Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 99 ראשוןראשון ... 6789101858 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 1483
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 04:27 PM

אריאל- "לא, זה בגלל הקפה! אחי אתה יודע שאין לי בעיה.. פשוט זה לא מכובד.." אומר סטן מהר. "אתה זוכר מה להגיד?"
    "לא, לא כל כך כל הדיבורים איתך כבר בילבלו לי את הראש, מה אני צריך להגיד?" אשאל את סטן.

2. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 04:27 PM
    אדריאן-במעלית אתה מרגיש שוב כאב חזק בגב שלך. החולצה שלך נדבקת אליו מזיעה. אתה מגיע לחדר שלך, ונכנס פנימה. הסוויטה אדירה, יש לך באר משלך, שני חדרים, בשניהם יש פלזמה, מרפסת גדולה, וחדר אמבטיה גדול, בתוכו יש ג'קוזי. הכאב בגב לא מרפה, והחולצה מציקה לך עכשיו שהיא דבוקה אליך.

אריאל- "לא, זה בגלל הקפה! אחי אתה יודע שאין לי בעיה.. פשוט זה לא מכובד.." אומר סטן מהר. "אתה זוכר מה להגיד?"
    "הגב שלי הורג אותי" אגיד ואוריד את החולצה.
    'אני צריך לנוח קצת' אחשוב לעצמי ואלך לשכב על המיטה בניסיון להרדם. אם אני לא נרדם אלך לשבת בג'קוזי קצת, ואם אני נרדם אז אני אלך לג'קוזי כשאתעורר.

Spoiler ספוילר

3. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    אריאל- "בקצרה. לבחור שלנו קוראים דייב. הוא מואשם בהתעללות בבן שלו, אבל למעשה זאת האימא שאשמה, והיא תבעה אותו כדי לכסות על עצמה.. כל הראיות לטובתנו. אנחנו רוצים שדייב יקבל משמורת על הבן"

אדריאן- אתה מוריד את החולצה בכאבים, כי הגב שלך נדבק טיפה אליה, אבל עכשיו זה מרגיש יותר כמו פצע ולא כאב גם רגיל. ובאמת, אתה רואה שמה שנזל עליך זה לא זיעה, אלא דם.

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

4. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 04:34 PM

אדריאן- אתה מוריד את החולצה בכאבים, כי הגב שלך נדבק טיפה אליה, אבל עכשיו זה מרגיש יותר כמו פצע ולא כאב גם רגיל. ובאמת, אתה רואה שמה שנזל עליך זה לא זיעה, אלא דם.
    "Crap in a bucket!"
    ארוץ אל המראה הקרובה אלי בסוויטה שלי ואנסה לראות את הפצע ולנסות להבין ממה הוא נוצר

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 04:34 PM
    אריאל- "בקצרה. לבחור שלנו קוראים דייב. הוא מואשם בהתעללות בבן שלו, אבל למעשה זאת האימא שאשמה, והיא תבעה אותו כדי לכסות על עצמה.. כל הראיות לטובתנו. אנחנו רוצים שדייב יקבל משמורת על הבן"

"אוקיי, סטן אבק ממך למנות את הראיות שלנו ולאחר מכן אני רוצה שאתה תזמן את האמא לדוכן העדים ותחקור אותה" אומר לסטן.
    "אל תשאל שאלות רק תעשה כך" אומר לו.

6. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 03:22 PM
    מייקל- מחוץ למלון אין כמעט אנשים בעיר. זה מפתיע אותך, כי אתה זוכר טוב מאוד שתמיד מסתובבים אנשים בניו יורק. העיר היא קצת עיר רפאים. אתה הולך ללוח המודעות הקרוב ומחפש מודעות. ליד הלוח יש חנות עיתונים. על כל העיתונים יש כותרות כמו אסון נוסף&#33; או <span style=&#39;font-family:Times&#39;>ניו יורק בלהבות&#33;</span>
    "מה לעזאזל ?"אחשוב לעצמי .
    הכנס לחנות ואקנה עיתון.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

7. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אדריאן- אתה מביט במראה ורואה שני חתכים גדולים יחסית בגב שלך, מלאים בדם וקצת חומר לבן מוזר.
    http://img695.imageshack.us/img695/9348/infernal2.png
    בדלת נשמעת דפיקה. "שירות חדרים&#33;" צועק קול גברי.

אריאל- "אין בעיות." אומר סטן. אתם לוחצים יד כמו שאתם עושים לפני כל משפט חשוב ונכנסים. בהתחלה סטן נואם לפתיחה ומציג את הראיות. לאחר מכן אתם חוקרים את האישה. המשפט מתארך מאוד, אך לבסוף השופט נותן משמורת לדייב. ביציאה מבית המשפט דייב בא לחבק אתכם. "אני לא יודע איך להודות לכם&#33;" הוא אומר. "כסף? כסף?" ממלמל סטן אבל רק אתה שומע אותו

תומר- אתה נכנס וקונה עיתון. בכתבה הראשונה בעמוד הראשי אתה רואה מספר גופות ממוסמרות בצורה נוראית לקיר, כך שהדם שלהן יוצר את הכיתוב המיתורי הבא:
    מתחת לזה כתבה על איזה כוכב רוק שיכור שעשה צרות בזמן האירוע וחטף נגחה משוטר, ואז כתבה על עוד הפסד של הסאנס ללייקרס.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 04:57 PM

אריאל- "אין בעיות." אומר סטן. אתם לוחצים יד כמו שאתם עושים לפני כל משפט חשוב ונכנסים. בהתחלה סטן נואם לפתיחה ומציג את הראיות. לאחר מכן אתם חוקרים את האישה. המשפט מתארך מאוד, אך לבסוף השופט נותן משמורת לדייב. ביציאה מבית המשפט דייב בא לחבק אתכם. "אני לא יודע איך להודות לכם&#33;" הוא אומר. "כסף? כסף?" ממלמל סטן אבל רק אתה שומע אותו

אביא לסטן מרפק קטן לתוך הבטן ואשתיקו בעודי מחייך אל דייב.
    "או אנחנו רק עושים את עבודתנו, אבל אם אתה רוצה באמת להודות לנו אז תכבד את הצדק ותפיץ אותו לשני אנשים שאתה מכיר, לאחר מכן תתן להם שיפיצו זאת לשני אנשים שהם מכירים וכך הלאה" אומר לדייב בחיוך.

9. אמאש'ך פלאפי ):
    תומר- אתה נכנס וקונה עיתון. בכתבה הראשונה בעמוד הראשי אתה רואה מספר גופות ממוסמרות בצורה נוראית לקיר, כך שהדם שלהן יוצר את הכיתוב המיתורי הבא:
    מתחת לזה כתבה על איזה כוכב רוק שיכור שעשה צרות בזמן האירוע וחטף נגחה משוטר, ואז כתבה על עוד הפסד של הסאנס ללייקרס.

"אולי שיט "אומר בלחץ ואחפש משהו שיעזור לי להבין מה קרה פה .

10. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    אריאל- הם מודים לכם והולכים. סטן מתחיל להתפרק. "אח&#33; למה בבטן?&#33; אתה יודע שהיא חלשה&#33;"

מייקל-מהעיתון עולה שהתרחש אתמול עוד רצח מזעזע בשדרות מדיסון. המשטרה התחילה לחקור אבל לא נמסרו ממנה פרטים על התקדמות או מבוי סתום, היא שומרת על שתיקה.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

11. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 05:11 PM
    מייקל-מהעיתון עולה שהתרחש אתמול עוד רצח מזעזע בשדרות מדיסון. המשטרה התחילה לחקור אבל לא נמסרו ממנה פרטים על התקדמות או מבוי סתום, היא שומרת על שתיקה.
    "שיט "הסנן .
    &#39;לא נראה לי שאני צריך להיות פה &#39;אחשוב לעצמי והצא מהחנות.
    אחר כך הלך לחפש חנות ספורט על מנת לקנות כדור כדורסל.

12. Kibō no chi
    אדריאן- אתה מביט במראה ורואה שני חתכים גדולים יחסית בגב שלך, מלאים בדם וקצת חומר לבן מוזר.
    http://img695.imageshack.us/img695/9348/infernal2.png
    בדלת נשמעת דפיקה. "שירות חדרים&#33;" צועק קול גברי.

"זה בסדר, תבוא אח"כ אצעק ואוציא את הכרטיס שקיבלתי מליסה.
    אחייג אליה ואגיד לה שתבוא מהר לפה ואתן לה הוראות איך להגיע לכאן.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 05:11 PM
    אריאל- הם מודים לכם והולכים. סטן מתחיל להתפרק. "אח&#33; למה בבטן?&#33; אתה יודע שהיא חלשה&#33;"

"תלמד להבא, החיים לא תמיד קלים" אומר לו ואשב לי קצת, אנוח מן המשפט המפרך.

14. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    מייקל- נשאר לך 360 דולר, ולא אכלת עוד כלום.. רק מזכיר.
    -------------------------------------------------------------
    אתה הולך לחנות הספורט הקרובה. בפנים יש ציוד ספורט רב. מחבטי בייסבול, אופניים, חולצות, ועוד. אין היום הרבה לקוחות אבל. אישה מבוגרת עם שני ילדים, ובחור גבוה עם חליפה מהודרת. הוא מסתכל עליך לשנייה, ולשבריר שנייה נראה לך שהוא מחייך, אבל כשאתה מסתכל שוב, נראה שהוא מפנה מבט לכיוון מחבטי הוקי.

אדריאן- "אני חייב להכנס אדוני, הג&#39;קוזי מלוכלך ואני חייב לנקות אותו לפני שתשתמש בו, או שיפטרו אותי&#33;" צועק לך האיש בתחינה.

אריאל- אתה יושב בחוץ. השעה היא שעת צהריים, אך הרחובות של ניו יורק כמעט ריקים. סטן מתיישב לפניך וקורא עיתון. "מה יהיה?" הוא שואל אל האוויר כשהוא מסתכל בעמוד הכותרת, כתבה על עוד איזה רצח זוועתי.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

15. Kibō no chi
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 3 2010, 05:26 PM

אדריאן- "אני חייב להכנס אדוני, הג&#39;קוזי מלוכלך ואני חייב לנקות אותו לפני שתשתמש בו, או שיפטרו אותי&#33;" צועק לך האיש בתחינה.
    "לא אתה לא&#33; אם אתה רק מנסה להיכנס אני נוגח בך ומעיף אותך מהחלון&#33;"

Spoiler ספוילר

עמוד 8 מתוך 99 ראשוןראשון ... 6789101858 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •