הרבה מאוד זמן לא שיחקתי במשחק הקלפים של פוקימון והייתי רוצה לדעת כמה קלפים צריך בכל חפיסה..
כמה קלפי פוקימון וכמה קלפי אנרג'י לשים בחפיסה?
כמה קלפים לוקחים בתחילת המשחק ליד?
מישהו בכלל משח עם קלפים עוד בעולם הזה? :lol:Originally posted by Muad'Dib15@Apr 3 2010, 05:33 PM
הרבה מאוד זמן לא שיחקתי במשחק הקלפים של פוקימון והייתי רוצה לדעת כמה קלפים צריך בכל חפיסה..
כמה קלפי פוקימון וכמה קלפי אנרג'י לשים בחפיסה?
כמה קלפים לוקחים בתחילת המשחק ליד?
כנראה שאתה לא מעודכן, ואגב, זה ספאם. תחום הקלפים של פוקימון הוא מאוד פופולארי ומצליח בעולם, אך לא בישראל.Originally posted by XxDarkraiXx@Apr 3 2010, 05:59 PM
מישהו בכלל משח עם קלפים עוד בעולם הזה? :lol:
אבל אי אפשר להגיד שהוא לא מצליח.
בחפיסה צריך 60 קלפים, ואין לי מושג כמה אנרג'ים אפשר, אבל כתוב באתר הרשמי שכדאי בין 20 ל-25.
ואם אני זוכר נכון, אתה שולף שמונה קלפים בתחילת המשחק.
מקווה שנהנת מהתגובה, רועי.
עדיין משחק- רק שלצערי- עם עצמי P:
בחבילה צריך 60 קלפים שתהיה מורכבת מכמות נכבדת של פוקימונים בסיסיים, כמה התפתחויות, קלפי אנרגיה בכמות של 20-25 שמתחלקת לשני סוגים- 10-15 לסוג זה נחמד, וקלפי מאמן שנותנים אחלה בונוסים- כמו מרפאים, החלפת פוקימונים ללא נזק, שליפת עוד קלפים מהחבילה וכו'..
בתחילת משחק שני שחקנים קובעים כמות "פרסים" שהם למעשה בין 2-6 קלפים שמניחים בצד הפוכים וכאשר שחקן אחד "מחסל" פוקימון של היריב- הוא רשאי לקחת קלף..
כל שחקן לוקח 7 קלפים- מציב פוקימון אחד שיילחם ואת שאר הפוקימונים הבסיסיים!!- מתחתיו..
בכל תור שחקן מוסיף קלף אחד לחבילה שלו- ורשאי להשתמש בקלף מאמן אחד, להזין פוקימון שלו בקלף אנרגיה אחד ולתקוף את היריב.
ככה כל תור מתנהל בין שחקן לשחקן עד שהשחקן השני מנצח
יש 3 דרכי לנצח..
להשמיד את כל הפוקימונים של היריב עד שאין לו עוד פוקימונים ביד (הקלפים שיצאו לו עד כה בלי קשר לכמה קלפים נשארו לו בחבילה..)
לקחת את כל הפרסים שנקבעו מראש
או פשוט כשלשחקן אחד נגמרים כל הקלפים שהיו לו ביד בלי קשר למצב הפוקימונים שעל השולחן..
משחק מגניב ומתאגר- שמשלב את הכיף של פוקימון במשחק קלפים חביב ומקורי לסוגו (חוץ מיוגיהו מג'יק וכו' אני מניח P![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)