Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 99 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 1483
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    אדריאן- השומר עוזב את הסוליטר ומסתכל עליך במבט מוזר, כאילו הוא מחליט מה ללבוש להלוויה שלך. שניכם מפנים מבט כשאתם שומעים צעדים. שוטר נוסף בא ובעקבותיו מני. "שחרור בערבות" אומר השוטר לחברו השומר. "האמרגן שילם." מני מסתכל עליך בצורה שלא מוצאת חן בעינך. השוטר פותח לך את התא, ואתה ומני יוצאים החוצה. מני שקט, ומחכה כנראה שאתה תדבר.

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

2. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 03:06 AM
    אדריאן- השומר עוזב את הסוליטר ומסתכל עליך במבט מוזר, כאילו הוא מחליט מה ללבוש להלוויה שלך. שניכם מפנים מבט כשאתם שומעים צעדים. שוטר נוסף בא ובעקבותיו מני. "שחרור בערבות" אומר השוטר לחברו השומר. "האמרגן שילם." מני מסתכל עליך בצורה שלא מוצאת חן בעינך. השוטר פותח לך את התא, ואתה ומני יוצאים החוצה. מני שקט, ומחכה כנראה שאתה תדבר.
    "שמתי לב למשהו. תמיד אחרי שהאמרגן ירגיע אותך יגיע איזה פאג מהצד וידפוק את הכל. לא מוזר?" אגיד בניסיון להתחיל שיחה.

Spoiler ספוילר

3. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- מני לא נראה כאילו הוא הבין. "אמממ אדריאן..." נראה שהוא לא בטוח שהוא רוצה לשאול או לדעת את התשובה. "יש לך קשר למה שקרה במדיסון?"

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

4. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 03:10 AM
    אדריאן- מני לא נראה כאילו הוא הבין. "אמממ אדריאן..." נראה שהוא לא בטוח שהוא רוצה לשאול או לדעת את התשובה. "יש לך קשר למה שקרה במדיסון?"
    "כן. הרגתי את כולם עם כף. אה, ואחרי זה רכבתי על חד הקרן שלי. נו מה נראה לך גאון? אתה באמת חושב שאני ארצח מישהו? ועוד את ג'יימס?"

Spoiler ספוילר

5. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 12:19 AM
    מייקל- הוא מביט בך. יש לך הרגשה לא נעימה כשהוא מסתכל עליך בעיניים הכחולות שלו. "כן... היית אחד הטובים! חבל שזרקת הכול לפח." הוא מוסיף בלי בושה.
    "לא זרקתי כלום לפח הפלילו אותי "אומר והסתכל החוצה.
    "אז איפה אנג'ל משחק עכשיו ?"אשאל אותו .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

6. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מייקל- "אנג'ל? אנג'ל וואלס, שהיה איתך בסאנס? הוא פרש... לפני שנתיים... הוא עשה הרבה כסף, כך שמעתי, ועכשיו הוא חי בצניעות במנהטן. לא שמעו עליו הרבה זמן... התקשורת כבר לא מדברת עליו..." הנהג נראה שוב מהורהר. המונית עוצרת במרכז המסחרי של העיר, ליד בניין האמפייר סטייט.

אדריאן- "מאיפה אני אמור לדעת?!" הוא עונה לך בכעס. "אתה יודע איזה תיאוריות יש כבר ביוטיוב? אגב, הסרטון שלך מרביץ לשוטר וחוטף נגחה מהשני זכה כבר ל30 מיליון צפיות."

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

7. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 11:26 AM
    מייקל- "אנג'ל? אנג'ל וואלס, שהיה איתך בסאנס? הוא פרש... לפני שנתיים... הוא עשה הרבה כסף, כך שמעתי, ועכשיו הוא חי בצניעות במנהטן. לא שמעו עליו הרבה זמן... התקשורת כבר לא מדברת עליו..." הנהג נראה שוב מהורהר. המונית עוצרת במרכז המסחרי של העיר, ליד בניין האמפייר סטייט.
    "המניאק הזה זה זה שהפליל אותי "אומר לו ואחפש מלון זול לישון בו.

8. משתמש מנוסה
    שם:אריאל גרנטז|Arial Grants
    אופי:אריאל בחור שקט אך גם אסטרטג מעולה ולמרות זאת הוא לא מעודד אלימות עקב מקרי עבר, אמנם הוא חכם במיוחד אך לפעמים פזיז ונוהג להפר את עקרונותיו.
    בנוסף לקח אריאל חושב שהצדק עצמו חשוב מאוד וכל אדם אשר מפר את הצדק לדעתו צריך למות, דעה שלפעמים מעצבנת נורא את הסובבים לו ומשפיע עליו גם לרעה.

רקע:אריאל נולד למשפחה ממוצעת בניו יורק אם אפשר לקרוא לזה משפחה, אלו היו רק הוא ואמו.
    בבית הספר בילדותו סבל אריאל מהצקותיהם של בריוני בית הספר, טוב נו האמת שהם לא בדיוק נטפלו אליו, אך זה התעקש להגן על אחרים שסבלו וסבל גם הוא.
    יום אחד היוץ של בית הספר ראה את מעשיו של אריאל ואת רצונו להגן על האחרים, החלשים וחסרי האונים, הוא החליט לקבוע איתו שיחה.
    "אריאל, מדוע אתה עושה זאת?" שאל אותו היועץ בחדר הקטן שבבית הספר.
    כולם כבר הלכו, רק אריאל והיועץ נשארו.
    תחילה אריאל העדיף שלא לענות.
    "כך חשבתי" אמר היועץ, הוא הגיש לאריאל דף צהוב ובו כמה שאלות.
    "תמלא את השאלון הזה בבקשה" אמר לו היועץ והגיש לו עט.
    אריאל התבונן בשאלות והחל למלאן:
    1.מה לדעתך הדבר הכי חשוב בעולם?
    תשובה:הצדק
    2.אם כל העולם היה עומד להתפוצץ, ובכוחך היה להציל מישהו, את מי היית מציל?
    תשובה:את הצדק
    3.מהי השאיפהה הכי גדולה שלך?
    תשובה:הצדק
    אריאל סיים למלא את השאלון והגישו ליועץ.
    היועץ בחן את השאלון ונדהם לגלות את תשובתיו של אריאל.
    "עכשיו הכל מובן..." מלמל היועץ, "אתה משחורר אריאל" הוא אמר ונראה קצת מיוזע.
    למחרת הגיע אריאל מוקדם לבית הספר ונדהם לראות את היועץ משוחח עם אמו.
    הוא התקרב מעט והחל להקשיב: "תשמעי, תחילה חשבתי שיש לו מן אובססיה להיפגע, סוג של מזוכיסט, אבל לא זה שונה" אמר היועץ והראה לאמו את השאלון וזו נדהמה.
    שנה אחר כך, כשאריאל היה בן 14 בדיוק שנה לאחר שדיבר היועץ עם אימו באותו היום מתו השניים בתאונת דרכים.
    למרבה הפלא לאריאל לא היה אכפת, הוא חשב שהוא השליח של הצדק, של האל, וכל המתנגדים לזה צריכים למות, בין אם זאת אימו.
    מה שהפתיע עוד יותר היה שמי שדרסו את השניים היו כמה בריונים מבית הספר של אריאל(הכיתות הגבוהות), שנהגו להציק לו יותר מדי, נעצרו כל אחד לשלוש שנים על נהיגה כשהם שתויים ואין להם רישיון.
    כשהיה בן 16 טייל אריאל ברחוב ונתקל שם באחד האנשים, בדיוק אז הוא הרגיש משהו מוזר בנוכחתו של האיש, שיערו היה זהוב והוא לבש בגדים לבנים וצחורים.
    השניים התבוננו אחד בשני וחייכו, אריאל שמח עד מאוד כי הוא ידע שהוא זכה לפגישה איתו, לפגישה עם הצדק.
    כשהגיע אריאל לביתו לאחר אותו מקרה הוא פשט את חולצתו אך רגע לפני שניג לסלון הבית הוא מצא בה פתק שחור ועליו כתוביות לבנות.
    "הכרתי בך" זה מה שהה כתוב שם.
    אריאל התרגש במיוחד, הוא מיהר להסיק שהיה זה הצדק, הצדק שהכיר בו, לאחר כל מאמציו להפיץ את הצדק זה קרה.
    עברו שש שנים ואריאל כיום עורך דין, כמה מוזר, מרוב שהוא אוהב את הצד הוא החליט לאמצו כמקצוע.
    מראה או תמונה:
    שאלות\בקשות\חומרי נפץ ייתקבלו בברכה:להירשם D:

9. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 11:26 AM
    אדריאן- "מאיפה אני אמור לדעת?!" הוא עונה לך בכעס. "אתה יודע איזה תיאוריות יש כבר ביוטיוב? אגב, הסרטון שלך מרביץ לשוטר וחוטף נגחה מהשני זכה כבר ל30 מיליון צפיות."
    "אתה יודע בדיוק לאן אני חושב שאנשים יכולים לדחוף ת'תיאוריות שלהם." אשיב לו בזעף ואסתכל על הרצפה.
    "אז מה עושים? מפרקים את הלהקה? אני לא חושב שיש איזשהו מתופף שיוכל למלא את מקומו של ג'יימס" אוסיף.

Spoiler ספוילר

10. Professional Design
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 2 2010, 10:42 PM
    סטיבן- אתה בחנות של ריי. הוא השאיר אותך פה לשמור, בזמן שהוא בנסיעת עסקים. החנות מלאה בחפצים מוזרים, שלא נראה שמעניינים אף אחד. כמו תמיד, אין לכם שום לקוחות. ריי אסר עליך לראות טלוויזיה או לצאת מהחנות, אפילו שהשיעמום מתחיל לגדול.
    סליחה שלא הגבתי הייתי בכינרת
    --------------------------------
    'איזה באסה' אחשוב לעצמי..
    ואתחיל לדמיין דברים מוזרים , לבסוף אצעק "זהו נמאס !"
    ואצא מהחנות לחפש משהו מעניין בעיר .

11. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מייקל-
    אתה צריך לחשוב שאתה משוחח באמת עם בנאדם. אתה לא יכול להגיד לבנאדם "המניאק הזה זה זה שהפליל אותי " וללכת... תחשוב שזאת שיחה אמיתית.
    --------------------------------------------------------
    הנהג מביט בך מבט קצר ואז חוזר להתעסק עם הרדיו. "אם אתה אומר." והוא הולך. איפה שאתה נמצא יש כמה מלונות, ההכי זול מטרים אחדים ממך. אבל אפילו אתה, שגרת בשכונת עוני, לא ראית מראה עלוב כל כך, כמו המלון הזה.

מור- ענה למה ששלחתי לך בפרטי ותוכל להתחיל.

אדריאן- מני נראה פתאום כאילו אמרת שגזר דינו הוא מוות. "מה מה מה פתאום! לא מפרקים! אתה יודע כמה כסף הפרסום הזה עשה לנו?!" הוא קם ומתחיל ללכת הלוך ושוב הלוך ושוב במהירות. הראש שלך הפסיק לכאוב, אך הכאב בגב מתחזק. "אנחנו נעשה משהו... נמצא שני מתופפים אולי?"

סטיבן- אתה יוצא מהחנות. בחוץ השעה היא שעת צהריים. מסך ענק מציג את החדשות. מולך יש פארק כזה, עם דשא ופסלים, שאנשים נוהגים לטייל בו.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

12. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 02:35 PM
    מייקל-
    אתה צריך לחשוב שאתה משוחח באמת עם בנאדם. אתה לא יכול להגיד לבנאדם "המניאק הזה זה זה שהפליל אותי " וללכת... תחשוב שזאת שיחה אמיתית.
    --------------------------------------------------------
    הנהג מביט בך מבט קצר ואז חוזר להתעסק עם הרדיו. "אם אתה אומר." והוא הולך. איפה שאתה נמצא יש כמה מלונות, ההכי זול מטרים אחדים ממך. אבל אפילו אתה, שגרת בשכונת עוני, לא ראית מראה עלוב כל כך, כמו המלון הזה.
    רגע אתה אומר שזה באנדם O:?
    ------
    'אוקי אפילו בשבילי זה נמוך'אחשוב לעצמי ואחפש מלון קצת יותר יקר .

13. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 02:35 PM

אדריאן- מני נראה פתאום כאילו אמרת שגזר דינו הוא מוות. "מה מה מה פתאום! לא מפרקים! אתה יודע כמה כסף הפרסום הזה עשה לנו?!" הוא קם ומתחיל ללכת הלוך ושוב הלוך ושוב במהירות. הראש שלך הפסיק לכאוב, אך הכאב בגב מתחזק. "אנחנו נעשה משהו... נמצא שני מתופפים אולי?"
    "גם אם תביא את כל המתופפים בעולם זה לא יעזור. זאת לא רק ליכולת. כשג'יימס אתה לא שומע רק תופים, הוא מכניס את כולו למוזיקה. אין אף בנאדם בעולם שבאמת עושה מוזיקה באהבה כזאת.
    אתה יודע, כשנירוונה הייתה קיימת היא הייתה די מפורסמת, אבל אתה יודע מתי באמת הגיע כל הפרסום שלה? כשקורט קוביין התאבד וזה היה בכל הכתבות. אז עכשיו אנחנו נשיג הרבה כסף, יותר מאשר אם נמצא מתופף חדש בזמן הקרוב. כשלהקות ממשיכות להוציא אלבומים שמים לב שמאלבום לאלבום הם נהיים פחות טובים.
    בגלל זה ממשיכים לקנות דיסקים של נירוונה עד היום, הם לא הספיקו להוציא מספיק דיסקים בשביל שהם באמת יהיו גרועים.
    אני חושב כרגע על לפרק את הלקה, אני אעשה קריירת סולו ואולי בעוד כמה שנים נאחד אותה."*

Spoiler ספוילר

14. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מייקל- המלונות האחרים שאתה מבקר בהם עולים בין 200 ל1000 דולר ללילה. ניו יורק יקרה.

אדריאן-מני נראה חסר שקט, אבל לבסוף הוא אומר "אין בעיה. מה שאתה צריך." הוא מתיישב שוב. "אנחנו צריכים לארגן הלוויה עכשיו, אתה יודע. אין לג'יימס משפחה בארה"ב."

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

15. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 02:45 PM
    מייקל- המלונות האחרים שאתה מבקר בהם עולים בין 200 ל1000 דולר ללילה. ניו יורק יקרה.
    'טוב לכמה ימים זה לא יזיק'אחשוב לעצמי והלך למלון הזול .

עמוד 5 מתוך 99 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •