Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 99 ראשוןראשון ... 567891757 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 1483
  1. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 03:32 PM
    אדריאן- ליסה נראית פתאום עצובה. "אתה צודק בעיקרון... אבל מהניסיון שלי, זאת אופטימיות מוגזמת. נדע יותר לאחר בדיקת השיניים, אבל כל הראיות מצביעות על כך שזה הוא. השיחה בפלאפון, החולצה ששייכת לו." היא סוגרת את הפנקס שלה. "ההודעה שהוא קיבל? כל הגופות שזיהינו הן של אנשים שקיבלו גם כן הודעה כזו.. אנחנו מחפשים עדיין מכנה משותף ביינהם... אבל עד עכשיו לא מצאנו."
    "ואתם לא יכולים לבדוק מי האיש ששלח את ההודעה ההיא?"

Spoiler ספוילר

2. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    אדריאן- "ניסינו... השיחה חסומה, והיא בכלל לא הגיעה משום רשת טלפון מוכרת." ליסה אומרת. "אני חייבת ללכת. אם יש לך עוד שאלות, נתתי לך את הכרטיס שלי.." היא מוציאה אחד גם בשביל מני. "תתרחק מצרות!" היא אומרת והולכת פנימה. מני מסתכל עליה ואז עליך. "השכבת אותה כבר?"

אריאל- אתה בבית המשפט. יצאתם להפסקה. סטן, החבר שלך למקצוע מדבר איתך על מה שקרה "תזכיר לי שוב למה אנחנו מייצגים את הבחור הזה? הוא לא יוכל לשלם לנו"

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 03:48 PM

אריאל- אתה בבית המשפט. יצאתם להפסקה. סטן, החבר שלך למקצוע מדבר איתך על מה שקרה "תזכיר לי שוב למה אנחנו מייצגים את הבחור הזה? הוא לא יוכל לשלם לנו"
    "אני יודע סטן, אבל בתור עורך דין אני לא רוצה לגבות כסף, אנחנו לא מייצגים אותו באופן ספציפי אלא את הצדק, ומן הצדק לא גובים כסף" אטיף לסטן מעט מוסר ואלך להכין לי קפה.

4. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    גבריאל- סטן מגלגל עיניים והולך אחריך. "אתה יודע, למדנו באונבריסטה משפטים, למדנו בערך שנתיים לשקר... לייצג כל הזמן חיים מפשע ישאיר אותנו מרוששים בסוף..."

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

5. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 03:48 PM
    אדריאן- "ניסינו... השיחה חסומה, והיא בכלל לא הגיעה משום רשת טלפון מוכרת." ליסה אומרת. "אני חייבת ללכת. אם יש לך עוד שאלות, נתתי לך את הכרטיס שלי.." היא מוציאה אחד גם בשביל מני. "תתרחק מצרות!" היא אומרת והולכת פנימה. מני מסתכל עליה ואז עליך. "השכבת אותה כבר?"
    "עדיין לא. זה מתוכנן לעתיד" אגיד למני ואסתכל על הסביבה.
    "מה גרם לך לחשוב שהשכבתי אותה?"

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 03:54 PM
    גבריאל- סטן מגלגל עיניים והולך אחריך. "אתה יודע, למדנו באונבריסטה משפטים, למדנו בערך שנתיים לשקר... לייצג כל הזמן חיים מפשע ישאיר אותנו מרוששים בסוף..."
    "מה שתגיד" אומר לו.
    "תקשיב סטן יכול להיות שאתה לא מספיק בוגר כדי להבין זאת אבל כדאי שתבין, אם אתה נותן לצדק יחס טוב אתה תקבל ממנו יחס טוב בחזרה, פשוט תסמוך עליי, אני לא עושה זאת בשביל הכסף אלא למען ההנאה והצדק" אומר לו ואחייך אשתדל לא להראות את זה שכולי להוט ואחוז טירוף.

7. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- "גיסנו מכיר אותך." הוא אומר בחיוך. "מי עוד יכול לדאוג לך חוץ ממני?" אומר והולך להזמין מונית. "אז סגרנו על מלון בניו יורק?" הוא שואל

אריאל-"Yeah Whatever" אומר סטן. הוא מכין לעצמו קפה, אבל המכונה משפריצה לו קפה על כל החולצה. "שיט! עשית לי קארמה רעה!"

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

8. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 04:01 PM
    אדריאן- "גיסנו מכיר אותך." הוא אומר בחיוך. "מי עוד יכול לדאוג לך חוץ ממני?" אומר והולך להזמין מונית. "אז סגרנו על מלון בניו יורק?" הוא שואל
    "אני יכול לדאוג לעצמי. וכן, מלון בניו יורק"

Spoiler ספוילר

9. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- "אוי, כזה רגיש." הוא אומר ונכנס למונית. הוא פותח את החלון כדי להפרד ממך- "עשיתי את כל הסידורים. למלון קוראים "הבריכה של פוסידון". זה מלון מצויין. מסור ד"ש ללני." הוא אומר והמונית מתחילה ליסוע

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 04:01 PM

אריאל-"Yeah Whatever" אומר סטן. הוא מכין לעצמו קפה, אבל המכונה משפריצה לו קפה על כל החולצה. "שיט! עשית לי קארמה רעה!"
    אצחקק ואסתכל על סטן, "אמרתי לך מה קורה, תתייחס לצדק יפה הוא יחזיר לך בטובה, תתייחס אליו רע הוא יחזיר לך ברעה, פשוט מאוד" אומר לו ואקווה שהפעם יבין.

11. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 04:06 PM
    אדריאן- "אוי, כזה רגיש." הוא אומר ונכנס למונית. הוא פותח את החלון כדי להפרד ממך- "עשיתי את כל הסידורים. למלון קוראים "הבריכה של פוסידון". זה מלון מצויין. מסור ד"ש ללני." הוא אומר והמונית מתחילה ליסוע
    'אוקיי, מי שזה לא יהיה...' אחשוב בלב שלי ואחכה שהמונית תגיע אל המלון. כשהיא תגיע אכנס למלון ואלך אל האלה כניסה שאתה עושה אצלם צ'ק אין ששכחתי איך קוראים להם ואגיד שאני רוצה חדר לאחד ליומיים~שלושה.

Spoiler ספוילר

12. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אריאל- "איחס" אומר סטן ומנסה לנקות את הקפה מהחליפה. "כדאי שאחרי ההפסקה אתה תעשה את הדיבורים."

אדריאן- בקבלה הגברת שעומדת שם (זקנה, לא בשבילך) מסתכלת במחשב ואומרת "הו כן, מר סמית'. חדר 425, זו סוויטה. כרטיס" היא מושיטה לך אותו

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

13. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 04:12 PM
    אדריאן- בקבלה הגברת שעומדת שם (זקנה, לא בשבילך) מסתכלת במחשב ואומרת "הו כן, מר סמית'. חדר 425, זו סוויטה. כרטיס" היא מושיטה לך אותו
    אחזיק את הכרטיס ואכנס למעלית ואלך לקומה של החדר שלי. אחפש את החדר שלי בין כל החדרים שם וכשאמצא אותו אכניס את הכרטיס בשביל לפתוח את הדלת. אכנס פנימה, אסגור את הדלת ואסתכל על החדר.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 04:12 PM
    אריאל- "איחס" אומר סטן ומנסה לנקות את הקפה מהחליפה. "כדאי שאחרי ההפסקה אתה תעשה את הדיבורים."

"איך שתרצה, חבל שאתה לא נותן לצדק הזדמנו להכיר בך" אומר באדישות ואלך אל מכונת הקפה להכין לעצמי גם כן קפה.

15. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן-במעלית אתה מרגיש שוב כאב חזק בגב שלך. החולצה שלך נדבקת אליו מזיעה. אתה מגיע לחדר שלך, ונכנס פנימה. הסוויטה אדירה, יש לך באר משלך, שני חדרים, בשניהם יש פלזמה, מרפסת גדולה, וחדר אמבטיה גדול, בתוכו יש ג'קוזי. הכאב בגב לא מרפה, והחולצה מציקה לך עכשיו שהיא דבוקה אליך.

אריאל- "לא, זה בגלל הקפה! אחי אתה יודע שאין לי בעיה.. פשוט זה לא מכובד.." אומר סטן מהר. "אתה זוכר מה להגיד?"

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

עמוד 7 מתוך 99 ראשוןראשון ... 567891757 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •