשלה שלך וונג." ליסה מסתכלת עליו, ונראה שהיא לא ממש מחבבת אותו. הוא פונה אליך. "הושט את הידיים קדימה." הוא אומר
    "הפאשלה היחידה כאן הייתה של ההורים שלך." אגיד בעצבים.
    "תשכח מזה שאני אושיט את הידיים קדימה" אגיד ואכניס אותן לכיסים.

Spoiler ספוילר

10. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- ליסה מסמנת לך שזה מהלך רע מאוד, אבל אתה עקשן. השוטר הגבוה מחייך. "קיוויתי שתגיד את זה" לפני שאתה מספיק לעשות עוד משהו (הידיים שלך בכיסים גאון) האגרוף שלו גורם לכאב הראש שלך להתחזק יותר ממה שחשבת שאפשרי.

אתה מתעורר בתא קטן. אולי תא מעצר. מחוץ לתא יש שומר, הוא יושב ומשחק במחשב שלו בסוליטר.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

11. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 02:45 AM
    אדריאן- ליסה מסמנת לך שזה מהלך רע מאוד, אבל אתה עקשן. השוטר הגבוה מחייך. "קיוויתי שתגיד את זה" לפני שאתה מספיק לעשות עוד משהו (הידיים שלך בכיסים גאון) האגרוף שלו גורם לכאב הראש שלך להתחזק יותר ממה שחשבת שאפשרי.

אתה מתעורר בתא קטן. אולי תא מעצר. מחוץ לתא יש שומר, הוא יושב ומשחק במחשב שלו בסוליטר.
    "היי אתה, תגיד לי איפה אני" אגיד לשומר

Spoiler ספוילר

12. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- השומר מסתכל עליך. "בתחנת המשטרה של ברוקלין.. איפה עוד נראה לך שאתה יכול להיות? כוכבי הרוק הנרקומנים האלה...."

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

13. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 02:50 AM
    אדריאן- השומר מסתכל עליך. "בתחנת המשטרה של ברוקלין.. איפה עוד נראה לך שאתה יכול לראות? כוכבי הרוק הנרקומנים האלה...."
    "טוב, לפחות אני לא מאומץ. הו, סליחה, זאת נקודה רגישה? למה שלא תלך הביתה לבכות לאמא? אה נכון, אין לך אחת! דושבאג" אגיד לשומר בזעם ואתיישב בתא שלי, אחכה שמשהו "מרגש" יקרה.

Spoiler ספוילר

14. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- "הייתי מחזיר לך, אבל העולם יעשה את זה בקרוב." הוא אומר. "התקרית שקרתה אתמול לא מציגה אותך באור כל כך חיובי... ועכשיו שמצאו את החבר שלך בין הגופות, חושבים שיש לך קשר לכל העניין."

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

15. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 02:57 AM
    אדריאן- "הייתי מחזיר לך, אבל העולם יעשה את זה בקרוב." הוא אומר. "התקרית שקרתה אתמול לא מציגה אותך באור כל כך חיובי... ועכשיו שמצאו את החבר שלך בין הגופות, חושבים שיש לך קשר לכל העניין."
    "בנאדם, אני מטאליסט. אני אף פעם לא יוצא באור חיובי. בגלל זה יש לי מעריצים. לך יש מעריצים? אה, גם התייתמת מהמעריצים? You poor thing"
    "וכן, אני ארצח עשרה אנשים ובניהם המתופף של הלהקה שלי כי כל מה שאני רוצה זה להרוס לעצמי את הקריירה, נכון גאונצ'יק? מי ילד גדול של אמא, מי?"

Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 99 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •