Bots (בוטס,או במילים אחרות רובוטים)
תוכן עניינים
1.הקדמה
2.הרשמה והורדה
3.איך משחקים
4.טיפים
5.דף קשר
הקדמה
בוטס הוא משחק רב משתתפים מבית היוצר של אקליים (acclaim) שבו אתם רובוטים, ומטרתכם העיקרית היא להרוג רובוטים אויבים ולעלות רמות. המשחק בנוי לפי חדרים (כמו במשחק war-rock) ולא בצורת פורטלים (כמו במשחק maple story). במשחק יש חנות, לקנות לכם שריונות, רובים, סקילים ועוד... במשחק יש אפשרויות של יחיד/קבוצה נגד רובוטים אויבים, קבוצת רובוטים נגד עוד קבוצת רובוטים ואחד על אחד. גם במשחק הזה יש דברים בכסף אמיתי, לכסף האמיתי פה קוראים coin או ברבים coins (לרכישה לחץ כאן) ואיתם אפשר לקנות חפצים ליופי כמו ראש,גוף,דגל וגם חפצים לא רק ליופי כגון סקילים,מיני רובוטים לעזר ועוד. הרמה המקסימלית במשחק היא 100 (מי שחושב שזה קל טועה בגדול).
הרשמה והורדה
להרשמה למשחק לחצו פה.
הערה:הטופס הרשמה זה לא רק לבוטס, זה לכל המשחקים של אקליים, אז אם אתם רשומים לאחד, לא צריך להירשם עוד פעם.
עכשיו פירוט קצר:
usarname:שם המשתמש שלכם, שם המשתמש צריך להיות בין 3 עד 12 תווים
password:סיסמא, בין 6 ל 12 תווים
confirm password:שוב את הסיסמא
birthyear:בחרו את שנת הלידה שלכם
email address:כתובת האימייל, כדי כתובת אמיתית למקרה ששחכתם את הסיסמא
confirm email address:שוב את האימייל
privacy policy:
אפשרות ראשונה:תשלחו לי אימיילים רק מהמשחק שאני משחק בו
אפשרות שניה:תשלחו לי אימיילים מכל המשחקים של אקליים
אפשרות שלישית:אל תשלחו לי בכלל אימיילים
אחרי זה תעתיקו את הקוד שבתמונה לחלון טקסט הקטן שמתחת ואז תסמנו V בריבוע הקטן ותלחצו על register me now
עכשיו ההורדה, אם זה לא הוביל אתכם כנסו לדף הראשי של בוטס ואז בשורה למעלה עם החלוניות תלחצו על download ואז שוב על download.
ההורדה לוקחת בערך 2 דקות אבל אז החלק הארוך. תפעילו את מה שהורדתם וזה יראה כמו נגן מוזיקה כזה, עכשיו זה מוריד את כל הנתונים של המשחק מהאתר ואחרי כמה שעות טובות שזה יסיים תלחצו על הכפתור של הפליי ואז זה יפתח לכם התקנה נורמלית של 2 דקות, תתקינו בשיטת הnext.
איך משחקים
כניסה למשחק:
לחצו על האייקון של המשחק תמתינו כמה שעות (בפעם הראשונה..)או כמה שניות (בכל שאר הפעמים) ואז לחצו play בחלון שנפתח לכם. חכו כמה שניות עד שזה יריץ את הגיים גארד (במקרה שיש עידכון לגיים גארד זה יקח בערך דקה-שתיים) ותיכנסו למשחק.
איפה שרשום usarname תרשמו את שם המשתמש שלכם ואיפה שרשום password רשמו את סיסמתכם, אחרי זה לחצו על bots login והיכנסו למשחק. היכנסו לסרבר היחיד ואז לחצו על אחד מהצ'אנלים (הכי מומלץ זה open 2/3) וזה מה שאמור להפתח לכם:
מקשים:
המקשים הם:
חצי תזוזה-תזוזה ( :XD: )ימין-ימין שמאל-שמאל למעלה-קדימה למטה-אחורה
פעמיים ברצף על חץ כלשהו-ריצה
V-התקפה רגילה
C-קפיצה
X-הגנה
Z-שינוי צורה לרובוט גדול יותר שחזק מכם בערך פי 3 (אפשר להפוף רק שהמד הירוק מתחת למד החיים הגיע למקסימום ושינוי הצורה נגמר כשהמד הירוק יורד עד הסוף)
C ואז V-תקיפה באוויר
V+X-תקיפה ברובה (אם יש לכם)
טיפים
כדי להתחיל לשחק בהתחלה אני מציע לכם לפתוח חדר, לנעול אותו באיזה סיסמא שחירבשתם לבחור את המפה הראשונה בצד ימין למטה (שם יש את רשימת המפות) וללחוץ על start בורוד מתחת לתמונה שלכם
אחרי שתעלו רמות תוכלו להחליף מפות, לקנות שיריונות,ראשים,סקילים,מיני רובוטים,רובים ועוד
בערך ברמה 10 תתחילו להלחם בקבוצות נגד מפלצות.
בערך ברמה 20 תתחילו להלחם קבוצה נגד קבוצה.
בערך ברמה 30 תתחילו להלחם 1VS1 נגד יריבים שרמתם קרובה לשלכם
דף קשר
אם אתם רוצים שאני אצרף אתכם לדף הקשר תמלאו את הטופס הזה:
שם בפורום:אתם יודעים
שם משתמש במשחק:עם איזה שם נירשמתם כדי נוכל לפנות אליכם במשחק
שם הרובוט במשחק:שנוכל לעשות קרבות ביחד
רמה:1-9 ואז 1X 2X 3X 4X 5X 6X 7X 8X 9X 100
תעתיקו מפה:
משתמשים רשומים:קוד:שם משתמש בפורום: שם משתמש במשחק: שם הרובוט במשחק: רמה:
1.שם משתמש בפורום:omri967307
שם משתמש במשחק:omri967307
שם הרובוט במשחק:omri967307